BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la Unofficialpage » 14 feb 2017, 09:46

Strašan meč je odigrao. I sam Đoković ne bi imao puno više uspjeha na servis Andersona. Imao je 75% ubačenih prvih servisa, što je strašan podatak. A 76% je poena osvojio u meču.

Po setovima:
1. set:

Damir: 70% ubačenih (osvojenih 73%) - Anderson 70% (osvojenih 88%)

2. set
Damir 67% (65%) - Anderson 75% (73%)

3. set
Damir 73% (77%) - Anderson 79% (65%)

Meč
Damir 69% (70%) - Anderson 75% (76%)

Ovo je samo pokazatelj da je Anderson zaista dobro odigrao. Damir je 2. i 3. set podigao nivo igre, stav na terenu je bio ovo ću da pobjedim. Samo s tim stavom se može do pobjeda. Odlična prilika za 1/4 finale. Nije favorit a može protiv njih igrati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 14 feb 2017, 11:39

Tačno se vidjelo olakšanje na licu po završetku meča, nije lako igrat meč sredinom februara bez pobjede u godini

"It's really a big win, especially after some tough results the last few weeks,” Dzumhur said. “I lost last week in three sets to [Andreas] Seppi. In Australia, I lost in five sets to Viktor [Troicki].

“So I was playing good but I couldn't find a way to win the match. After those losses, you lose a lot of confidence.

"This win means a lot really, especially because it was against [Kevin] Anderson, who was a former Top 10 player. It was a great match for me. I was fighting very well. I found that positive energy after losing a set and a break down to win the match.”

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 feb 2017, 14:09

RafaGarros9 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Pa jesi li barem onda protiv njega?
To je uvijek siguran par.. ;)
Preneiskusno Rafa, iznenađuje me to od takvog poznavaoca tenisa kao što si ti :hmmmmm:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 14 feb 2017, 15:16

Raonffa je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Pa jesi li barem onda protiv njega?
To je uvijek siguran par.. ;)
Preneiskusno Rafa, iznenađuje me to od takvog poznavaoca tenisa kao što si ti :hmmmmm:
Raonffa sta te tacno iznenadjuje??mene vjeruj mi nista samo zato sto je ovo bio prvi mec Kevina nakon dugo vremena a svi znamo koliko se danas tesko vratiti nakon povrede... :thumbup:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pa sta vam je ljudi smirite se malo ccc...previse je zakrzljao dzumhur sa porazima pa vas jedna obicna pobjeda natjerala da zaslijepite ponovo...Vidim da je losa igra dzumhura i njegovi porazi utjecala i na vas jer poceli ste sa vrijedjanjem a nema potrebe za tim jer ni ja nikoga ne vrijedjam zar ne samo iznosim svoje misljenje..@uno(regulisi ovo :D )Njegovi porazi su realnost i to svi znate i sad vas jedna obicna pobjeda "razbudi" i daje vam snagu da pisete i dizete ga u visine ali znate da je jedna obicna pobjeda morala doci kad tad..a zasto kazem obicna pobjeda pa dobio je jedan mec nakon dosta vremena i dosta poraza ako izuzmemo glupe DC meceve...Da malo bolje pojasnim dobio je jedan mec nakon dosta vremena i dosta poraza i to igraca kojem je ovo bio prvi mec nakon pola godine i nakon povrede a i u ovom je mecu bio na pragu poraza ali kazem prvi mec covjeka nakon duze vremena je vjerovatno utjecala na pad...Nadam se da sam sad malo razbistrio situaciju...I valjda nije damir sad vec clan top 10 :urnebes: ...Ali opet mi vi niste jasni kad je gubio nema sta se ne govori o njemu a kad je dosao do pobjede ufff igracina jbt..pa ako mi to moze neko objasniti da napokon i ja razumijem o cemu je rijec jer konstantno se ponavljate pa mi nije jasno da li vi mislite da je za top 10 ili se treba ostaviti tenisa i da je samo pitanje kad ce izletiti iz top 100???@Raonffa e ja msm da je ovo preneiskustvo o tenisu i nekoga ko samo ide iz poena u poen iz gema u gem iz meca u mec i tako komentarise e to se zove ne znanje o tenisu... :thumbdown:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 14 feb 2017, 15:20

Jadna tastatura :facepalm:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 feb 2017, 15:30

Pa baš zato što nije igrao četiri mjeseca i ti poletio trpati na Kevina, zar nije neiskusno?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 feb 2017, 15:37

RafaGarros9 je napisao/la: @DANTES- pokazi nam tiket.. :D
slika

:kafa:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 14 feb 2017, 16:01

Raonffa je napisao/la:
Pa baš zato što nije igrao četiri mjeseca i ti poletio trpati na Kevina, zar nije neiskusno?
NE!!!
Ja kad odigram stavim u prijedloge kao najsigurniji par dana i to uvijek radim kad on igra msm gotovo uvijek kad budem u prilici a jucer nisam igrao bas zbog toga sto se covjek vraca nakon tolike pauze..i rafa kad se vraca nakon povrede to nije taj igrac ni blizu a kamoli da odigram na kevina pa makar na drugoj strani bio i damir..

@DANTES- ja ti trazio sinoc a ti mi sad stavljas nesto ti dugo trebalo...:thumbup: ni Paint nije sto je nekad bio... :urnebes:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 feb 2017, 16:06

RafaGarros9 je napisao/la: @DANTES- ja ti trazio sinoc a ti mi sad stavljas nesto ti dugo trebalo...:thumbup: ni Paint nije sto je nekad bio... :urnebes:
sinoć sam spavao
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 feb 2017, 16:07

Raonffa je napisao/la:
NE!!!
Ja kad odigram stavim u prijedloge kao najsigurniji par dana i to uvijek radim kad on igra msm gotovo uvijek kad budem u prilici a jucer nisam igrao bas zbog toga sto se covjek vraca nakon tolike pauze..i rafa kad se vraca nakon povrede to nije taj igrac ni blizu a kamoli da odigram na kevina pa makar na drugoj strani bio i damir..
Sinoć si napisao da je igranje kontra Damira uvijek siguran par :hmmmm:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 14 feb 2017, 16:18

je li moguce da poslije svega dajete paznju ovom liku i nesto diskutujete s njim???

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 feb 2017, 16:24

babino je napisao/la:je li moguce da poslije svega dajete paznju ovom liku i nesto diskutujete s njim???
Normalno, da se mene pita ovaj pdf ne bi nosio ime "Tenis BiH" nego "Tenis RafaGarros BiH" :kafa:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 feb 2017, 17:39

Evo sad Damira radio live na ig iz Memphisa. :D

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 feb 2017, 19:29

Nevjerojatno je šta moderacija dopušta.
Lik bez karaktera kenja po temi iako je rekao da ukoliko Damir prodje cesoguza neće više pisati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 14 feb 2017, 19:36

DANTES je napisao/la:
RafaGarros9 je napisao/la: @DANTES- ja ti trazio sinoc a ti mi sad stavljas nesto ti dugo trebalo...:thumbup: ni Paint nije sto je nekad bio... :urnebes:
sinoć sam spavao
Ti napisao post i ja ti odgovorio za 2 min.. i ti kao spavao :hmmmmm:
Biti fan damira cekati do pola 2 i uplatiti na njega 10 KM i onda zaspati bas pred pocetak meca :geek: al ok. ako ti kazes :thumbup:
Raonffa je napisao/la:
Pa to spoji kao kuca al ono sinoc ne jer covjek nakon pola godine i povrede zaigra prvi mec pa ne mozes za bilo koga reci da je siguran par...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 feb 2017, 19:38

@RafaGarros9 ukoliko nastaviš sa trolanjem na ovoj temi dobit ćeš ban, posljednje upozorenje. Ne treba da nam otvaraš oči, pošto ne voliš naše tenisere, nemoj ni pisati ovdje.

Damir Dzumhur!!!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 feb 2017, 19:44

Raonffa je napisao/la:
Pa to spoji kao kuca al ono sinoc ne jer covjek nakon pola godine i povrede zaigra prvi mec pa ne mozes za bilo koga reci da je siguran par...
Znam ja to, zato sam se i iznenadio šta pišeš, a sve sam kontao da se razumiješ u tenis bgm.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 14 feb 2017, 20:10

Raonffa je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Znam ja to, zato sam se i iznenadio šta pišeš, a sve sam kontao da se razumiješ u tenis bgm.
Sad kad procitam ispadne onako kao sto si ti rekao jer sinoc sam se krivo izrazio al evo napisao sam ti misljenje malo detaljnije... :thumbup:

@uno-sve ok..nije bilo nikakvo trolanje samo izneseno misljenje kao i uvijek.A da ne volim nase tenisere to nikad nisam rekao vec samo svoje misljenje napisem a za banom nema potrebe...

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 14 feb 2017, 20:28

Neka Raffe , al eto recimo trebao je sinoc napisati , da Damir ima sanse protiv ovakvog Andersona to bi bilo najpostenije od njega , al aj , covjek je dosta u pravu tu nema dileme .

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 feb 2017, 21:01

Nikakv nemam problem da bilo ko iznese svoje mišljenje, nisam ni reagovao na dosta situacija jer nema potrebe ali konstantno pisanje kako naši nemaju pojma, kako su slabi... svi mi znamo da Damir nije u 90% situacija favoriti, govorimo više navijački ali stavljat milion smajlića nekome ko napiše da Damir ili Mirza mogu pobjediti, to je za mene trolanje.

Damir Dzumhur!!!!

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []