FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

let3
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 15 feb 2017, 00:29

SiempreFidelis je napisao/la: ti me se mani bolje ti je
:lol: važi, dogovoreno
Nemoj nas samo tuci po glOvi :mrgreen: hajd vidim da si se veceras navio da istrolaš maksimalno, pa samo deri dok možeš :kafa:

MrHc
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la MrHc » 15 feb 2017, 00:31

messilla je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Jeste vas dvojica svjesni da nema Messija da bi se sad borili s Atleticom za četvrto mjesto u ligi? Koji vam je **** nezahvalni. Gledate li utakmice? Je, Messi je šetkao, pa boli me kita, mogu mu to zaboravit jer vuče ovu momčad cijelu sezonu, od 10 utakmica 2 odigra prosječno i odma se neznalica romario nakoti ko da je pokupio svu pamet svijeta.

Sram da vas bude.
Krenuh da nešto slično napišem, ali i dalje kontam da li su ozbiljni uopće. :mrgreen:
Jesi ti navijac FC Messi ili FC Barca ? Barca je postojala prije Messija postojat ce i poslije. Pratim Barcu od 1996 godine i nijedan igrac nema pravo na ovakvu bezmudu igru. Da je ovo prvi put pa halalio bi ali se broj presetanib utakmica po sezoni povecava ..... samo slijep ili lud to ne vidi a od stare slave se ne zivi !! Mozda i nikad losija odbrana PSGa golobradih mladica strpali u dzep taj famozni napad.

Nikad nisam volio igrace koji se ne zalazu. Ako ti se ne igr a budi fer pa reci treneru pa presjedi mozda se i izvuce bolji rezultat za uzvrata.

Moj licni profil igraca zbog kojih navijam za Barcu su Xavi, Valdes, Pujol i I iniesta.

A ti meni reci da si na terminu i da ti se saigrac ponasa kao messi da ga nebi prebio ? Da bi trcao i ginuo da se on moze zajebavati ? Ja sam nauce svamu tekmu 101 % i do kosti !!!

U svakom slucaju nema potrebe za vrijedjanjem. Postujem tvoje misljenje.

Lp
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 15 feb 2017, 00:37

Ma samo prijavi postove. Nemojte ga citirati i ulaziti u raspravu s njim uopste. Nece dugo trajati ovaj troler.
27.10.2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 feb 2017, 00:39

Ovo nam je jaran @Curry došao u goste malo :mrgreen:

Goste treba počastiti
slika

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 15 feb 2017, 00:40

Koja nervoza :urnebes:
Previse ovo dozivljavate kao sopstveni krah.
Pa ne sekiraju se oni koji bi trebali ,sto Vi?

Bez uvreda mozete zivjeti to je jasno kao dan.

Bit ce bolje do godine kada dodje Koeman :urnebes:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 feb 2017, 00:41

Luis Enrique: "Ako je potrebno pojedinačno izdvojiti krivca, to sam bio ja! Na terenu su bili isti igrači kao i prije nekoliko dana i problem nije u njima."

"Bili su bolji, superiorniji. Odlični i s loptom, ali i bez nje... Uostalom, rezultat vam dovoljno govori šta se večeras desilo. Mislim da navijačima nemam previše toga da objasnim."

"Teško je pričati o uzvratu. Moramo postići više od četiri gola, što nije nimalo lagano."

"Ovo je grozna noć. Nemam komentara."
Andres Iniesta: "Nadigrali su nas u svim mogućim aspektima. Nemam objašnjenja, ovo je veoma loš dan. To nije stvar našeg stava, to je nogomet."

"Mi ne stajemo ovdje, pred nama je još mnogo posla."
Sergio Busquets: "To nije pitanje stava, već fudbala. Pritisnuli su nas više uz bolji taktički plan."

"PSG je danas bio bolji od nas. Odigrali su bolje s boljom taktikom i psihičkim planom."

"Nakon današnje utakmice, teško možemo reći svojim navijačima da vjeruju u nas."
Busquets objasnio na kraju, ako vec nije na terenu.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 15 feb 2017, 00:44

Evo vam vjerovatno top komentar sedmice: Barcina taktika ove sezone:
Povuku se i puste protivnika da igra visok presing. ✔
Igraju tako sve dok ne prime gol. ✔
Krenu u napad bez ikakve ideje. ✔
Prime gol iz kontre. ✔
Pique krene u napad kada zagusti, u 70-80. minutu. ✔
Ne izvuku nikakvu poentu iz poraza i nastave da igraju na isti nacin kao da se nista nije ni desilo. ✔

Znaci anonimac ovo vidi a trener ne vidi :mrgreen:
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 15 feb 2017, 00:45

MrHc je napisao/la: Jesi ti navijac FC Messi ili FC Barca ? Barca je postojala prije Messija postojat ce i poslije. Pratim Barcu od 1996 godine i nijedan igrac nema pravo na ovakvu bezmudu igru. Da je ovo prvi put pa halalio bi ali se broj presetanib utakmica po sezoni povecava ..... samo slijep ili lud to ne vidi a od stare slave se ne zivi !! Mozda i nikad losija odbrana PSGa golobradih mladica strpali u dzep taj famozni napad.

Nikad nisam volio igrace koji se ne zalazu. Ako ti se ne igr a budi fer pa reci treneru pa presjedi mozda se i izvuce bolji rezultat za uzvrata.

Moj licni profil igraca zbog kojih navijam za Barcu su Xavi, Valdes, Pujol i I iniesta.

A ti meni reci da si na terminu i da ti se saigrac ponasa kao messi da ga nebi prebio ? Da bi trcao i ginuo da se on moze zajebavati ? Ja sam nauce svamu tekmu 101 % i do kosti !!!

Lp
Interesantan post, kao što kažeš svačije mišljenje treba poštovati.....Ali mene interesuje samo boldovani deo

Ako su igrači zbog kojih kako kažeš navijaš za Barsu Xavi, Valdes, Pujol i I iniesta? Kako na spisku uopšte nema Mesija? Da li to znači da ga nisi poštovao ni tada jer si mu pobrojao sve same saigrače nekadašnje i jednog sadašnjeg?

Ako je to tako onda je svaki tvoj post o Mesiju neutemeljen jer ga nisi poštovao nikada......izvini ali takav zaključak je logičan i onda je tvoje pisanje sasvim jasno tj. da odavno imaš animozitet prema pomenutom?

mandraX
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 15 feb 2017, 00:56

Romariooo je napisao/la: U necemu je bio i uspjesan, desetak puta je setkajuci se ili nijemo izgubljeno gledajuci uspjesno se pogladio po bradi, ko neki stari mudri efendija
:tokralju: :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 feb 2017, 01:00

MrHc je napisao/la:Mozda i nikad losija odbrana PSGa golobradih mladica strpali u dzep taj famozni napad.
Ovo jednostavno nije tačno, da ne upotrijebim neke grublje izraze. Za samo jednu intervenciju Trappa je zaslužan kompletan tim, od Cavanija, preko Di Marije i Draxlera, koji su strašno mnogo pomagali bekovima, do najvećeg bedema njihove odbrane - veznog reda. Realnost je da nažalost Marquinhos i ona robusna momčina i nisu imali previše posla.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 feb 2017, 02:13

Lillard je napisao/la:Jeste vas dvojica svjesni da nema Messija da bi se sad borili s Atleticom za četvrto mjesto u ligi? Koji vam je **** nezahvalni. Gledate li utakmice? Je, Messi je šetkao, pa boli me kita, mogu mu to zaboravit jer vuče ovu momčad cijelu sezonu, od 10 utakmica 2 odigra prosječno i odma se neznalica romario nakoti ko da je pokupio svu pamet svijeta.

Sram da vas bude.
Jbg momak ja mislim da mi imamo problem,moze biti da Sam ja neznalica, Ali ti si definitivno corav tip, ili zbilja nemas blage,Ali BA's blage veze o fudbalu, jer ako kazes da je ova utakmica mesijeva bila prosjek, onda ti jedino ove dvije dijagnoze ostaju.
Mesi nije odigrao prosjecno,nije ni lose, nego kriminalno.
Da je avdija vrsajevic umjesto njega veceras igra,bio bi korisniji, jer messi je bio toliko los da nije to ni u rangu nekog igraca sa bosanskih pasnjaka, nego kao da je neki mahmuran rekreativac.
Veci dio sezone je takav,samo sto nismo naletjeli do sad na ovako jaku I nabrijanu ekipu kao PSG da vam pojednostavi stvari,nije bio bolji nista ni protiv reala ni u jos nekim utakmicama gdje su se gubili bodovi.
Tip je totalno nespreman kao neki rekreativac, I jos je I nemotivisan, nije sve do njega, IMA I do ostalih I pogubljenog trenera, Ali mesi je najvazniji I najplaceniji kotac u klubu I zato je najvise do njega.

Bilo kako bilo ostace istine dvije : Kao sto je istina da je igrac koji je najvise dao barci u historiji, tako je istina da nam je shebao ovu sezonu svojom indolencijom.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 feb 2017, 02:33

MrHc je napisao/la:
messilla je napisao/la:

Sram da vas bude.
Krenuh da nešto slično napišem, ali i dalje kontam da li su ozbiljni uopće. :mrgreen:
Jesi ti navijac FC Messi ili FC Barca ? Barca je postojala prije Messija postojat ce i poslije. Pratim Barcu od 1996 godine i nijedan igrac nema pravo na ovakvu bezmudu igru. Da je ovo prvi put pa halalio bi ali se broj presetanib utakmica po sezoni povecava ..... samo slijep ili lud to ne vidi a od stare slave se ne zivi !! Mozda i nikad losija odbrana PSGa golobradih mladica strpali u dzep taj famozni napad.

Lp
Fino si objasnio ovo s terminom, fudbal je fudbal, bilo da je rekreacija ili liga prvaka princip je isti, clan ekipe koji se zahebava nije samo sebi los nego ubija u pojam I suigrace I oni onda izgledaju losije nego inace, pogotovo ako je zajebant glavni igrac.

A za tvrdnju da bi se bez mesija borili za cetvrto mjesto, sta reci, bilo je duzih periods bez njega, ista ova ekipa I trener su bili na prvom mjestu I znao se razbucati real na bernabeu,losu utakmicu I hodanje po terenu ne moze nadomjestit jedan slobodnjak.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 feb 2017, 06:32

Cuj Messi vam sjebao sezonu, pa da vas on nije izvlacio na spanskim pasnjacima kasnili biste vi vise od jednog boda u Ligi. Messi je jedan igrac, sta vam rade ostalih 10?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 feb 2017, 07:51

Sramotna igra kompletne ekipe, da nisu u stanju stvoriti priliku za 90 min je za svaku osudu.Vidim neki bi već tjerali Messija al klocevi Gomes,Umitti,Roberto neka uzimaju pare nizašta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 15 feb 2017, 08:48

Ako je Messi krivac za poraz onda treba ugasit klub.
Gdje to ima da jedan igrac cini cijeli ozbiljni tim?
Suareza nije nitko spomenuo a lik se nije sastavio sa loptom..jel messi kriv sto alba ne zna da je bek? Msm ne volim messija al veceras ga navodit kao krivca je glupo..pa nije ovo pojedinacni sport.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 15 feb 2017, 10:34

Nada zadnja umire, sve smo isprasili kuci ove sezone u ligi prvaka red je da se nastavi to :mrgreen:

bestija
Kontakt:

Post Postao/la bestija » 15 feb 2017, 10:53

Romariooo je napisao/la:

Sram da vas bude.
Jbg momak ja mislim da mi imamo problem,moze biti da Sam ja neznalica, Ali ti si definitivno corav tip, ili zbilja nemas blage,Ali BA's blage veze o fudbalu, jer ako kazes da je ova utakmica mesijeva bila prosjek, onda ti jedino ove dvije dijagnoze ostaju.
Mesi nije odigrao prosjecno,nije ni lose, nego kriminalno.
Da je avdija vrsajevic umjesto njega veceras igra,bio bi korisniji, jer messi je bio toliko los da nije to ni u rangu nekog igraca sa bosanskih pasnjaka, nego kao da je neki mahmuran rekreativac.
Veci dio sezone je takav,samo sto nismo naletjeli do sad na ovako jaku I nabrijanu ekipu kao PSG da vam pojednostavi stvari,nije bio bolji nista ni protiv reala ni u jos nekim utakmicama gdje su se gubili bodovi.
Tip je totalno nespreman kao neki rekreativac, I jos je I nemotivisan, nije sve do njega, IMA I do ostalih I pogubljenog trenera, Ali mesi je najvazniji I najplaceniji kotac u klubu I zato je najvise do njega.

Bilo kako bilo ostace istine dvije : Kao sto je istina da je igrac koji je najvise dao barci u historiji, tako je istina da nam je shebao ovu sezonu svojom indolencijom.

Sve su to pomalo istine ali jeli istina da kad Messi nakon pola sezone vidi da trener ništa ne mijenja a igra sve gora i gora, rupe sve veće u momčadi koje vidi i večina nas na forumu, da voljni moment sigurno ne može biti veliki. Pogotovo šta svi očekuju čuda od njega i da iz utakmice u utakmicu riješava pitanje pobjednika. Takve stvari mogu proći možda protiv prosječnih momčadi a šta je najgore više ne prolaze ni kod takvih.
PSG je igrao na 150 % što je i normalno kad ti doma dolazi barcelona, svima je zelja dokazati se čak bi rekao više protiv MEsija nego protiv barcelone.
Messi kriv za šta, možda zato šta nema od koga da dobije balun, srednjeg reda nema, kako prenijeti balun iz obrane do napada.
Prošlih sezona smo imali rupu u obrani a ove u srednjem redu i na desnom beku, sredina je toliko spora da je to očaj ali to po meni nije presudni problem, nego šta oni nemaju kvalitet da zadrže loptu u svojim nogama. Čim protivnička momčad napravi presing ovi iz sredine umru od straja i vračaju stoperima. I još nešto, dosta forumaša pljucaju po Neymaru a on je iza Messija daleko najbolji.Enrike smiješno je za komentirati, da igraju bez trenera igrali bi za dvi klase bolje.

I još nešto, Vi šta napadate Mesija vidit ćete kad se ostavi nogometa, plakat ćete za njegovom genijalnošću, za potezima koji graniću s nemogućim. Svi ostali nogometaši mu mogu samo čistit kopačke i nisu vrijedni spomena pokraj njegovog imena.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 15 feb 2017, 11:12

ja se slazem s tobom, kakvo bola pljuvanje po Messiju, jeste vi normalni?
Pa ne moze covjek igrati za cetvoricu, Roberto i Alba ko djeca ispadaju defanzivno, Pique i Umtiti sami ostaju, normalno da ce i oni izgledati kriticno.
U veznom redu nisi imao covjeka koji je odigrao priblizno OK, Busquets slab, spor, pokusava neki presing igrati i redovno ispadne na njihovoj poli, a nema brzine da neku babu stigne, a ne Di Mariu..
Iniestino je vrijeme gotovo, ja to govorim odavno, ne znam po kojoj logici je on dobio startno mjesto u postavi kraj partija kakve je pruzao Arda/Denis pa cak i Rafinha i Rakitic su bile bolje opcije.
Gomes pokaze da zna, ali nema ni snage ni brzine za ovaj brzi i zestoki stil igre, s razlogom je bio i na klupi i na Euru za Portugal, jednostavno igraci danas moraju biti i atlete i tehnicki odlicni, a Gomes nije atleta.
MSN bez lopte, koliko god se jedan trudio, drugi i treci ne, jednostavno PSG je odlicna ekipa i disciplinirani su da ih ne mogu samo 3 igraca dobiti.

Ekipi je potreban remont i novi trener, Enrique je jedan veliki panj koji nije mogao iskoristiti 3 od 5 najboljih igraca svijeta na najbolji moguci nacin, 3 igraca koji imaju takvu sinergiju da im nikakve upute nisu potrebne.

Nadati se da ce La Liga pustiti da se dovede neki bocni iz Spanjolske, platiti Cancela, s Robertom dobijes jos jednog veznjaka, a iduce sezone remont praviti.
Iniestu il na klupu kao Xavija zadnja sezonu ili negdje poslati, jeste legenda ali ozbiljne minutaze ne moze imati nego u prve 2-3 tekme kupa i par tekmi u La Ligi.

Kad kazem remont, mislim na te bocne igrace i vezni red, veznjake pogotovo, a i jedno krilo ili polivaventni napadac nije na odmet, imas Pacu koji ne moze igrati nista osim centralnog, treba tu igrac koji moze uci umjesto Neymara il Messija i sam nesto napraviti.

Verrattija probati dovesti pod svaku cijenu, iako ja ne vidim da ce ga PSG pustiti..

Samo znam da ako Enrique ne dobije otkaz kroz 10 dana da se Barto i kompanija mogu roknuti.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 15 feb 2017, 11:14

Treba svjeze krvi ,momci koji su dovedeni posjeduju kvalitet osim Dignea koji je flopina bio i u Romi.
Ne mogu se nacuditi da La Masija nije izbacila solidnog igraca godinama u nazad ,ne mogu svariti .Real je izbacio par vrhunskih igraca da "najbolja" akademija nije.
Potreban trener koji ne yebe zivu silu , koji ce imati petlju nekog djecaka uvesti u igru a jedan od 5 ce napraviti velike stvari.
Sinoc mi po kuci hoda cura i kao pokazuje interesovanje za tekmom, nakon intenzivnog gledanja od jedno cca. 10min, kaze : sada shvatam zasto gledas Barcu ,fakat igraju kao da su im protivnici djeca.
Aludirajuci na PSG sto zbog njihovih tamno plavih dresova sto zbog Bacinih gostujucih.
Dakle laik vidi da je Barca izgubila identitet i da su ih ekipe pocele lomiti njihovom igrom.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 feb 2017, 11:36

Divi žapca što se se ofirno hvali da ima curu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.