Stadion Tušanj
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Stadion Tušanj
Koliko sam cuo u nekom od skorasnjih intervjua mensur alic je izjavio da ce uporedo s istokom gledat da zavrse i sjever posto i tu ima jos podosta finalnih radova jer tribina ovako samo propada, bez sanitarnog cvora i rasvjete ne moze dobit licencu od uefe, plus more ostalih radova od prilaza tribini pa nadalje... 

Radovi na izgradnji Istočne tribine stadiona Tušanj teku punom parom, što nam potvrđuje i fotografija naših Viber reportera.
“Dva rovokopača, buldožer, WC za radnike, kontejner za presvlačenje i alat… Sada se već osjeća ozbiljnost i liči na radilište”, napisao nam je naš reporter u poruci.
Podsjećamo, potpuni završetak izgradnje tribine biće završen 2018. godine, kada će tuzlanski hram sporta imati 14.000 sjedećih mjesta.
“Dva rovokopača, buldožer, WC za radnike, kontejner za presvlačenje i alat… Sada se već osjeća ozbiljnost i liči na radilište”, napisao nam je naš reporter u poruci.
Podsjećamo, potpuni završetak izgradnje tribine biće završen 2018. godine, kada će tuzlanski hram sporta imati 14.000 sjedećih mjesta.
Ograđeno gradilište tj. bauštela 1/3 na istoku, ima jedan plastikaner i kontejner, mehanizacija danas ugašena, evo kako to izgleda sa brda i sa sjeverne strane

Krov na sjeveru je malo popustio pa bi bilo dobro da se to brzo popravi jer bi bilo bezbjednije za raju kada dođu na tribinu.

Krov na sjeveru je malo popustio pa bi bilo dobro da se to brzo popravi jer bi bilo bezbjednije za raju kada dođu na tribinu.

Zadnja izmjena: Biban25, dana/u 07 feb 2017, 13:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma ovdje koliko vidim do pola duzine istoka samo prokopali trebalo bi da je ta tribina duza ovako mi malo nesto izgleda. Sto se tice sjevera tu ima jos posla 500k najmanje da se ulozi za zavrsavanje te tribine.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja mislim da ne postoji tribina na svijetu na kojoj je oprano vise para od ovoga naseg sjevera...Mozda MaksimirMustafa10 je napisao/la:Ma ovdje koliko vidim do pola duzine istoka samo prokopali trebalo bi da je ta tribina duza ovako mi malo nesto izgleda. Sto se tice sjevera tu ima jos posla 500k najmanje da se ulozi za zavrsavanje te tribine.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Imacemo akobogda uskoro dan (godisnjicu)prve rupe,i evo sada druge rupe.
Joj sto nas seru ljudi u pm.
Jedan od najneuslovnijih stadiona prve lige u ex jugo.
Krov sjevera se eno raspada sjever nezavrsen uopste frajer kopa fola temelje za istok...
Kosarku nam ugasili jedan od najtrofejnijih sportskih kolektiva u BiH,a dali nam berbu i gurcinu....
Rukomet bivsi prvak tavori u cvajti....
Sta je sa KK Jedinstvo......RK Jedinstvo....
Visestruke prvakinje i osvajacice kupa u odbojci OK Tuzla.......
Sve otislo u racku....

Joj sto nas seru ljudi u pm.
Jedan od najneuslovnijih stadiona prve lige u ex jugo.
Krov sjevera se eno raspada sjever nezavrsen uopste frajer kopa fola temelje za istok...

Kosarku nam ugasili jedan od najtrofejnijih sportskih kolektiva u BiH,a dali nam berbu i gurcinu....

Rukomet bivsi prvak tavori u cvajti....
Sta je sa KK Jedinstvo......RK Jedinstvo....
Visestruke prvakinje i osvajacice kupa u odbojci OK Tuzla.......
Sve otislo u racku....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Zna li ko sta je sa reflektora zasto se ove sezone nije igrala ni jedna utakmica pod njima ??
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Pola sijalica nije u funkciji a i struja poskupilaSlobodas je napisao/la:Zna li ko sta je sa reflektora zasto se ove sezone nije igrala ni jedna utakmica pod njima ??

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Industrijska, jbgMustafa10 je napisao/la:Pola sijalica nije u funkciji a i struja poskupilaSlobodas je napisao/la:Zna li ko sta je sa reflektora zasto se ove sezone nije igrala ni jedna utakmica pod njima ??

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nešto danas kontam i nije mi jasno kako ta tribina koja će imati 7500 mjesta i sa tim silnim sadržajem (tržni centar. press kutak, svlačionice, sala za doping kontrolu itd.) može koštat samo 5 miliona KM ??? Nešto mi to djeluje malo za takav objekat jbg...

pa natkrivena tribina kosta.
a trzni pa ko ga bude popunjavo ce i ulagat u njeg...

Sariel je napisao/la:pa natkrivena tribina kosta.![]()
Ovo je možda pola para što je potrebno samo

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma cijena stolice je maksimum 30-40 maraka..
Ovdje je kljucno da ima neki novac za drugu i trecu fazu, hocel to biti. To je kljucno kada se ova prva faza zavrsi. Prva faza kosta kao sto znamo 1,4 mil KM. To je vec gotovo i ovo ce se brzo odraditi.
Ovdje je kljucno da ima neki novac za drugu i trecu fazu, hocel to biti. To je kljucno kada se ova prva faza zavrsi. Prva faza kosta kao sto znamo 1,4 mil KM. To je vec gotovo i ovo ce se brzo odraditi.
Pa dobro vidjet cemo mada ovo ce sporo ici sve najmanje 2 godine ce se pravit gledajuci po dosadasnjem iskustvu nekomtuzlak1987 je napisao/la:Ma cijena stolice je maksimum 30-40 maraka..
cega ba stoja?Mustafa10 je napisao/la:Sariel je napisao/la:pa natkrivena tribina kosta.![]()
Ovo je možda pola para što je potrebno samoPa nek je stolica jedna 100 KM to je 750k za stolice samo
feninga *

smanji miki bar za nulu

Nije vala ni 10 KM da je od kartona hahaSariel je napisao/la:cega ba stoja?Mustafa10 je napisao/la:Sariel je napisao/la:pa natkrivena tribina kosta.![]()
Ovo je možda pola para što je potrebno samoPa nek je stolica jedna 100 KM to je 750k za stolice samo
feninga *![]()
smanji miki bar za nulu

evo kako su to odradili za grbavicu...Pregled pristiglih ponuda:
Alma – Ras d.o.o. – 11,52 KM cijena po komadu bez PDV-a.;
Bekto Precisa d.o.o. – 25,64 KM cijena po komadu bez PDV-a.;
Mildabo d.o.o. – 25,10 KM cijena po komadu bez PDV-a
Trisar – INN d.o.o. – 14,50 KM cijena po komadu bez PDV-a
valjda su tacni podaci.
Oprostices mi brate moj,bez obzira na te podatke mislim da ce kod nas cijena biti priblizna onoj sto je momak napisao,neko ce se opari gadnoSariel je napisao/la:evo kako su to odradili za grbavicu...Pregled pristiglih ponuda:
Alma – Ras d.o.o. – 11,52 KM cijena po komadu bez PDV-a.;
Bekto Precisa d.o.o. – 25,64 KM cijena po komadu bez PDV-a.;
Mildabo d.o.o. – 25,10 KM cijena po komadu bez PDV-a
Trisar – INN d.o.o. – 14,50 KM cijena po komadu bez PDV-a
valjda su tacni podaci.

Dodje opet balavci da me prozivaju ali mi smo malkice stariji pa sjecas se zapad kada su renovirali cijene, a sada nova tribina.
Yebo majku kao da grijanje imaju ugradjeno,a ono komad plastike

"Modra boja,na bijelome platnu,
saznacemo uskoro i to...
samo nek grade.
stroga pozitiva..
bice to sve ok.

samo nek grade.
stroga pozitiva..
bice to sve ok.

Azmir je na jednoj od Skupština pominjao nevjerovatne cifre za stolice, ako se ne varam da je cjiena bila puno više od 100 KM
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)