FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 feb 2017, 17:18

Duljevic Haris :lolno: Sine dragi kakva je ono partija :tokralju:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 feb 2017, 17:20

Balistol je napisao/la:Brat Rustem dana poprskao malu curicu iz Holandije :tokralju:
Opet potenciras nesto cega nema, danas nije prvenstvena, nit je meni zao... :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 12 feb 2017, 17:23

1. Pavlović- Šteta za tu grešku kod gola, šta da se radi, nema veze. U nastavku dobar.

2. Novaković- Bez greške čovjek odigrao, jedan od najboljih u ovim prijateljskim tekmama, ako ne i najbolji. Hladnokrvan, siguran, jak, stamenit itd. Svaka mu čast, sumnjao sam u njega, ali nek me je demantovao i začepio usta. Bravo i svaka čast još jednom.

3. Ivetić- Pravo dobar, nemam zamjerke. Oduvijek mi se sviđao i treba uvijek imati jednog ovakvog igrača u ekipi, koji je pravi vođa, a još uz to i iskusan. Sjajno obavljeno majstore.

4. Kadušić- Bilo je dvije-tri situacije kada je ispao, ali nemam momku šta zamjeriti. Mlad, a već je pravo dobar bek. Nadam se da će nastaviti ovako.

5. Hodžić- Korektno odradio svoj posao. Vidi se da se ne snalazi najbolje na ovoj poziciji, ali on je tu samo prvo kolo. Nemam zamjerke.

6. Rustemović- Jedan od najboljih danas. Izgubio je jednu loptu ako se ne varam, ali ostalo je dobro odradio. Šteta što je prečka zasmetala, kakva bi golčina bio. Bravo momak.

7. Radovac- Ništa spešl. Ne mogu reči da je loše bilo jer nije, ali nije bilo ni sad nešto wow. Nervira me što je malokrvan i što nema muda da krene sa loptom i uz to nekoliko loših dodavanja na svojoj polovini. Nadam se da će doči pameti do početka, ako ne, onda je on završio s FKS.

8. Hebibović- Korektno odradio svoj dio posla. Nije imao puno lopti i bio je bolji u prošloj tekmi, ali nije imao lopti i to je sve. Prijatno me iznenadio u ovim pripremnim tekmama. Svaka čast i Čali što ga je forsirao i godila mu je posudba u Olimpicu. Sve najbolje Heba u nastavku.

9. Duljević- Nije me nešto impresionirao danas, ali sasvim korektno odradio svoj dio posla, ne znam jednostavno od njega očekujem više nego što je to danas ponudio. Vidi se da je majstor driblinga i on će biti još bolji nego u prvom dijelu prvenstva, to ćete vidjeti. Hare, samo naprijed.

10. Crnkić- Meni danas među tri najbolja. Bori se kao lav, sjajan dribling, sprint, ma pravo dobar. Njegova najbolja predstava u ovim pripremnim. Svaka čast majstore, samo guraj naprijed.

11. Ahmetović- Ne znam šta više da dodam za ovu legendu, a da se ne ponavljam. Trojica mu ništa ne mogu, onoliko trke u njegovim godinama je za stati i pljeskati. Nije imao lopti previše, ali ostalo perfektno. Bravo care.

12. Adilović - Nije imao posla danas, ali dobar golman (sigurniji od Pavleta).

13. Mihojević - Sjajan u defanzivi, a vrlo malo vremena je proveo na terenu. Kako je momak jak i siguran, pun samopouzdanja. Neće ga biti u prvom kolu, ali poslije obavezno u prvih 11. Kapitenski odigrao i svaka mu čast, među četiri najbolja igrača u FKS. Bravo.

14. Kovačević- Malo je proveo na terenu, ali aBd da nam se vrati u punom sjaju.

15. Sarić- Vrlo dobar. Volim kod njega što je brz, jak na lopti, dobru tehniku posjeduje, agresivan i ne da pardona nikome. Bravo Elvise.

16. Said- Korektno sasvim odigrao. Vidi se da je mnogo spremniji nego prije. Opet šteta za tu prečku, ali najbitnije je da nam se vrati potpuno spreman. Najveći znalac u ekipi, samo da ga zaobiđu povrede i da bude u potpunosti spreman aBd. Moram reći da bih volio da istopi još koju kilu, jer mi se malo gega previše ako tako mogu reči, jednostavno mu smetaju kile.

17. Anđušić- Odličan. Svidio mi se na tekmi protiv Veleža. Zna je dobro povuči, nije ga strah krenuti naprijed i to cijenim. Samo da ga koriste na njegovoj poziciji i može mnogo značiti u nastavku i treba dobiti više šansi. Bravo Nemanja.

18. Liivak- Veoma dobar. Ponekad se malo zanese pa iskoči naprijed previše, što se odrazi na odbranu, ali to je sitna greška. Nek šarne što brže, a siguran sam da hoće.

19. Amer- Nije se puno vidio i nije bila mnogo vremena lopta u njegovim nogama, ali definitvno nije bio na zadatku na ovim pripremama. U par utakmica isto martinela, ali ja se nadam da će vratiti formu i samopouzdanje i da će biti stari, jer nam treba i vjerujem u njega.

To je neko moje viđenje. Ja sam u potpunosti siguran i kao što sam jučer rekao, imam strašan filing i predosjećaj da će ovi momci pod vodstvom Čale bilježiti sjajne partije i rezultate. Sjajno su pripremljeni i vidi se strašno trčanje i sprema, a to će još biti bolje i vidljivije protiv Viteza, jer će sada uslijediti osvježavanje i u ove dvije sedmice u Sarajevu će trenirati jednom dnevno. Ja sam siguran da ćemo se svi zajedno radovati na kraju sezone i da će svi momci odigrati perfektno. Nemojte gledati rezultate na ovim tekmama, jer to nije nimalo bitno. Ja vam opet kažem da će sve biti ekstra i jedva čekam tu nedjelju. :bih: :bih:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 feb 2017, 17:23

BosnaSTL je napisao/la:Ukrajinski drugoligas bolji od Sarajeva !Sve je receno kako je jaka Premijer liga.Yebo me svak ako ZONA nije jaca ako neko zna sta je ZONA!
A ko proizvodi ove sto misle da su rezultati na pripremnim prijateljskim tekmama bitni ili neki omjer stvarnih snaga???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2017, 17:23

revolt je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Mislim da se moramo pomirti svi da imamo to što imamo. Igrače ne treba kriviti, pogotovo danas jer su svi solidno odigrali, osim Pavlovica koji konstantno pravi ovakve gluposti. Fino je ovo sve izgledalo, jest drugoligas, al ulazi u prvu ligu uskoro, kvalitetniji su od pola nase lige. Vjerujem Cali i igracima, nadam se da ce Rustemovic igrat ubuduce ko i danas. Andjusic me bas pozitivno iznenadio, mogao je ondje gol zabiti, lijepo je gadjao, ali nema veze. Cekamo sad tu generalku i to je to, let's go Saraj'vo!
Kad je generalka i s kim? :shifty:
Pozitivno me iznenadio Dino. Novakovc dominira. Kadusic i ostali igraci ok sa nekolko gresaka.
Duljevic dobar ali po mom misljenju bezobrazan. U masu situacija umjesto da odigra loptu iz prve za krilo i tako ubrza napad i stvori igraca viska, on dribla pa onda daje loptu na krilo, kada je igrac vec zatvoren jer ga je stigao igrac, jer je morao stati da ne bi usao u offside.
Izdrkavanje sa sutevima, besmisleno u situacijama kad imas igrace za pruziti pas. Nadam se samo da je ovo efekat pripremne utakmice pa se igra lezernije. Ako ovoliku dozu sebicnosti i bezobrazluka prenese u prvenstvo nece valjati.
Drago mi je da Said dobija sansu. Ako covjeku ne das da igra kako mozes ocekvati da se vratiti.

Pavlovc nije puno ni pogrijesio kod gola, vise je ono greska odbrane koja nije zatvorila prvo onaj centarsut pa kasnije i sut.
Vjerovatno Bosna Visoko ali se ne zna jos.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 feb 2017, 17:27

@hilmo
Drug ne bi ti Radovca danas :lol:
Ne moze brat duela uzeti ne sjecam se od kad, ja bi mu bar sorc skinuo i uzeo loptu :lolno:

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 12 feb 2017, 17:38

KenChoo je napisao/la:1. Pavlović- Šteta za tu grešku kod gola, šta da se radi, nema veze. U nastavku dobar.

2. Novaković- Bez greške čovjek odigrao, jedan od najboljih u ovim prijateljskim tekmama, ako ne i najbolji. Hladnokrvan, siguran, jak, stamenit itd. Svaka mu čast, sumnjao sam u njega, ali nek me je demantovao i začepio usta. Bravo i svaka čast još jednom.

3. Ivetić- Pravo dobar, nemam zamjerke. Oduvijek mi se sviđao i treba uvijek imati jednog ovakvog igrača u ekipi, koji je pravi vođa, a još uz to i iskusan. Sjajno obavljeno majstore.

4. Kadušić- Bilo je dvije-tri situacije kada je ispao, ali nemam momku šta zamjeriti. Mlad, a već je pravo dobar bek. Nadam se da će nastaviti ovako.

5. Hodžić- Korektno odradio svoj posao. Vidi se da se ne snalazi najbolje na ovoj poziciji, ali on je tu samo prvo kolo. Nemam zamjerke.

6. Rustemović- Jedan od najboljih danas. Izgubio je jednu loptu ako se ne varam, ali ostalo je dobro odradio. Šteta što je prečka zasmetala, kakva bi golčina bio. Bravo momak.

7. Radovac- Ništa spešl. Ne mogu reči da je loše bilo jer nije, ali nije bilo ni sad nešto wow. Nervira me što je malokrvan i što nema muda da krene sa loptom i uz to nekoliko loših dodavanja na svojoj polovini. Nadam se da će doči pameti do početka, ako ne, onda je on završio s FKS.

8. Hebibović- Korektno odradio svoj dio posla. Nije imao puno lopti i bio je bolji u prošloj tekmi, ali nije imao lopti i to je sve. Prijatno me iznenadio u ovim pripremnim tekmama. Svaka čast i Čali što ga je forsirao i godila mu je posudba u Olimpicu. Sve najbolje Heba u nastavku.

9. Duljević- Nije me nešto impresionirao danas, ali sasvim korektno odradio svoj dio posla, ne znam jednostavno od njega očekujem više nego što je to danas ponudio. Vidi se da je majstor driblinga i on će biti još bolji nego u prvom dijelu prvenstva, to ćete vidjeti. Hare, samo naprijed.

10. Crnkić- Meni danas među tri najbolja. Bori se kao lav, sjajan dribling, sprint, ma pravo dobar. Njegova najbolja predstava u ovim pripremnim. Svaka čast majstore, samo guraj naprijed.

11. Ahmetović- Ne znam šta više da dodam za ovu legendu, a da se ne ponavljam. Trojica mu ništa ne mogu, onoliko trke u njegovim godinama je za stati i pljeskati. Nije imao lopti previše, ali ostalo perfektno. Bravo care.

13. Mihojević - Sjajan u defanzivi, a vrlo malo vremena je proveo na terenu. Kako je momak jak i siguran, pun samopouzdanja. Neće ga biti u prvom kolu, ali poslije obavezno u prvih 11. Kapitenski odigrao i svaka mu čast, među četiri najbolja igrača u FKS. Bravo.

15. Sarić- Vrlo dobar. Volim kod njega što je brz, jak na lopti, dobru tehniku posjeduje, agresivan i ne da pardona nikome. Bravo Elvise.

16. Said- Korektno sasvim odigrao. Vidi se da je mnogo spremniji nego prije. Opet šteta za tu prečku, ali najbitnije je da nam se vrati potpuno spreman. Najveći znalac u ekipi, samo da ga zaobiđu povrede i da bude u potpunosti spreman aBd. Moram reći da bih volio da istopi još koju kilu, jer mi se malo gega previše ako tako mogu reči, jednostavno mu smetaju kile.

17. Anđušić- Odličan. Svidio mi se na tekmi protiv Veleža. Zna je dobro povuči, nije ga strah krenuti naprijed i to cijenim. Samo da ga koriste na njegovoj poziciji i može mnogo značiti u nastavku i treba dobiti više šansi. Bravo Nemanja.

18. Liivak- Veoma dobar. Ponekad se malo zanese pa iskoči naprijed previše, što se odrazi na odbranu, ali to je sitna greška. Nek šarne što brže, a siguran sam da hoće.

19. Amer- Nije se puno vidio i nije bila mnogo vremena lopta u njegovim nogama, ali definitvno nije bio na zadatku na ovim pripremama. U par utakmica isto martinela, ali ja se nadam da će vratiti formu i samopouzdanje i da će biti stari, jer nam treba i vjerujem u njega.

To je neko moje viđenje. Ja sam u potpunosti siguran i kao što sam jučer rekao, imam strašan filing i predosjećaj da će ovi momci pod vodstvom Čale bilježiti sjajne partije i rezultate. Sjajno su pripremljeni i vidi se strašno trčanje i sprema, a to će još biti bolje i vidljivije protiv Viteza, jer će sada uslijediti osvježavanje i u ove dvije sedmice u Sarajevu će trenirati jednom dnevno. Ja sam siguran da ćemo se svi zajedno radovati na kraju sezone i da će svi momci odigrati perfektno. Nemojte gledati rezultate na ovim tekmama, jer to nije nimalo bitno. Ja vam opet kažem da će sve biti ekstra i jedva čekam tu nedjelju. :bih: :bih:
:thumbup:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 feb 2017, 17:41

Meni ovo mlako. Ne vidim nikakav napredak u odnosu na jesen. Osim kiksanja direktne konkurencije ne vidim neki napredak. Moje mišljenje.
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 feb 2017, 17:45

Pa zbog kikseva konkurencije jedan tim na kraju uzme titulu :D...niko u ovoj ligi nije toliko nadmocan da dere sve redom i zbog toga uzme titulu, jednostavno ima najmanje kikseva pa za nadati se da ce konkurenti kiksati vise od nas :mrgreen:
Pyro is not a crime !

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 12 feb 2017, 17:46

KenChoo je napisao/la:1. Pavlović- Šteta za tu grešku kod gola, šta da se radi, nema veze. U nastavku dobar.

Lijepa analiza. :salut:
Hajde da krenemo u lov na titule. :opaopa: :opaopa:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 feb 2017, 17:49

PitarBordo je napisao/la:Meni ovo mlako. Ne vidim nikakav napredak u odnosu na jesen. Osim kiksanja direktne konkurencije ne vidim neki napredak. Moje mišljenje.
Kako ne vidis. Remizirali smo sa Ukrajinskim drugoligasem, a prije toga sa Bosanskim. Naprrdak je ocigledan. :kafa:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 feb 2017, 17:52

Nisam gledo utakmicu, al poraz cak i u prijateljskim je gorak.

Koja je prirodna pozicija Anjdusica vidim dosta ga forumasa fali ja kad sam ga gledo par puta bio je poprilicno los.

Koliko je vremena Said igro jel bjezo od duela.

Imam osjecaj da je SAMIR upucan psihicki, cinimi se kad bi ga podrzali na nekoj utakmici (znam da hz nece samo kazem) sa nekim transparentom da bi se vratio. Nemogu da vjerujem da sa nakom igrom i talentom sa 17 godina dodse u situaciju da nemoze meda u najlosijoj ligi na svijetu

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 feb 2017, 17:55

Sarajlijica1946 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Meni ovo mlako. Ne vidim nikakav napredak u odnosu na jesen. Osim kiksanja direktne konkurencije ne vidim neki napredak. Moje mišljenje.
Kako ne vidis. Remizirali smo sa Ukrajinskim drugoligasem, a prije toga sa Bosanskim. Naprrdak je ocigledan. :kafa:
Pajes.
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 feb 2017, 18:06

PitarBordo je napisao/la:
Pajes.
slika
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 feb 2017, 18:11

KenChoo je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ivetic-p ... mec/224861

Pero explained :salut:
Ja ne volim da gubim ni u kolu kad igram. E pa ne znam :?

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 12 feb 2017, 18:14

KenChoo je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ivetic-p ... mec/224861

Pero explained :salut:
Ja ne volim da gubim ni u kolu kad igram. E pa ne znam :?
Ok.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 feb 2017, 18:15

Bavio se sportom cijeli život. Treneri usadili takmičarski mentalitet, ženu tek kad sam upoznao izveo je na kuglanje i pustio da pobjedi i heftu dana mi bilo krivo. Ne volim kad fudbaleri ovakve izjave daju, trener inekako, navijači, mediji... Ali fudbaleri, pa... Again, samo moje mišljenje.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 feb 2017, 18:18

Kad zamijeni dres Bosnim iz seme kako se vec zovu nek daje takve izjave! Posrao se na svoju odlicnu partiju, i ako je zavaljen silom prilika da igra stopera.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 12 feb 2017, 18:19

Pa sta je trebao izjaviti :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: VanDijk i 18 gostiju.