i ja isto ali bi volio da smo prikazali malo bolju igruFrancescoTotti je napisao/la:Imali smo brat bratu 15 ofsajda danas, sudije za kurca.
Dobro smo igrali, nije toliko lose.. nadam se najboljem
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Nije loše na kraju, jbg moglo je biti i 1:1 al i ovo je sasma ok.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ukrajinski drugoligas bolji od Sarajeva !Sve je receno kako je jaka Premijer liga.Yebo me svak ako ZONA nije jaca ako neko zna sta je ZONA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BosnaSTL je napisao/la:Ukrajinski drugoligas bolji od Sarajeva !Sve je receno kako je jaka Premijer liga.Yebo me svak ako ZONA nije jaca ako neko zna sta je ZONA!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Precko qurvo fudbalska!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Upitno je šta znaci dobar u ovom timu. Smijem se kladiti da pola nas sa foruma, nakon priprema, ne bi izgledali lošije od ovih polu-fudbalera. Kako ih samo nije stid?DenchiNL je napisao/la:Sta je s lelicem fakat?
Rustem dobarmotherfucker
znaci zna al nece
![]()
A uprava kluba treba da se zapita sta nam rade od kluba. Mi igrača nemamo da valja u čitavom timu. Sramota.
Po ćemu bolji rezultatski ili igrom no coment brate vile ih nosale ali dobro eto bolji su tako ss kaže.BosnaSTL je napisao/la:Ukrajinski drugoligas bolji od Sarajeva !Sve je receno kako je jaka Premijer liga.Yebo me svak ako ZONA nije jaca ako neko zna sta je ZONA!
Sarajevo ljubavi moja!
elcor brat po avataru fino receno
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Ova sredina sa Duljom, Saidom i Saricem mi djeluje ljepse nego sa Rustemo i Radovcem, e sad ako Sajo bude zdrav onda se imamo cemu nadat. Andzusic, Kadusic se popravljaju, ovaj drugi posebno zasluzuje prvih 11. Na trenutke djelujemo pravo uigrano ali onda napravimo pocetnicku gresku i sve dobro pokvarimo. Ne znam koliko cemo moci s ovom igrom presinga jer nece nas svi napadat pa da im radimo presing, prvi ce nam Vitez bunker staviti a mi na cijelim pripremama imali 7 prilika za gol od toga dali 2 i to jedan iz penala.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
kraljlavova
- Kontakt:
nije ovo lose uopste izgledalo
Mislim da se moramo pomirti svi da imamo to što imamo. Igrače ne treba kriviti, pogotovo danas jer su svi solidno odigrali, osim Pavlovica koji konstantno pravi ovakve gluposti. Fino je ovo sve izgledalo, jest drugoligas, al ulazi u prvu ligu uskoro, kvalitetniji su od pola nase lige. Vjerujem Cali i igracima, nadam se da ce Rustemovic igrat ubuduce ko i danas. Andjusic me bas pozitivno iznenadio, mogao je ondje gol zabiti, lijepo je gadjao, ali nema veze. Cekamo sad tu generalku i to je to, let's go Saraj'vo!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
vidimo se neki drugi dan raja
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamisli koliko je Vitežane strah 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
slaba igra i rezultat nisu vazni. vazno je da su se momci borili i da se osjeti sloga u ekipi. svi su ko jedan 
Kad je generalka i s kim?zlo87 je napisao/la:Mislim da se moramo pomirti svi da imamo to što imamo. Igrače ne treba kriviti, pogotovo danas jer su svi solidno odigrali, osim Pavlovica koji konstantno pravi ovakve gluposti. Fino je ovo sve izgledalo, jest drugoligas, al ulazi u prvu ligu uskoro, kvalitetniji su od pola nase lige. Vjerujem Cali i igracima, nadam se da ce Rustemovic igrat ubuduce ko i danas. Andjusic me bas pozitivno iznenadio, mogao je ondje gol zabiti, lijepo je gadjao, ali nema veze. Cekamo sad tu generalku i to je to, let's go Saraj'vo!
Pozitivno me iznenadio Dino. Novakovc dominira. Kadusic i ostali igraci ok sa nekolko gresaka.
Duljevic dobar ali po mom misljenju bezobrazan. U masu situacija umjesto da odigra loptu iz prve za krilo i tako ubrza napad i stvori igraca viska, on dribla pa onda daje loptu na krilo, kada je igrac vec zatvoren jer ga je stigao igrac, jer je morao stati da ne bi usao u offside.
Izdrkavanje sa sutevima, besmisleno u situacijama kad imas igrace za pruziti pas. Nadam se samo da je ovo efekat pripremne utakmice pa se igra lezernije. Ako ovoliku dozu sebicnosti i bezobrazluka prenese u prvenstvo nece valjati.
Drago mi je da Said dobija sansu. Ako covjeku ne das da igra kako mozes ocekvati da se vratiti.
Pavlovc nije puno ni pogrijesio kod gola, vise je ono greska odbrane koja nije zatvorila prvo onaj centarsut pa kasnije i sut.
Brat Rustem dana poprskao malu curicu iz Holandije 
- TobeYarabi
- Kontakt:
100% pavloviceva greska. onakvu loptu golman mora hvatati.revolt je napisao/la:Kad je generalka i s kim?zlo87 je napisao/la:Mislim da se moramo pomirti svi da imamo to što imamo. Igrače ne treba kriviti, pogotovo danas jer su svi solidno odigrali, osim Pavlovica koji konstantno pravi ovakve gluposti. Fino je ovo sve izgledalo, jest drugoligas, al ulazi u prvu ligu uskoro, kvalitetniji su od pola nase lige. Vjerujem Cali i igracima, nadam se da ce Rustemovic igrat ubuduce ko i danas. Andjusic me bas pozitivno iznenadio, mogao je ondje gol zabiti, lijepo je gadjao, ali nema veze. Cekamo sad tu generalku i to je to, let's go Saraj'vo!![]()
Pozitivno me iznenadio Dino. Novakovc dominira. Kadusic i ostali igraci ok sa nekolko gresaka.
Duljevic dobar ali po mom misljenju bezobrazan. U masu situacija umjesto da odigra loptu iz prve za krilo i tako ubrza napad i stvori igraca viska, on dribla pa onda daje loptu na krilo, kada je igrac vec zatvoren jer ga je stigao igrac, jer je morao stati da ne bi usao u offside.
Izdrkavanje sa sutevima, besmisleno u situacijama kad imas igrace za pruziti pas. Nadam se samo da je ovo efekat pripremne utakmice pa se igra lezernije. Ako ovoliku dozu sebicnosti i bezobrazluka prenese u prvenstvo nece valjati.
Drago mi je da Said dobija sansu. Ako covjeku ne das da igra kako mozes ocekvati da se vratiti.
Pavlovc nije puno ni pogrijesio kod gola, vise je ono greska odbrane koja nije zatvorila prvo onaj centarsut pa kasnije i sut.
Ja zadovoljniji danasnjom igrom nego u prethodne dvije utakmice.
Moja generalna ocjena pripremnih utakmica je da se imamo cemu nadati u nastavku prvenstva,ali ostaje zal sto se nije doveo bar jedno kvalitetno pojacanje koje bi podiglo kvalitet nase ekipe.
Cala i igraci svakako zasluzuju nasu podrsku i imace je pa kako god da bude.
Menadzment i vlasnik kluba,s druge pak strane,imaju jedan veliki minus za ovaj prelazni rok.
Moja generalna ocjena pripremnih utakmica je da se imamo cemu nadati u nastavku prvenstva,ali ostaje zal sto se nije doveo bar jedno kvalitetno pojacanje koje bi podiglo kvalitet nase ekipe.
Cala i igraci svakako zasluzuju nasu podrsku i imace je pa kako god da bude.
Menadzment i vlasnik kluba,s druge pak strane,imaju jedan veliki minus za ovaj prelazni rok.
On je jedva dohvato onu loptu koja je isla na protivnickog igraca a kamo li da je fataTobeYarabi je napisao/la: 100% pavloviceva greska. onakvu loptu golman mora hvatati.
EDIT: Kad ponovo pogledah snimak gola, upravu si
Zadnja izmjena: revolt, dana/u 12 feb 2017, 17:20, ukupno mijenjano 2 puta.