BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Bravo, konacno!

Kako brat popiša onog međeda Rafu
Tako se igra meč od prvog do zadnjeg poena!
Vidi se i na njemu olakšanje nakon prve pobjede ove godine na Touru
Vidi se i na njemu olakšanje nakon prve pobjede ove godine na Touru
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 14 feb 2017, 04:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da i ovo docekam.
Sve cestitke, nadam se da ce daleko dogurati na ovom turniru.
Sve cestitke, nadam se da ce daleko dogurati na ovom turniru.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
UUffff pobjedi covjece svaki put kad servira meni se noge oduzmu .
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Probio led!
Očekivao sam i lakšu pobjedu, ali dobro je ispalo. Nemam baš dobar predosjećaj za drugo kolo, ali nadam se da će me iznenadit.
Ne zanosite se u trans xd
E tek sad se moze na spavanje..daleko najbolji damirov mec u zadnje vrijeme..bravo!
Kako lud gejm za 5-3:-)
Svaka cast za mec u globalu, ovakvog ga nikad ne bih ni pomislio kritikovati. Maksimalno ozbiljan, fokusiran iskljucivo na igru i hvala Bogu rezultat je evo dosao. Siguran sam da ce mu ovo itekako znaciti da povrati sigurno poljuljano samopouzdanje. Pobjeda u jako vaznom momentu, jos na ovakav nacin - pravi dobitak.
Bravo Dzumi!
Bravo Dzumi!
Bravo lave
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Samo da ostane fokusiran na igru kao večeras, a za protivnika u drugom kolu ćemo lako. Nijedan ni drugi nisu nepobjediviremA1 je napisao/la:Probio led!Očekivao sam i lakšu pobjedu, ali dobro je ispalo. Nemam baš dobar predosjećaj za drugo kolo, ali nadam se da će me iznenadit.
Ne zanosite se u trans xd
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Aah nisam mogao zaspati dok ga ne ispratim do kraja, sve u svemu dobar meč i dosta težak. Svaka čast Damire, moramo biti zadovoljni. Idemo dalje ! 
Reko sam da ce pobjediti !
Je li moguce da je ovaj rafin dupelizac budan do 4 ujutro i da gleda damira cekajuci poraz..kako jadno i pateticno.
Ne mozes zaspat nakon drugog seta da si pita jeldebabino je napisao/la:E tek sad se moze na spavanje..daleko najbolji damirov mec u zadnje vrijeme..bravo!
Bolestan covjek !babino je napisao/la:Je li moguce da je ovaj rafin dupelizac budan do 4 ujutro i da gleda damira cekajuci poraz..kako jadno i pateticno.
Da Rafin dupeuvlakac nije ovaj Ahmed s prvim komentarom na stranici 'Bosanskohercegovacki tenis' na FB-u? Tacno na njega vuce. 
Alo dupelizac rafinog pakasa ima li te
Bravo Damire, kao sto prosli put rekoh glavu gore i idemo dalje.
Ceka se pobjednik Darcis/Albot, moze se igrati protiv obojice.
Ceka se pobjednik Darcis/Albot, moze se igrati protiv obojice.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.