FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas nisam trebao ulaziti na temu. Međusobno šibanje kao da sam ušao na temu filozofa sa Ch. Ville.
SRETAN BROJ - 1725
To je tako,evo sad cu ti reci 3 scenaria kako ce biti i kako ce Ordagic otici iz Slobode:skoroalen je napisao/la:Pa o tom i pričam, svi u Sarajevu vide zlatni rudnik, nešta poput evropskih klubova i Kineza. Ako ne možeš igrača prodat vani možeš u Sarajevo, ni od kog drugog ne možeš izvuć' neke pare (govorim kakvo je razmišljanje menadžera u BiH, dok me neko nije napao kako HDZ i kone imaju jake budžete),Majkl je napisao/la:Jos jedna stvar,Ordagica smo htjeli bio je blizu a onda su oni trazili neke cifre,ali oni znaju da Ordagic nece otici za vise od 100 000 km,jer im niko necw ponuditi vise jer svi znaju da su kokuzi a oni ce ga morati prodati za tu cifru jer im na zimu moze otici đaba ,produzio je ugovor do kraja godine,zato niamo htjeli da platimo,tako je nesto alicno i za Obradovica.
1.do ljeta ce mu biti duzni bruku para (on ce biti korektan i oprostice im pola)i onda cemo mi ili neko drugi uplatiti njima neku minimalnu cifru od kohe ce oni njemu uplatiti to sto imaju duzni i otici ce
2.ostace mu duzni i on ce ih tuziti i dobice raskid i preci ce kod nas ili kod nekog drugog(pogotovo ako ne izbore Evropu)
3.ponudice neko iz inostranstva 50 000eura oni ce odbiti trazice 100 ili 150 i ostace kod njih do kraja godine i otici ce dzaba u inostranstvo a 0rije toga ce ga suapendovati zati ato nece htjeti produziti
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Faruk Ihtijarevic
Mi se nadali pojačanjima a zaboravimo da imamo Faruka

Mi se nadali pojačanjima a zaboravimo da imamo Faruka
-
belosevic28
- Kontakt:
Vidi Majkla sto se razbahatio. Botu zar vjerujes u pricu da neko nekoga odmara na pripremama. Halo inzinjer PRIPREME sluze da se ekipa PRIPREMI a ne da se neko odmara i dozira /ili ned'o Bog predozira/ , mislis da neko pusi tu pricu ovdje? Motzda ti i aligator. Ostalima je jasno da Said moze u Bahrein sa vrlim Alispahicem...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- PitarBordo
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Odmara se za finalnu urinaciju po pljuvacima i njihovo bacanje na haparate. Ovo do sad je bilo malo prskanjePitarBordo je napisao/la:Haha, najjače je to odmara ga na pripremama.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ev Kallasi na FB promjeni prilofilnu i naslovnu i stavi slike naseg kluba. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
stavio sliku sa minute sutnje, valjda simbolicnomiky_hz je napisao/la:Ev Kallasi na FB promjeni prilofilnu i naslovnu i stavi slike naseg kluba.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Pa dobro puno je trenirao u periodu prije priprema, ko je nama kriv sto ga ne pratimo na instagramu pa ne znamo.PitarBordo je napisao/la:Haha, najjače je to odmara ga na pripremama.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
scudetto89
- Kontakt:
Momci sabura nema potrebe za vrijedzanjem, ruzno je to vidjeti kad drugi ljudi citaju 
04.10.2009 !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi smo na istoj strani, nema potrebe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Eno stavio je i moj avatar, valjda neki čin mazohizma..PitarBordo je napisao/la: Pa što ga našamara toliko, eto što?![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvi ili drugi a kup finale ili trofej.Mokes je napisao/la:MortemHz je napisao/la: Pa otvori i vidi..btw
Sta mislis koji cemo biti na kraju i dokle idemo u kupu
sta se desi s teme od sinoc 
Stvarno ko da smo na nekoj drugoj temi,vazda se pljujemo svadjamo nikad nista normalno
-
Historicar
- Kontakt:
Eo Kortrajk zijanio kuci, nece igrati plej of za Evropu, ispali su ranije iz kupa, a zanimljivo vecerasnjem porazu je kumovao Tomislav Barbarić sa crvenim kartonom.Haj bar se oko mogucnosti da Kortrajk izađe u Evropu necemo brinuti

@gangevil i @pasica bez vrijeđanja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos nismo nacisto sa tim ali preventivno jelHistoricar je napisao/la:Eo Kortrajk zijanio kuci, nece igrati plej of za Evropu, ispali su ranije iz kupa, a zanimljivo vecerasnjem porazu je kumovao Tomislav Barbarić sa crvenim kartonom.Haj bar se oko mogucnosti da Kortrajk izađe u Evropu necemo brinuti![]()
Trenutno korisnika/ca: boki86, OzmoodPinglewood i 41 gost.