Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
ajde bayern budite fer ... nemojte vise .... evo 4:1 - svi sretni i zadovoljni ---- vi prosli , a kod nas je samo budala mogla misliti da ova grupa jadova moze uraditi ista vise osim ovoga
Najmanja si mi ti briga. Maršal je uvijek uporan.anell je napisao/la:Ako primimo još 3 Allahami gasim stream!
Nemoj griješit dušu. Ako je neko igrao šepajući on je. Što je najgore, mogla bi biti malo veća pauza za njega.Brokula je napisao/la:Al šta ti je reć kapiten, osjetio da mu damar trza i morao izać momak jer ne do Bog potrgaće kičmene nerve ako nastavi igrat. Koga boli krasan qurac što je osmina finala i što je on neki kapiten
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Mi na Ozila idemo sa dugim loptama, pa taj čovjek je možda jednom nadskočio nekog

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Igro je i Fabregas sa slomljenom nogombega_afc je napisao/la:Najmanja si mi ti briga. Maršal je uvijek uporan.anell je napisao/la:Ako primimo još 3 Allahami gasim stream!![]()
Nemoj griješit dušu. Ako je neko igrao šepajući on je. Što je najgore, mogla bi biti malo veća pauza za njega.Brokula je napisao/la:Al šta ti je reć kapiten, osjetio da mu damar trza i morao izać momak jer ne do Bog potrgaće kičmene nerve ako nastavi igrat. Koga boli krasan qurac što je osmina finala i što je on neki kapiten
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A jednako toliko puta i potrčao ove 2017. godine.anell je napisao/la:Mi na Ozila idemo sa dugim loptama, pa taj čovjek je možda jednom nadskočio nekog![]()
![]()
![]()
Pored Welbeka i Zirua, on ubacuje Walkloca 
Hljeba mi smijem se s mladjim burazerom on navija za ove kobasice, stid me za koje qrceve ja navijam, Alexise bjezi odavde idi u Celzi!
Hljeba mi smijem se s mladjim burazerom on navija za ove kobasice, stid me za koje qrceve ja navijam, Alexise bjezi odavde idi u Celzi!
Ja bi napolju spavo.AA23 je napisao/la:Pored Welbeka i Zirua, on ubacuje Walkloca
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Čekam na rezultatima da se ukaže 5:1 evo 15 minuta, šta se dešava jel prekid neki?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Amin.AA23 je napisao/la:Alexise bjezi odavde idi u Celzi!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da je kako zabit još samo 3 gola do kraja, pa da napadnemo kući.
hrpa wc igrača dokazala klase
od kolumbijskog patuljka preko wc mustafija do najboljeg dmf-a na svijetu kokelina
a skautu koji je preporučio ljepotana,poslat mu bonus 
daj bolan Welbecka **** ti sve svoje
Ubismo ih nogama.Brokula je napisao/la:Čekam na rezultatima da se ukaže 5:1 evo 15 minuta, šta se dešava jel prekid neki?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
mogu nam dati koliko hoce vile nas nosaju i kurcobolja igraca bayerna merhametli ljudi valjda pred ramazan kazu lijepo biti
Finu statistiku nabija Sančez ove sezone, lijepo ćemo ga prodat ako Bog da
Ozil bonus
Ozil bonus
anell je napisao/la:Onda dajemo gol iz offsidea da crknu ovi na temi Bayerna,.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ima još vremena drug moj.sekerbay je napisao/la:anell je napisao/la:Onda dajemo gol iz offsidea da crknu ovi na temi Bayerna,.![]()
A priznaj da si se prepo kad smo ga primili u 52
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
jedan **** gol nam treba za malo nade u revanšu, a mi ne mozemo vezati 3 pasa
izgubio se ko avdes u javari.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.