PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 feb 2017, 17:34

TobeYarabi je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Zaeban vjetar puhao u Turskoj danas :mrgreen:
i otpuhao nas :lol:
Forsiramo kako stojimo iza lopte. :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2017, 17:37

Guza stresao drugu prečku na pripremnim, spavate li mirno premijerligaški klubovi??? :silent:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 12 feb 2017, 17:44

Raonffa je napisao/la:Guza stresao drugu prečku na pripremnim, spavate li mirno premijerligaški klubovi??? :silent:
said ima podesenu nogu tako da zabija samo pod precku. a to sto su u turskoj golovi nizi od nasih, nije njegova krivica :kafa:

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 12 feb 2017, 17:54

Kakav odron od kluba...e moji Lelici sta li vas ceka...nema vama evrope ni ove godine... Ekipa pretanka jos kad pocnu ligamenti opet otkazivati u 20min sa Vitezom :rol:
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 12 feb 2017, 18:04

DenchiNL je napisao/la::rol: :urnebes: :urnebes: :clap:

slika
jedan od najvecih uspjeha u povijesti nk zeljescara :lol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 feb 2017, 18:10

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Kakav odron od kluba...e moji Lelici sta li vas ceka...nema vama evrope ni ove godine... Ekipa pretanka jos kad pocnu ligamenti opet otkazivati u 20min sa Vitezom :rol:
Ma nema, ne mozemo mi s vama , vi ako u ovoj formi ne uzmete duplu...to ce biti veliki korak unazad... :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2017, 18:15

Raonffa je napisao/la:Guza stresao drugu prečku na pripremnim, spavate li mirno premijerligaški klubovi??? :silent:
said ima podesenu nogu tako da zabija samo pod precku. a to sto su u turskoj golovi nizi od nasih, nije njegova krivica :kafa:
Kroz noge Ozilu probaciv'o bolan bolan :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 feb 2017, 18:28

DenchiNL je napisao/la::rol: :urnebes: :urnebes: :clap:

slika
jedan od najvecih uspjeha u povijesti nk zeljescara :lol:
nesudjeni protivnik Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA i zamalo ucesnik play-offa Evropske lige je ostvario jos jedan veliki uspjeh :bow: :salut:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 12 feb 2017, 18:28

DenchiNL je napisao/la:
    HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Kakav odron od kluba...e moji Lelici sta li vas ceka...nema vama evrope ni ove godine... Ekipa pretanka jos kad pocnu ligamenti opet otkazivati u 20min sa Vitezom :rol:
    Ma nema, ne mozemo mi s vama , vi ako u ovoj formi ne uzmete duplu...to ce biti veliki korak unazad... :D
    Sa ovom ekipom i pojacanjima imamo sanse..vi nemate da uzmete ukrajinskog drugoligasa...nekad ste bas jaki bili :guz: :rol: :urnebes: :urnebes:
    Željo1921

fks74
    Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 feb 2017, 18:33

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:
      DenchiNL je napisao/la:
      Sa ovom ekipom i pojacanjima imamo sanse..vi nemate da uzmete ukrajinskog drugoligasa...nekad ste bas jaki bili :guz: :rol: :urnebes: :urnebes:
      Više smo od vas mali osvojili bodova u Turskoj. :guz: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

TobeYarabi
      Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 12 feb 2017, 18:34

U ime Upravnog odbora RK Bosna pozivam zaposlene u ovoj kompaniji da nam putem službenog maila ([email protected]) pošalju svoj logo, a mi ćemo reklamu postaviti na našim utakmicama, u znak solidarnosti. Bosna je uz Ditu!
      pa vi opet pljujte po ''sarajlijicama'' :kafa:

HajdeZeljozabiGol
      Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 12 feb 2017, 18:37

Hahahahah e svaka cast..da vam uorava nije skontala.da igrate sa UZBEKISTANCIMA ne bi pogledali nikom po golu...Sve ce ti jasno biti u ova 4 kola. Moji pasojedi gdje ta dominacija 10 godina..deranje Partizana...grupne faze??? Sta bi od onolikog smaranja iz dana u dan? Gdje nestadoste i vi i klub vam prodani??? :shock:
      Željo1921

DenchiNL
      Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 feb 2017, 18:37

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:
        DenchiNL je napisao/la:
        Ma to dok smo vam mogli krast igrace , sad ste vi glavni favoriti za duplu, sve ispod je promasaj :D
        Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fks74
        Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 feb 2017, 18:40

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Hahahahah e svaka cast..da vam uorava nije skontala.da igrate sa UZBEKISTANCIMA ne bi pogledali nikom po golu...Sve ce ti jasno biti u ova 4 kola. Moji pasojedi gdje ta dominacija 10 godina..deranje Partizana...grupne faze??? Sta bi od onolikog smaranja iz dana u dan? Gdje nestadoste i vi i klub vam prodani??? :shock:
        Gdje su ti kolege štrumfovi,da ti isprave pravopisne greške.Oni znaju i engleski jezik. :rol: :rol:

HajdeZeljozabiGol
        Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 12 feb 2017, 18:43

Bgm raspad sistema... Mi uzivamo pravimo stadion igramo dobro...pojacani smo da valja..bice trpanja do jaja opet na lavoru i na Grbavici (Tiago Stevanovic) sad ce biti Zeba i Zakaric... Hajde raspali idite pitajte pasojeda hoce li se sazaliti da dovede nekog umjesto Rustemovica :pray: :urnebes: :urnebes:
        Željo1921

Virtu4l
        Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 feb 2017, 18:45

irfo je napisao/la:
        Virtu4l je napisao/la:Ukrajinski fudbal je u velikom naletu, nemojte da vas ovo zavara.
        Tako je, da ovima zukanovic odredjuje cijene, kostali bi 20 miliona brat bratu :kafa:
        :lol: :lol:
        Sretan rođendan, predsjedniče!
        Voli te tvoje Sarajevo.

fks74
        Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 feb 2017, 18:47

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Bgm raspad sistema... Mi uzivamo pravimo stadion igramo dobro...pojacani smo da valja..bice trpanja do jaja opet na lavoru i na Grbavici (Tiago Stevanovic) sad ce biti Zeba i Zakaric... Hajde raspali idite pitajte pasojeda hoce li se sazaliti da dovede nekog umjesto Rustemovica :pray: :urnebes: :urnebes:
        Mali predaj starom telefon a ti na spavanje :zzz: :zzz: :zzz:

DenchiNL
        Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 feb 2017, 18:47

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Bgm raspad sistema... Mi uzivamo pravimo stadion igramo dobro...pojacani smo da valja..bice trpanja do jaja opet na lavoru i na Grbavici (Tiago Stevanovic) sad ce biti Zeba i Zakaric... Hajde raspali idite pitajte pasojeda hoce li se sazaliti da dovede nekog umjesto Rustemovica :pray: :urnebes: :urnebes:
        Pa pitali smo vec, ali rekao nam sva najbolja pojacanja vec doveo zeljo, tako da nista od pojacanja za nas, ovo sto imamo i djeca ova, nejac nasa ce se borit...bez plata bez ista....

vi cete ovo glat prekucat, samo je pitanje s koiko razlike ce protivnici gubit :D

TobeYarabi
        Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 12 feb 2017, 18:49

Prije 95 godine rođen je Željo
        trebo si samo jos dodati 'u medjugorju' :rol: :rol: :rol:

Virtu4l
        Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 feb 2017, 18:50

Najskuplja ekipa Premijer lige :urnebes: :urnebes: :urnebes:
        Sretan rođendan, predsjedniče!
        Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.