NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ljudi moji lahko je kad imaš igrače biti trener. koga je to ninković imao a da sada nemamo, nisu se htjeliu kaniti dok nisu smajlovića vecu i ostale rastjerali ne sumnjam u pojačanja al i oni nisu nešto posebno vjerujte mi svi sada se ulizujete ja sam gledao zvijezdu kad je trebala da ispadne od gracanice kad se ljudi izmiču da damo gol i sada kad je na vrhuncu... sve je to bez veze a Curguz ja ga nisam vidio da je pokazao da je taktičar vjeruj mi.. forsira onog jadnika husića čovjeku noge služe samo za ulaz u autobus, vedo moj sugradjanin , moj drug al realno ni on nije dorastao da igra cijelu utakmicu maximalno zadnjih 30 minuta, tada je on najjači al to ovaj curguz nemože da skonta da ocjeni... al mlad je naučit će...
Sada vidimo šta je Ratko Ninković naš neradnik...
Sada vidimo šta je Ratko Ninković naš neradnik...
NK ZVIJEZDA GRADACAC
1. karic
2. brkovic
3. babic
4. prodanovic
5. vasilic
6. savic
7. smajlovic
8. alimanovic
9. pjanic
10. HAMZIC
11. dajic
zamislite ovaj sastav zvijezde sa jos rezervama delic, jusic, moranjkic. s ovom ekipom ( koje vise nema osim hamze ) BI SE BORILI ZA PRVAKA BIH
1. karic
2. brkovic
3. babic
4. prodanovic
5. vasilic
6. savic
7. smajlovic
8. alimanovic
9. pjanic
10. HAMZIC
11. dajic
zamislite ovaj sastav zvijezde sa jos rezervama delic, jusic, moranjkic. s ovom ekipom ( koje vise nema osim hamze ) BI SE BORILI ZA PRVAKA BIH
Zoran Curguz, covjek kojem je savjet igracima "duga" vrhunac svega sto on ima reci ekipi u toku utakmice je stvarno strucnjak, a necu komentarisati ove sto se razumiju u fudbalsku igru i koji u njemu vide dobrog trenera.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ti fakat nisi normalanmmmirza je napisao/la:NK ZVIJEZDA GRADACAC
1. karic
2. brkovic
3. babic
4. prodanovic
5. vasilic
6. savic
7. smajlovic
8. alimanovic
9. pjanic
10. HAMZIC
11. dajic
⭐
et dobili ste BH Ronaldinja
))
ma bolje da su dzeksona doveli pa znam ja ovog lika kod ninkovića dolazio da se pripremi, prije priprema trenirao sam zajedno sa njime, pa uderali smo ga ko vola, a on ko curica samo je padao , volio bih da me ubjedi u suprotno svojim igrama, al koliko ga ja poznajem mene nije mogao proći, a kamoli da prolazi sada culuma i ostale protiv zelje..
ma kakav Ćulum ti si ciro izmislio fudbal za njega, nije nikakvo čudo što tebe nije mogao proći, a sa Ćulumom će lakociro_ciro je napisao/la:ma bolje da su dzeksona doveli pa znam ja ovog lika kod ninkovića dolazio da se pripremi, prije priprema trenirao sam zajedno sa njime, pa uderali smo ga ko vola, a on ko curica samo je padao , volio bih da me ubjedi u suprotno svojim igrama, al koliko ga ja poznajem mene nije mogao proći, a kamoli da prolazi sada culuma i ostale protiv zelje..
-
Phill Jackson
- Kontakt:
jackson 45 000 eura kosta,nije raskinut ugovor s njim,,,a nikic ce napravit smjesnim kojeg hoces igraca u ovoj ligi al problem je sto je preljen i sto mu se izgleda bas precesto neigra,ko maneken se seta mjesto da trci,za svojih 10 i kusur godina pracenja ove lige nisam vidio igraca s boljom tehnikom..svaki onaj yebeni ronaldinhov potez ce uradit,obratite paznju na zagrijavanju,,mozda mu je bolje bilo da se futsalom bavio,a ne pravim fudbalomciro_ciro je napisao/la:ma bolje da su dzeksona doveli pa znam ja ovog lika kod ninkovića dolazio da se pripremi, prije priprema trenirao sam zajedno sa njime, pa uderali smo ga ko vola, a on ko curica samo je padao , volio bih da me ubjedi u suprotno svojim igrama, al koliko ga ja poznajem mene nije mogao proći, a kamoli da prolazi sada culuma i ostale protiv zelje..
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Imamo mi vec Ronaldinja, samo je starPhill Jackson je napisao/la:jackson 45 000 eura kosta,nije raskinut ugovor s njim,,,a nikic ce napravit smjesnim kojeg hoces igraca u ovoj ligi al problem je sto je preljen i sto mu se izgleda bas precesto neigra,ko maneken se seta mjesto da trci,za svojih 10 i kusur godina pracenja ove lige nisam vidio igraca s boljom tehnikom..svaki onaj yebeni ronaldinhov potez ce uradit,obratite paznju na zagrijavanju,,mozda mu je bolje bilo da se futsalom bavio,a ne pravim fudbalomciro_ciro je napisao/la:ma bolje da su dzeksona doveli pa znam ja ovog lika kod ninkovića dolazio da se pripremi, prije priprema trenirao sam zajedno sa njime, pa uderali smo ga ko vola, a on ko curica samo je padao , volio bih da me ubjedi u suprotno svojim igrama, al koliko ga ja poznajem mene nije mogao proći, a kamoli da prolazi sada culuma i ostale protiv zelje..
Dragon Town
hamza nije RONALDINJO vec ZINEDINE ZIDANEzmaj_Bosne je napisao/la:Imamo mi vec Ronaldinja, samo je starPhill Jackson je napisao/la:jackson 45 000 eura kosta,nije raskinut ugovor s njim,,,a nikic ce napravit smjesnim kojeg hoces igraca u ovoj ligi al problem je sto je preljen i sto mu se izgleda bas precesto neigra,ko maneken se seta mjesto da trci,za svojih 10 i kusur godina pracenja ove lige nisam vidio igraca s boljom tehnikom..svaki onaj yebeni ronaldinhov potez ce uradit,obratite paznju na zagrijavanju,,mozda mu je bolje bilo da se futsalom bavio,a ne pravim fudbalomciro_ciro je napisao/la:ma bolje da su dzeksona doveli pa znam ja ovog lika kod ninkovića dolazio da se pripremi, prije priprema trenirao sam zajedno sa njime, pa uderali smo ga ko vola, a on ko curica samo je padao , volio bih da me ubjedi u suprotno svojim igrama, al koliko ga ja poznajem mene nije mogao proći, a kamoli da prolazi sada culuma i ostale protiv zelje... Hamza je veoma dobar organizator i tehničar, sada je protiv Travnika nanizao dva igrača i trećem provlači kroz noge
-
necko_gradacac
- Kontakt:
seven, HVALA, ali neradi ... jbgseven je napisao/la:evo samo za tebe: http://www.facebook.com/pages/BiHSoccer ... 182&ref=mfnecko_gradacac je napisao/la:il nije niko vidio ili nema nigdje da se pogledaju golovi sa utakmice..... jer nisam bio u mogucnosti da je odgledamHvala puno ....
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
necko_gradacac je napisao/la:seven, HVALA, ali neradi ... jbgseven je napisao/la:evo samo za tebe: http://www.facebook.com/pages/BiHSoccer ... 182&ref=mfnecko_gradacac je napisao/la:il nije niko vidio ili nema nigdje da se pogledaju golovi sa utakmice..... jer nisam bio u mogucnosti da je odgledamHvala puno ....
-
necko_gradacac
- Kontakt:
aj sad nemoj i ti pretjerivatciro_ciro je napisao/la:ma bolje da su dzeksona doveli pa znam ja ovog lika kod ninkovića dolazio da se pripremi, prije priprema trenirao sam zajedno sa njime, pa uderali smo ga ko vola, a on ko curica samo je padao , volio bih da me ubjedi u suprotno svojim igrama, al koliko ga ja poznajem mene nije mogao proći, a kamoli da prolazi sada culuma i ostale protiv zelje..
Nagradno pitanje: Koji klub će u drugom kolu pobijediti Želju iz Sarajeva? Odgovore dostavljati pvdje.
A đe da znam?!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Tačan odgovor: NK Zvijezda GradačacRaz_ba je napisao/la:Nagradno pitanje: Koji klub će u drugom kolu pobijediti Želju iz Sarajeva? Odgovore dostavljati pvdje.
Dragon Town
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jesi li ulozio KVISKA ..zmaj_Bosne je napisao/la:Tačan odgovor: NK Zvijezda GradačacRaz_ba je napisao/la:Nagradno pitanje: Koji klub će u drugom kolu pobijediti Želju iz Sarajeva? Odgovore dostavljati pvdje.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
necko_gradacac
- Kontakt:
e jebga to sam znao i jazmaj_Bosne je napisao/la:Tačan odgovor: NK Zvijezda GradačacRaz_ba je napisao/la:Nagradno pitanje: Koji klub će u drugom kolu pobijediti Želju iz Sarajeva? Odgovore dostavljati pvdje.
Ako BOG da!!! 0:1
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Jesam, a džaba vi koristite džokera "zovi prijatelja(u NSBiH)"Stole iz Bora je napisao/la:Jesi li ulozio KVISKA ..zmaj_Bosne je napisao/la:Tačan odgovor: NK Zvijezda GradačacRaz_ba je napisao/la:Nagradno pitanje: Koji klub će u drugom kolu pobijediti Želju iz Sarajeva? Odgovore dostavljati pvdje.
Dragon Town
Gledao sam sve utakmice sa zvijezdom na grbavici navedi mi situaciju kad ste osteceni ???zmaj_Bosne je napisao/la:Jesam, a džaba vi koristite džokera "zovi prijatelja(u NSBiH)"![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.