Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ĆeMa
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la ĆeMa » 02 avg 2010, 14:12

analiticar_ je napisao/la:ima termin al u sahu.. :D
pa u proslim kvalifikacijama za SP 2010, kad smo mi igrali 1.4. sa belgijom u zenici, srbi (samo primjer) su igrali prijateljsku sa svedskom, i ne samo oni naravno, nego vecina onih koji su odmarali u tom kolu kvalifikacija, isto kao sto cemo mi odmarati u oktobru i martu i trebali bi u tim terminima odigrati prijateljske tekme i isprobati neke igrace, a u novembru sigurno ima fifin termin za prijat. tekme, sad sam gledao na fifa.com
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 02 avg 2010, 14:13

analiticar_ je napisao/la:ima termin al u sahu.. :D
17. novembar je fifin termin za prijateljske:

http://www.fifa.com/aboutfifa/calendar/events.html

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 avg 2010, 03:04

Samo za neobojenog Hareta zvanog Pape.

Za Švedsku su igrali: Andreas Isaksson(PSV), Sebastian Larsson(Birmingham City), Olof Mellberg(Olympiakos), Daniel Majstorović(AEK), Behrang Safari(Basel), Pontus Wernbloom(AZ Alkmaar), Anders Svensson(Elfsborg), Christian Wilhelmsson(Al Hilal) (Mikael Lustig(Rosenborg), 74), Kim Kallstrom(Lyon) (Marcus Berg(HSV), 76), Emir Bajrami(Twente) (Martin Olsson(Blackburn), 65), Ola Toivonen(PSV).

1(JEDAN) veteran iz švedskog prvenstva! Hvala lijepo i prijatno!

Najsmješnije je kad kažeš "za Medunjanina se slažem"! :lol: Pa bolan ti bi se složio da ti tvoj Pape Hasagića stavi u špic i slagao bi neke nesuvisle rečenice u njegovu odbranu. Za tebe je on IDEALAN, NEPOGRIJEŠIV! :lol: :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2010, 06:40

Željovac je napisao/la:Samo za neobojenog Hareta zvanog Pape.

Za Švedsku su igrali: Andreas Isaksson(PSV), Sebastian Larsson(Birmingham City), Olof Mellberg(Olympiakos), Daniel Majstorović(AEK), Behrang Safari(Basel), Pontus Wernbloom(AZ Alkmaar), Anders Svensson(Elfsborg), Christian Wilhelmsson(Al Hilal) (Mikael Lustig(Rosenborg), 74), Kim Kallstrom(Lyon) (Marcus Berg(HSV), 76), Emir Bajrami(Twente) (Martin Olsson(Blackburn), 65), Ola Toivonen(PSV).

Najsmješnije je kad kažeš "za Medunjanina se slažem"! :lol: Pa bolan ti bi se složio da ti tvoj Pape Hasagića stavi u špic i slagao bi neke nesuvisle rečenice u njegovu odbranu. Za tebe je on IDEALAN, NEPOGRIJEŠIV! :lol: :roll:
Hajde ti onda svog brku gledaj u sarenoj majici ko' onaj stripy sto se keseri iz crtanog filma.Obojeni u ''tisucu ''boja,posto je kod vas NK a ne FK :mrgreen:
I taj je haman idealan a takodjer i nepogrijesiv :lol: :roll:Ko' i babo mu''docu ja dzabe raditi kao selektor u BIH''aha jeste kako da ne. :roll:
Svi pametuju sa strane ,kad je nesto konkretno nigdje ni jednog.Pa se ti slazi ili ne, koliko hoces.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 avg 2010, 09:06

harishp je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Samo za neobojenog Hareta zvanog Pape.

Hajde ti onda svog brku gledaj u sarenoj majici ko' onaj stripy sto se keseri iz crtanog filma.Obojeni u ''tisucu ''boja,posto je kod vas NK a ne FK :mrgreen:
I taj je haman idealan a takodjer i nepogrijesiv :lol: :roll:Ko' i babo mu''docu ja dzabe raditi kao selektor u BIH''aha jeste kako da ne. :roll:
Svi pametuju sa strane ,kad je nesto konkretno nigdje ni jednog.Pa se ti slazi ili ne, koliko hoces.
Uh znao sam koje si gore list :oops:
Garantujem da ti je otac neki sto se mota oko Dzamije i IVZ-a dok mu ko ne "tutne" kovertu :oops:
Jeli ti znas sta pricas?
Jeli ti znas baklave ti ko je porodica Osim i sta oni znace u svijetu fudbala!!!
Porediti Osimovo i Susicevo trenersko znanje moze samo onaj ko je u ratu od hurmi pravio rakiju i djelio merhamet u mjesnoj zajednici...
Eto tebi ovaj savez i ovaj trener pa uzivaj u uspjesima...A mi pravi Bosanci (ne Bosnjaci) zivicemo za dan kad ce ovi tvoji idoli gledati na svijet kroz resetke(Colakovic,Usanovic,Tigar...) a Strucnjaci vratiti tamo gdje im je i mjesto 3 Turska liga...

Viva Barbarez !!!
Viva Osim!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2010, 09:32

Koje gore list i o cemu ti.
Od tog trenerskog znanja Osima starijeg ,BIH kao reprezentacija fakat nije imala nikakvu korist.
P.S To za rahmetli oca ili uopste porodicu spominjati bilo kojem forumasu u negativnom kontekstu.Leti sa foruma kao sto si vec i letio pa morao i nick mjenjati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 avg 2010, 09:44

harishp je napisao/la:Koje gore list i o cemu ti.
Od tog trenerskog znanja Osima starijeg BIH kao reprezentacija fakat i nije imala nikakvu korist.
P.STo za rahmetli oca ili uopste porodicu spominjati bilo kojem forumasu.Leti sa foruma kao sto si vec i letio pa morao i nick mjenjati.
Ako ikog ovdje treba banovati to si ti jeli ovo gore sto sam Quotao uvreda za neciju porodicu i necijeg oca????
Stidi se!!!

30 slova 1......9 pa zamisli koliko ima konbinacija za novi nick.... :roll:
Nikad nisam u zivotu bio dupelizac zato sam i baniran 1000 puta jer necu sutiti kada vidim da neko naginje u pogresnu stranu...
U kakvom kontekstu je spomenuta tvoja porodica?
Psovalo ti se nije a boze moj ima nas jos milion koji nemaju nekog u porodica!!!

Reci ti meni zasto si nacionalisticki nastrojen i zastupas taj ubitacni stav i po sport i po zivot uopste?
Recimi jeli ti vidis da ti sto se selamaju po savezu unistise ono sto je nama Bosancima i Hercegovicima (ne Bosnjacima to nikad necu biti) svetinja,nama kojim se zivot sastoji od cekanja tekme reprezentacije...

I reci mi jos jeli te stid braniti one sto rade za svoj dzep u ime Alaha i prodaju tekme isto tako u ime ....???
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2010, 09:55

Fakat pojma sa pojmom ti postovi nemaju.
Nije ni cudo sto si hiljadu puta bio banovan.
Sa ovakvim nacinom obracanja prema drugom forumasu opet ces nickove i ostale djavole mjenjati.
O porodici,familiji,ocu materi je strogo zabranjeno u bilo kojem kontekstu spominjati sto se foruma tice.
Niti me poznajes ,niti ja tebe.
To bi isto bilo da kazem,to sto ti mater radi u javnoj kuci nisam ti je psovao. :roll:
Kako rekoh pojma sa pojmom,postovi ti nemaju.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 avg 2010, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 avg 2010, 09:59

harishp je napisao/la:Fakat pojma sa pojmom ti postovi nemaju.
Nije ni cudo sto si hiljadu puta bio banovan.
Sa ovakvim nacinom obracanja prema drugom forumasu opet ces nickove i ostale djavole mjenjati.
O porodici,familiji,ocu materi je strogo zabranjeno u bilo kojem kontekstu spominjati sto se foruma tice.
Niti me poznajes ,niti ja tebe.
To bi isto bilo da kazem,to sto ti mater radi u javnoj kuci nisam ti je psovao. :roll:
Kako rekoh pojma sa pojmom,postovi ti nemaju.
Samo da te malo prosvijetlim iza svake moje rijeci/misli ima tacka i iznosim u jednom postu sto vise mogu pa te mozda to buni,to radim da nebi imao 7000-8000 postova :roll: :roll:
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2010, 10:01

Kako ces imati,kad sam rece da su te ''hiljadu'' puta banovali :mrgreen:
Taman krenes,hajmo Marinko nazad,voda hladna.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 avg 2010, 10:07

harishp je napisao/la:Kako ces imati,kad sam rece da su te ''hiljadu'' puta banovali :mrgreen:
Taman krenes,hajmo Marinko nazad,voda hladna.
Ok da ti ne pricinjavam zadovoljstvo povlacim se iz rasprave sa tipom kojem fali malo IQ-a da bi shvatio necije postove!!!
Uzivaj u obaranju rekorda po broju postova na jednom forumu,izdrzi jos malo i biti ces ubjedljivo No1 :lol:
Evo malo da te predstavim raji iz profila ;)
slika
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2010, 11:14

Ebiga,tebi korijenje na samom startu podsijeku po tisuc....pardon hiljadu puta. :mrgreen: 8-)
P.S O IQ je suvisno i pisati.Ko ce se imalo pametan nakon hiljadu puta kako ti rece baniranja, opet vracati na isti forum. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 avg 2010, 12:02

[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 avg 2010, 12:09

Sra*je od klipa(da prostite).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 avg 2010, 12:10

Monolog je napisao/la:Sra*je od klipa(da prostite).
I meni nije nesto,al haj da ga postavim :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 avg 2010, 12:22

harry_90 je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Sra*je od klipa(da prostite).
I meni nije nesto,al haj da ga postavim :mrgreen:
Baš niđe veze
100% sportski i krajnje opušten potpis

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 03 avg 2010, 12:46

ja pola rijeci nisam razumio
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 avg 2010, 14:11

harishp je napisao/la: Hajde ti onda svog brku gledaj u sarenoj majici ko' onaj stripy sto se keseri iz crtanog filma.Obojeni u ''tisucu ''boja,posto je kod vas NK a ne FK :mrgreen:
To je sve što imaš reći?! :shock: Da si imalo normalan, priznao bi da si se provalio za Švedsku, a ne lupao o Osimima o kojima nisam ništa ni rekao!

Šta vi mislite, sagovornici, o ovom slučaju? Lik brani Papeta švedskim prvenstvom, ja ga poništim i on nastavi o bojama Osimove majice? :shock: :lol: :lol: :lol:
Kakav si ti slučaj, Bog da ti pomogne. Ovo je najočitiji primjer da se s tobom ne može normalno razgovarati ni ukazati ti na apsolutno neznanje i apsolutnu grešku!

P.S. Ja sam u prvim svojim postovima hvalio Sušića nakon istupa u medijima, a stav sam formirao jer koristim mozak! Također, za Osima apsolutno ne mislim da je idealan, ali ako ga već potežeš, za Sušića je trener svih trenera!

P.S.S. Hajde sad još malo o komarcima i stripyju, maskoto foruma! Samo da te podsjetim, poništen si! :mrgreen: 8-) :lol:

P.S.S. Neznalice, tisuća je stara bosanska riječ! ;) Staroslavenska tačnije! Hiljada je grecizam!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 03 avg 2010, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 03 avg 2010, 14:15

Ja mislim da vas selektor stvarno nosi cudne majice..Mislim, ja sam neutralan. ali nemoguce je a ne zapaziti taj momenat....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 03 avg 2010, 15:52

mislim da bi trebalo referendumski rjesavat ova pitanja u reprezentaciji... neka narod bira selektora... a da se ne bi niko osjecao ugrozenim neka naprave troclani strucni stab... s tri ravnopravna selektora s rotacijom na mjestu sefa svake utakmice... to bi trebalo dodat' u ovaj novi statut nfs bih ;)

pa mi navijaci se ne mozemo ni oko cega slozit', kako da to onda ocekujemo od ljudi koji ganjaju samo svoj interes..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 23 gosta.