NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA sezona 2016/2017
sto ce placati kad bi svakako dao mizernih 10 poena
ne mogu ovo magare ocima, al svaka cast
ne mogu ovo magare ocima, al svaka cast
Najbolji igrac GSW.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
@easymoneysniperSarmelino je napisao/la:Najbolji igrac GSW.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Veceras se KD vraca doma, kako bi pobjeda dobro dosla,ali tesko bez Kantera..
Bit ce zanimljivo vidjeti reakciju publike posto ne vjerujem da ce svi isto reagovati,a KD svakako daje 40+.
Westbrook svakom izjavom dokazuje kolika je ljudska velicina u odnosu na Kevina.

Westbrook svakom izjavom dokazuje kolika je ljudska velicina u odnosu na Kevina.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
A šta ako i on napustiSarmelino je napisao/la:Veceras se KD vraca doma, kako bi pobjeda dobro dosla,ali tesko bez Kantera..Bit ce zanimljivo vidjeti reakciju publike posto ne vjerujem da ce svi isto reagovati,a KD svakako daje 40+.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nista,pisao 1000x puta..Nije problem sto je osao,nego gdje i nakon cega.Besic je napisao/la:A šta ako i on napustiSarmelino je napisao/la:Veceras se KD vraca doma, kako bi pobjeda dobro dosla,ali tesko bez Kantera..Bit ce zanimljivo vidjeti reakciju publike posto ne vjerujem da ce svi isto reagovati,a KD svakako daje 40+.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Jbt kakav je Green IGRAC na stranu sto je papak obicni inace ali kakva igracina pored 2 superstara i 1 all stara on ovako igra i drzi sve konce u ekipi.. Steta ne ubaci jos 6 poena... svaka cast
@ Vcrs je trebao zaza biti je*an od RW ali nista
@ Vcrs je trebao zaza biti je*an od RW ali nista

Sto je najgore, Jokica kad gledas imas osjecaj da I nakon ove partije moze bolje...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E vala nek se i vama konacno razvedrilo ovakvim talentom.JHam je napisao/la:Sto je najgore, Jokica kad gledas imas osjecaj da I nakon ove partije moze bolje...

Normalno da moze! U nekim aspektima tek treba da napreduje...JHam je napisao/la:Sto je najgore, Jokica kad gledas imas osjecaj da I nakon ove partije moze bolje...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kawhi opet 5i na listi a sam nosi Spurse....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ja sam jedan od onih koji su smatrali/smatraju da je prerano porediti Gasola i Jokića, jer je Pau i prije odlaska u NBA napravio svoje ime u Evropi i što je nastavio s tim preko bare. Što se tiče Jokića, mene iznenađuje iz meča u meč. Nisam mislio da će biti Bargnani, ali fakat nisam mislio da će biti ovako efikasan i da će iskoristiti skoro sve svoje prednosti i zahvaljujući njima "sakriti" mane. Ukoliko ga povrede zaobiđu (a nadam se da hoće), mislim da ćemo mi iz tekme u tekmu uživati u njegovim partijama. Meni on djeluje k'o na basketu. K'o da se i ne muči, a prodaje fazone.marconato je napisao/la:AlphonseKauders je napisao/la:jao Jokića, jao jao jao, od Nowitzkog i Gasola ne sjećam se ovakve dominacije nekog Evropljanina...Bas tako! Decko igra bolesno opustenu i laganu kosarku, bez divljanja, zakucavanja, nepotrebnog kreveljenje..Samo opusteni Balkan(Yu) style...AlphonseKauders je napisao/la:Ponavljam - poslije Kukoča, mislim da nije bilo igrača koji sa ovih prostora koji ima ovoliki košarkaški IQ i koji igra sa tolikom lakoćom, a pri tome nema nijednog iscrtanog mišića na tijelu:)![]()
Kad se sjetim komentara i rekacija pojedinaca na poredjenja i konstatacije da ima potencijal i da bi mogao biti igrac nivo Gasola...![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jos kad bi Murray poceo igrati kako zna, kad bi dobio minuta, pa oko njega Harrisa I Jokica graditi ekipu..NEZALAGANJE je napisao/la:E vala nek se i vama konacno razvedrilo ovakvim talentom.JHam je napisao/la:Sto je najgore, Jokica kad gledas imas osjecaj da I nakon ove partije moze bolje...
Jokić se po potencijalu i stilu igre poredio sa Gasolom, niko nije garantovao (niti sada garantuje) da ce biti novi Gasol, ali ima potencijal! To nisu pricali i pisali samo obicni laici, nego i mnogi kosarkaski strucnjaci u Srbiji...Momak je suvi talenat i vrhunska kosarkaska inteligencija. Gledao sam ga uzivo na onom kvalifikacijskom turniru za Rio prosle god u Bg-u. Nevjerevatno je koliko je vec tada odskakao od ostalih igraca, pa cak i TeodosićaMonolog je napisao/la: Ma ja sam jedan od onih koji su smatrali/smatraju da je prerano porediti Gasola i Jokića, jer je Pau i prije odlaska u NBA napravio svoje ime u Evropi i što je nastavio s tim preko bare. Što se tiče Jokića, mene iznenađuje iz meča u meč. Nisam mislio da će biti Bargnani, ali fakat nisam mislio da će biti ovako efikasan i da će iskoristiti skoro sve svoje prednosti i zahvaljujući njima "sakriti" mane. Ukoliko ga povrede zaobiđu (a nadam se da hoće), mislim da ćemo mi iz tekme u tekmu uživati u njegovim partijama. Meni on djeluje k'o na basketu. K'o da se i ne muči, a prodaje fazone.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jao Greena da nije mogao ubacit jos 6 poena 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Epidaurus je napisao/la:Giannis je upravo krenuo u dvokorak citavu stopu iza trice i polozio uz faul. Strasno.
po basketballreference postigao 37,po espn 41 poen
http://www.basketball-reference.com/box ... 00MIL.html
http://www.espn.com/nba/boxscore?gameId=400900207
GSW fakat nisu normalni, 3. i 4. igrač ekipe pružaju historijske partije. Nevjerovatno. Mislim, Thompson je i prošle sezone pokazao da zna zabit puno poena za malo vremena, ali ovo večeras Draymond što je uradio ostavlja bez teksta. #gasiligu
Walk on, with hope in your hearts.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.