PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Alipasino
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Alipasino » 15 feb 2017, 16:00

Sta je SA Iskrom iz Bugojna jak drugoligas bio u onoj drzavi.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 15 feb 2017, 16:14

Nego ako je sve regularno zasto Kosticev slucaj zavisi od FIFE, ako je papir tu imas crno na bijeli i NSBiH moze da rijesi slucaj?
Dobar je mr.7%, prvo ide izvjestaj kako je otislo 500 stolica pa sutra ide sa skupstine o dugu i tuzbama koje nisu rijesene i da se ne bi puno u to zalazilo fino objavis da ce se ipak 919 stolcica/godisnjih/svemirskih prodati pa jos poklopis to ovim "pojacanjima" i niko vise o minusima ne prica. Grande Miske to upakuje a ovi sve polizu, imal gdje Amara?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2017, 16:19

BordoBolesnik je napisao/la:tuzbama koje nisu rijesene i da se ne bi puno u to zalazilo
Dočekalo ih 30 tužbi, a sad imaju 3, baš negativno slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 15 feb 2017, 16:45

Virtu4l je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:tuzbama koje nisu rijesene i da se ne bi puno u to zalazilo
Najveci talent bh fudbala
Kerim Memija 100k € + "moguci bonus"
Grande Miske
Ovaj transfer je najbolji pokazatelj vaseg stanja, ako vam jos ovo kockanje lose prodje koje ste pokrenuli moglo bi se brzo skupljat pod motom "Opstat ce ZeljA za one sto ga vole"

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 feb 2017, 16:47

its topplayer from bosnia :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 feb 2017, 16:52

BordoBolesnik je napisao/la:Nego ako je sve regularno zasto Kosticev slucaj zavisi od FIFE, ako je papir tu imas crno na bijeli i NSBiH moze da rijesi slucaj?
Dobar je mr.7%, prvo ide izvjestaj kako je otislo 500 stolica pa sutra ide sa skupstine o dugu i tuzbama koje nisu rijesene i da se ne bi puno u to zalazilo fino objavis da ce se ipak 919 stolcica/godisnjih/svemirskih prodati pa jos poklopis to ovim "pojacanjima" i niko vise o minusima ne prica. Grande Miske to upakuje a ovi sve polizu, imal gdje Amara?
ovako to vidi jedan natprosjecan lobotomac :rol: :rol: :rol:
ima li ikakve simbolike u ovih 919 desetogodisnjih ulaznica,il sam ja nesto propustio....ovo mi lici da ce na kraju biti izvucen neki matematicki korjen i da ce se dobiti 1921,neznam al sva ova prica mi ide u tom pravcu mozda je to ta simbolika
kom bi normalnom insanu palo na pamet da taj sektor ima 919 stolica? ma dajte molim vas, to je neka simbolika i izvlacenje korjena :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2017, 16:56

BordoBolesnik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Najveci talent bh fudbala
Kerim Memija 100k € + "moguci bonus"
Grande Miske
Ovaj transfer je najbolji pokazatelj vaseg stanja, ako vam jos ovo kockanje lose prodje koje ste pokrenuli moglo bi se brzo skupljat pod motom "Opstat ce ZeljA za one sto ga vole"
Zar ti nisi pisao o tužbama? Pa dobiješ pljusku, onda talenti, Miske, kockanje?

Memija? Uzeli 300.000 KM na njemu, imamo bolje igrače na njegovoj poziciji, svi zadovoljni.

Naše stanje? Gradimo stadion, dovodimo igrače, plaćamo dugove, razvijamo se u svim pravcima i trenutno smo kilometrima ispred vas. Svako od vas to dobro zna, hoćete da pojedete muda, kipi iz vas, ali džaba, možete samo gledati i plakati.

Imali ste svoju priliku kao niko u ovoj ligi, ali niste znali, vodili su vas lopovi i sad ne znate gdje ste, na čemu ste, nemate pojma šta vam se u klubu dešava, samo znate da neko drugi sve aminuje, neko koga više ne zanimate.
Voli te tvoje Sarajevo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 feb 2017, 17:14

Virtu4l je napisao/la:
Memija? Uzeli 300.000 KM na njemu, imamo bolje igrače na njegovoj poziciji, svi zadovoljni.

Naše stanje? Gradimo stadion, dovodimo igrače, plaćamo dugove, razvijamo se u svim pravcima i trenutno smo kilometrima ispred vas.
jesi li to i ti vadio korjen i dosao do tog rezultata? :rol: :rol: :rol:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 15 feb 2017, 17:24

da li je stigla finasijska injekcija ?
- Zeljeznicar -

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 15 feb 2017, 17:29

Virtu jarane prrvise gledas ligu prvaka. Niste vi ispred nas, bas je obrnuto :guz:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 feb 2017, 17:30

Zenzo je napisao/la:da li je stigla finasijska injekcija ?
zabio nam je amidza injekciju
al nije finansijska :rol:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 15 feb 2017, 17:31

Virtu4l je napisao/la:
Zar ti nisi pisao o tužbama? Pa dobiješ pljusku, onda talenti, Miske, kockanje?

Naše stanje? Gradimo stadion, dovodimo igrače, plaćamo dugove, razvijamo se u svim pravcima i trenutno smo kilometrima ispred vas. Svako od vas to dobro zna, hoćete da pojedete muda, kipi iz vas, ali džaba, možete samo gledati i plakati.

Imali ste svoju priliku kao niko u ovoj ligi, ali niste znali, vodili su vas lopovi i sad ne znate gdje ste, na čemu ste, nemate pojma šta vam se u klubu dešava, samo znate da neko drugi sve aminuje, neko koga više ne zanimate.
[/quote][/quote]
O tuzbama, ja pljusku dobio? PLATITE VODU!
"Kilometrima smo ispred vas i vracamo dugove" KAZE LIK A ZNA DA MI DUGA NEMAMO, CUDNE LI LOGIKE.
Vodili nas lopovi? POSLIJE AMAWA SVAKI PUT U KOMI BILI, VRATITE MU PARE!
300k KM? PA I DA JE 150k € TO NIJE TAJ IZNOS A TIH 50k € CE VAM BITI URUCENO KADA PRODA ODREDJEN BROJ PAPUCA ILI GDJE VEC BUDE ZAPOSLEN, OD NECEG SE MORA ZIVJETI.

Cinjenica je da dovodite igrace, vec 37/49/52 od pocetka sezone i svi zajedno imaju platu 3452KM s tim kada budu otjerani ili prodati ili nesta trece svi oni plate zelji kao Hervas! Grande Miske! Braca Grim i Hans Kristijan Andersen u jednoj osobi :bow:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 feb 2017, 17:32

Virtu4l je napisao/la:
Naše stanje? plaćamo dugove,
:D :urnebes: :rol:

4,2 ------> 5.0 :D :clap:

:salut: :pinokio: :kralj: 7% :bow:

:bih:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2017, 17:34

Ono kad ne trebas replicirati, samo pustis da pisu ove dubokoumne postove :facepalm:
Voli te tvoje Sarajevo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 feb 2017, 17:35

jel amaw oprostio dug od 600k, koji se u medjuvremenu popeo na milion i njesto :kafa:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 feb 2017, 17:35

Virtu4l je napisao/la:Ono kad ne trebas replicirati, samo pustis da pisu ove dubokoumne postove :facepalm:
On je ovaj lijevi.
slika

hahahha

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 15 feb 2017, 17:36

TobeYarabi je napisao/la:jel amaw oprostio dug od 600k, koji se u medjuvremenu popeo na milion i njesto :kafa:
Samo je jedan kamatar, a to nije Amar !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2017, 17:37

slika

Svi na sjever :urnebes:
Voli te tvoje Sarajevo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 feb 2017, 17:48

ja sam jos pod emocijom od dugo najavljivane skupstine skupstine. najvise me dojmilo kad se je osim na kraju svog dugotrajnog izlaganja okrenuo prema misketu i rekao 'ja i moja famelija smo pocastvovani sa pozivom na skupstinu i zeljom druga misimovica da bas ja odrzim govor. zato sada ovdje pred kamarama i pred svima vama izjavljujem da se mi odricemo duga koji zeljo ima prema nama'. kamera se okrece prema misketu koji pokusava da sakrije suzu, ali bezuspjesno, dok svi ostali zakleti zeljovci koji su prisustvovali skupstini gromoglasno pozdravljaju ovaj cin. miske ustade i poljubi osima(3 puta) i drhtavim glasom samo rece 'vi ste zeljini, zeljo je nas'
ja sam pitar al sam zaplakao kad sam vidi tu slogu i harmoniju

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 feb 2017, 17:58

TobeYarabi je napisao/la:ja sam jos pod emocijom od dugo najavljivane skupstine skupstine. najvise me dojmilo kad se je osim na kraju svog dugotrajnog izlaganja okrenuo prema misketu i rekao 'ja i moja famelija smo pocastvovani sa pozivom na skupstinu i zeljom druga misimovica da bas ja odrzim govor. zato sada ovdje pred kamarama i pred svima vama izjavljujem da se mi odricemo duga koji zeljo ima prema nama'. kamera se okrece prema misketu koji pokusava da sakrije suzu, ali bezuspjesno, dok svi ostali zakleti zeljovci koji su prisustvovali skupstini gromoglasno pozdravljaju ovaj cin. miske ustade i poljubi osima(3 puta) i drhtavim glasom samo rece 'vi ste zeljini, zeljo je nas'
ja sam pitar al sam zaplakao kad sam vidi tu slogu i harmoniju
nije u redu da stavljaš ovake stvari :(
slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []