PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

DenchiNL
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la DenchiNL » 15 feb 2017, 20:36

TobeYarabi je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Ti strumfe familiju ne spomonji,nisam ni ja nikome to uradio.U protivnom mogao bi ti j.bati sve po spisku.A mogu i saznati tko si.Zato jezik za zube.
Bila ti je sestra danas, prepoznao sam je po rukopisu na kartonu. Vidim trudna, jel' tvoje?
kad ovako nesto napises to samo pokazuje da pucas po savovima. nije ova tema za tebe.. nije ti ovaj covjek kriv sto je misimovic privatizovao zelja za 150 000km i sto je otjerao sve zeljine ljude iz kluba a najvecoj legendi zabranio dolazak na obicnu skupstinu. znamo mi da patite zbog toga i da se bojite terapije japankom, ali nema potrebe da ovako pises covjeku kojeg ni ne poznajes.
izlapio , vazdan i noć na ovoj temi.... :thumbdown: nemoć :lol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 feb 2017, 20:40

Tobe@ Pretili junferu.

Ja uletim sa vremena vrijeme, bacim kost i bježim. Ti spavaš ovde, liječiš komplekse nije mi jasno kako ti ne dosadi. Postavio si isti članak 500 puta, u prosjeku jednom na svaka dva dana. Evidentna mržnja koja je dovela do frustracija i kompleksa, život ti prođe u pokušaju da oblatiš Želju. Nije Željo kriv što je bolji od vas, što ste vi Prodali klub, što imamo sve a vi ništa.

Malo izađi, prošetaj, ima života i van foruma. :thumbup:

Ps. Dobar pokušaj. Licemjeran ali dobar ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 15 feb 2017, 20:48

Sindikat profesionalnih fudbalera odlučio da Džidić završi profesionalnu karijeru. Dotični izjavio da će poštovati odluku sindikata :urnebes: :rol: jbt koji cirkus
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 feb 2017, 20:51

Neandertalac je napisao/la:Tobe@ Pretili junferu.

Ja uletim sa vremena vrijeme, bacim kost i bježim. Ti spavaš ovde, liječiš komplekse nije mi jasno kako ti ne dosadi. Postavio si isti članak 500 puta, u prosjeku jednom na svaka dva dana. Evidentna mržnja koja je dovela do frustracija i kompleksa, život ti prođe u pokušaju da oblatiš Želju. Nije Željo kriv što je bolji od vas, što ste vi Prodali klub, što imamo sve a vi ništa.

imas pravo na svoje misljenje, ali to je bio samo savjet, nista zlonamjerno. ja pisem dan i noc ali nikad nisam napisao takvu uvredu bilo kome.
a sto se tice mrznje i kompleksa-evo ti prijedlog da se kladimo ovako javno, da pokazemo ko je podjelio vecu sadaku zelji, ti ili ja.. pokazi ti uplatnicu, pokazacu i ja. da vidimo ko je vise pomogao tvoj klub :bih:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 feb 2017, 20:59

interesantno kako mjere uspjeh ovi sa šugavice??

nije bitan poredak na tabeli:

1.HŠK ZRINJSKI
2.FK SARAJEVO
3.FK ŽELJEZNIČAR

...niti to ko ima više novca, manje duga/nikakvog duga, de-blokirane račune, generalnog sponzora , tehničkog sponzora....

ne, uspjeh se mjeri ko više može da isprosi :facepalm: :crazy: :urnebes: :rol:
ko manje plati hotel...ko za manje para proda igrača...ko udalji legendu od kluba...

slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 feb 2017, 21:00

imas pravo na svoje misljenje, ali to je bio samo savjet, nista zlonamjerno. ja pisem dan i noc ali nikad nisam napisao takvu uvredu bilo kome.
a sto se tice mrznje i kompleksa-evo ti prijedlog da se kladimo ovako javno, da pokazemo ko je podjelio vecu sadaku zelji, ti ili ja.. pokazi ti uplatnicu, pokazacu i ja. da vidimo ko je vise pomogao tvoj klub :bih:
Nemoj mi lekcije držat, ni dobronamjerne.

Ako hoćeš pošto si na korak od promijene dresa, da ti pomognem i da pređeš na pravu stranu. Bez stresa i tih gluposti, bez neizvjesne budućnosti. Dopusti da ti se zahvalim za uplatu i da te spasim jada i čemera u koji si se uvukao. Tobe Manijak!

UPRAVA NAPOLJE!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 feb 2017, 21:37

Ti mozes veteranima ove teme samo jajca pomilovat i baciti nam drkicu.Ali prvo ruke operi.
Haj sada mrs po bambucu i da si doso dok izbrojim do tri.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 feb 2017, 21:45

solinas je napisao/la:

Ti mozes veteranima ove teme samo jajca pomilovat i baciti nam drkicu.Ali prvo ruke operi.
Haj sada mrs po bambucu i da si doso dok izbrojim do tri.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 feb 2017, 21:45

Soli vs Nea :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 feb 2017, 21:47

Evo vidoviti strumf zna kakva ce buducnost nekome biti.Predvidjali su i proslo ljeto isto,pa sta se desilo,,nista,,.Tko visoko leti nisko pada.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2017, 21:49

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 feb 2017, 21:52

Virtu4l je napisao/la:slika
najbolji komentar na forumu:
ima li ikakve simbolike u ovih 919 desetogodisnjih ulaznica,il sam ja nesto propustio....ovo mi lici da ce na kraju biti izvucen neki matematicki korjen i da ce se dobiti 1921,neznam al sva ova prica mi ide u tom pravcu mozda je to ta simbolika
:rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 feb 2017, 21:53

Solinas i jeste pravi veteran. Isprskan na stotine puta ali uvijek je tu, spreman, otvorene čeljusti. :lol:
Respect :bow:

Ali me čudi kako Tobe, kao malo kuče bježi od rasprave u njegov zagrljaj i uluzije se, istom onom Solinasu kojeg je zapišavao stotine puta. :hmmmmm:

Čudan neki odnos :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2017, 21:55

Znaš kako, nama ne daju da kopiramo postove sa drugih tema, a baš ima dosta postova koje bih ovih dana kopirao sa vaše.
Voli te tvoje Sarajevo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 feb 2017, 21:56

Neandertalac je napisao/la:Solinas i jeste pravi veteran. Isprskan na stotine puta ali uvijek je tu, spreman, otvorene čeljusti. :lol:

Ali me čudi kako Tobe, kao malo kuče bježi od rasprave u njegov zagrljaj i uluzije se, istom onom Solinasu kojeg je zapišavao stotine puta. :hmmmmm:

kako ja bjezim od rasprave? pa postavio sam vam pitanje na koje mi ne zelite odgovoriti, zasto je osimu javljleno da ne dolazi na skupstinu?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 feb 2017, 22:04

Neandertalac je napisao/la:Solinas i jeste pravi veteran. Isprskan na stotine puta ali uvijek je tu, spreman, otvorene čeljusti. :lol:

kako ja bjezim od rasprave? pa postavio sam vam pitanje na koje mi ne zelite odgovoriti, zasto je osimu javljleno da ne dolazi na skupstinu?
Ali vidiš ti bolesti, on prati ne samo temu FK Željezničar već i ostale forume tražeći anomalije.
Eh zamisli sada koliki je to lvl isfustriranosti i koliko je duševnog bola mali Tobe pretrpio da je došao u tu fazu.
Naravno ako cjelodnevno stražarenje na temama gdje obitavaju plavi ne urodi plodom uvijek ima par spremnih članaka u rukavu koje zna napamet ubijeđen sam ili u krajnjem slučaju neka laž kao ova glupost sada.
Nesvjesno se od straha počbe ulizivati ljudima koje je u više navrata omalovažavao. Kuče malo :ljepota:

Bolan pređi za pravi tim da navijaš vidiš da ti se stanje pogoršalo :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 feb 2017, 22:34

:nene: ovo je jedini forum koji posjecujem, a temu zeljkana zadnji put sam citao prije otprlike 2 mjeseca. postove koje kacim sa vase teme salje mi neko vas, neko kome mozak nije izapran i ne zeli da se svadja sa vama. znaci izmislio sam da je osimu zabranjeno da dodje. pa de nam onda ti objasni zasto nije bio a obecao je da ce iznijeti neke detalje nepoznate javnosti? :lol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 feb 2017, 22:37

Virtu4l je napisao/la:slika
Sta je ovo sad pa 919?
Zar nije bio cilj 500 desetgodisnjih.ozbiljno?
Vidli da ide pa ko veli guraj dalje??

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2017, 22:38

Sariel je napisao/la:Sta je ovo sad pa 919?
Zar ije bio cilj 500 desetgodisnjih.ozbiljno?
Vidli da ide pa ko veli guraj dalje??
500 prodali, ima još 200 rezervacija i još 219 će biti u prodaji, sektor prima toliko.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 feb 2017, 22:40

Znaci prvobitni plan je ovih 919??ulazi ica?
Sve kontam 500 je plan.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []