NK Zvijezda Gradačac

ciro_ciro
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ciro_ciro » 02 avg 2010, 16:44

ljudi moji lahko je kad imaš igrače biti trener. koga je to ninković imao a da sada nemamo, nisu se htjeliu kaniti dok nisu smajlovića vecu i ostale rastjerali ne sumnjam u pojačanja al i oni nisu nešto posebno vjerujte mi svi sada se ulizujete ja sam gledao zvijezdu kad je trebala da ispadne od gracanice kad se ljudi izmiču da damo gol i sada kad je na vrhuncu... sve je to bez veze a Curguz ja ga nisam vidio da je pokazao da je taktičar vjeruj mi.. forsira onog jadnika husića čovjeku noge služe samo za ulaz u autobus, vedo moj sugradjanin , moj drug al realno ni on nije dorastao da igra cijelu utakmicu maximalno zadnjih 30 minuta, tada je on najjači al to ovaj curguz nemože da skonta da ocjeni... al mlad je naučit će...

Sada vidimo šta je Ratko Ninković naš neradnik...

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 02 avg 2010, 18:20

NK ZVIJEZDA GRADACAC
1. karic
2. brkovic
3. babic
4. prodanovic
5. vasilic
6. savic
7. smajlovic
8. alimanovic
9. pjanic
10. HAMZIC
11. dajic
zamislite ovaj sastav zvijezde sa jos rezervama delic, jusic, moranjkic. s ovom ekipom ( koje vise nema osim hamze ) BI SE BORILI ZA PRVAKA BIH

dzabalama
Kontakt:

Post Postao/la dzabalama » 02 avg 2010, 19:09

Zoran Curguz, covjek kojem je savjet igracima "duga" vrhunac svega sto on ima reci ekipi u toku utakmice je stvarno strucnjak, a necu komentarisati ove sto se razumiju u fudbalsku igru i koji u njemu vide dobrog trenera.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 avg 2010, 20:26

mmmirza je napisao/la:NK ZVIJEZDA GRADACAC
1. karic
2. brkovic
3. babic
4. prodanovic
5. vasilic
6. savic
7. smajlovic
8. alimanovic
9. pjanic
10. HAMZIC
11. dajic
zamislite ovaj sastav zvijezde sa jos rezervama delic, jusic, moranjkic. s ovom ekipom ( koje vise nema osim hamze ) BI SE BORILI ZA PRVAKA BIH
Ti fakat nisi normalan ;)

Soldat_ze
Kontakt:

Post Postao/la Soldat_ze » 02 avg 2010, 21:20

et dobili ste BH Ronaldinja :)))

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 02 avg 2010, 23:40

ma bolje da su dzeksona doveli pa znam ja ovog lika kod ninkovića dolazio da se pripremi, prije priprema trenirao sam zajedno sa njime, pa uderali smo ga ko vola, a on ko curica samo je padao , volio bih da me ubjedi u suprotno svojim igrama, al koliko ga ja poznajem mene nije mogao proći, a kamoli da prolazi sada culuma i ostale protiv zelje..

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 02 avg 2010, 23:46

ciro_ciro je napisao/la:ma bolje da su dzeksona doveli pa znam ja ovog lika kod ninkovića dolazio da se pripremi, prije priprema trenirao sam zajedno sa njime, pa uderali smo ga ko vola, a on ko curica samo je padao , volio bih da me ubjedi u suprotno svojim igrama, al koliko ga ja poznajem mene nije mogao proći, a kamoli da prolazi sada culuma i ostale protiv zelje..
ma kakav Ćulum ti si ciro izmislio fudbal za njega, nije nikakvo čudo što tebe nije mogao proći, a sa Ćulumom će lako

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 avg 2010, 01:22

ciro_ciro je napisao/la:ma bolje da su dzeksona doveli pa znam ja ovog lika kod ninkovića dolazio da se pripremi, prije priprema trenirao sam zajedno sa njime, pa uderali smo ga ko vola, a on ko curica samo je padao , volio bih da me ubjedi u suprotno svojim igrama, al koliko ga ja poznajem mene nije mogao proći, a kamoli da prolazi sada culuma i ostale protiv zelje..
jackson 45 000 eura kosta,nije raskinut ugovor s njim,,,a nikic ce napravit smjesnim kojeg hoces igraca u ovoj ligi al problem je sto je preljen i sto mu se izgleda bas precesto neigra,ko maneken se seta mjesto da trci,za svojih 10 i kusur godina pracenja ove lige nisam vidio igraca s boljom tehnikom..svaki onaj yebeni ronaldinhov potez ce uradit,obratite paznju na zagrijavanju,,mozda mu je bolje bilo da se futsalom bavio,a ne pravim fudbalom
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 avg 2010, 06:48

Phill Jackson je napisao/la:
jackson 45 000 eura kosta,nije raskinut ugovor s njim,,,a nikic ce napravit smjesnim kojeg hoces igraca u ovoj ligi al problem je sto je preljen i sto mu se izgleda bas precesto neigra,ko maneken se seta mjesto da trci,za svojih 10 i kusur godina pracenja ove lige nisam vidio igraca s boljom tehnikom..svaki onaj yebeni ronaldinhov potez ce uradit,obratite paznju na zagrijavanju,,mozda mu je bolje bilo da se futsalom bavio,a ne pravim fudbalom
Imamo mi vec Ronaldinja, samo je star :) . Hamza je veoma dobar organizator i tehničar, sada je protiv Travnika nanizao dva igrača i trećem provlači kroz noge :mrgreen:
Dragon Town

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 03 avg 2010, 10:35

zmaj_Bosne je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:
Imamo mi vec Ronaldinja, samo je star :) . Hamza je veoma dobar organizator i tehničar, sada je protiv Travnika nanizao dva igrača i trećem provlači kroz noge :mrgreen:
hamza nije RONALDINJO vec ZINEDINE ZIDANE

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 03 avg 2010, 10:48

seven je napisao/la:
necko_gradacac je napisao/la:il nije niko vidio ili nema nigdje da se pogledaju golovi sa utakmice..... jer nisam bio u mogucnosti da je odgledam ;) Hvala puno ....
evo samo za tebe: http://www.facebook.com/pages/BiHSoccer ... 182&ref=mf
seven, HVALA, ali neradi ... jbg :D
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 03 avg 2010, 11:22

necko_gradacac je napisao/la:
seven je napisao/la:
necko_gradacac je napisao/la:il nije niko vidio ili nema nigdje da se pogledaju golovi sa utakmice..... jer nisam bio u mogucnosti da je odgledam ;) Hvala puno ....
evo samo za tebe: http://www.facebook.com/pages/BiHSoccer ... 182&ref=mf
seven, HVALA, ali neradi ... jbg :D

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 03 avg 2010, 12:01

hvala sony ....

kakva golcina dore ;)

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 04 avg 2010, 12:40

aj sad nemoj i ti pretjerivat ;)

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 04 avg 2010, 12:48

Nagradno pitanje: Koji klub će u drugom kolu pobijediti Želju iz Sarajeva? Odgovore dostavljati pvdje.
A đe da znam?!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 04 avg 2010, 13:25

Raz_ba je napisao/la:Nagradno pitanje: Koji klub će u drugom kolu pobijediti Želju iz Sarajeva? Odgovore dostavljati pvdje.
Tačan odgovor: NK Zvijezda Gradačac
:)
Dragon Town

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 avg 2010, 13:32

Raz_ba je napisao/la:Nagradno pitanje: Koji klub će u drugom kolu pobijediti Želju iz Sarajeva? Odgovore dostavljati pvdje.
Jesi li ulozio KVISKA .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 04 avg 2010, 13:33

e jebga to sam znao i ja :D :D
Ako BOG da!!! 0:1

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 04 avg 2010, 13:35

Stole iz Bora je napisao/la:
Jesi li ulozio KVISKA .. 8-)
Jesam, a džaba vi koristite džokera "zovi prijatelja(u NSBiH)" :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2010, 13:36

zmaj_Bosne je napisao/la:Jesam, a džaba vi koristite džokera "zovi prijatelja(u NSBiH)" :mrgreen: :mrgreen:
Gledao sam sve utakmice sa zvijezdom na grbavici navedi mi situaciju kad ste osteceni ???
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.