FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 feb 2017, 18:54

ThrillerHz je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta bi onom Pavlovicu da onako izlijece. Prenijelo ga da je supermen :) Kad krecu nasi iz Turske pitah te KenChoo, sta trolas?
Sutra u 1 :rol: :rol:
Hvala pasa moj :salut: Ima li naznaka s'kim cemo igrati generalku? Nije vojna tajna, radis li Faruce ista :?:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 feb 2017, 18:57

Već vidim ako se pobjedi Vitez komentare:
"Pljuvači na aparatima"
Ako se, zlu ne trebalo, izgubi:
"Pljuvači izašli iz rupa jedva dočekali poraz."

:kafa:
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 feb 2017, 18:59

KenChoo je napisao/la:Još jedna Jelanova čivava i šupak meraklija. Kako se ahbabi solidarišu i nadopunjavaju, to je za svaku pohvalu. Očekujem sad neki jelanov diplomatski odgovor..
Ignorisem te par dana, svski dan si ulazi po post ili dva da se oslobodis sts li. Nemoj me spominjati, necu ni ja tebe, jer me ne zanimas ni najmanje. Bio si mi regularan dok nisi poceo nebuloze neke iznositi. Ako nisi siguran nemoj ni pricati. A to da mi je neko drug, ne znam nikog sa ovog foruma toliko..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 feb 2017, 19:01

Naš vezni red sa Sarićem u prvih 11:
slika
Naš vezni red bez Sarića u prvih 11:
slika
Naš napad bez Ahmetovića:
slika
Što se tiče priprema u Antaliji, niko se nije povrijedio i možemo biti zadovoljni s tom činjenicom.
Što se tiče pripremnih utakmica, standardno, kao i svake godine, bilo je i dobrih stvari kao i loših, nit trebamo biti zadovoljni nit nezadovoljni.
Što se tiče pojačanja, to je to izgleda, imat ćemo mnogo problema na dvije pozicije gdje baš škripi ali valjda se preživi, ostale pozicije su podnošljive.

Liga uskoro počinje, nisam optimističan ali naravno da se potajno nadam da ćemo moći do jednog trofeja, bliži je kup mada neće biti lako, trebat će nam mnogo, mnogo sreće za neki od trofeja.
Zrinjski je, po mom mišljenju, najkvalitetnija i najbolje posložena ekipa koja ima najveće šanse za titulu i kup, ostale ekipe su tu negdje, u pet deka.

Dominirat niko neće, najbolje će proć ona ekipa koja bude najmanje puta kiksala, a kikseva će kod svih biti.
Cilj i ambicije kluba je evropa (nažalost) i imamo ekipu da istu izborimo i u to ne sumnjam, jer smo kvalitetniji od Radnika, Krupe i Slobode.

Nažalost, mišljenja sam da su kone i lažni mostarci u maloj prednosti u odnosu na nas zbog veće širine i iskunije ekipe, nadam se da griješim.

Bilo kako bilo, dat ću maximalnu podršku svima i nadam se najboljem, i kad izgubimo i kad pobjedimo - ljubav za tebe mjere nema.
Slobodno me zbog mog mišljenja nazovite pljuvačem, ne bi mi to bilo strano.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 12 feb 2017, 19:07

Kakvi bi komentari bili da smo dobili 1 0 a da smo lose odigrali...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 feb 2017, 19:10

Da smo danas dobili 3-0 sta bi to znacilo?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 feb 2017, 19:11

Hocemo Evrope vidjeti? :lol:

Ti ces uvijek biti pljuvac, izgubili il ne :kafa:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 12 feb 2017, 19:14

Kako izadje rustem nestao vezni red. Krila nista ne valjaju, pogotovo crnkic.
UPRAVA NAPOLJE!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 feb 2017, 19:18

RichmanBiH je napisao/la:Kako izadje rustem nestao vezni red. Krila nista ne valjaju, pogotovo crnkic.
Bolji je Crnkic bio od Duljevica danas ;)

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 12 feb 2017, 19:18

zlo87 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Još jedna Jelanova čivava i šupak meraklija. Kako se ahbabi solidarišu i nadopunjavaju, to je za svaku pohvalu. Očekujem sad neki jelanov diplomatski odgovor..
Ignorisem te par dana, svski dan si ulazi po post ili dva da se oslobodis sts li. Nemoj me spominjati, necu ni ja tebe, jer me ne zanimas ni najmanje. Bio si mi regularan dok nisi poceo nebuloze neke iznositi. Ako nisi siguran nemoj ni pricati. A to da mi je neko drug, ne znam nikog sa ovog foruma toliko..
Ko je tebe spomenuo kralju? Ne kapiram ovu prvu rečenicu, ali bilo kako bilo. Očito te ne zanimam čim si me u bliskoj prošlosti spominjao jedno 10 puta, brat bratu. Nemoj bezveze lagati, ti i još par momaka ovdje se solidarišete i branite, čim se u određenom kontekstu nalazi neko od "vas". Zatim, dođe vaš Jelan i lafo sastavi neki debilni diplomatski post.
Fulio sam za taj famozni trening i šta..

Tema je već odavno u kurcu, ni sam ne znam zašto pišem, ali ima nekoliko forumaša koje cijenim i s kojim volim da razmijenim info, kao što su Denchi, Pantelija, a tu je i Mortem koji je sasvim korektan, umjeren i hoće pomoći. Ne znam sad da li sam nekog fulio još. Uđem da nešto pročitam i **** 30 strana je spika o Rustemu i njegovoj djevojci HEEEEEJ. Ljudi, ne znam jeste li vi toliki kompleksaši, jeste li pod nekim stresom ili ste suhog k pa ste nešto nervozni. Pa zatim, kreće neka rasprava između dvojice ili više ljudi i dva dana diskusija tipa ti nisi naš, ti si ovaj itd itd. Ne znam da li znate šta je diskusija i šta je svrha foruma? Ovdje ako se napiše nešto pozitivno, u roku od dvije minute se poklopi od strane drugih koji su tu da vrijeđaju i podjebavaju.
Npr. tema je tekma sa Vitezom i dajmo se u raspravu o tome. Šta ovaj, šta onaj, šta ja očekujem, kako, šta. A ne neko prozivanje kao neka djeca iz prvog osnovne. Pozdrav.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 feb 2017, 19:27

KenChoo je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
Ko je tebe spomenuo kralju? Ne kapiram ovu prvu rečenicu, ali bilo kako bilo. Očito te ne zanimam čim si me u bliskoj prošlosti spominjao jedno 10 puta, brat bratu. Nemoj bezveze lagati, ti i još par momaka ovdje se solidarišete i branite, čim se u određenom kontekstu nalazi neko od "vas". Zatim, dođe vaš Jelan i lafo sastavi neki debilni diplomatski post.
Fulio sam za taj famozni trening i šta..

Tema je već odavno u kurcu, ni sam ne znam zašto pišem, ali ima nekoliko forumaša koje cijenim i s kojim volim da razmijenim info, kao što su Denchi, Pantelija, a tu je i Mortem koji je sasvim korektan, umjeren i hoće pomoći. Ne znam sad da li sam nekog fulio još. Uđem da nešto pročitam i **** 30 strana je spika o Rustemu i njegovoj djevojci HEEEEEJ. Ljudi, ne znam jeste li vi toliki kompleksaši, jeste li pod nekim stresom ili ste suhog k pa ste nešto nervozni. Pa zatim, kreće neka rasprava između dvojice ili više ljudi i dva dana diskusija tipa ti nisi naš, ti si ovaj itd itd. Ne znam da li znate šta je diskusija i šta je svrha foruma? Ovdje ako se napiše nešto pozitivno, u roku od dvije minute se poklopi od strane drugih koji su tu da vrijeđaju i podjebavaju.
Npr. tema je tekma sa Vitezom i dajmo se u raspravu o tome. Šta ovaj, šta onaj, šta ja očekujem, kako, šta. A ne neko prozivanje kao neka djeca iz prvog osnovne. Pozdrav.
Napisao si da se branimo medjusobno, ne branim nikog ako nemam argumenata za isto. Ovdje nemam nikakvog druga, ovdje sam dosao da razmjenjujem misljenja. Da prozivao sam te 10ak puta jer nisi bio u stanju reci izvini nego di me napao jos. Ja ne ismijavam Rustemovicevu djevojku,samo sam misljenja da nije igrac za Sarajeva. Danas je odigrao odlicno i ja bih volio da igra uvijek onako.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 feb 2017, 19:28

zlo87 je napisao/la: Napisao si da se branimo medjusobno, ne branim nikog ako nemam argumenata za isto. Ovdje nemam nikakvog druga, ovdje sam dosao da razmjenjujem misljenja. Da prozivao sam te 10ak puta jer nisi bio u stanju reci izvini nego di me napao jos. Ja ne ismijavam Rustemovicevu djevojku,samo sam misljenja da nije igrac za Sarajeva. Danas je odigrao odlicno i ja bih volio da igra uvijek onako.
:clap: :clap: To samo pokazuje o kakvoj je osobi rijec :salut:
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 12 feb 2017, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
1946~

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 12 feb 2017, 19:29

**** krilo koje za 90 min ne prodje niti jednom.
UPRAVA NAPOLJE!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 feb 2017, 19:29

Ma pustite se pripremnih utakmica, one sluze da se pojedini igraci odmore i predoziraju, nedoziraju, doziraju :roll:

Na stranu sve, pripreme po meni pokazale par stvari koje smo znali i prije: Ekipa nam nije nivo koji ce prekucati ligu ali nije ni odron kao sto to neki predstavljaju. Nemamo konstantu u igri kako pojedinacnu tako i timsku. Rustemovic proslu odron, danas medju najboljim (jel se neko zaj.ebava s nama), ekipa na momente takav presing vrsi, takvu tranziciju pravi, na momente ispadamo kao iz voza, letargija na terenu... Cala izove realno limitirane ekipe izvlaci maksimum, i ponavljam, iako nije doveo ni jednog veznog (a mogao je da nije taktizirao sa probama)za mene je najveca uzdanica u nastavku. Ahmetovic oploditelj, lik bukvalno gine svaku tekmu, Duljevic najbolji u PL BiH (kad mu se prohtije), Mihojevic (nas najbolji i najveci eksponat), ostali 'nako...Radovac tendenciozno jurisa ka najgorem igracu u nasoj ekipi.
Generalno, mozemo se boriti za titulu ako se poklopi par stvari (kiks-dva protivnika, nasa konstantnost...) , mozemo strahovati za Evropu (serija losih rezultata, povrede ili kartoni vaznih igraca).
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 12 feb 2017, 19:32

zlo87 je napisao/la: Napisao si da se branimo medjusobno, ne branim nikog ako nemam argumenata za isto. Ovdje nemam nikakvog druga, ovdje sam dosao da razmjenjujem misljenja. Da prozivao sam te 10ak puta jer nisi bio u stanju reci izvini nego di me napao jos. Ja ne ismijavam Rustemovicevu djevojku,samo sam misljenja da nije igrac za Sarajeva. Danas je odigrao odlicno i ja bih volio da igra uvijek onako.
Evo dokaza kuknjava kuknjava

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 feb 2017, 19:34

KenChoo je napisao/la:
Evo dokaza kuknjava kuknjava
Pokusavam lijepo sa tobom a ponasas se kao tatin sin pun kompleksa, pozdrav

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 12 feb 2017, 19:36

Govorim ovom thrilleru, odmah se lik zalijepio.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2017, 19:46

Vitez pada. :kafa:
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 feb 2017, 19:46

belosevic28 je napisao/la:Ma pustite se pripremnih utakmica, one sluze da se pojedini igraci odmore i predoziraju, nedoziraju, doziraju :roll:

Na stranu sve, pripreme po meni pokazale par stvari koje smo znali i prije: Ekipa nam nije nivo koji ce prekucati ligu ali nije ni odron kao sto to neki predstavljaju. Nemamo konstantu u igri kako pojedinacnu tako i timsku. Rustemovic proslu odron, danas medju najboljim (jel se neko zaj.ebava s nama), ekipa na momente takav presing vrsi, takvu tranziciju pravi, na momente ispadamo kao iz voza, letargija na terenu... Cala izove realno limitirane ekipe izvlaci maksimum, i ponavljam, iako nije doveo ni jednog veznog (a mogao je da nije taktizirao sa probama)za mene je najveca uzdanica u nastavku. Ahmetovic oploditelj, lik bukvalno gine svaku tekmu, Duljevic najbolji u PL BiH (kad mu se prohtije), Mihojevic (nas najbolji i najveci eksponat), ostali 'nako...Radovac tendenciozno jurisa ka najgorem igracu u nasoj ekipi.
Generalno, mozemo se boriti za titulu ako se poklopi par stvari (kiks-dva protivnika, nasa konstantnost...) , mozemo strahovati za Evropu (serija losih rezultata, povrede ili kartoni vaznih igraca).
'Ta će Ahmetović, parmak, ne mogu da vjerujem da su njega doveli, promašaj. :kafa:
Samo Saraj'vo.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 feb 2017, 19:57

KenChoo je napisao/la:Govorim ovom thrilleru, odmah se lik zalijepio.
Pa branim svog prijatelja, sta tu nije jasno ? :kafa:
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordospartanac i 9 gostiju.