Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Ma Spaha je dobar igrac, iskusan, ne bi tu bilo problema, snasao bi se on u bilo kojem klubu.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Molim boga da Spaha predje u Arsenal, kupujem dres. 
Koja vijest samo.
Plus sad moze i Hajrovica nagovoriti da zaigra za BIH.
Plus sad moze i Hajrovica nagovoriti da zaigra za BIH.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Toliko ih voli da ih prodaje čim se primaknu tim godinama, a ako su ipak i dalje tu onda im produžuje ugovore na samo jednu sezonu. Ali ako Spahu uprkos godinama traži onda to samo pokazuje koliko ga zaista cijeni.Bosco je napisao/la:Ponavljam opet, Wenger voli malo starije braniče. Posebno štopere.Taktičar je napisao/la:Arsenal je lijepa, ali rizična ideja. A i uprkos pričama malo vjerovatna uzme li se Wengerov stav prma igračima u 30-im godinama.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Prodaje istrosene igrace kada vidi da mu ne mogu vise pomoci,a pogledaj koga je doveo Gallas,Sylvestr,Campbell...Taktičar je napisao/la:Toliko ih voli da ih prodaje čim se primaknu tim godinama, a ako su ipak i dalje tu onda im produžuje ugovore na samo jednu sezonu. Ali ako Spahu uprkos godinama traži onda to samo pokazuje koliko ga zaista cijeni.Bosco je napisao/la:Ponavljam opet, Wenger voli malo starije braniče. Posebno štopere.Taktičar je napisao/la:Arsenal je lijepa, ali rizična ideja. A i uprkos pričama malo vjerovatna uzme li se Wengerov stav prma igračima u 30-im godinama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Gallas, Sylvestre, Campbell, još ranije Keown, Dixon, Adams... Wenger je uvijek imao par iskusnih braniča
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
I Campbellu je ove godine nudio novi ugovor iako ovaj ima 36. god, Silvestrea doveo sa 32.god i dao mu dvogodišnji ugovor. itd. Mrsko mi pisat, Spaha ako potpiše dobija minimalno trogodišnji ugovor, jer spaha tehnički još ima 29, a kasnije bi mu nudio jednogodišnje vjerovatno. Kada Dennisu Bergkampu nije bilo ispod časti 3 sezone zaredom potpisivat po jednogodišnji ugovor ne bi trebalo ni Spahicu. Ti jednogodišnji ugovori su čisto da se stariji igrač ne opusti previše.
Mislim da je i Wenger svjestan da sa djecom ne može osvojiti trofej, ma kakvi oni talenti bili, a pogotovo sa djecom u odbrani. A pritisak navijača je sve veći i veći, dopizdilo je i njima više. Tako da mislim da će se Wenger okrenuti malo starijim igračima tipa Spahića. Jednostavno čovjek vidio ogromnu kvalitetu u tom igraču i sigurno je upravu. Iskustvo, borbenost, majstorstvo, ma jednostavno Spahić je strašan štoper i sigurno će biti dobitak i za BiH i za Arsenal, ako pređe...
Još akb Cesc pređe u Barcu i onda Wenger dovede Džeku i BH trojac Hajrović-Spahić-Džeko
Još akb Cesc pređe u Barcu i onda Wenger dovede Džeku i BH trojac Hajrović-Spahić-Džeko
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hajde Arsene, odradi ovo sa Spahom pa da te počnem gotivit(uprkos @Paji i njegovim komentarima). Kako bi to dobro došlo svima. Prije svega, Arsenal bi dobio odličnog defanzivca za sitne pare, a Spaha bi igrao u jednom od velikih evropskih klubova, gdje mu je i mjesto, objektivno govoreći. Uostalom, ne vidim razloga zašto se ne bi mogao nametnuti Wengeru i da igra u prvoj postavi. Odlično bi sarađivao sa Vermaelenom. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Thunderstruck
- Kontakt:
Zna li iko koliko se odsteta sprema?
Govori se oko 5 miliona eura, možda koji milion više.Thunderstruck je napisao/la:Zna li iko koliko se odsteta sprema?
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ma ja to bi zadovoljilo obje strane.Bosco je napisao/la:Govori se oko 5 miliona eura, možda koji milion više.Thunderstruck je napisao/la:Zna li iko koliko se odsteta sprema?
Definitivno bi jer Monpelje ga je dobio džaba, a zaradio bi na njemu 5-6 miliona.Čista zarada malte ne.A za te pare mogu dovest opet solidnog braniča, ne dobrog kao Spahu, ali opet dobrog. 
- bistrikboy
- Kontakt:
Vjeruj da sam isto pomislio,inace od svih engleskih velikana daleko najmrzi klub bi mi mogao postati daleko najdrazi,naravno ako se ostvari ovaj transfer.Monolog je napisao/la:Hajde Arsene, odradi ovo sa Spahom pa da te počnem gotivit
Inace mi je rijetko za nekoga drago kada promjeni klub jer mi je svejedno hocel zarađivat 3 ili 3.5 miliona,ali sto se tice Spahica zaista bih volio da momak ode u Arsenal,karijera mu bas postepeno napreduje i ovo bi mu bio vrhunac.Hajde Spaha prodaj se
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Bistrikboy
Da, ako iko zaslužuje da u karijeri obuče dres nekog velikog kluba, onda je to Spaha. Svima je pokazao kako se bori, kako za klupski tako i za državni dres, te bi mu ovaj transfer predstavljao svojevrsnu nagradu za životno djelo. Da budem iskren, Arsenal mi "niti miriše, niti smrdi"/kako bi rekli stariji/, ali je velika stepenica, možda čak i najveća za igrača(posebno u 30-oj godini).
Da, ako iko zaslužuje da u karijeri obuče dres nekog velikog kluba, onda je to Spaha. Svima je pokazao kako se bori, kako za klupski tako i za državni dres, te bi mu ovaj transfer predstavljao svojevrsnu nagradu za životno djelo. Da budem iskren, Arsenal mi "niti miriše, niti smrdi"/kako bi rekli stariji/, ali je velika stepenica, možda čak i najveća za igrača(posebno u 30-oj godini).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Klub za idealan transferMonolog je napisao/la:@Bistrikboy
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Zaslužio je, ZASLUŽIO!
Edit: ne pratim previše Arsenal, ali da pitam. Ako Spaha potpiše jel mu zagarantovano mjesto u prvih 11?
Ako je ovo istina, proglašavam se srčanim navijačem Arsenala
Edit: ne pratim previše Arsenal, ali da pitam. Ako Spaha potpiše jel mu zagarantovano mjesto u prvih 11?
Ako je ovo istina, proglašavam se srčanim navijačem Arsenala
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ma nema od tog nista!
Mene nekako ovi "transferi" misimovica, dzeke, pjanica, ibricica, ibisevica, muslimovica...uvjeravaju da ni od tog transfera nema nista!
Mene nekako ovi "transferi" misimovica, dzeke, pjanica, ibricica, ibisevica, muslimovica...uvjeravaju da ni od tog transfera nema nista!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Djelimo isto misljenjeMOZAK je napisao/la:Ma nema od tog nista!
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- miralem444
- Kontakt:
ne unaprijeda davat komentare...vidjet cemooo..ja bih iskreno volio vidjet spahu u arsenalu pff...sann ja mislim svakog bosanca da prokine jednom visee..MOZAK je napisao/la:Ma nema od tog nista!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, guillermo, HariTz i 30 gostiju.