NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Kako me iritiraju ova naklapanja kao posvađali se Jozo i Mirko....pa koliko naivni trebate biti da mislite da 2 čovjeka koja skupa imaju 500 000 000 KM ulaze u nešto bez da se dogovore i oko najmanje sitnice kao tko će biti glavni sponzor i čiji će logo biti na prsima...pfff kao da je to bitno
Široki će biti nikad jači,ne brinite ništa
A ovom jadniku s jabuke koji pljuje trenera o kojem zna isto koliko ja o uzgoju avokada na Tajlandu poručujem da se slobodno iseli iz Širokog jer takvi nam ne trebaju

Široki će biti nikad jači,ne brinite ništa
A ovom jadniku s jabuke koji pljuje trenera o kojem zna isto koliko ja o uzgoju avokada na Tajlandu poručujem da se slobodno iseli iz Širokog jer takvi nam ne trebaju
EKONNP
Nesto razmišljam, jeli oni lik s jabuke psihički poremećena osoba, ili mu je dosadno u zivotu pa trazi nekoga da se prepire preko komentara...
...
Ajde ljudi sta se opterecujete debilima,ima ljubomornih iskompleksiranih uvijek i bit ce
Samo jedno ime
Siroki - Velez live stream preko Her.cegovinaLive
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Pandža kralju.
Nema ovdje kruha dok se cijela obrana ne potjera.
Nema ovdje kruha dok se cijela obrana ne potjera.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Jel doso Red Barby?
- Evolve
- Kontakt:
Ne, bila je policija na ulazu u blato, vjerovatno nisu im dali.sb1996 je napisao/la:Jel doso Red Barby?
Solidno prvo pol, Velez nije stvorio priliku i sem one greske Pandze, jednostrana utakmica.
Stvaramo sanse, posebno uz prekide. Fino se kombinira na momente.
NK Široki Brijeg
Vrlo dobro, fino ovo izgleda
Cabraja napravi vise prodora nego Crnov u dvije sezone
Cabraja napravi vise prodora nego Crnov u dvije sezone
HRHB
HRHB
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Moze netko kasnije mali sastavcic baciti za nas koji delamo, posebno me zanima igra prinova i u kojoj formaciji sad igraml? Bicu jako zahvalan 
Znoj štedi krv!
Evo ja cu kratko....nasi potpuno dominantni,dok je Zloma igrao bili smo puno konkretniji,opasniji,okomitiji,Cabraja i Marina odusevili,sto igrom sto borbenoscu,Cabraja bas zna igrati,par puta lagano probijao po strani..Marina izrazito borben,dobar igrac,dobro pojacanje..ocito da nasi u klubu znaju malo vise od dezurnih kriticara 
Sent from my Picasso using Tapatalk
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Odlicno je ovo danas izgledalo, da nije bilo Pandzinog kiksa Velez ne bi imao niti jedan udarac prem golu !?!? Zloma najvece pojacanje, klasa za ove lige, Marina borben, jak u duelu, Cabraja prodoran, izvodi sve prekide., Krle poceo zabijati, Dane u 2 pol. najbolji.... Uz 3 gola imali smo 3 stative i 4-5 zicera.Meni ekipa dobro izgleda jos danas nisu igrali Barbi I Brlaic. Po prvi puta logo Feala na dresu, posjeta odlicna, bas je bilo raje.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Momci su odigrali fino,vidi se da ima igre,pojacanja su pogodjena,al zabrinjavajuce je da ekipa djeluje nespremno,mislim da se po tom pitanju nije odradio dobar posao. Al vidit cemo na sta ce izac do pocetka prvenstva.
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Ma teske su noge, uvijek je tako u sred priprema. Bit ce vremena i za rekuperaciju pred start prvenstva.penke je napisao/la:Momci su odigrali fino,vidi se da ima igre,pojacanja su pogodjena,al zabrinjavajuce je da ekipa djeluje nespremno,mislim da se po tom pitanju nije odradio dobar posao. Al vidit cemo na sta ce izac do pocetka prvenstva.
NK Široki Brijeg
Kako izgledaju Sesa i Zloma u paru?
- hskzmostar
- Kontakt:
Nisu oni su danas slavili partizane koji su likvidirali franjevce i nevine ljude od Mostara do Sirokog !sb1996 je napisao/la:Jel doso Red Barby?
Bratski klubovi
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Meni konstatacije tipa "Velež nije stvorio niti jedne sanse" i "bili smo dominantni" nije nimalo relevantna za ovog protivnika, ekipu koja je na rubu ispadanja iz druge lige. Međutim,već sam rekao čim je došao da je Zloma pojačanje. Cabraja me iznenadio. Ima dobre ubacaje kod prekida. Nije los. A od Marine iskreno nisam ništa posebno vidio. Moram biti iskren, jako mi se sviđa onaj mali Miličević. Biti će dobar igrač. Opet kažem,volio bi samo jednog jačeg protivnika poput ovih što su ih imali Željo i Radnik pa da vidimo tada na čemu smo.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Na kojoj poziciji igra mali Milicevic?
Jos dva tjedna...
Jos dva tjedna...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, Giuseppe1, Lik i 36 gostiju.