Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

secer
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la secer » 02 avg 2010, 16:24

Adinjo je napisao/la:HALLLOOO BAAAA, koji vam je vise qurac...Momak nosi sveti dres BIH, dovoljan razlog da ga se postuje
de ba jarane polako.
postujemo mi njega zato sto je izabro da igra zanas . istina dasm bili drugi izbor al je izabrao(valjda se on htio odazvat nama i prije holandije alisu ga ignorisali) slazemse da medo nije kriv za to sto je bilo i bitno je ovo sad.
ali da nema pojma o fudbalu nema.
nije bas da pojma nema nego nema mjesta prije ibre, pjane i drugi na toj poziciji.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 avg 2010, 16:30

secer je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:HALLLOOO BAAAA, koji vam je vise qurac...Momak nosi sveti dres BIH, dovoljan razlog da ga se postuje
de ba jarane polako.
postujemo mi njega zato sto je izabro da igra zanas . istina dasm bili drugi izbor al je izabrao(valjda se on htio odazvat nama i prije holandije alisu ga ignorisali) slazemse da medo nije kriv za to sto je bilo i bitno je ovo sad.
ali da nema pojma o fudbalu nema.
nije bas da pojma nema nego nema mjesta prije ibre, pjane i drugi na toj poziciji.

Uopste nije u tome poenta jarane, zna li ili ne znam, nego gluposti koje se pisu na njegov racun, i ostalih igraca. Sto se samo izbora tice, mi smo uvjek bili drugi izbor mnogih igraca, tako da...Da li ga se postuje ili ne, to se moze vidjeti na ovój stranici iz prilozenog.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2010, 17:22

Adinjo je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ocito je da Susic vrlo lose poznaje nase igrace, pa onda koristi ove sto poznaje na svim mogucim pozicijama. Pocelo je od Pandze na desnom beku (covjek je odigro najgore poluvrijeme u istoriji covjecanstva protiv Svedske), pa onda je nastavio sa Mravcem na beku i sad ce to lijepo zavrsit sa holandjaninom na beku. Boze sacuvaj. Medunjanin moze igrat samo ofanzivnog veznog ili golmana, jer kondicija mu je katastrofa. Cocalic, Bunoza i Subasic svi mogu igrat na ljevom beku, ali on ne zna da ti ljudi postoje.

Sljedeci selektor treba bit neko iz PL sto poznaje nase igrace. Nisam navijav Zelje, ali Amar Osim je najbolji kandidat bez sumnje.

HALLLOOO BAAAA, koji vam je vise qurac...Momak nosi sveti dres BIH, dovoljan razlog da ga se postuje, jok nego se vi neki ovde nasli pametovati. Cim je prihvatio nas dres ima da se postuje, ne znam sta vam nije jasno tu. Dosadni ste vise s tim. Ja ne znam kako ovi moderatori dopustaju ove gluposti da se pisu. Cisto ismijavanje ljudi nista drugo.A fol sve i jedan navijaci BIH. Pola dijaspore ( sam zivim) ima pasose druge zemlje, pa ne vidim da se toliko ismijavaju, ali svima smeta Haris. Jeste patrioti svaka vam cast. Nema sta kapa do poda. Vidjecemo koliko ovih nadolazecih "zvijezda" ce izabrati BIH. I molio bih bez glupe price kad je vidio da nema gdje dosao nama. To je prica iz supljeg u prazno nista drugo.
On je taj isti sveti dres odbio za mladu reprezentaciju Holandije i onda se kao pizda vratio kad je vidio da u Holandiji ne moze ni cistit kopacke. Sto bi ja njega respektovo? Nema nijedan razlog za to, da je barem prizno gresku, pa hajde. Ali on ni to nije uradio. Medunjanin je obicni placenik na nivou Baiana i Dialibe, i to je kraj price. Za njega BiH nista ne znaci. Ako ima kvalitet (a on ga nema), neka igra, ali nikad mi nece bit drag nit cu ga respektovat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 02 avg 2010, 21:16

@cartman da te pitam ... ko je kriv sto Ibrahimovic nije igrao za nas??
ko je krivs sto mali pjanic nije igrao za u 17 ili u 19 BIH**
KO JE KRIV sto klasnic,i tako dalje i tako dalje,tacno mi mrsko sve nabrajati nisu igrali za nlade repke bih????

ev da ti nebi poceo pametovati ja cu ti odg.

Kriv je savez!
ibrahimovicu rekli da nij ekvalitet,
pjanica zvali kad je pocela francusaka da o njemu bruji ,
a ostali nikad nisu bili ni na kraj pameti tih ljudi,tako da ova prozvakana tema o medunjaninu je malo glupa "malo".

momak je odmah prihavatio poziv,a neke "vece" zvijezde nase su ponekad odlagale te pozive ,a ko se razumije u nasu historiju znat ce o kome se radi ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2010, 21:19

Kakve veze ima savez s tim sto je on odbio poziv Sliskovica i prihvatio poziv U21 repke Holandije? A prije toga je pametovo po novinama kako je patriota. Vi kad god neko odbije repku, savez kriv. Ne moze ga Munib natjerat ako nece da igra. A on to nije htio. Sad igra iz licnog interesa, i eto neka igra ako je Susicu dovoljno dobar, ali nemojte ga dizat u zvijezde i tvrdit da je za njega dres svetinja.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 avg 2010, 21:33

Bogati jel ti zivis u proslosti??
On ga sad nosi i trebas da ga postujes radi toga, ako ti to ista znaci.

Samo se pitam kakva bi ovdje diskusija bila, da je Haris svijetska klasa igraca. Mogu mislit' na sve strane bi se hvalili i kitili njegovim imenom. Nas mentalitet, ko ga ne zna skupo bi ga platio.

Vidim vec na temi BEG-a da nema vise toliko kriticara i patriota od kako je pocela prica oko njegovog prelaska u Chelsea. Hmmmm :mrgreen:
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 02 avg 2010, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 02 avg 2010, 21:36

Cartman je napisao/la:Kakve veze ima savez s tim sto je on odbio poziv Sliskovica i prihvatio poziv U21 repke Holandije? A prije toga je pametovo po novinama kako je patriota. Vi kad god neko odbije repku, savez kriv. Ne moze ga Munib natjerat ako nece da igra. A on to nije htio. Sad igra iz licnog interesa, i eto neka igra ako je Susicu dovoljno dobar, ali nemojte ga dizat u zvijezde i tvrdit da je za njega dres svetinja.
e sad se vrati malo u nazad i vidi protiv koga ga je pozvao i kada ?? I KAKO!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2010, 21:58

Adinjo je napisao/la:Bogati jel ti zivis u proslosti??

Samo se pitam kakva bi ovdje diskusija bila, da je Haris svijetska klasa igraca. Mogu mislit' na sve strane bi se hvalili i kitili njegovim imenom. Nas mentalitet, ko ga ne zna skupo bi ga platio.

Vidim vec na temi BEG-a da nema vise toliko kriticara i patriota od kako je pocela prica oko njegovog prelaska u Chelsea. Hmmmm :mrgreen:
Begovic nikad nije odbio BiH, ovaj jest.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 avg 2010, 22:11

Prelistaj malo onda njegovu temu, pa ces vidjeti da je plaho popljuvan isto ko Haris, i nazivan kako vi to znate reci kanadjaninom odnosno holanjdaninom, i jos mnogim drugim glupostima, a najmanje bosancem. I malo se informisi kako je to Haris odbio i zasto, i kako je bio pozvan

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 avg 2010, 22:16

Cartman je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Bogati jel ti zivis u proslosti??

Begovic nikad nije odbio BiH, ovaj jest.
nije nego su novinari(vojnici saveza) pisali lazi jer im haris nije htio platit za poziv...u to vrijeme ni rahimic koji je osvoji kue uefa sa cska moskvom nije imao mjesta isto tako jer nije htio platit...zato ne serite...sad o njegovom kvalitetu tj medunjanina...pozicija desetke nije los ali on da igra lijevog beka pa ja stvarno neznam koliki covjek treba biti retard pa takvo nesto i pomislit a kamoli planirat...boze sacuvaj...spor statican uzasan u odbrambenim zadatcima...njegova tehnika i sut nece moci nadoknaditi njegove nedostatke za tu poziciju...safet je izgleda ciro broj 2...

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 26 avg 2010, 13:58

Ipak nece igrati Europa Liga

Mislim da ce PSG danas.

Steta za Haris
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 avg 2010, 21:44

Medunjanin gool 3-2 za Maccabi :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

n0body
Kontakt:

Post Postao/la n0body » 26 avg 2010, 21:47

Je li prolaze sa ovim rezultatom ?
Svaka cast na golu :)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 26 avg 2010, 21:47

n0body je napisao/la:Je li prolaze sa ovim rezultatom ?
Treba im 5:2 pobjeda
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

n0body
Kontakt:

Post Postao/la n0body » 26 avg 2010, 21:49

majestic24 je napisao/la:
n0body je napisao/la:Je li prolaze sa ovim rezultatom ?
Treba im 5:2 pobjeda
Nemoguca misija :| , al nek je Medunjanin nastavio sa dobrim igrama u Maccabiju :)

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 26 avg 2010, 23:24

Djeco da se nesvadjate i ne lupate ko maksim po divizija da vam ciko kaze kako je bilo. Vidite li kako se danas prate ovi nasi klinci vani...te Seferrovic, te Vranjes, te Hajrovic, te ovaj , te onaj...e tako je isto bilo prije pet-sest godina. Najednom je u holandskoj ligi bljesnuo dragulj zvani Haris Medunjanin. Decko je bio jedan od naj vecih talenata u Evropi (ili se nama tako cinilo zato sto je nas), pocele su teme po forumina, poceo je telefon da radi a u FS BiH je bio usijan od poziva iz vana u kojima se svima yebavala majka zasto ne pozovu ovoga dragulja, je li hoce para i sve tako. Ja i mojih par kampanjona smo napravili bar 500 poziva i poslali bar 200 emaila. Nemajuci kuda savez i selektori poceli su kontaktirati Harisa nudeci mu mladu reprezentaciju, ali on je odlucno odbio zahtjevajuci samo A selekciju. Pregovori su vodjeni uglavnom preko njegove majke. Nemajuci kuda savez i Sliskovic, a plaseci se reakcije navijaca, su popustili i uputili Harisu poziv za A selekciju BiH koja se okupljala, ne mogu se sjetiti povodom kojih utakmica. Zacudo, Haris nije odgovarao. Zli jezici su govorili da Haris ceka da vidi da li ce biti pozvan u MLADU reprezentaciju Holandije koja je trebala ucestovati na SP ili EP da ne trazim sada. Konacno je izasao spisak te mlade reprezentacije i na njemu nije bilo Harisa. Dan posle toga stiglo je obavjestenje iz FS da je sve dogovoreno sa Harisom Medunjaninom i da ce on nastupati za nasu selekciju (A tim). I sam Haris je dao izjavu da je tako. BiH navijaci bili su ushiceni. Al' ne lezi vraze, na samom startu priprema holandske mlade reprezentacije, povredio se jedan igrac sredine terena i selektor je uputio naknadni pozvi Harisu Medunjaninu...Ostalo je klasika...Haris nije cekao ni sekunde, treci dan je izjavio da zeli da igra SAMO ZA REPREZENTACIJU HOLANDIJE, da su ljudi iz FS BiH bili korektni ali da su navodno kao zakaznili i da on vidi sebe kao A reprezentativca Holandije. Ubrzo je napunio 21 godinu i prema starim pravilima bio za uvijek izgubljen za reprezentaciju BiH. Nakon toga, kao da ga je pogodilo neko prokletstvo, doslo je do strahovitog pada u njegovoj karijeri i za nekoliko godina nakupio je jedva po desetak utakmica godisnje, najcesce ulazeci kao rezerva u timu koji je toliko dobar da je ispao u drugu ligu Spanije. U medjuvremenu je UEFA je promjenila pravila i Haris se najednom sjetio da je Bosanac, da je bezbeli "oduvijek zelio da igra za BiH", da masta nasem dresu :mrgreen: :mrgreen: Menageri mu javili da se niko ne interesuje za njega, a Valjadolid gleda da ga se otarasi, pa mu je ko kec na desetku leglo ovo pravilo, jer stavka "reprezentativac" nosi pola transfera...I uspjelo mu, na zalost.
Posle svega ovoga ja bi ga zvao samo ako ce napraviti drasticnu promjenu, ako je toliko dobar da je neophodan, ako ce nas njegovo prisustvo odvesti na veliko takmicenje. Kad bi se to desili, i on dao odlucujuci gol, radovao bi se kao nikada do sada u zivotu sto smo otisli, a o njemu bi i dalje imao isto misljenje. Funjara i kalkulator.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 avg 2010, 23:29

Sabane, svaka ti cast za post. Vrlo lijepo i tacno objasnjeno. Ne mogu vjerovat da NIJEDAN novinar nije imo dovoljno muda da ga konkretno pita sto je odbio poziv. Yebiga, onda ne bi mogli kukat kako je savez kriv za sve. Vratio se ko mis, a mi ko budale ga docekali bez ikakvih primjedbi. Hajde da je neki igrac, ali ovako...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 avg 2010, 11:42

Pljujte, pljujte...

P.S. kao da nekoga zanima što vi mislite...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 27 avg 2010, 14:18

ako je istina sve ovo sto je saban napisao onda ga ja nikad vise ne bih pozvao. ionako je **** od igraca.zna opucat loptu sa 50 metara i to je to

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 27 avg 2010, 14:39

ma mozete vi pricati mahalske i price do jutra,iducu utakmicu opet cete ga morati gledati :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, General505, LondonBlues, perun, Vaya i 38 gostiju.