RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
pa taj pozdrav je jako multietičan, znate li vi koliko se etnikusa pozdravlja tim pozdravom
Hehe..i dedo mu je selammoNeprilagodjen je napisao/la:Ovo za Hrvate mi je danas palo prvi put napamet,čitajući postove,a kad sam pominjao da nema više one multietničnosti mislio sam na ono kako vam oficijelni spiker pozdravlja gledaoce uoči pretprošlog gradskog derbija.Bola sto ti to stalno impliciras?

Nebitno, svakom svacije, ali stav vecine raje je, da nesto prvo moras podijeliti, da bi sastavljao....Pa tako i ta etnicnost i multietnicost...Kratak je ovaj zivot da bi se s tim zamarali druze...
Zaboli me neka stvar ko u sta vjeruje i kako vjeruje...Neka gine za dres i meni dovoljno...
Jucer sam bio na utakmici protiv Iskre i od svih koji su dosli na probu u Velez bi ostavio onog momka sa brojem 17 a mislim da se zove Okic ili tako nesto a sve ostalo je zalutalo.Odbrana nam nije losa a Asim jucer nije igrao i kako sam cuo,lakse je povrijedjen ali odbrana nam je najjaci dio tima a i veza nije toliko losa ali u napadu osim Mirze nema nikoga i tu trebamo dovodit igrace.Malo sam se nazivciro jer su igrala dvojica u prvom poluvremenu a ne znaju gdje gone,desni bek-neki celavi tip i neki stoper-neki plavi lik i stvarno im nije mjesto u Velezu ma kakav god Velez bio.Misle ljud klub u krizi pa moze igrat ko hoce.Ja bi volio kad bi se Tana doveo jer mi je smijesno da niko nije htjeo pomoc dok je Tana bio u klubu i kad je otisao,nakon par dana pojavio se upravni odbor i krenulo malo nabolje.Mislim da je Tana dobro radio svoj poso i mislim da bi ga i navijaci trebali podrzat ali...U nas je sve ovako i sve vise se priblizajem ideji RA a to je bojkot jer po mom misljenju,ko god malo radi kako treba odmah ga sklone ili ga natjeraju da ode.Jucer svi sto su dosli na probu osim ovog momka sa brojem 17 treba otjerat,sutnut jer Velez je Velez i oni igraci nisu za Veleza i ako se ovako nastavi odvijat situacija i ja pocinjem sa bojkotom jer po mom misljenju,vise volim da mi igraju domaca djeca ma kakva ona bila nego da se dovode neki hajvani koji su slicni nasoj djeci ili su cak losiji i jos uzimaju pare a ostali nemaju plata
Juric golman iz Citluka koji je istetovirao grb Veleza na prsima!!!hercegovina je napisao/la:mislim da je bio taj jedan a vrata kluba su i dalje otvorena za sve ljude. ali znas i sam da je u nasoj zemlji veoma tesko naci hrvata da zna sutnuti loptu.to najbolje znaju u zrinjskom i sirokom..o reprezentaciji da i ne govorim.Neprilagodjen je napisao/la:Je li igrao koji Hrvat u Veležu poslije rata?
eto,to je taj razlog
Mir, mir, mir niko nije kriv !
Ko te jednom zajebe, zajebat ćete opet ! Eto vas tamo.
Ko te jednom zajebe, zajebat ćete opet ! Eto vas tamo.
Volim Velež makar vaki !!!
Zna li iko sta je sa Mrvom?Prosle sedmice je rekao da pregovara sa Velezom.
I ja sam se to pitao niko nista negovori sad kako je Hotic dosao forsirace ove svoje sto je on doveo tako da smo naje*ali ali zaboli me svakako je sve u racku otislo!VFC_MO je napisao/la:Zna li iko sta je sa Mrvom?Prosle sedmice je rekao da pregovara sa Velezom.
Cuo sam da je i Cola slobodan igrac posto nije zadovoljio u Slovackoj.Valjali bi nam Mrva i Cola ove sezone ko samar budali.drH je napisao/la:I ja sam se to pitao niko nista negovori sad kako je Hotic dosao forsirace ove svoje sto je on doveo tako da smo naje*ali ali zaboli me svakako je sve u racku otislo!VFC_MO je napisao/la:Zna li iko sta je sa Mrvom?Prosle sedmice je rekao da pregovara sa Velezom.
Cuj Cola slobodanVFC_MO je napisao/la:Cuo sam da je i Cola slobodan igrac posto nije zadovoljio u Slovackoj.Valjali bi nam Mrva i Cola ove sezone ko samar budali.drH je napisao/la:I ja sam se to pitao niko nista negovori sad kako je Hotic dosao forsirace ove svoje sto je on doveo tako da smo naje*ali ali zaboli me svakako je sve u racku otislo!VFC_MO je napisao/la:Zna li iko sta je sa Mrvom?Prosle sedmice je rekao da pregovara sa Velezom.

- Crveni_1922
Vracaju se i Cola i Mrva u Velez samo psssssssttttt.... nemojte nikom reci da sam vam ja reko!! 

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
-
- Kontakt:
VFC_MO je napisao/la:Cuo sam da je i Cola slobodan igrac posto nije zadovoljio u Slovackoj.Valjali bi nam Mrva i Cola ove sezone ko samar budali.drH je napisao/la:I ja sam se to pitao niko nista negovori sad kako je Hotic dosao forsirace ove svoje sto je on doveo tako da smo naje*ali ali zaboli me svakako je sve u racku otislo!VFC_MO je napisao/la:Zna li iko sta je sa Mrvom?Prosle sedmice je rekao da pregovara sa Velezom.
Colu su zajebali posteno.Imao je ugovor da ode u Ceske Budejovice i da odma potpise, ali u medjuvremenu ispadne duplo bolja ponuda Spartaka i covjek otisao tamo.Menadzer mu nije rekao da treba na probu.Kad je igrao probnu utakmicu slomio je ruku i supci ga vjerovatno zajebali, mater im **** supacku.Imao je peh **** ga, nadam se da ce ove godine Velez ostaviti u ligi pa nek onda ide u inostranstvo.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Ma meni je zao sta nam od Veleza napravise ali sam od danas i ja u bojkotu jer kako cujem na sve strane,ovaj trener doveo i dovest ce neke svoje igrace i njih gurat islo ili ne islo Velezu a i ovako smo u k.urcu a ono sto sam vidio od novih igraca na utakmici sa Iskrom,samo je momak sa bojem 17 zadovoljio i neki ljevi bek,kazu da je sa nasim Majkicem igro prije par godina.Samo njih dvojica su zadovoljila a ostalo sve talasika,kanta obicna za smece.Neki kazu igro u Njemackoj drugoj ligi i u Madjarskoj a momak ne zna hodat i kazu da ostaje u Velezu.Zao mi je sto je Tana otiso jer sigurno ovo covijek ne bi dopustio da se radi sto se sad radi i kuku nama ove sezone.
Niko ne spominje Mrvu jer sta ce nam Mrva kad ce ovaj trener dovest nekog svog indijanca i to je to.Na sta Velez spade...ccc...
Niko ne spominje Mrvu jer sta ce nam Mrva kad ce ovaj trener dovest nekog svog indijanca i to je to.Na sta Velez spade...ccc...
Taj colic mozda dodje u želju!!!!!!!!
Ma dajte zaboli me ko je sta poceo tema je ovaj jadni Velez pa da se o njemu malo raspravlja. To za Colica da ce u Zelju je jako moguce. Neda Hotic nikome koga on nije doveo! Mora prodati svoje klijente da moze da zaradi jer mu svakako Velez nemoze davat redovno platu!
Puknuce nekom film pa ce izdegenecit nekoga nismo ni mi papci!Mont0 je napisao/la:..i mi cemo to samo gledati?
Meni je puk'o davno, ali ne smijem nikoga ni pogledati preko oka, 
Sad da vas pitam, jer zaista ne znam, da li je bila Skupstina? Nije jel tako, nije je imao ko ni odrzati? Da li ce biti u dogledno vrijeme?
P.S. Valjalo bi kada bi "citaoci" podijelili sa nama koju korisnu informaciju, u zadnje vrijeme i nemam bas mnogo free time da otpedalam na trening, bio bih zahvalan.

Sad da vas pitam, jer zaista ne znam, da li je bila Skupstina? Nije jel tako, nije je imao ko ni odrzati? Da li ce biti u dogledno vrijeme?
P.S. Valjalo bi kada bi "citaoci" podijelili sa nama koju korisnu informaciju, u zadnje vrijeme i nemam bas mnogo free time da otpedalam na trening, bio bih zahvalan.
Support Velez, It's logical! ★
hahaah necemo,Crveni_1922 je napisao/la:Vracaju se i Cola i Mrva u Velez samo psssssssttttt.... nemojte nikom reci da sam vam ja reko!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.