Pogodio sam ja hendikep na San Antoniju i zbroj poena na Miamiju.Stone Island je napisao/la:Petak, 10.2.2017.

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
Pogodio sam ja hendikep na San Antoniju i zbroj poena na Miamiju.Stone Island je napisao/la:Petak, 10.2.2017.
Ispravljeno, izvinjavam se. Mislio sam da je jučer prvi dnalydal tipovao a ustvari si ti, preletio slučajno.Monolog je napisao/la:Pogodio sam ja hendikep na San Antoniju i zbroj poena na Miamiju.Stone Island je napisao/la:Petak, 10.2.2017.
Sta je ovo, dnalydal samo jedan par jucer?Stone Island je napisao/la:Ispravljeno, izvinjavam se. Mislio sam da je jučer prvi dnalydal tipovao a ustvari si ti, preletio slučajno.Monolog je napisao/la:Pogodio sam ja hendikep na San Antoniju i zbroj poena na Miamiju.Stone Island je napisao/la:Petak, 10.2.2017.
Pa zar nisu bila dva?dnalydal je napisao/la:Na putu sam, jedva stignem, ali uhvatilo me, zarazno je pa pobjegnem negdje, izdvojim se da napišem
Nije loša opcija možda spustiti broj parova u tom slučaju. Valjda će se bodi oglasiti do večeras.jopaa7 je napisao/la:Sto i kako cemo iduca dva tjedna? Igraju do cetvrtka i onda pauza pred all star tekmu, s time da u utorak imaju tri tekme, a cetvrtak samo dvije. Nakon all stara ponovo pocinju igrati u cetvrtak.
Znaci iduca dva tjedna cemo imati po 4 dana tekmi, sto cemo u ta dva tjedna?Hoce se tipovati sve isto pa ce se morati forsirati maksimalno svaki dan da se ispuni 15 parova, ili cemo smisliti nesto pa smanjiti broj parova dok traje all star?
Druže, možeš mi samo reći šta ja kršim? Fakat me zanima, jer ne znam?Stone Island je napisao/la:Prošlu sedmicu sam gledao kroz prste zbog ovih razlika u vremena na ss i stvarnog vremena, od danas sve duže od 5 minuta neće se priznati. dnalydal me je preduhitrio sa svojim postovima, krši to pravilo ali od sutra i za njega vrijedi isto. Parovi vam neće važiti.
Razlika između vremena screenshota i vremena kada si postovao ovdje, ne smije biti veća od 5 minuta.dnalydal je napisao/la:Druže, možeš mi samo reći šta ja kršim? Fakat me zanima, jer ne znam?Stone Island je napisao/la:Prošlu sedmicu sam gledao kroz prste zbog ovih razlika u vremena na ss i stvarnog vremena, od danas sve duže od 5 minuta neće se priznati. dnalydal me je preduhitrio sa svojim postovima, krši to pravilo ali od sutra i za njega vrijedi isto. Parovi vam neće važiti.
Aha, nisam znao da je važno. Nekad to može da bude nezgodno, pogotovo ako se satavlja duži post od 4 para odjednom. Dok se ti potrudiš, napišeš, ode 15 minuta k'o ništa, a u međuvemenu ti sleti kvota ispod 1,60Stone Island je napisao/la:Razlika između vremena screenshota i vremena kada si postovao ovdje, ne smije biti veća od 5 minuta.dnalydal je napisao/la:Druže, možeš mi samo reći šta ja kršim? Fakat me zanima, jer ne znam?Stone Island je napisao/la:Prošlu sedmicu sam gledao kroz prste zbog ovih razlika u vremena na ss i stvarnog vremena, od danas sve duže od 5 minuta neće se priznati. dnalydal me je preduhitrio sa svojim postovima, krši to pravilo ali od sutra i za njega vrijedi isto. Parovi vam neće važiti.
Jbg druže. Sastavi post pa onda tek screenshot odradi.dnalydal je napisao/la:Aha, nisam znao da je važno. Nekad to može da bude nezgodno, pogotovo ako se satavlja duži post od 4 para odjednom. Dok se ti potrudiš, napišeš, ode 15 minuta k'o ništa, a u međuvemenu ti sleti kvota ispod 1,60Stone Island je napisao/la:Razlika između vremena screenshota i vremena kada si postovao ovdje, ne smije biti veća od 5 minuta.dnalydal je napisao/la: Druže, možeš mi samo reći šta ja kršim? Fakat me zanima, jer ne znam?Ali ajde, šta da se radi, ako je prvailo i ako je jednako za sve, prihvatam ga...
Ma, samo buraz par po par i eto. Ili pises analizu za 4 para, a s vremena na vrijeme pogledas kakvo je stanje na wwin i napravis screenshot (svake 3 minute recimo), ako kvota slucajno padne ispod 1.60 ili par nestane s ponude postavis zadnji napravljeni screenshot i parove za koje si vec napisao analizu. A da bi smanjio rizik krenes s parovima koji su 'podlozniji' promjenidnalydal je napisao/la:Aha, nisam znao da je važno. Nekad to može da bude nezgodno, pogotovo ako se satavlja duži post od 4 para odjednom. Dok se ti potrudiš, napišeš, ode 15 minuta k'o ništa, a u međuvemenu ti sleti kvota ispod 1,60Ali ajde, šta da se radi, ako je prvailo i ako je jednako za sve, prihvatam ga...
To ti nagrade bile male, pa hoces sad kad ce vjerovatno biti vece?arelinho je napisao/la:I ja ću se uključiti u takmičenje ove sedmice. Nemam previše obaveza tako da mogu rahat predlagati parove.![]()
Naravno. Vidiš kako ti sve znaš.bvb je napisao/la:To ti nagrade bile male, pa hoces sad kad ce vjerovatno biti vece?arelinho je napisao/la:I ja ću se uključiti u takmičenje ove sedmice. Nemam previše obaveza tako da mogu rahat predlagati parove.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.