braco je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:.
Hvala care.
Znači standardno Miro među najboljim iako je kako pročitah fulio dobru šansu, Sinišina konstantnost i borba zbog koje mi je izuzetno drag, a očekujem da bude još bolji jer smo doveli jaku konkurenciju na njegovu poziciju. I Uglješina qrcobolja koja me užasno iritira jer znam da može puno više kad hoće. Onda je vjerovatno jedan od razloga što je počelo nazad puhat izlazak Markovića.
Marković i Blagojević kada su izašli mi smo se raspali. Onaj šminker i qarina od igrača Uglješa trči i igra kad on hoće. Možda nezadovoljan, smatra da može bolje pa se duri. Šta god da je, hebem mu ja mater.
Dino H. Naše je dijete ali daj Bože da od njega bude neki igrač. Volio bih da griješim.
Stana takome ušao da se zajebaje. Ono, na terminu momak.
Mussa kao što sam i pričao neuigran a nekom prve greške uvukla se neka nervoza pa se i to jako osjetilo. Siniša u defanzivi za njega svemirac. Eh sada, ako neko pita Mussa je za klasu bolji igrač ali trenutno nije ni blizu prve postave, bar za mene.
Bekrić ko Muha bez glave.
Zeba takođe. Kad imamo loptu name sebi igrača i iza njega trčkara. Baš ništa nije uradio ako izuzmemo prekide.
Ovo ostalo solidno.
Ps. Stoperski par odličan. Zapravo i bolje od odličnog.