BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Strašan meč je odigrao. I sam Đoković ne bi imao puno više uspjeha na servis Andersona. Imao je 75% ubačenih prvih servisa, što je strašan podatak. A 76% je poena osvojio u meču.
Po setovima:
1. set:
Damir: 70% ubačenih (osvojenih 73%) - Anderson 70% (osvojenih 88%)
2. set
Damir 67% (65%) - Anderson 75% (73%)
3. set
Damir 73% (77%) - Anderson 79% (65%)
Meč
Damir 69% (70%) - Anderson 75% (76%)
Ovo je samo pokazatelj da je Anderson zaista dobro odigrao. Damir je 2. i 3. set podigao nivo igre, stav na terenu je bio ovo ću da pobjedim. Samo s tim stavom se može do pobjeda. Odlična prilika za 1/4 finale. Nije favorit a može protiv njih igrati.
Po setovima:
1. set:
Damir: 70% ubačenih (osvojenih 73%) - Anderson 70% (osvojenih 88%)
2. set
Damir 67% (65%) - Anderson 75% (73%)
3. set
Damir 73% (77%) - Anderson 79% (65%)
Meč
Damir 69% (70%) - Anderson 75% (76%)
Ovo je samo pokazatelj da je Anderson zaista dobro odigrao. Damir je 2. i 3. set podigao nivo igre, stav na terenu je bio ovo ću da pobjedim. Samo s tim stavom se može do pobjeda. Odlična prilika za 1/4 finale. Nije favorit a može protiv njih igrati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Tačno se vidjelo olakšanje na licu po završetku meča, nije lako igrat meč sredinom februara bez pobjede u godini
"It's really a big win, especially after some tough results the last few weeks,” Dzumhur said. “I lost last week in three sets to [Andreas] Seppi. In Australia, I lost in five sets to Viktor [Troicki].
“So I was playing good but I couldn't find a way to win the match. After those losses, you lose a lot of confidence.
"This win means a lot really, especially because it was against [Kevin] Anderson, who was a former Top 10 player. It was a great match for me. I was fighting very well. I found that positive energy after losing a set and a break down to win the match.”
"It's really a big win, especially after some tough results the last few weeks,” Dzumhur said. “I lost last week in three sets to [Andreas] Seppi. In Australia, I lost in five sets to Viktor [Troicki].
“So I was playing good but I couldn't find a way to win the match. After those losses, you lose a lot of confidence.
"This win means a lot really, especially because it was against [Kevin] Anderson, who was a former Top 10 player. It was a great match for me. I was fighting very well. I found that positive energy after losing a set and a break down to win the match.”
Preneiskusno Rafa, iznenađuje me to od takvog poznavaoca tenisa kao što si tiRafaGarros9 je napisao/la:To je uvijek siguran par..Raonffa je napisao/la: Pa jesi li barem onda protiv njega?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- RafaGarros9
- Kontakt:
Raonffa sta te tacno iznenadjuje??mene vjeruj mi nista samo zato sto je ovo bio prvi mec Kevina nakon dugo vremena a svi znamo koliko se danas tesko vratiti nakon povrede...Raonffa je napisao/la:Preneiskusno Rafa, iznenađuje me to od takvog poznavaoca tenisa kao što si tiRafaGarros9 je napisao/la:To je uvijek siguran par..Raonffa je napisao/la: Pa jesi li barem onda protiv njega?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pa sta vam je ljudi smirite se malo ccc...previse je zakrzljao dzumhur sa porazima pa vas jedna obicna pobjeda natjerala da zaslijepite ponovo...Vidim da je losa igra dzumhura i njegovi porazi utjecala i na vas jer poceli ste sa vrijedjanjem a nema potrebe za tim jer ni ja nikoga ne vrijedjam zar ne samo iznosim svoje misljenje..@uno(regulisi ovo
Jadna tastatura 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Pa baš zato što nije igrao četiri mjeseca i ti poletio trpati na Kevina, zar nije neiskusno?RafaGarros9 je napisao/la:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- RafaGarros9
- Kontakt:
NE!!!Raonffa je napisao/la:Pa baš zato što nije igrao četiri mjeseca i ti poletio trpati na Kevina, zar nije neiskusno?RafaGarros9 je napisao/la:
Ja kad odigram stavim u prijedloge kao najsigurniji par dana i to uvijek radim kad on igra msm gotovo uvijek kad budem u prilici a jucer nisam igrao bas zbog toga sto se covjek vraca nakon tolike pauze..i rafa kad se vraca nakon povrede to nije taj igrac ni blizu a kamoli da odigram na kevina pa makar na drugoj strani bio i damir..
@DANTES- ja ti trazio sinoc a ti mi sad stavljas nesto ti dugo trebalo...
sinoć sam spavaoRafaGarros9 je napisao/la: @DANTES- ja ti trazio sinoc a ti mi sad stavljas nesto ti dugo trebalo...ni Paint nije sto je nekad bio...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sinoć si napisao da je igranje kontra Damira uvijek siguran parRafaGarros9 je napisao/la:NE!!!Raonffa je napisao/la:Pa baš zato što nije igrao četiri mjeseca i ti poletio trpati na Kevina, zar nije neiskusno?RafaGarros9 je napisao/la:
Ja kad odigram stavim u prijedloge kao najsigurniji par dana i to uvijek radim kad on igra msm gotovo uvijek kad budem u prilici a jucer nisam igrao bas zbog toga sto se covjek vraca nakon tolike pauze..i rafa kad se vraca nakon povrede to nije taj igrac ni blizu a kamoli da odigram na kevina pa makar na drugoj strani bio i damir..
je li moguce da poslije svega dajete paznju ovom liku i nesto diskutujete s njim???
Normalno, da se mene pita ovaj pdf ne bi nosio ime "Tenis BiH" nego "Tenis RafaGarros BiH"babino je napisao/la:je li moguce da poslije svega dajete paznju ovom liku i nesto diskutujete s njim???
Evo sad Damira radio live na ig iz Memphisa. 
Nevjerojatno je šta moderacija dopušta.
Lik bez karaktera kenja po temi iako je rekao da ukoliko Damir prodje cesoguza neće više pisati.
Lik bez karaktera kenja po temi iako je rekao da ukoliko Damir prodje cesoguza neće više pisati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ti napisao post i ja ti odgovorio za 2 min.. i ti kao spavaoDANTES je napisao/la:sinoć sam spavaoRafaGarros9 je napisao/la: @DANTES- ja ti trazio sinoc a ti mi sad stavljas nesto ti dugo trebalo...ni Paint nije sto je nekad bio...
Biti fan damira cekati do pola 2 i uplatiti na njega 10 KM i onda zaspati bas pred pocetak meca
Pa to spoji kao kuca al ono sinoc ne jer covjek nakon pola godine i povrede zaigra prvi mec pa ne mozes za bilo koga reci da je siguran par...Raonffa je napisao/la:
Sinoć si napisao da je igranje kontra Damira uvijek siguran par
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@RafaGarros9 ukoliko nastaviš sa trolanjem na ovoj temi dobit ćeš ban, posljednje upozorenje. Ne treba da nam otvaraš oči, pošto ne voliš naše tenisere, nemoj ni pisati ovdje.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Znam ja to, zato sam se i iznenadio šta pišeš, a sve sam kontao da se razumiješ u tenis bgm.RafaGarros9 je napisao/la:Pa to spoji kao kuca al ono sinoc ne jer covjek nakon pola godine i povrede zaigra prvi mec pa ne mozes za bilo koga reci da je siguran par...Raonffa je napisao/la:
- RafaGarros9
- Kontakt:
Sad kad procitam ispadne onako kao sto si ti rekao jer sinoc sam se krivo izrazio al evo napisao sam ti misljenje malo detaljnije...Raonffa je napisao/la:Znam ja to, zato sam se i iznenadio šta pišeš, a sve sam kontao da se razumiješ u tenis bgm.RafaGarros9 je napisao/la:Pa to spoji kao kuca al ono sinoc ne jer covjek nakon pola godine i povrede zaigra prvi mec pa ne mozes za bilo koga reci da je siguran par...Raonffa je napisao/la:
@uno-sve ok..nije bilo nikakvo trolanje samo izneseno misljenje kao i uvijek.A da ne volim nase tenisere to nikad nisam rekao vec samo svoje misljenje napisem a za banom nema potrebe...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Neka Raffe , al eto recimo trebao je sinoc napisati , da Damir ima sanse protiv ovakvog Andersona to bi bilo najpostenije od njega , al aj , covjek je dosta u pravu tu nema dileme .
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nikakv nemam problem da bilo ko iznese svoje mišljenje, nisam ni reagovao na dosta situacija jer nema potrebe ali konstantno pisanje kako naši nemaju pojma, kako su slabi... svi mi znamo da Damir nije u 90% situacija favoriti, govorimo više navijački ali stavljat milion smajlića nekome ko napiše da Damir ili Mirza mogu pobjediti, to je za mene trolanje.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.