Administracija FK Zeljeznicar.
Ove dvije su nam plahe pravo.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Bravo doktoreLjoZee je napisao/la:
Evo ga stream tekme

I ja znaci sad gledam i ne vjerujem gdje igramo prijateljsku, mozda se nasi jos vise nafurajuirfo je napisao/la:
Ovdje igramo danas prijateljsku
Jesu ovo 3 brata i 2 sestre? Nevjerovatno kako liceLjoZee je napisao/la:
Administracija FK Zeljeznicar.
Ove dvije su nam plahe pravo.
Ovo je stadion u sklopu hotela, ko bi rekao da mu je kapacitet samo 7,500.irfo je napisao/la:Inace stadion se koristi samo za omladinske selekcije a gledaj kakav je
ne bih ja otpiso ni musu ispred siniseLjoZee je napisao/la:Vjerovatno ce ovaj sastav biti protiv Krupe. Mozda samo da Kerla uleti u prvih 11.
Pametno ga je forsirati, svaka čast ostatku ekipe ali ne treba experimentisati ništa nego gurati ovu, po meni za sada najbolju opciju. Ako se neko nametne, npr Mussa ili neko drugi onda ok. Do tada, ova postava ima prednost.LjoZee je napisao/la:Vjerovatno ce ovaj sastav biti protiv Krupe. Mozda samo da Kerla uleti u prvih 11.
Šta vam je ljudi, ne može se čovjek uigrat za sedmicu bez obzira na kvalitetu. Ako je baš tako dobar onda će se nametnuti a do tada, treniraju i radi bolje od ostalih.LjoZee je napisao/la:Vjerovatno ce Musa uletiti,ali kasnije jer nije od pocetka sa ekipom. Ima tek jedno poluvrijeme odigrano. Protiv Veleza ostaviti da ovaj sastav odigra vise od poluvremena jer igramo na plastici.
Neandertalac je napisao/la:Dajte link.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GradKamena1, Nyema1921 i 8 gostiju.