FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Rokoko87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rokoko87 » 12 feb 2017, 21:40

Alipasino je napisao/la:Halo sta kukate dajte da ovo odradimo sta ce bit na ljeto cemo ljetos o tome imamo trenera imamo ovog Misketa stadion navijace bice sve u redu hajmo sad puna podrska ove 4 tekme pa onda onih 10 za ligu prvaka idemo na titulu vec nakon Krupe bice - 4 .

Najjači brat u historiji foruma..
Toliko postova, a nikad nikog nije citirao.
#respect
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 feb 2017, 21:51

Zanimljive informacije. Posebno za Ivetica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 feb 2017, 21:53

LjoZee je napisao/la:Ja bih najvise volio da sad se produzi sa Sinisom i Boccacinijem. Dati im uslove koje traze jer su odlicni igraci za nasu ligu. Jucer su odigrali fenomenalno i jedan i drugi. Kerla ce vjerovatno produziti ako se pokaze odnosno ako bude igrao. Sa Miroslavom je nazalost gotova prica. A ne znam da li se sa Musom moze produziti posudba.
Sa Sinisom ne bih ulazio u razgovore oko novog ugovora. I sam kazes da je dobar za nase lige, a mi hocemo iskorak u Evropi. On nije igrac koji nam moze pomoci u tom iskoraku, a za nasu ligu polako profilirati nekog iz naseg kadra.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 feb 2017, 21:59

Drago mi je sto je sve ovako transparentno :thumbup:
Al cuj Nyeme, trazio 7 k eura platu :lol: , ne vrijedis tolko brate
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 12 feb 2017, 22:01

plavousrcu je napisao/la:
Argentina je napisao/la:Upravi svaka cast na svemu sto rade, od igraca koji su dosli do gradnje stadiona, ali i ja se slazem sa predhodnim psotovima, dajte transparentnost koliko kosta tribina, koliko dajemo, koliko je kostao transfer, na sta trosimo, kome dugujemo i koliko.
Danasnja Skupstina po pitanju transparentnosti je hvala vam, ali nemojte vise. Skupili se da se skupe i jos 15 clanova nije doslo. Vise od 25 posto clanova nema na Skupstini u samo godinu dana. Da nije kakav cunami poharao Sarajevo pa se traga za njima.
Upravo tako. Meni je ovo sasvim normalno, nista specijalno, ovo svi znaju bez da se odrzi skupstina.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 feb 2017, 22:05

E cuj ovo, kosoric i ostali igraci nisu htjeli ivetica u ekipi :hmmmmm: zanimljivo

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 feb 2017, 22:07

Argentina je napisao/la:
Argentina je napisao/la:Upravi svaka cast na svemu sto rade, od igraca koji su dosli do gradnje stadiona, ali i ja se slazem sa predhodnim psotovima, dajte transparentnost koliko kosta tribina, koliko dajemo, koliko je kostao transfer, na sta trosimo, kome dugujemo i koliko.
Danasnja Skupstina po pitanju transparentnosti je hvala vam, ali nemojte vise. Skupili se da se skupe i jos 15 clanova nije doslo. Vise od 25 posto clanova nema na Skupstini u samo godinu dana. Da nije kakav cunami poharao Sarajevo pa se traga za njima.
Upravo tako. Meni je ovo sasvim normalno, nista specijalno, ovo svi znaju bez da se odrzi skupstina.
Mozda smo i mi umazeni, ali nasi su krivi. Moglo je i trebalo biti transparentnije za nas koji nismo clanovi Skupstine. Vjerovatno nasi misle da ne treba, a necu ni da se opterecujem s tim. Utakmice i rezultat me najvise zanimaju, samo da hoce poceti vise.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 12 feb 2017, 22:08

irfo je napisao/la:E cuj ovo, kosoric i ostali igraci nisu htjeli ivetica u ekipi :hmmmmm: zanimljivo
I ako nisam neki specijalan fan Kosorica, u ovom ga podrzavam u potpunosti, recimo da Ivetic ne kotira bas u igrackim krugovima kao "covjek", to ce ti mnogi potvrditi ;)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 feb 2017, 22:18

I na kraju Kosoric se ispali u Radnik.[emoji1]

Podrzavam tu odluku ako su smatrali da ce biti narusena atmosfera u ekipi. Hvala Bogu sad je atmosfera odlicna.

plavousrcu
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 12 feb 2017, 22:19

Qwerty90 je napisao/la:
irfo je napisao/la:E cuj ovo, kosoric i ostali igraci nisu htjeli ivetica u ekipi :hmmmmm: zanimljivo
I ako nisam neki specijalan fan Kosorica, u ovom ga podrzavam u potpunosti, recimo da Ivetic ne kotira bas u igrackim krugovima kao "covjek", to ce ti mnogi potvrditi ;)

Meni to otkriva tadasnje slabosti zaduzenih za dovodjene igraca. Necemo Ivetica, hocemo Husica jer dobro kotira u igrackim krugovima jer ga ne poznaje niko. Sa takvom praksom trebsli bismo prekinuti ako je jos koristimo.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 12 feb 2017, 22:20

Qwerty90 je napisao/la:

Meni to otkriva tadasnje slabosti zaduzenih za dovodjene igraca. Necemo Ivetica, hocemo Husica jer dobro kotira u igrackim krugovima jer ga ne poznaje niko. Sa takvom praksom trebsli bismo prekinuti ako je jos koristimo.
I ja se iskreno nadam da smo prestali, da sad malo strucniji odlucuju o tome.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 feb 2017, 22:23

Da bi doveli nekog fudbalera moras se dodatno raspitati o njemu. Evo imamo primjer Cenana koji je zvao Sesara kako bi saznao nesto vise o Crnovu i Zakaricu. Nekad moras znati i druge osobine pored fudbalskog kvaliteta.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 12 feb 2017, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 feb 2017, 22:24

LjoZee je napisao/la:Podrzavam tu odluku ako su smatrali da ce biti narusena atmosfera u ekipi. Hvala Bogu sad je atmosfera odlicna.
Sigurno zbog toga, stipu pricu pustili ga da zaradi u ino. Ta praksa je zavrsena s Kvesicom kazu :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 13 feb 2017, 00:25

Da li zna neko koliki je tacno kapacitet sjeverne tribine, koliki ce biti kapacitet istocne tribine i koliki je kapacitet trenutno na jugu?
"Volim te Zeljo"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 feb 2017, 10:25

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 feb 2017, 10:47

LjoZee je napisao/la:

Sve o transferima naseg kluba odnosno transfer politici.
I sad bismo mi trebali na forumu ovacijama sa govornice ispratiti Nikolica. Nisam se htio osvrtati na njegov govor i do jutros ga nisam ni pogledao jer mislim da on nema sta pametno reci. Svega se napricao Nikolic, pohvalio proceduru dolaska i odlaska igraca i smjelo utvrdio da ce se i dalje tako raditi jer je profitabilno. Mi doveli i otjerali bruku igraca, ostali bez Evrope, cetvrti na tabeli i profitabilno. Gdje je tu profit, a da ne spominjem da do prije neki dan nismo nikog prodali.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 13 feb 2017, 10:52

Znao sam i prije da u glavnom gradu Bosne i Hercegovine svi 'gotive' Željezničar i Sarajevo. Ali, tek kada sam došao u Želju shvatio sam koliko je to veliko. Ljudi žive za taj klub i on im je kao neka vrsta religije. To će mi ostati u najljepšem sjećanju na Želju.

Bar je nesto naucio o Želji i nama navijacima
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 feb 2017, 11:00

maldini3 je napisao/la:Znao sam i prije da u glavnom gradu Bosne i Hercegovine svi 'gotive' Željezničar i Sarajevo. Ali, tek kada sam došao u Želju shvatio sam koliko je to veliko. Ljudi žive za taj klub i on im je kao neka vrsta religije. To će mi ostati u najljepšem sjećanju na Želju.

Bar je nesto naucio o Želji i nama navijacima
Izjave "prolaznika" kroz klub najbolje govore koliko je Zeljo golem. Bio je pet mjeseci kod nas i otisao kako je otisao, a izjavljuje sta izjavljuje.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 13 feb 2017, 12:15

Suma sumarum skupštine a ponajviše Dejinog izlaganja.

Kakvi školovani ljudi, fudbaleri, treneri i sportisti, kakve piqke materije. Rade ljudi odličan posao za šta ima pisani trag, sve je urađeno sa najboljom namjerom i za sve loše krivi su treneri koji su izričito zahtijevali sve i jednog igrača od kojih su neke lično i scoutirali. Treneri logično odgovaraju za rezultate, druga opcija trenera, treća i četvrta opcija igrača. Ne uklapa se Ivetić ali se uklapa Husić. Na raskidima se zarađuje i to je pravac kojem se treba okrenuti u budućnosti dok ne sredimo omladinski pogon koji je katastrofa i koji je sasvim slučajno izbacio sve one igrače na koje sada svršavamo a igraju vani. Sloboda je dovela više igrača od nas u zadnje četiri i po godine a to što bi za to trebalo da nas boli qurac i kako je to pokazuje da nešto ne štima nema veze.
Trener da spisak a najstručniji ljudi u BiH fudbalu procjenjuju može li ili ne, treba li ili ne treba.
Za kraj, u plusu smo.

To je taj neki presjek i pojašnjenje sa kojim bi svako od nas trebao biti zadovoljan. Tu treba staviti tačku na ovo, ali fakat jer nam neće donijeti ništa dobro. Okrenuti se prvenstvu i napasti sve moguće trofeje kako i sam Gsn Misimovic kaže; sve!

Još jednom, hvala ovim ljudima za tribinu ood jedan, sređeno stanje u administraciji pod dva, rješavanje dugova koji su svedeni na tri tužbe ako ne računamo Poreski dug pod tri i poboljšanje poslovanja u većini parametara.

Kritika i prijedlog.

Strategija kluba. Stručni ljudi. Molim vas.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 feb 2017, 12:21

Neandertalac je napisao/la:
To je taj neki presjek i pojašnjenje sa kojim bi svako od nas trebao biti zadovoljan. Tu treba staviti tačku na ovo, ali fakat jer nam neće donijeti ništa dobro. Okrenuti se prvenstvu i napasti sve moguće trofeje kako i sam Gsn Misimovic kaže; sve!

Tako je :thumbup:
Dobili su sve , a sad mi hocemo SVE
slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.