FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 12 feb 2017, 00:15

plavousrcu je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:A za šta nas ustvari ovaj jalijaš Elvir (Becks) Čolić sad tuži ? Jel' neko više upoznat, može li nam licenca zavisiti od njeg ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
U plusu cemo biti nakon procesa kao i sa raskidima :kafa:.
Na kraju, on dođe nama :D

plavousrcu
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 12 feb 2017, 00:21

Qwerty90 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:A za šta nas ustvari ovaj jalijaš Elvir (Becks) Čolić sad tuži ? Jel' neko više upoznat, može li nam licenca zavisiti od njeg ?

U plusu cemo biti nakon procesa kao i sa raskidima :kafa:.
Na kraju, on dođe nama :D

Kako god okrenemo mi nikako na gubitku. Svi nam dolaze osim pehara u posljednje vrijeme. Da nam hoce Becks uzeti i kamata 59.000, ali da mi titulu uzmemo.

Monci
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Monci » 12 feb 2017, 00:23

Ma nema šta matematika na nivou...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 feb 2017, 00:27

Monci je napisao/la:Ma nema šta matematika na nivou...
Hranite nas brojkama vec duze vrijeme, dobro je pa nam dva plus dva nije umjesto pet odjednom postalo sest. Becksu halal i kamata samo da "kanta" ponovo dodje gdje joj je i mjesto.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 feb 2017, 00:30

@plavousrcu Hajmo ovako....Titula ili da se gradi i napravi tribina?Sta bi odabrao,ako bi morao birati izmedju ovo dvoje?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 feb 2017, 00:30

irfo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Hajde profesori, nacrtajte glupanu, pomozite mu da shvati :)
Interesantno da Željezničar, iako nije igrao Evropu, uprihodovao je više od prodaje ulaznica nego prošle sezone kada je nastupao u evropskim takmičenjima. Tako su Plavi u proteklom periodu zaradili 501.000 KM od prodaje ulaznica, dok je prošle godine to iznosilo 467.000 KM.
Ovo je za mene sa tri nepoznate. Sreća imam vas. Izvolite. ;)
Bile su ulaznice za sjever prosle godine 8, ove 10, i to je uticalo a i sigurno veca posjeta u prosjeku za nekih 2 hiljade(ako ne i vise) na domacim utakmicama u ligi
http://fkzeljeznicar.ba/prihod-od-ulazn ... -km/21453/
samo na ovoj utakmici je prihod bio 67 hiljada
Naso bih za svaku utakmicu ove poluszene prihod ali mi je mrsko :zzz:
takodjer imaju i godisnje i polugodisnje karte, bilo je i o tome na zvanicnoj
Hvala lijepo kolega. A hvala i Monciju.
Vidi kako se može lijepo i ljudski diskutovati. Ako mi nešto i dalje bude nejasno, obratit ću vam se ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 12 feb 2017, 00:38

[/quote]

Vidi kako se može lijepo i ljudski diskutovati. Ako mi nešto i dalje bude nejasno, obratit ću vam se ;)[/quote]

Al džaba ti nema vadione, moraš zajedno sa mnom na kurs iz matematike :tralala: :tralala: :tralala:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 feb 2017, 00:48

Monci je napisao/la:
Vidi kako se može lijepo i ljudski diskutovati. Ako mi nešto i dalje bude nejasno, obratit ću vam se ;)[/quote]

Al džaba ti nema vadione, moraš zajedno sa mnom na kurs iz matematike :tralala: :tralala: :tralala:[/quote]

Dobra ti ta neka rakija, veselica :thumbup:

Može naravno, kada bude izvještaj konačni, sjedemo pa ga zajedno pretabirimo ;)

Nezalaganje@ Pa tribina naravno. Ali ja sam mišljenja da to pitanje ne stoji jer smo se mi itekako puno uvalili u ekipu. Čak po primanjima i najviše ikad, u istoriji.
Pa zašto onda ne očekivat rezultat?

Za Europu će se boriti neki normalan trener sa pet juniora, tri dobra i tri onako igrača. Ne zato što bi oni bili dobri već zato što su ostali nedovoljno bolji.

UPRAVA NAPOLJE!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 feb 2017, 01:58

Nisi me dobro skontao @Neandertalac.Svakako da se sa ovom ekipom Evropa mora izboriti.Medjutim,meni nikako ne moze biti preca titula od infrastrukture i pricati o njoj kao da se ovo drugo ne desava.Mi smo imali titula poslije rata i sta smo postigli sa njima?Niti smo ostvarili kakav uspjeh poseban,posto grupno takmicenje nismo igrali,niti smo igrali utakmice na svom stadionu.
Moja racunica je jasna,prvo hajmo stvoriti uslove za napredak i daljnji razvoj(infrastruktura),pa onda na prvo mjesto stavljati sportski segment.Ne moze se pita praviti bez tepsije.Ovo navedeno posebno isticem,jer niti smo mi klub koji ima para na bacanje,niti nam je drzava uredjena pa da je oboje normalno ocekivati.E zato sam ja izuzetno zadovoljan radom ove uprave.Em se stadion pravi,em imamo konkurentnu ekipu i i tu idemo naprijed.Bezobrazno je traziti vise.
E kad aBd zavrse i Jug,tada ce mi se titula vratiti kao br.1u mojim ocekivanjima od ekipe svake godine.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 feb 2017, 02:24

NEZALAGANJE je napisao/la:Nisi me dobro skontao @Neandertalac.Svakako da se sa ovom ekipom Evropa mora izboriti.Medjutim,meni nikako ne moze biti preca titula od infrastrukture i pricati o njoj kao da se ovo drugo ne desava.Mi smo imali titula poslije rata i sta smo postigli sa njima?Niti smo ostvarili kakav uspjeh poseban,posto grupno takmicenje nismo igrali,niti smo igrali utakmice na svom stadionu.
Moja racunica je jasna,prvo hajmo stvoriti uslove za napredak i daljnji razvoj(infrastruktura),pa onda na prvo mjesto stavljati sportski segment.Ne moze se pita praviti bez tepsije.Ovo navedeno posebno isticem,jer niti smo mi klub koji ima para na bacanje,niti nam je drzava uredjena pa da je oboje normalno ocekivati.E zato sam ja izuzetno zadovoljan radom ove uprave.Em se stadion pravi,em imamo konkurentnu ekipu i i tu idemo naprijed.Bezobrazno je traziti vise.
E kad aBd zavrse i Jug,tada ce mi se titula vratiti kao br.1u mojim ocekivanjima od ekipe svake godine.
Extra razmišljanje. Svaka čast.

Ps. A ostvarili smo dosta sa titulama care. Znam da nisi loše mislio.

UPRAVA NAPOLJE!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 feb 2017, 08:31

Gdje da nadjem datume nasih tekmi kad skim igramo imam nekih putovanja pa da uskladim da sta ne propustim.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 feb 2017, 08:33

Probaj na stranici Saveza ili na nasoj sluzbenoj.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 feb 2017, 08:35

Ma znam za ove jos 4 tekme ali za ligu prvaka dali su izasli datumi ili se jos nezna kad ce se igrat.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 feb 2017, 09:04

:wave:
Alipasino je napisao/la:Ma znam za ove jos 4 tekme ali za ligu prvaka dali su izasli datumi ili se jos nezna kad ce se igrat.
http://nfsbih.ba/nsbih_userfiles/file/K ... 016-17.pdf. ima ovdje pogledaj.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 12 feb 2017, 09:32

Neandertalac je napisao/la:E jesi mi objasnio. :lol:
Znaš da je 2015. grupa bila u raspadu, "zaleđena" i da je slaba posjeta bila skroz, pogotovo onaj dio kad je Oda dobio otkaz.

U 2016., počevši od utakmice sa Širokim pa sve do utakmice sa Čelikom, siguran sam da je prosjek bio bar 7 hilljada. Nisu to male pare, dok si one godine imao odstupanje samo u derbiju kad nas je Mulalić vodio i već pomenute utakmice sa Standardom i Fradijem.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 feb 2017, 09:45

shzna je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:E jesi mi objasnio. :lol:
Znaš da je 2015. grupa bila u raspadu, "zaleđena" i da je slaba posjeta bila skroz, pogotovo onaj dio kad je Oda dobio otkaz.

U 2016., počevši od utakmice sa Širokim pa sve do utakmice sa Čelikom, siguran sam da je prosjek bio bar 7 hilljada. Nisu to male pare, dok si one godine imao odstupanje samo u derbiju kad nas je Mulalić vodio i već pomenute utakmice sa Standardom i Fradijem.
Hvala i tebi.

Evo uz kafu sam malo te podatke googlao i ovo što sam našao izgleda ovako;
2015_ 4500
2016_5800

Gledajući sve podatke. 15' je sa zvanične a ova druga cifra neki podatci koje izbacuje npr NsBiH.

Tu je to negdje i to se čini ok. Do mene je što bi se reklo da ne rovim dalje :)
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 12 feb 2017, 09:47, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

panzer88
Kontakt:

Post Postao/la panzer88 » 12 feb 2017, 09:46

Neandertalac je napisao/la:
Monci je napisao/la:Ma nikakve znaš da te moram malo "peckati" znam da ti je taj kokošar rak rana...
Ma jok ba, nemam ja problema sa tim likovima. Vidi, većinom su i to raja Željovci kao ja i ti, svi oni misle kako rade najbolje za Želju iako ja lično na konkretnom primjeru nikako ne kontam šta je dobro kada govoriš o "lopovu" Amaru i "kupljenim" titulama. To može samo glupan ili neko ko je baš kupljen.
Teško je tamo, Mini Mi drži stvari pod kontrolom, onih par momaka što su na plati i imaju ko zna koliko acc patroliraju po cijeli dan. Ako postaviš nezgodno pitanje pudlica Lars odmah iz kućare iskače a "čopor" za njim. Av av, av av...

Eh sada, jako je bitno razgraničiti one "ostale", finu raju koja piše jer voli Želju. Kako rekoh, nismo svi isti, griješimo. Ja pa svi ostali.
Desavalo mi se nekoliko puta da postavim takvo pitanje, pa hladno izignorise se isto, ili se cisto reda radi kaze, ma eto, mozda jeste tako, a mozda i nije. U biti, u potpunosti si upravu, cim ne pleses kako dezurni ceribasa svira, ti si pljuvac, ti si violinin, udbas ili sta sve ne. Ja fakat nemam nista ni protiv koga, jer ja mislim da smo svi koji navijamo za Ž jedno, ali nemoj me pravit budalom, i sipat mi prasinu u oci. Treba bit realan, i ako je nesto lose, iskritikovati isto, a ne ko zombi aminovat sve sto nadredjeni kazu. Svi smo mi isti, svi volimo isto, samo sto neki dobijaju pare za tu ljubav, cime sebi daju za pravo da glume nadriintelektualce.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 12 feb 2017, 09:49

Nea,

pusti finansije, šta misliš možemo li do titule?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 feb 2017, 10:07

shzna je napisao/la:Nea,

pusti finansije, šta misliš možemo li do titule?
Čuj pusti finansije. Ono u redu u je, u plusu smo, nemojte puno pitanja. Mojne to ba ;)

Šalim se malo. Naravno da možemo care, imamo ekipu za taj najveći domet. Imat ćemo siguran sam i nezapamćenu podršku ove polusezone od nekih po meni 10 milja u prosjeku na domaćim utakmicama. U takvoj atmosferi igrači će sami od sebe davati svoj maximum i ako nam se poklope neke stvari, budemo imali fer suđenje ja nas vidim kao glavne kandidate iza Zrinjskog koji ima tih šest boba prednosti. Ne treba ni kone otpisati ali nisam siguran koliko su "zdravi" trenutno da bi bili ispred nas.

Nego Hoćemo dalje o skupštini. Idemo na mog druga Deju i njegovo pojašnjenje transfera. Pa kaže;
U četiri i pol godine... Prvo, nemam pojma zašto je uzeo 4,5 jer nas to ne interesuje,trebao je samo 2016 da nam pojasni, zar ne.
Znači u 4,5 što je 9 prelaznih rokova 166 fudbalera ili došlo 77, otišlo 90.

Na brzinu sam našao ovo. Zadnja tri prelazna roka uključujući i ovaj; 86. Došli 41, otišlo 45.

Znači u zadnja tri je bio veći promet nego u prošlih šest na koje se naš bivši FM u pokušaju poziva.
Mani mi se šuplje Dejo, daj 2016, koliko igrača i za koliko love to 5 mjesto.

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 feb 2017, 10:08

Opet ovi intelektualci poceli dolaziti da brane neodbranivo. Zanimljivo ofirni.

Nije mi jasam Djelmic sto me raskine ugovor i oprosti pare da dodje ovamo. Ovako ce igrati negdje u 3.ligi ne kontam bas?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 6 gostiju.