E jbo ga ti.Mokes je napisao/la:Ma nema sanse. Jedino da PSG izcede juniore. S 4-0 bi se igrali produzecibodi123 je napisao/la:Jedan go mijenja sve, nikad se ne zna, ako rano povedu mozda i bude staKingJamesMVP je napisao/la:Nema šanse Barcelona u uzvratu
Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
SlevinKelevra je napisao/la:Rutinski.Mokes je napisao/la: Obn ce opet Barcu prenositu, k'o da gledam
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nije ista ekipa. Sad ste pojačani Andre Gomesom.let3 je napisao/la: Ista ova ekipa je prije dvije godine uzela Triple, tako da ti je prica smiješna...bez ljutnje buraz
Poletio si da otpišeš Barcu, a to ti ne valja
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Prvo ih je Bayern uzeo 3:0 na Nou Campu, pa je onda bilo 4:0 na Allianz AreniEffenberg je napisao/la:Bayern je tad cini mi se isto ishasho Barsu bas 4:0 ali su ih moze biti i na Camp Nou toliko nabili, a poslije su otisli do titule. Mozda sad i PSG isto ostvari, nadolaze godinama, a nikad nije bila sezona da su i Barsa i Real i Bayern svi skupa ovako odvratno igrali i bez puno golova, a ovima bgm nije do zayebancije.
Finale Juve - PSG. Ostali su kite!
Ili su možda prvo igrali na AA pa onda na Nou Campu, al' rezultat je sigurno bio ovakav
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne pominji mi gaKawhi je napisao/la:Nije ista ekipa. Sad ste pojačani Andre Gomesom.let3 je napisao/la: Ista ova ekipa je prije dvije godine uzela Triple, tako da ti je prica smiješna...bez ljutnje buraz
Poletio si da otpišeš Barcu, a to ti ne valja![]()
-
KayserSose
- Kontakt:
Dosta je i spanjolske dominacije. Dosadi.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
DeytonacRaonffa je napisao/la:Imao tri godineARMINX je napisao/la:Dinamo Kijev 1998.Raonffa je napisao/la:Izuzev onog dvomeča protiv Bayerna 2013-te godine ne pamtim ovakvo razvaljivanje Barcelone, al' bukvalno je ovo bila demonstracija sile.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Prvo se igralo na AA.
Ma nema šanse u uzvratu. Treba dat mininalno 4 gola, a da se ne primi niti jedan
Ma nema šanse u uzvratu. Treba dat mininalno 4 gola, a da se ne primi niti jedan
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Antipatican
- Kontakt:
Joj samo da ovo Rajaz ne vidi , pa cemo morat citati o tome kako je Rabiot zasluzio crveni , a Umtiti trebao dobiti zeleni karton za onaj prekrsaj koji je prethodio golu.Kawhi je napisao/la:Ovo se desi kad ti sudije ne pomažu ko u svakoj tekmi u Španiji kad zagusti.
Ide Pep sa svojom kvaziodbranom do kraja i dize klempu. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Još su 3 u igri. Ovo je godina Seville.KayserSose je napisao/la:Dosta je i spanjolske dominacije. Dosadi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
PSG je danas igrao sjajno, ali Barcelona je bila kriminalna kao i 90 % utakmica ove sezone. Sredine i bekova nigdje. Kao da smo igrali sa 4 igraca manje.
Jer kad ti Celta zabije 4, City 3, Betis stvori 15 sansi a Sociedad 20 i pri tome ostane 1:1 onda znas da nesto ne stima. Jer budimo realno PSG je danas sve zabio ono sto Sociedad na Anoeti u ligaskom matchu nije.
Najgora Barcelona u zadnjih 10 godina, vec skoro 6 mjeseci.
Treneru momentalni otkaz zbog gubitka identiteta koji se gradio godinama.
Bayern je nas rasturio s 4:0 i poslije s 3:0 al smo vjerovali ili ne izgledali bolje na terenu nego danas.
Kao sto sam i rekao, ako Barca ne osvoji , ja sam dalje uz Arsenal
Ali ne bi mi bilo zao ako PSG osvoji, mladi su momci i igraju sjajno.
Jer kad ti Celta zabije 4, City 3, Betis stvori 15 sansi a Sociedad 20 i pri tome ostane 1:1 onda znas da nesto ne stima. Jer budimo realno PSG je danas sve zabio ono sto Sociedad na Anoeti u ligaskom matchu nije.
Bayern je nas rasturio s 4:0 i poslije s 3:0 al smo vjerovali ili ne izgledali bolje na terenu nego danas.
Kao sto sam i rekao, ako Barca ne osvoji , ja sam dalje uz Arsenal
27.10.2020
- Antipatican
- Kontakt:
Vi opet vise brinete o tom sta CR uradi i ne uradi 
Doveli ste Neymara nakon toga pa je bilo 0 titula, onda su dosli Suarez i Rakitic onda ste dominirali, medutim sad vise nema para za place posto ce Barca MSN kad se poveca Messijev ugovor trebat isplacivati 160m eura godisnje bruto.let3 je napisao/la:tajger je napisao/la:Bravo momci
Barca a sad adio i ko zna kad i ko zna gdje,smjena generacija a dok se to uradi trebat ce mnogo pureovakvi komentari su mi najjaci, ista prica je bila i nakon što ih je Bayern raskovao prije par godina.
Kakav crni uzvrat,pa da su dali 2 gola uzvrat bi bio upitan
Barcelona se mora otvorit a ovakva kontra Psga da im bar ne dane jedan gol je u domenu naucne fantastike
Odmoriti Mesiija i ostale trkace za finale kupa i sutat se nogom u dupe
Barcelona se mora otvorit a ovakva kontra Psga da im bar ne dane jedan gol je u domenu naucne fantastike
Odmoriti Mesiija i ostale trkace za finale kupa i sutat se nogom u dupe
Znaš i sam da od toga nema ništa.leorey je napisao/la:PSG je danas igrao sjajno, ali Barcelona je bila kriminalna kao i 90 % utakmica ove sezone. Sredine i bekova nigdje. Kao da smo igrali sa 4 igraca manje.
Kao sto sam i rekao, ako Barca ne osvoji , ja sam dalje uz ArsenalAli ne bi mi bilo zao ako PSG osvoji, mladi su momci i igraju sjajno.
Trpit ce se do kraja sezone i onda potražiti covjeka koji ce natjerati pretplacene pic.ke da trce.
Sutra traži nekog novog uz koga ces bitileorey je napisao/la:Kao sto sam i rekao, ako Barca ne osvoji , ja sam dalje uz Arsenal
A kud bas njega nadje?bodi123 je napisao/la:Ide Pep sa svojom kvaziodbranom do kraja i dize klempu.
Po meni je on uz Wengera najveca prevara, ali eto na neki marketing ce nagurati tog Cityja do 1/2finala i to je to. Wenger je jedini veca provala od njega sto se tice luzerizma. Porto je smijesna ekipa kao i Leicester, profilirace se Sevilla, PSG vec jeste, Monaco ce dobro napatiti City ali tesko da ce proci dalje. Benfica - BVB iste dvije ekipe, sve je to u 5 deka, one ce biti topovsko meso za nekoga od ovih kiklopa u 1/4 finalu ili eventualno 1/2 finalu. Samo nek Real ne osvaja, ali nek izbaci vala smrdljiva i beskarakterna Napolija. I Bayern nek ne osvaja smor su. Nek osvoji Juve ili PSG da pobijedi fudbal.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Budi pozitivan, prema zakonu brojki cete ih proci , isto kao sto ce nas PSGKontraa je napisao/la:Sutra traži nekog novog uz koga ces bitileorey je napisao/la:Kao sto sam i rekao, ako Barca ne osvoji , ja sam dalje uz Arsenal
27.10.2020
Raonffa je napisao/la:Izuzev onog dvomeča protiv Bayerna 2013-te godine ne pamtim ovakvo razvaljivanje Barcelone, al' bukvalno je ovo bila demonstracija sile.
Milan Barcelona 2 0 ..2013 muntari i kpb
Uso pazzini zadnjih 20 min imo nekoliko zicera za povecenje pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.