FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2017, 20:07

KenChoo je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Još jedna Jelanova čivava i šupak meraklija. Kako se ahbabi solidarišu i nadopunjavaju, to je za svaku pohvalu. Očekujem sad neki jelanov diplomatski odgovor..
Ignorisem te par dana, svski dan si ulazi po post ili dva da se oslobodis sts li. Nemoj me spominjati, necu ni ja tebe, jer me ne zanimas ni najmanje. Bio si mi regularan dok nisi poceo nebuloze neke iznositi. Ako nisi siguran nemoj ni pricati. A to da mi je neko drug, ne znam nikog sa ovog foruma toliko..
Ko je tebe spomenuo kralju? Ne kapiram ovu prvu rečenicu, ali bilo kako bilo. Očito te ne zanimam čim si me u bliskoj prošlosti spominjao jedno 10 puta, brat bratu. Nemoj bezveze lagati, ti i još par momaka ovdje se solidarišete i branite, čim se u određenom kontekstu nalazi neko od "vas". Zatim, dođe vaš Jelan i lafo sastavi neki debilni diplomatski post.
Fulio sam za taj famozni trening i šta..

Tema je već odavno u kurcu, ni sam ne znam zašto pišem, ali ima nekoliko forumaša koje cijenim i s kojim volim da razmijenim info, kao što su Denchi, Pantelija, a tu je i Mortem koji je sasvim korektan, umjeren i hoće pomoći. Ne znam sad da li sam nekog fulio još. Uđem da nešto pročitam i **** 30 strana je spika o Rustemu i njegovoj djevojci HEEEEEJ. Ljudi, ne znam jeste li vi toliki kompleksaši, jeste li pod nekim stresom ili ste suhog k pa ste nešto nervozni. Pa zatim, kreće neka rasprava između dvojice ili više ljudi i dva dana diskusija tipa ti nisi naš, ti si ovaj itd itd. Ne znam da li znate šta je diskusija i šta je svrha foruma? Ovdje ako se napiše nešto pozitivno, u roku od dvije minute se poklopi od strane drugih koji su tu da vrijeđaju i podjebavaju.
Npr. tema je tekma sa Vitezom i dajmo se u raspravu o tome. Šta ovaj, šta onaj, šta ja očekujem, kako, šta. A ne neko prozivanje kao neka djeca iz prvog osnovne. Pozdrav.
Hvala :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2017, 20:10

Fudbaleri Sarajeva odradili su danas posljednju prijateljsku utakmicu na pripremama u Antaliji. Naši igrači odmjerili su snage sa ekipom FC Mariupol iz Ukrajine, a krajnji rezultat glasio je 1:0 za prvoplasirani klub u drugoj ukrajinskoj ligi.

Sarajevo je tokom čitave utakmice imalo više od igre. Naši igrači su od početka utakmice stvarali šanse. Igrala se 2. minuta kada je Duljević šutirao preko gola iz dobre pozicije. Isti fudbaler je pokušao deset minuta poslije, no nije bilo promjene. Mariupol dolazi do vodstva u 18. minuti. Poslije ubacivanja sa desne strane nastalo je nekoliko grešaka zadnje linije, te je igrač u crvenom dresu uspio loptu poslati iza leđa Pavlovića. Do kraja prvog dijela, Rustemović je dobro šutirao, ali je prečka saveznik kluba iz Ukrajine, a potom je i Ahmetović imao dobru priliku, no lopta odlazi nekoliko centimetara pored desne stative.

U nastavku je Sarajevo izvršilo veliki broj izmjena, a prvi udarac ka golu imao je Rustemović. Sarajevo je moglo do izjednačenja u dva navrata preko Anđušića i Husejinovića, ali nije bilo sreće. Vrijedi istaći da su današnju utakmicu zbog lakših povreda propustili Almir Bekić i Saša Balić.

Bordo klub zaputit će se u jutarnjim satima na put nazad u Sarajevo, a prvi domaću premijerligašku utakmicu, u proljetnom dijelu sezone, naši igrači igrati će protiv Viteza 26. februara.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2017, 20:13

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 feb 2017, 20:22

slika
Horde zla danas u Travniku, bravo huligani!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 12 feb 2017, 20:23

MortemHz je napisao/la:
Bordo klub napušit će se u jutarnjim satima pa nazad u Sarajevo
:mrgreen:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 feb 2017, 20:34

MortemHz je napisao/la:
Pero Ivetic = Jason Statham prop'o
1946~

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 feb 2017, 20:37

Mokes je napisao/la:Pa sta je trebao izjaviti :think:
Šta je furka u tom da moj avatar nosis? Da ljudi pomisle da ja pišem kad ti lupaš? Da me pokušaš iznervirati? Ne kontam fakat.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 feb 2017, 20:38

joker90 je napisao/la:
Šta je furka u tom da moj avatar nosis? Da ljudi pomisle da ja pišem kad ti lupaš? Da me pokušaš iznervirati? Ne kontam fakat.. :kafa:
Našamaraš redovno lika i onda se pitaš što su mu idol. Eto sad. :kafa:
Samo Saraj'vo.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 12 feb 2017, 20:45

KenČo lutko samo da znaš da si nam bas nedostajao, svi smo se zabrinuli što te nestade odjednom.

Bogami pomislili smo da nema plata u klubu pa nas nemaš o čemu obavještavati..
ili je razlog zato što nema treninga u Sarajevu pa ne možeš nam govoriti u koliko je trening da odemo pogledati.

Prije da je ovo drugo, jer se oni vraćaju u Sarajevo, a i ti nama u forum. Pa de nam reci kad je prvi trening ovdje i gdje i kolika će plata Livaku biti?
Sabrine mi moje!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 feb 2017, 20:47

:urnebes:
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 feb 2017, 20:53

PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Našamaraš redovno lika i onda se pitaš što su mu idol. Eto sad. :kafa:
Ja sve u granicama sportskog i dozvoljenog, a on ove dječije fore neke prospipa. Moram tačno ukinuti avatar dok ga ovo ne prođe.. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 12 feb 2017, 21:06

zlo87 je napisao/la:slika
Nisu svi kao što smo mi
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2017, 21:18

hapuc je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:slika
Nisu svi kao što smo mi
:thumbup:

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 12 feb 2017, 21:19

kakve balerine grob te ****. čuj nije mu se izvinuo. i ti joker, izvini se liku. ima i on osjećanja.
**** majku šta sve neću pročitati
4.10.2009.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 12 feb 2017, 21:21

slika
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 12 feb 2017, 21:24

BosnianKingdom je napisao/la:KenČo lutko samo da znaš da si nam bas nedostajao, svi smo se zabrinuli što te nestade odjednom.

Bogami pomislili smo da nema plata u klubu pa nas nemaš o čemu obavještavati..
ili je razlog zato što nema treninga u Sarajevu pa ne možeš nam govoriti u koliko je trening da odemo pogledati.

Prije da je ovo drugo, jer se oni vraćaju u Sarajevo, a i ti nama u forum. Pa de nam reci kad je prvi trening ovdje i gdje i kolika će plata Livaku biti?
Gdje si oko moje lijepo. Ma ne brini se ti meni ništa, loše je po zdravlje. Samo kratka pauza, bez brige.

Kasnile nam plate, zato i nisam pisao dok mi sve nije izmireno.
Prekosutra je trening u 13h, biti će i izvještaj, pa pogledaj. Već sam ti rekao za platu, nema potrebe da ti opet pišem, valjda si zapamtio, osim ako nisi paglu. Srdačan pozdrav!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 feb 2017, 21:28

koalem je napisao/la:kakve balerine grob te ****. čuj nije mu se izvinuo. i ti joker, izvini se liku. ima i on osjećanja.
Šta bi bruda? :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 feb 2017, 21:36

koalem je napisao/la:kakve balerine grob te ****. čuj nije mu se izvinuo. i ti joker, izvini se liku. ima i on osjećanja.
Trebao se izviniti, a ne izvinuti kako ti kazes. Da si se ti mrznuo 2h i da te lik jos napadne, pitao bih te. I nije joker u pitanju, helem nejse, ova tema nije namjenjena za ova licna prepucavanja. Ako su igraci slozni i imaju onakvu atmosferu i mi se moramo potruditi. Kad navecer oci sklopim ja tebi pjevam i u snu..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2017, 21:40

zlo87 je napisao/la:
Trebao se izviniti, a ne izvinuti kako ti kazes. Da si se ti mrznuo 2h i da te lik jos napadne, pitao bih te. I nije joker u pitanju, helem nejse, ova tema nije namjenjena za ova licna prepucavanja. Ako su igraci slozni i imaju onakvu atmosferu i mi se moramo potruditi. Kad navecer oci sklopim ja tebi pjevam i u snu..
Kad se sjetim kako si nam pisao sa kafe.. :rol:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 feb 2017, 21:49

MortemHz je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
Kad se sjetim kako si nam pisao sa kafe.. :rol:
Hahahahah bio pod emocijma hahaha

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: SHZ82 i 23 gosta.