PS. koja je cifra u pitanju oko transfera Khedire ???
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
14 miliona.elguru je napisao/la:
PS. koja je cifra u pitanju oko transfera Khedire ???
Odlaskom Mascherana iz Liverpoola vjerovatno bi se otvorila mogućnost njegovog prelaska na Anfield.Brnjoo je napisao/la:Jadni Lass, razapece ga ovi novinari. Danas je tri puta u tri razlicita medija povezan sa odlasokm iz Reala. Prvo su javili da je Manchester bio spreman dati 25 miliona eura, zatim je i Milan tu nekako upao pa na kraju Tuttosport tvrdi da je i Juventus u igri. Tuttosport pise da on odlazi jer je dosao Khedira!
@Monolog - Nasmija me posteno
Pa to ti je sve isto, spekulacije uvijek postoje i uvijek ce biti. Kasnije se ispostavi da su neke neistinite neke istinite. To rade svi svjetski mediji od AS-a pa do tog Tuttosporta.El_7 je napisao/la: Pusti se bolan Tuttosporta to je kao SportSport![]()
Dzeko je vec 4 put dolazio i odlazio po njima
Sta ti pricas bolan kakav Mascherano ovo nije tema LFC..zzzzzzzzzzdravo
da da da, ja sam inace vlasnik guardiana i novinar the suna, i honorarno radim za el paisEl_7 je napisao/la:Nema LFC paste ba za Lass...mislis da bi ga dobili za 15 mill![]()
ako za onog Masc za kojeg je Lass izmislio fudbal dobiju 35 mill..da ce im RM dati tako nisko..sipak nista ispod 25 mill
![]()
![]()
A @Brnjo de mi reci nisam znao za to , nisam te prepoznao ti inace radis za svijets.medije![]()
Monolog je napisao/la:Juventus.OTNYS_YNWA je napisao/la:A koji to respektabilan klub ne ide na titulu
komplekse momak ima od Juventusa..juventus 0244 je napisao/la:Monolog je napisao/la:Juventus.OTNYS_YNWA je napisao/la:A koji to respektabilan klub ne ide na titulu![]()
![]()
![]()
Evo da i aj citiram svoj nedavno napisan post....Brnjoo je napisao/la: Ma nije to nista gotovo dok Maicon i Inter malo ne snize svoja potrazivanja. Tek kad ja vidim da je Maicon pristao na 5.5 miliona a ne da trazi 7+bonus i da je Inter pristao na 25 miliona, moze se reci da smo ga skoro doveli. Lijevi bek nece sigurno doci, a Khedira sigurno hoce. Cak sumnjam da ce Maicon uopste biti blizu prelaska u Real i da cemo na kraju dovesti kvalitetnog stopera. Nemamo mi pare za doborg lijevog beka.
A ko znaBrnjoo je napisao/la:Je li ovu wikipediju moze editovati ko hoce?
Na spanjolskoj i engleskoj verziji stoji da je Maicon igrac Real Madrida!
http://en.wikipedia.org/wiki/Maicon_Douglas_Sisenando
Moze samo se moras registrovati ja mislim.Brnjoo je napisao/la:Je li ovu wikipediju moze editovati ko hoce?
Samo da znaš da je prije nekoliko mjeseci pisalo da su Gerrard i Torres igrači City-a.Brnjoo je napisao/la:Je li ovu wikipediju moze editovati ko hoce?
ka da wikipedia daje sve tacne informacijeBrnjoo je napisao/la:Pa evo sad sam dobio info da kad editujes za maksimalno pola sata vrate clanak na staro sve dok ne provjere tacnost informacije.. ovo stoji jos od jutros i na es. i na en.wiki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.