Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Pa sigurno da bi trebalo angazovati ovog il onog skauta ali ipak msm da je to dosta kompleksnije pitanje. Msm dzaba ti top potencijal u klasi od 18 - 20 god. ako isti ne moze imati blizu 30 tekmi (u svim takmicenjima) jer samo tako i moze da iskristalizira svaki potreban segment.
Cak i u periodu dok progres nije vidljiv treba istrpiti igraca, sto je opet mac sa dvije ostrice jer naravno mozda taj isti ne moze dostici zeljeni nivo.
Klubovi poput Monaca koji nemaju sl imeprativ titula kao United tu mogu dosta vise improvizirati pa npr. od 5 - 6 takvih nekad 2 zadovolje kriterije a nekad bome skoro cijela klapa.
Znaci kada povucemo paralele, onaj koji bi u ovom klubu dobio priliku na kapaljku tamo bi mogao imati zapazenu minutazu dok onaj koji tamo igra skoro kljucnu ulogu ovam bi tek bila pomenuta zapazena min i tak dalje.
Cak i u periodu dok progres nije vidljiv treba istrpiti igraca, sto je opet mac sa dvije ostrice jer naravno mozda taj isti ne moze dostici zeljeni nivo.
Klubovi poput Monaca koji nemaju sl imeprativ titula kao United tu mogu dosta vise improvizirati pa npr. od 5 - 6 takvih nekad 2 zadovolje kriterije a nekad bome skoro cijela klapa.
Znaci kada povucemo paralele, onaj koji bi u ovom klubu dobio priliku na kapaljku tamo bi mogao imati zapazenu minutazu dok onaj koji tamo igra skoro kljucnu ulogu ovam bi tek bila pomenuta zapazena min i tak dalje.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Jose je danas potvrdio ono što je Edo jučer rekao prilikom izvještavanja dioničara a to je da neće biti veliki broj odlazaka niti dolazaka.
Danas na presici Jose reče da bi ta brojka izlaznih i ulaznih transfera mogla biti maksimalno 4 te da će se tražiti isključivo oni koji mogu pojačati ekipu. Uvjeren je i da će Zlatan ostati narednu sezonu.
Danas na presici Jose reče da bi ta brojka izlaznih i ulaznih transfera mogla biti maksimalno 4 te da će se tražiti isključivo oni koji mogu pojačati ekipu. Uvjeren je i da će Zlatan ostati narednu sezonu.
-
- Kontakt:
Nista od Grizmana 

Svasta se tu jos moze zakuhati, njegov dolazak je jos realna opcija mada sam vise za druge igrace. Griezman bi sigurno bio veliko pojacanje ali imamo mi I druge prioritete. Dolazak Pogbe je bio pod moranjem, Griezman vec nije.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
I za Pogbu su pricali isto hajde te
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Šta mislite kod bih iz EPL bio dobra akvizicija?
Meni su Oxlande-Chamberlain i Michail Antonio prvi na toj listi. Još nam taman trebaju igrači po desnoj strani a i englezi su.
Meni su Oxlande-Chamberlain i Michail Antonio prvi na toj listi. Još nam taman trebaju igrači po desnoj strani a i englezi su.
Septerra je napisao/la:Šta mislite kod bih iz EPL bio dobra akvizicija?
rrrrr ..... What?

Nadam se da se zaje.baješ

Momcino dobar si forumas, uozbilji se. 

- Feldmarschall
- Kontakt:
Je li produzio?Feldmarschall je napisao/la:Alexis.

Može Alexis, odustat ćemo od Griezmana. 

Znam, znam... na prvu djeluju kao razina ispod onoga šta nam treba međutim...
Antonio je polivalentan i dobro bi došao za širinu. Poznavajući Mourinha neće ga dovesti jer mu ne trebaju polivalentni igrači a i pitanje je da li je momak dostigao plafon svog razvitka. Meni se sviđa kako igra u WH i ima kontinuitet. Ipak, slažem se da bi novac bilo bolje utrošiti drugdje.
Oxlande je već druga priča jer mislim da se može još razvijati i da bi Mou bio puno bolji trener za njega. Nisam gledao Arsenal mnogo u zadnjih par sezona pa ne mogu ponuditi arguemnte na osnovu onoga što sam gledao iz tekmi. Znam jedino da ga na MOTD Shearer često izdvaja kao vrlo dobrog igrača kojem fali taj kontinuitet. Iz tih analiza se čini kao neko ko bi nam dobro došao umjesto Younga, s tom razlikom da bi mu minutaža bila kud i kamo veća.
Nisu mi neki argumenti i šanse da stvarno dođu su minimalne ali ih svejedno držim kao fine igrače za EPL, posebno Oxlande-a za kojeg mislim da bi mogao biti bolji pod boljim trenerom.
Antonio je polivalentan i dobro bi došao za širinu. Poznavajući Mourinha neće ga dovesti jer mu ne trebaju polivalentni igrači a i pitanje je da li je momak dostigao plafon svog razvitka. Meni se sviđa kako igra u WH i ima kontinuitet. Ipak, slažem se da bi novac bilo bolje utrošiti drugdje.
Oxlande je već druga priča jer mislim da se može još razvijati i da bi Mou bio puno bolji trener za njega. Nisam gledao Arsenal mnogo u zadnjih par sezona pa ne mogu ponuditi arguemnte na osnovu onoga što sam gledao iz tekmi. Znam jedino da ga na MOTD Shearer često izdvaja kao vrlo dobrog igrača kojem fali taj kontinuitet. Iz tih analiza se čini kao neko ko bi nam dobro došao umjesto Younga, s tom razlikom da bi mu minutaža bila kud i kamo veća.
Nisu mi neki argumenti i šanse da stvarno dođu su minimalne ali ih svejedno držim kao fine igrače za EPL, posebno Oxlande-a za kojeg mislim da bi mogao biti bolji pod boljim trenerom.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Nije još i ako je pametan i neće. 

2014/15. i prosla za zaborav. Ove je imao par zapazenih tekmi ali generalno nista vise do solidan igrac. Naravno sa sobom vuce paket povreda pa tak od pomenute '14/15. odsustvovao preko 250 dana.Oxlande je već druga priča
Ne treba zaboraviti da mu je ovo 6. sezona u epl i vec se do sada trebao iskristalizirati na top nivo, a da budem posten miljama je ispod istog.
Na amf-u od mladih imamo Perreiru a na krilu Martiala uz neko top pojacanje, tak da ce ofanziva biti opasno popunjena.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Alexis Sanchez bi trebao biti meta Uniteda i on zaslužuje ozbiljan klub kakav je United.
Antonio mi izgleda kao tehnički apsolutno limitiran, dok je Chamberlain mentalna ruina i presklon povredama.
Antonio mi izgleda kao tehnički apsolutno limitiran, dok je Chamberlain mentalna ruina i presklon povredama.
Radije bi dao ogroman novac za Alexisa nego li za Griezmana,Alexis ne zvjer stvarno bi nam legao samo tako
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dok je Levy u Spursima mi nećemo ni primirisati nijednom njihovom igraču, radije će ga pustiti u Real upola jeftinije negoli nama dati, stari cigan je to.theboss_RD07 je napisao/la:Delle Ali

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Igrac od 20+ golova je prioritet
Da li ce to biti Grizemann, Alexis ili neko treci nebitno a s obzirom kako je Jose odradio prosli transfer rok potpuno mu vjerujem koga god dovede
Dele Antonio Ox
nepotrebni
Po meni savrsen transfer rok bi bio Grizemann Bakayoko povratak Pereire
Da li ce to biti Grizemann, Alexis ili neko treci nebitno a s obzirom kako je Jose odradio prosli transfer rok potpuno mu vjerujem koga god dovede
Dele Antonio Ox

Po meni savrsen transfer rok bi bio Grizemann Bakayoko povratak Pereire
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Dobro, naše je da diskutujemo i špekulišemo.
Koliko je realno da dovedemo Alexisa? I da li se on uopšte povezuje s nekim klubovima? Sumnjam da on ostaje topnik ako Wenger ostane trener na kraju ove sezone. Da bi nam bio pojačanje, da bio bi.
Alli neće nigdje it Tottenhama.
Koliko je realno da dovedemo Alexisa? I da li se on uopšte povezuje s nekim klubovima? Sumnjam da on ostaje topnik ako Wenger ostane trener na kraju ove sezone. Da bi nam bio pojačanje, da bio bi.
Alli neće nigdje it Tottenhama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.