FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Rajaz » 14 feb 2017, 23:27

parangal je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Mene stid, jel vas ?
Što nas? pa ne trpamo mi u džep milionče nedeljno......mi se nerviramo za siću i semenke i pivo :lol:
To i jest najgore, što je mene stid ispred milionera.
let3 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Mene stid, jel vas ?
Mene vala nije, necu reci da uživam u debaklu Barce, nisam toliko đubre da se naslađujem time - ali nije me stid sekunde.
Pretplacene pic.ke koje imaju milionske plate potrcati ne mogu, dok se PSG iživljava nad njima.
Možda i treba ovako nešto da dođe ;)
Razumijemo se.

Odraz sezone što neko reče. Nije ni Betis ništa lošiji bio neki dan, samo što nemaju nekog Di Mariju, Cavanija i ostale da trpaju zicere.

Momentalni otkaz Enriquea ili ga pustiti do uzvrata, a možda i do kraja sezone, glavno je pitanje ?

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 feb 2017, 23:27

MrHc je napisao/la:Nisam vjerovao da ce doci ovaj dan ali ..... nemam nista protiv prodaje Messija !

Nije vise srecan u Barci a veceras 2 lopte gubi iz jedne primamo go zaista sam ga se zasitio. Hvala na svemu !

Znam da ce ovaj post naici na more napada ali ja navijam za Barcu zbog Xavija i jos od doba Ruda Hespa i niko nije veci od Barce.

Takodjer kad skontas da si za Gomesa i Paca mogao dovesti Kokea ? Verratija ? Itd itd ....

P.s. Enrique ako imas obraza daj otkaz i prolazimo 100 % nekq onaj pomocnik vodi do kraja sezone !
Prodao bi lika koji u ovoj sezoni ima 30ak utakmica i isto toliko golova :facepalm:
Pored toliko očajnih igrača i trenera ti bi Messia prodavao :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 feb 2017, 23:29

Naravno da će ostat do kraja sezone, šta je vama, pa koga bi doveli sad pobogu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 feb 2017, 23:30

Ma ovo je do taktike 100 %. Ili su igraci protiv trenera tajno. Nema drugog objasnjenja za ovakvu igru. Pa PSG je imao bolju statistiku protiv nas nego protiv nekog francuskog osrednjeg prvoligasa.

Tacno se u ovoj utakmici mogao vidjeti problem. SREDINA I SAMO SREDINA. Nakon nje nedostatak desnog beka. Beka koji moze nesto napraviti u napadu. Da se razumijemo Roberto je danas i spasio par lopti, ali svaki napad je isao preko njega, bukvalno svaki.

Da nam onako protivnicki igraci setaju kroz sredinu, to nisam vidio 11-12 godina. Npr Verratti posalje pas i onda lik trci 50 metara i doda loptu i ovi zabiju. Znaci covjek ti predje 50-60 metara kroz sredinu :lol: To se ne desava ni u nizeligasima.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 feb 2017, 23:30

Rajaz je napisao/la: Razumijemo se.

Odraz sezone što neko reče. Nije ni Betis ništa lošiji bio neki dan, samo što nemaju nekog Di Mariju, Cavanija i ostale da trpaju zicere.

Momentalni otkaz Enriquea ili ga pustiti do uzvrata, a možda i do kraja sezone, glavno je pitanje ?
Ma nema ništa momentalnog od otkaza Lucho, šta vam je pobogu :mrgreen: iako jest za automatskog otkaza nakon ove bruke.
Barca ne može naci trenera odmah na pola sezone, niti je to neko riješenje za ovo stanje. To se ne radi tako u velikim klubovima, nije PLBIH :mrgreen:

Istrpiti ga do kraja sezone sa onim njegovim rotacijama i preseravanjem sa sastavima. Svakako je bivši na kraju sezone.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 14 feb 2017, 23:32

SiempreFidelis je napisao/la:Cuj prodaja Messia jedini kojeg treba prodati je brazilski Tello.
I Suareza, Iniestu, Piquea, Busquetsa i Matsa jer jer primio 4 gola.De ljudi ne pisite nebuloze, kakva prodaja, kakvo sta, pa isti ti igraci su do prije 2 sezone harali Evropom, razumijem da su i ostarili sve ali da ovako grohnu nema sanse, nije do njih sigurno sve.Enrique vec odavno ne drzi konce u rukama, noga mu je na ljeto :wave:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 14 feb 2017, 23:36

Treba napraviti remont ove ekipe, ovo ne ide ovako, pitanje je šta bi i ozbiljniji trener mogao s ovim kadrom.

Na golu bih ostavio ovako kako jeste, tu ne vidim neki problem.
Desni bek nam treba novi za startnu postavu plus Vidal.
Lijevi bek neka ostane kako jeste.
Od stopera Piqué i Umtiti, Mathieua nabiti nogom, s Mascheranom nisam siguran, dakle treba bar jedan kvalitetan stoper, Marlon može biti četvrta opcija.
Od veznjaka ostati na Busquetsu, Iniesti, Rakitiću, Robertu, Denisu, Turana i Gomesa prodati, eventualno vratiti Sampera plus Verratti ili Koke.
Što se napada tiče, dovesti samo još neko lijevo krilo, ovo ostalo neka ostane.

Dakle, idemo novčano: za Ardu se može dobiti nekih 30 miliona od Kineza, za Gomesa ako se izvuče 25, sreća neviđena. Taj novac plus budžet za narednu sezonu potrošiti na Verrattija (60 miliona) i beka tipa Bellerína (40 miliona) i eto ga.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 14 feb 2017, 23:37

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 feb 2017, 23:38

Cuj prodati Messija :wtf:

Ne dajite svojim nebulozama madridskoj gamadi dodatnog materijala da likuju i naslađuju se na onoj temi za kompleksaše. Dovoljno je bilo i ovo veceras.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 14 feb 2017, 23:39

Kakav Veratti i 60 miliona, taj i ako bude isao ispod 80,90 ne ide sigurno, ali imaju pare, nek iskesiraju :mrgreen: Ja ne bi imao nista ni protiv Kokea :opaopa:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 feb 2017, 23:39

Nemojte bezveze citirati ovog Mrhc lika, taj je za prodaju Messija vec 3 godine, znaci covjek je lazov. Anonimac, lazov.

Vec pozabavimo se mi precim stvarima- sredinom, upravom i desnim bekom. Pet razlicitih komentatora je u prenosu reklo kako si klub kao sto je Barcelona ne bi smio dopustiti da ostanu bez ijednog jedinog pravog beka.
27.10.2020

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 14 feb 2017, 23:42

Ja iskreno ne znam koga dovesti tu na desnog beka, vecina za Bellerina, mene nije impresionirao, ali i ne pada mi na pamet neko drugi da je dostupan.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 14 feb 2017, 23:42

Cola, nije ti ovo pes liga :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

SiempreFidelis
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la SiempreFidelis » 14 feb 2017, 23:42

enobarca je napisao/la:Ja iskreno ne znam koga dovesti tu na desnog beka, vecina za Bellerina, mene nije impresionirao, ali i ne pada mi na pamet neko drugi da je dostupan.
Lahm.
Oprasta se od Bayerna ove godine,pa ce bit slobodan.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 feb 2017, 23:43

enobarca je napisao/la:Ja iskreno ne znam koga dovesti tu na desnog beka, vecina za Bellerina, mene nije impresionirao, ali i ne pada mi na pamet neko drugi da je dostupan.
Zamoliti Montoyu da nam oprosti.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 feb 2017, 23:43

enobarca je napisao/la:Kakav Veratti i 60 miliona, taj i ako bude isao ispod 80,90 ne ide sigurno, ali imaju pare, nek iskesiraju :mrgreen: Ja ne bi imao nista ni protiv Kokea :opaopa:
Vrijedi Verratti kao suho zlato, treba platiti koliko god traze, a njemu platu koliko god hoce. Covjek nam se jos nudi, kaze da jedino bi za nas zaigrao ukoliko ode iz Pariza. Covjek je najbolji veznjak svijeta, valjda je to sad jasno svima. Ko to ne vidi corav je. Kakvi Modrici i bakraci, predasistenti. Kako lik iznosi loptu pod presingom, kao Xavi i Iniesta nekad. On se jednostavno MORA dovesti, ima nas DNK. Da igra za Real Madrid vrijedio bi 300 mil eura.
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 feb 2017, 23:44

Rajaz je napisao/la:Odraz sezone što neko reče. Nije ni Betis ništa lošiji bio neki dan, samo što nemaju nekog Di Mariju, Cavanija i ostale da trpaju zicere.
:rol: :tokralju:

A gledaj ovo
slika
:tokralju:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 14 feb 2017, 23:49

Mokes je napisao/la:Cola, nije ti ovo pes liga :kafa:
Hahahha Kralju :D

Al divi onog sabana kaze ja sam lazov ??? XD koma

Ako mora Xavi samarti Mesija da ovaj krene igrati pa neka makar Xavia postave za trenera makar je Tata za njih sve od pristupa, ponasanja i zalaganja.

Ja sam se veceras smijao od muke !!!

Znaci FUJ !!!

P.S. 'EBES 250 GOLOVA u sezoni ako osvojis KUP !!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 14 feb 2017, 23:50

Mesi je nakon neuspeha na Copa America rešio da promeni nešto radi uroka i pustio je bradu i ofarbo se u plavo........pošto to izgleda ne daje rezultate jer nit ide Argentini u kvalifikacijama ali sad ne ide ni u Barsi.......da li je rešenje šišanja do glave, ponovo brijanje uz dodatak brijanja i muda? :lol: .....šalu na stranu ali baš mu se ne da nešto....

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 feb 2017, 23:52

messilla je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Odraz sezone što neko reče. Nije ni Betis ništa lošiji bio neki dan, samo što nemaju nekog Di Mariju, Cavanija i ostale da trpaju zicere.
:rol: :tokralju:

A gledaj ovo
slika
:tokralju:
Upravo to. Ko misli drugacije, neka samo pogleda ligasku tekmu Sociedad- Barcelona. Da su pogodili pola od stvorenih sansi, dobili bi nas 4 razlike najmanje.

I ljudi pustite Messija. Da je on problem a svi ostali okej, lako bi bilo. Covjek mora sam da se vraca do STOPERA po loptu i na taj nacin se trosi vjerovatno vise nego iko. Bar danas. A razlog za to je , sto sredina ne moze prenijeti loptu do napada. Neymar se danas borio kao lav. Sam protiv sviju.

Danas se najbolje moglo vidjeti da je sredina u nogometu apsolutno sve.
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.