NK Široki Brijeg

96BadBoy
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la 96BadBoy » 11 feb 2017, 17:41

Imali smo veliki posjed lopte,dosta puta gađali okvir gola,onaj volej Dane Kozula,Menalo masio prazan gol...Mogli smo jos 2-3 uvalit
Igraj Široki ti si najbolji!

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 11 feb 2017, 17:45

Pojacanja odlična, najmanje pokazao Sivric, al je i igrao najmanje, Marina veliki borac i brzo ce postat miljenik publike na Pecari, Cabraja vise prodora danas nego Crnov u citavom vremenu provedenom u nas, Zloma se ističe i vidi se da je klasa. Milicevic odličan potencijal i definitivno treba bit prva zamjena za Stipu Markovića. Od ovih starijih igraca Dane me posebno oduševio. Fin dan, lijep ambijent i dosta ljudi na utakmici, sve u svemu bit ce ovo dobro uvjeren sam, a posebno me raduje da sve vise i vise ljudi dolazi na utakmice i mislim da ce se dogodit pravi "boom" ako izborimo LzP!
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 11 feb 2017, 17:50

Sta je zugatori sad su vam dobra pojacanja?
Ljudi dosli svi pljuvat stali bez da su odigrali utakmicu ccc

Ovo je druga dimenzija za razliku od prvog dijela. Ne sumnjam u lzp

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 11 feb 2017, 18:02

Rekao bi covjek da Krle zna i zabiti samo kad mu ima tko dodat [emoji23] [emoji23]

Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 11 feb 2017, 18:04

Zanimljivo, prvi put nakon 1998. godine s dresa Širokog Brijega uklonjen je logo tvrtke Mepas prema kojem su dresovi kluba s Pecare bili prepoznatljivi. Na tome mjestu sada se nalazi logo novog generalnog sponzora tvrtke Feal koja je, doznajemo iz kluba, potpisala jednogodišnji sponzorski ugovor.

???
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 11 feb 2017, 18:15

Jednogodisnji? :OOO

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 11 feb 2017, 18:21

Nije mi jasno kako jednogodisnji....pomalo sam razocaran,sad ako dogodine oni odluce izaci iz kluba,ostadosmo ni tamo ni vamo..

EKONNP

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 11 feb 2017, 19:27

hskzmostar je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:Jel doso Red Barby?
Nisu oni su danas slavili partizane koji su likvidirali franjevce i nevine ljude od Mostara do Sirokog !
Bratski klubovi :puke:
ne ulazim kako i zasto ali te franjevce o kojima pricas je likvidirala 7 Dalmatinska Brigada,otidji lagano do Splita pa se zali,kakve veze ima Velez sa njima :shhh: Citav svijet slavi antifashiste ne znam u cemu je problem,ili ti mozda smatras da treba fashiste slaviti. :roll:

Bdw,istina Siroki je danas bio puno bolji,mi smo jos u stvaranju tima od mladih igraca ,a Siroki daleko iskusniji tim.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 11 feb 2017, 19:55

Generalni sponzor najčešće (nije uvijek slučaj) potpisuje jednogodišnje ugovore, iako sam i ja mislio da će biti bar na dvije godine. Strah me da ne digne ruke od ovoga nakon godinu dana kao i kad je bio u košarci, mada ima najava da neće. Mepas je definitivno izišao, nije nikava naklapanja, info je danas sa utakmice od ljudi koji su bliski klubu. Možda Jako zamjenimo Legeom od slijedeće sezone (meni nisu nešto posebno) ali još je rano o tome i nisu oni jedini u igri što se tiče opreme. Kako čujem igrači su prezadovoljnji sa trenerom (trenerima), nema popuštanja prema nikome, treninzi su zanimljivi, vidjet ćemo rezultate na kraju.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 11 feb 2017, 19:57

Ako je istina to za Mepas,hvala im na svemu

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 11 feb 2017, 20:04

Mirko je jedan od najzasluznijih sto je klub na ovoj razini danas, hvala mu za sve (sad nek ide u HKK :D)

HRHB

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 11 feb 2017, 20:34

Ako je istina Mirku veliko hvala i veliki naklon za sve sto je uradio za Siroki

EKONNP

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 11 feb 2017, 20:49

jozo121 je napisao/la:Generalni sponzor najčešće (nije uvijek slučaj) potpisuje jednogodišnje ugovore, iako sam i ja mislio da će biti bar na dvije godine. Strah me da ne digne ruke od ovoga nakon godinu dana kao i kad je bio u košarci, mada ima najava da neće. Mepas je definitivno izišao, nije nikava naklapanja, info je danas sa utakmice od ljudi koji su bliski klubu. Možda Jako zamjenimo Legeom od slijedeće sezone (meni nisu nešto posebno) ali još je rano o tome i nisu oni jedini u igri što se tiče opreme. Kako čujem igrači su prezadovoljnji sa trenerom (trenerima), nema popuštanja prema nikome, treninzi su zanimljivi, vidjet ćemo rezultate na kraju.
ili možda Macronom kao što Zrinjski sad ima
.

Ustanik8SB8
Kontakt:

Post Postao/la Ustanik8SB8 » 11 feb 2017, 20:50

Ne znam odakle dobijte te “polovične“ informacije al ajde da razjasnimo jednom pojmove. Mepas nije glavni sponzor? Da nije i to su valjda svi shvatili čim je FEAL preuzeo da oni uzimaju na sebe veći dio kolača! Mirko ostaje u klub kao sponzor ali ne u tolikoj mjeri kao prije! Znači ne izlazi iz kluba! Sve se to već ranije dogovorili i već se finalizira. Široki će na ljeto puno raditi na sastavljanju nove ekipe i kostura novo uprava želi rezultate još i bolje! Ne znam koliko ste upućeni ali kad je FEAL vodio košarku 3 godine smo zaredom bili prvaci i osvajači kupa! Ljudi su se opekli jednom oko toga svašta je bilo da ne idemo dalje nije za ove teme. Uglavnom sve su dogovorili u velikoj mjeri sa dojučerašnjim sponzorom, logično pušu neki novi vjetrovi ali Mepas definitivno ostaje u jednoj mjeri u klubu! Jednogodišnji ugovor je i onako stalno praksa bio što nije nikakvo iznenađenje. Pa jer mislite da bi netko dao svoj novac za jednu godinu i otišao tek tako? Već sam pisao na ljeto nas očekuje možda nikad jači Široki. Već se vode pregovori s nekim igračima kojim ugovori ističu na ljeto i koje se ima u planu dovesti. Slobodno me svi demantiraj te u 8 mjesecu !!!!!!
Znoj štedi krv!

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 11 feb 2017, 21:02

Ustanik8SB8 je napisao/la:Ne znam odakle dobijte te “polovične“ informacije al ajde da razjasnimo jednom pojmove. Mepas nije glavni sponzor? Da nije i to su valjda svi shvatili čim je FEAL preuzeo da oni uzimaju na sebe veći dio kolača! Mirko ostaje u klub kao sponzor ali ne u tolikoj mjeri kao prije! Znači ne izlazi iz kluba! Sve se to već ranije dogovorili i već se finalizira. Široki će na ljeto puno raditi na sastavljanju nove ekipe i kostura novo uprava želi rezultate još i bolje! Ne znam koliko ste upućeni ali kad je FEAL vodio košarku 3 godine smo zaredom bili prvaci i osvajači kupa! Ljudi su se opekli jednom oko toga svašta je bilo da ne idemo dalje nije za ove teme. Uglavnom sve su dogovorili u velikoj mjeri sa dojučerašnjim sponzorom, logično pušu neki novi vjetrovi ali Mepas definitivno ostaje u jednoj mjeri u klubu! Jednogodišnji ugovor je i onako stalno praksa bio što nije nikakvo iznenađenje. Pa jer mislite da bi netko dao svoj novac za jednu godinu i otišao tek tako? Već sam pisao na ljeto nas očekuje možda nikad jači Široki. Već se vode pregovori s nekim igračima kojim ugovori ističu na ljeto i koje se ima u planu dovesti. Slobodno me svi demantiraj te u 8 mjesecu !!!!!!
:thumbup: :opaopa:

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 11 feb 2017, 21:45

Ustanik8SB8 je napisao/la:Ne znam odakle dobijte te “polovične“ informacije al ajde da razjasnimo jednom pojmove. Mepas nije glavni sponzor? Da nije i to su valjda svi shvatili čim je FEAL preuzeo da oni uzimaju na sebe veći dio kolača! Mirko ostaje u klub kao sponzor ali ne u tolikoj mjeri kao prije! Znači ne izlazi iz kluba! Sve se to već ranije dogovorili i već se finalizira. Široki će na ljeto puno raditi na sastavljanju nove ekipe i kostura novo uprava želi rezultate još i bolje! Ne znam koliko ste upućeni ali kad je FEAL vodio košarku 3 godine smo zaredom bili prvaci i osvajači kupa! Ljudi su se opekli jednom oko toga svašta je bilo da ne idemo dalje nije za ove teme. Uglavnom sve su dogovorili u velikoj mjeri sa dojučerašnjim sponzorom, logično pušu neki novi vjetrovi ali Mepas definitivno ostaje u jednoj mjeri u klubu! Jednogodišnji ugovor je i onako stalno praksa bio što nije nikakvo iznenađenje. Pa jer mislite da bi netko dao svoj novac za jednu godinu i otišao tek tako? Već sam pisao na ljeto nas očekuje možda nikad jači Široki. Već se vode pregovori s nekim igračima kojim ugovori ističu na ljeto i koje se ima u planu dovesti. Slobodno me svi demantiraj te u 8 mjesecu !!!!!!
Moze u PP zasto su se opekli?

Djelomicno si u pravu, ali ja sam cuo da Mepas nije na fin nacin smanjio svoja davanja u klub...

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 12 feb 2017, 13:22

Kazu da smo dobili 38000€ od prodaje Marica u Videoton.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

Ustanik8SB8
Kontakt:

Post Postao/la Ustanik8SB8 » 12 feb 2017, 13:31

Nikome ništa ne odgovaram u pp pošto ovo nije trač party, nego F O R U M za javne (!!!) rasprave o nekoj temi. Hvala nekim forumašima na porukama, (prepoznat će se sami) isto tako ovih nekoliko što je postavilo pitanja kao da ne žive u ovom gradu rekao sam svima vama možda i previše informacija uostalom strpite se do ljeta pa ćemo vidjeti tko griješi a tko je upravu! Ugodan vam i lijepi sunčani dan želim :)
Znoj štedi krv!

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 12 feb 2017, 16:56

LoveSB96 je napisao/la:Kazu da smo dobili 38000€ od prodaje Marica u Videoton.
I ja sam to saznao iz izvora bliskih klubu nije los novac
Samo jedno ime

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 12 feb 2017, 17:45

Taman za jedno dobro pojacanje na ljeto :)

HRHB

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, Marokanci58 i 25 gostiju.