Stadion Tušanj

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: Stadion Tušanj

Post Postao/la pinoglavi » 14 feb 2017, 11:32

Htio i Azemica prat pare
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 14 feb 2017, 11:46

Mortus je napisao/la:Azmir je na jednoj od Skupština pominjao nevjerovatne cifre za stolice, ako se ne varam da je cjiena bila puno više od 100 KM
za koje stolice? za sjever jeli?
nema sanse teoretske.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 feb 2017, 14:54

pinoglavi je napisao/la:Htio i Azemica prat pare
Joj Azemice varalice... htjede nam otet stadion da zgrade napravi, zamalo se ugradi u stolice na stadionu...Sreća pa ga kemal kurevic, jasmin imamovic i senad mujkanovic procitase na vrijeme.... Kakvu smo ludu sreću imali, jbt
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 14 feb 2017, 15:06

ma Azemica prico kad su se mjenjale stalice na zapadu i dok je stadion bio po slobodom te 2007 godine tadasnja uprava je plaćala stolice 100 km, pa nikad nije platiča firmi pa je tužili pa naplatili bogovske pare sa kamatama, a cojek reko da je jedna stolica oko 20 km sa pdv, eto kakao su bivse uprave stetile klubu, tome je poenta price azemice o stolicama:)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 feb 2017, 15:33

To su uredno kontrolisali Suljo, Kareli, uz veliku pomoc Fazle. :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 feb 2017, 15:34

staragarda je napisao/la:
Joj Azemice varalice... htjede nam otet stadion da zgrade napravi, zamalo se ugradi u stolice na stadionu...Sreća pa ga kemal kurevic, jasmin imamovic i senad mujkanovic procitase na vrijeme.... Kakvu smo ludu sreću imali, jbt
Sve ista bagra moj garda :kafa:
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 feb 2017, 15:40

xeksor je napisao/la:ma Azemica prico kad su se mjenjale stalice na zapadu i dok je stadion bio po slobodom te 2007 godine tadasnja uprava je plaćala stolice 100 km, pa nikad nije platiča firmi pa je tužili pa naplatili bogovske pare sa kamatama, a cojek reko da je jedna stolica oko 20 km sa pdv, eto kakao su bivse uprave stetile klubu, tome je poenta price azemice o stolicama:)
Ne,ne.... Bolje ovako da je azemica seljak rekao.... led te j e b o covjeka koji nas je bukvalno iz mrtvih digao i to o svom trošku nema ko nije popljuvao a proslo samo pola godine....Pa sta Ce bit za 5 godina... Ahahahaha.
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 14 feb 2017, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 14 feb 2017, 15:57

Ma polako druze , vidjeles kad i senad se pivuce kad krene pljuvanje od istih a hvaljenha i dizanja u nebo mehmeda iz Turije

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 14 feb 2017, 16:27

Sariel je napisao/la:
Pregled pristiglih ponuda:

Alma – Ras d.o.o. – 11,52 KM cijena po komadu bez PDV-a.;
Bekto Precisa d.o.o. – 25,64 KM cijena po komadu bez PDV-a.;
Mildabo d.o.o. – 25,10 KM cijena po komadu bez PDV-a
Trisar – INN d.o.o. – 14,50 KM cijena po komadu bez PDV-a
evo kako su to odradili za grbavicu...
valjda su tacni podaci.
Kako god poenta je da je po meni malo 5 miliona KM koliko se spominje u izjavama u medijima jer koliko se dobro sjećam sjever koji je duplo manji po broju mjesta i koji još uvijek nije ni dovršen, nema ni hebeni mokri čvor, ni krov nije uradjen kako treba, koštao je oko 4 miliona KM i gradio se skoro 4 godine ako se dobro sjećam. E sad kad se uzma da će ova tribina bit duplo veća s dupli više stolica i svim ostalim sadržajem malo je kako god okreneš. Jedino ako na sjeveru nije neko oprao masne pare i uzeo dobar dio tala :) :kafa:

Brdo1919
Kontakt:

Post Postao/la Brdo1919 » 14 feb 2017, 16:47

Ako bilo ko ima nekih informacija o kriminalnim radnjama oko gradnje stadiona Tušanj ili rada FK Sloboda, moze prijaviti na telefon SIPA-i na broj 080/020 505

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 feb 2017, 17:10

staragarda je napisao/la:
xeksor je napisao/la:ma Azemica prico kad su se mjenjale stalice na zapadu i dok je stadion bio po slobodom te 2007 godine tadasnja uprava je plaćala stolice 100 km, pa nikad nije platiča firmi pa je tužili pa naplatili bogovske pare sa kamatama, a cojek reko da je jedna stolica oko 20 km sa pdv, eto kakao su bivse uprave stetile klubu, tome je poenta price azemice o stolicama:)
Ne,ne.... Bolje ovako da je azemica seljak rekao.... led te j e b o covjeka koji nas je bukvalno iz mrtvih digao i to o svom trošku nema ko nije popljuvao a proslo samo pola godine....Pa sta Ce bit za 5 godina... Ahahahaha.
Jbg sada je "mrtva carsija" u klubu. Mozda dobiju i za polovke. :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 feb 2017, 17:12

Nemojte pisati nista negativno naljutio se jedan od investitora iz skupstine :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 feb 2017, 17:14

Brdo1919 je napisao/la:Ako bilo ko ima nekih informacija o kriminalnim radnjama oko gradnje stadiona Tušanj ili rada FK Sloboda, moze prijaviti na telefon SIPA-i na broj 080/020 505
:stop:
Ne trebamo se sikirati. Tokove novca za izgradnju tribine prate nasi legendarni navijaci, i ako bude bilo kakve sumnje oni ce traziti finansijski izvjestaj.
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 feb 2017, 17:16

tuzlak1987 je napisao/la:Nemojte pisati nista negativno naljutio se jedan od investitora iz skupstine :rol:
Jel' onaj koji je trazio od Azemice financijski izvjestaj? Kontrolor tokova, priliva i odliva sredstava iz Slobode? :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 feb 2017, 23:43

Mortus je napisao/la:Azmir je na jednoj od Skupština pominjao nevjerovatne cifre za stolice, ako se ne varam da je cjiena bila puno više od 100 KM
Hajde ti prvo pogledaj sta je rekao covjek pa onda brate komentarisi...
Evo ja sam iznad tebe spomenuo Sarielu tu temu u sali i o cemu se radi...
Pa upravo je Azmir otprilike rekao"placali stolice ko da grijanje imaju ugradjeno"....To je bilo kada su zapad renovirali pa covjek na skupstini spomenuo taj dug odnosno tuzbu,nije mu jasno kako su nabili toliki dug za yebene stolice.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2017, 01:58

Mislim da nisi informiran .. mislim da je lik govorio kako je bivša uprava ostala dužna za stolice 100km po komadu pa smo morali vracati jer je neko već dobro zaradio... ali sto se tiče Azemice. Da mu Allah podari zdravlje i sto vise uspjeha kako u poslu , tako vođenju neke druge ekipe i da mu se negdje vrati i zaradi tamo gdje je samo izgubio , a sve da bi nas usrećio... šta će čovjek ba prat zaradit lik ovdje u USA ubire pare ... ja se nebi vratio dole ulagao , ja koji volim Slobodu vise od Azmira 1000 X.. sad sa ovomzaradom koju imanje pomišljam se vratiti a zamisli da imam ono Azmir ima ovdje.. Azemici je ovo hobi a mi to nismo podržali i to je to.. idemo dalje zaboravite čovjeka završio je sa nama..onaj Ko se neće zahvaliti sto smo dvije godineuzivali trpali plave i borio momke nema potrebe ga i prozivat beze, da čovjek se ne naljuti i kaže hajmo pozajmice nazad i tad nam se nebi pisalo dobro koliko su ovi agilni

Kazem Azemicu treba zaboravit za sva vremena i okrenut se dalje ...čovjek vise nije tu a o njemu se piše Kao da je još tu.. bilo da se radi o pozitivi a posebno ne negativi jer malo je ko bio nezadovoljan dok je on bio tu.. možda oni koji nisu imali korist ili članovi nekih političkih partija i slično
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 15 feb 2017, 02:03

Dovoljno je samo reci od Federalne do Europe. Ustati pa reci njegovo ime :bow:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2017, 02:07

samirr je napisao/la:Dovoljno je samo reci od Federalne do Europe. Ustati pa reci njegovo ime :bow:
Istina je ovo da mi je drug otišao u Bosnu na odmor i bio kod Azmira pred utakmicu sa Braniteljom ... mi smo se bojali te tekme navodno Branitelj zbog Ćire i jedinstvo premija i td... zove me lik i kaze nesikiraj se otišo je azmir sa torbom punom ceaha... da nije bilo toga pitanje je da li bi izborili PL sumnjam da bi

Ja mu ba cunu popusim za sve sto je uradio za Slobodu .. mene barem morao kupit na način koji su drugi očekivali koji ga danas blate, mene je kupio kad je sve ovo uradio sa Slobodom... ali kazem treba ga zaboravit nema potrebe vise čovjeka prozivati nemamo vise ništa sa njim i on sa nama sretno mu a mi idemo dalje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 15 feb 2017, 02:13

SaltCityAttack je napisao/la:
samirr je napisao/la:Dovoljno je samo reci od Federalne do Europe. Ustati pa reci njegovo ime :bow:
Istina je ovo da mi je drug otišao u Bosnu na odmor i bio kod Azmira pred utakmicu sa Braniteljom ... mi smo se bojali te tekme navodno Branitelj zbog Ćire i jedinstvo premija i td... zove me lik i kaze nesikiraj se otišo je azmir sa torbom punom ceaha... da nije bilo toga pitanje je da li bi izborili PL sumnjam da bi
Ne znam tacno ali sam cuo pricu da se spremao prekid kako bi Branitelj dosao do bodova. Samo cu reci koliko je Slobda imala mutni radnji te sezone, toliko je i Jedinstvo. Azmir je sam rekao da je imao protiv sebe drzavu za ulazak u PL to dovoljno govori koliko se stvari desavalo izvan terena.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2017, 02:19

Rudar igra protiv Lukavca U Lukavcu i dolaze u Tuzlu traže Azmira da ih premira navodno 20 hiljada kako bi se oni borili protiv Jedinstva... lik im rekao da neće premirat onog Ko se sam došao da cijenka i traži pare kako bi igrao pošteno .. već je halalio to znao da će Jedinstvo dobit u Kaknju a nama su 2 glave razbili u Kaknju da bi nam uzeli bod ... uglavnom. Bilo prošlo idemo dalje ali neki su zaboravili. Sve to i dalje čovjeka pljuju
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 7 gostiju.