Capodecina je napisao/la:Da je tako kapacitet Koševa bio bi 12.000 a Grbavice 35.000. Znali su ljudi koji su gradili oba stadiona koliko je dovoljno jednima,
a koliko drugima.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
samirr je napisao/la:Glupa prica se poteze, Horde sta su uradile u Gradačcu i Robijasi na Otoci mislim da to nijedna navijacka skupina u BiH vise ne moze.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma kako god niste više od 2 milje karata prodali jesenas. Obzirom na kvalitetene investicije u prelaznom roku, vidjećemo taj odnos na proljeće, i kod Vas i kod nas...pa se tamo krajem sezone čujemo...ako budete pratili BH ligu...Capodecina je napisao/la:70% Grbavice je nekih 7.000, 30% Koševa nekih 9.000Monci je napisao/la:Samo je prošle jeseni Grbavica bila puna nekih 60-70% a KOševo 30%
Capodecina je napisao/la:70% Grbavice je nekih 7.000, 30% Koševa nekih 9.000Monci je napisao/la:Samo je prošle jeseni Grbavica bila puna nekih 60-70% a KOševo 30%
I sta reci za ligu u kojoj Adis i kolega Vugdalic dobiju bitnu ulogu u klubovima
.Vjerovatno i kolega Velid Spaho ima u planu kod nas da se skrasi 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Capodecina
Kako god haveru vas ne može biti više od 12.000, i to da se gurate i sjedite po stepenicama, dok recimo nas može max biti 37.000.Monci je napisao/la:Ma kako god niste više od 2 milje karata prodali jesenas. Obzirom na kvalitetene investicije u prelaznom roku, vidjećemo taj odnos na proljeće, i kod Vas i kod nas...pa se tamo krajem sezone čujemo...ako budete pratili BH ligu...Capodecina je napisao/la:70% Grbavice je nekih 7.000, 30% Koševa nekih 9.000Monci je napisao/la:Samo je prošle jeseni Grbavica bila puna nekih 60-70% a KOševo 30%
Nekad nas je bilo i po 50.000 moj Monci, ali jbg po pravilima morali smo postaviti stolice tako da je kapacitet manji.
Eh, kad se sjetim protiv Hamburga krcato, tu negdje oko petobanke, pa i protiv C.Zvezde 45.000. Sve u bordo obojeno...ljepota.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
To možeš samo sanjati....(btw bio sam protiv Hamburga) Vi ste uzeli titulu pa Vas nije preko 10 milja bilo, osim kad mi dođemo...nemoj o posjetama zadnjih godina, tanki ste...mislim cijela liga je tanka. Ja sa ligom 6 i ovim Čelikovim navijačima očekujem tek pravi iskorak. A vjeruj mi Vama je veličina stadiona više minus nego plus.
A Banovici?samirr je napisao/la:Glupa prica se poteze, Horde sta su uradile u Gradačcu i Robijasi na Otoci mislim da to nijedna navijacka skupina u BiH vise ne moze.
I strumfovi zaboravljate da ste vise puta na jugu Koseva havariju napravili,tad niste potezali pitanje jel vam treba dati cijeli jug,ako se ne sjecate to je onda kad ste palili i lomili pa vas murija unistila. Sad ste lazni moralisti pa nas prozivate za Grbavicu
Protiv HSVa se igralo na starom Koševu. Moglo je stati 50000 nogu, ali osobaMonci je napisao/la:To možeš samo sanjati....(btw bio sam protiv Hamburga) Vi ste uzeli titulu pa Vas nije preko 10 milja bilo, osim kad mi dođemo...nemoj o posjetama zadnjih godina, tanki ste...mislim cijela liga je tanka. Ja sa ligom 6 i ovim Čelikovim navijačima očekujem tek pravi iskorak. A vjeruj mi Vama je veličina stadiona više minus nego plus.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Izbrisao OBN. Sto ga vise pogledam je.bite me, sad sam skontao sto mi je onaj celavi kloc odvratan, j.ebo li ga Maščerano 
- Neandertalac
- Kontakt:
Znamo svi kako je ova priča počela.
Vi nama digli cijene ulaznica i mi utakmicu gledali na Grbavici. Derbi kada je Kajtaz dao go, u raji Željovcima poznatiji kao "Imperija uzvraća udarac".
Kasnije došao onaj brnjo Blekić što vam je naplaćivao tri km da gledate utakmicu na tv_u i pokušao se qurčit Amaru a znate da to ne prolazi.
Nije ni naše maslo za ramazana ali fakat vi ste počeli ovo sranje. Kraj priče
Vi nama digli cijene ulaznica i mi utakmicu gledali na Grbavici. Derbi kada je Kajtaz dao go, u raji Željovcima poznatiji kao "Imperija uzvraća udarac".
Kasnije došao onaj brnjo Blekić što vam je naplaćivao tri km da gledate utakmicu na tv_u i pokušao se qurčit Amaru a znate da to ne prolazi.
Nije ni naše maslo za ramazana ali fakat vi ste počeli ovo sranje. Kraj priče
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Capodecina
Provjerio sam podatak...
Sarajevo - HSV 45.000, 18 mjeseci posle Sarajevo - Željo 55.000
- prisonbreak
- Kontakt:
Otoka je neponovljiva !!!samirr je napisao/la:Glupa prica se poteze, Horde sta su uradile u Gradačcu i Robijasi na Otoci mislim da to nijedna navijacka skupina u BiH vise ne moze.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ne može to tako blizu biti...ja sam bio na obje tekme. Željo Sarajevo je bilo na novom Koševu, još je raje vani ostalo, a stadion krcat, stepenice, ulazi, pa i kanali između tribina i terena...Hamburg je bio na starom Koševu. Tada nije bilo stolica, osim u VIP ložama...zadnji i jedini put poslije rata Koševo je napunio Željo protiv Njukastla...ali baš krcato. Još je bilo tako na BIH-Italija 96 ali atmosfera nije bila niti blizu. Pitari ne govoriteda ste Vi ikada napunili Koševo, jer niste. Jug je uvijek bio prazan, ai ćoškovi sjevera nisu nikada bili puni...Capodecina je napisao/la:Provjerio sam podatak...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Napunit ce se Otoka opet kad isprasimo Viteza prvo kolo 
Bio na obje tekmeCapodecina je napisao/la:Provjerio sam podatak...
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Bice X sa Vitezom na gradskom stadionu. Sta ocekivati od ekipe koja dovede samo jednog igraca koji igra u ekipi koja je zadnja na tabeli za prelazni rok?
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Znaci po tebi ovi velikani kad su dobili zabranu dovodenja igraca trebali su ispastiHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Bice X sa Vitezom na gradskom stadionu. Sta ocekivati od ekipe koja dovede samo jednog igraca koji igra u ekipi koja je zadnja na tabeli za prelazni rok?
- Capodecina
Ti se baš boriš protiv činjenica, nebo je zeleno - trava je plava.Monci je napisao/la:Ne može to tako blizu biti...ja sam bio na obje tekme. Željo Sarajevo je bilo na novom Koševu, još je raje vani ostalo, a stadion krcat, stepenice, ulazi, pa i kanali između tribina i terena...Hamburg je bio na starom Koševu. Tada nije bilo stolica, osim u VIP ložama...zadnji i jedini put poslije rata Koševo je napunio Željo protiv Njukastla...ali baš krcato. Još je bilo tako na BIH-Italija 96 ali atmosfera nije bila niti blizu. Pitari ne govoriteda ste Vi ikada napunili Koševo, jer niste. Jug je uvijek bio prazan, ai ćoškovi sjevera nisu nikada bili puni...Capodecina je napisao/la:Provjerio sam podatak...
HSV 01.10.1980, Derbi 10.03.1982
drugi dio posta neću komentarisati, smiješno ba, kao što rekoh boriš se protiv činjenica. Jednom prebacili cvaju i ku.rče se, hehe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.