BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Jedva nekako

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
Bravo idemoo pobijedio je samog sebe i vratio brejk.
Vidi se na njemu da mu se igra...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovaj je trom od pocetka a sada je bas ispuhao izgleda, morao bi ovo damir iskoristiti..
Serva je stala..i sad opet moze samo sam sebe pobijediti.
Serva je stala..i sad opet moze samo sam sebe pobijediti.
Da uvijek ovako izgleda na terenu ja mislim da mu niko ništa progovorio ne bi, makar svaku zijanio. A ovakvim pristupom ne može baš sve izgubiti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sreca pa ima pravo challengea, inace bi i ovdje haos pravio..jednom je i pored prava na challenge probao da udje u svadju sa sudijom:-)Raonffa je napisao/la:Da uvijek ovako izgleda na terenu ja mislim da mu niko ništa progovorio ne bi, makar svaku zijanio. A ovakvim pristupom ne može baš sve izgubiti.
Stvarno igra dobar tenis
Raonffa je napisao/la:Da uvijek ovako izgleda na terenu ja mislim da mu niko ništa progovorio ne bi, makar svaku zijanio. A ovakvim pristupom ne može baš sve izgubiti.
FK Sarajevo !
Hajde sada, Damire, mozes ti ovo dobiti

Al' bila je samo ta jedna situacija (i tu je odmah duplu napravio..) i zato i izgleda ovako dobro na terenu. Za moj utisak njegov najbolji meč ove godine, bez obzira da li dobio ili izgubio.babino je napisao/la:Sreca pa ima pravo challengea, inace bi i ovdje haos pravio..jednom je i pored prava na challenge probao da udje u svadju sa sudijom:-)Raonffa je napisao/la:Da uvijek ovako izgleda na terenu ja mislim da mu niko ništa progovorio ne bi, makar svaku zijanio. A ovakvim pristupom ne može baš sve izgubiti.
6-1
HAJDE MOLIM TE!
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 14 feb 2017, 03:25, ukupno mijenjano 2 puta.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
EVO GA!

Baš zanimljivo vidjeti forhend slajs kod profesionalaca 
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Bravooo

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Sad je u velikoj prednosti. Idemoo 
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.