Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
De recite ovima iz Bayernu nek stanu. Pa imamo i mi mater ...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Koscielny držao sve do momenta kad je izašao.
Remont ove ekipe, daj Championship da ispadnemo da malo gledam sa žarom tekme, pickiceeeeeeeeeeeeeeeee
Skupina polovnjaka vođena najvećom kitom od svih trenera, CHOLO DODJI NAJDRAZI.
Remont ove ekipe, daj Championship da ispadnemo da malo gledam sa žarom tekme, pickiceeeeeeeeeeeeeeeee
Skupina polovnjaka vođena najvećom kitom od svih trenera, CHOLO DODJI NAJDRAZI.
Ko te zigu ovih dana, dal' je Bajern iz Minhenaaa, uvalio je pet komada, najbolji je Alkantaraaaaa....
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
eh , hajmo se mi vratiti FA kupu i gledati kako da prodjemo one sto smo dobili ---- nije ovo nasa liga , ovo je liga prvaka a mi to nismo od doba Henry i Viere
gabriel, coquelin, xhaka, gibbs, ozil, iwobi i ox su igraci koji u bayernu ne bi bili ni medju 18 u LP
2 pekara preko 70 milki,svaka čast voajeru
beton pojačanja 
vecu prevaru od xhake nisam zapamtioSeaman je napisao/la:2 pekara preko 70 milki,svaka čast voajerubeton pojačanja
Fakat i ovaj Ozil nikad gori. Al necu da pljujem po igracima vise sve dok ono smece ne ode sa klupe.
- Marsal
- Kontakt:
Metro Police obavještena zbog "upotrebe vatrenog oružja" u kući gdje živi Claude 
IDEMO JEDNA ZA ZALITI LJUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
OPALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Francis Coquelin failed to win a single tackle while he was on the pitch against Bayern Munich this evening.
10:22 PM - 15 Feb 2017
Francis Coquelin failed to win a single tackle while he was on the pitch against Bayern Munich this evening.
wc dmf
kad se sjetim priča o ovoj prevari

Samo smo Barcelonu zajebali za cetvrtfinale... Morali smo biti prvi ovako su imali zicer....
Da neko potrca na ovoj utakmici bar malo? U kontru su isli onako lagano! Nema truda ali realno zasto bi se bilo ko i trudio? Zasto bi Iwobi, OX ili bilo ko od njih zapeo kada imas covjeka koji je silovan cijelu sezonu ali zato redovno u prvih 11?!
Walcott vise nije u stanju da trci od kako se oporavio od one teske povrede znaci vec 2 sezone ali on ulazi da sta?
@Seamane pricaj nam malo o buljavoj prevari?
OZIL i XHAKA 95 milja eura!
Da neko potrca na ovoj utakmici bar malo? U kontru su isli onako lagano! Nema truda ali realno zasto bi se bilo ko i trudio? Zasto bi Iwobi, OX ili bilo ko od njih zapeo kada imas covjeka koji je silovan cijelu sezonu ali zato redovno u prvih 11?!
Walcott vise nije u stanju da trci od kako se oporavio od one teske povrede znaci vec 2 sezone ali on ulazi da sta?
@Seamane pricaj nam malo o buljavoj prevari?
OZIL i XHAKA 95 milja eura!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
ozil je qurac od ovce, prodajte ga cajnezima
Sent from my iPhone using Tapatalk
pokvarena roba, ni oni neceTorres_9 je napisao/la:ozil je qurac od ovce, prodajte ga cajnezima
Gunner4 je napisao/la: Da neko potrca na ovoj utakmici bar malo?
Znaš šta je najtužnije, podjednako obe ekipe trčale.
Problem je druge vrste, tačnije dvojice-trojice igrača koji pokazuju toliku indolentnost kada je u pitanju odbrana da je to nevjerovatno. Ljudi su konstantno imali viška igrača u napadu jer se pojedini manekeni ne žele zamarati odbranom. Ali dobro, opušteni smo.
#Voajeroljupci na respiratorima.
- Marsal
- Kontakt:
Prvi put u historiji da njemački proizvod ne valja.
Podsjeća me na Grundigov TV što je daidža kupio i kad ga je upalio prvi put eksplodiro. Kasnije vidio da je sastavljan u Turskoj
Podsjeća me na Grundigov TV što je daidža kupio i kad ga je upalio prvi put eksplodiro. Kasnije vidio da je sastavljan u Turskoj
Marsal je napisao/la:Prvi put u historiji da njemački proizvod ne valja.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Squawka Football
✔
@Squawka
Arsenal vs. Bayern Munich between the 50th and 65th minute:
3 goals conceded
0 tackles won
0 chances created
0 shots
Dreadful 15 minutes.
10:12 PM - 15 Feb 2017

✔
@Squawka
Arsenal vs. Bayern Munich between the 50th and 65th minute:
3 goals conceded
0 tackles won
0 chances created
0 shots
Dreadful 15 minutes.
10:12 PM - 15 Feb 2017
kad sam ja za ovog decka,dok je jos igrao u Realu govorio da je najvece fejler kada ga najvise trebas.Ne znam da li je za nas i jednu veliku utakmicu odigrao kako treba,mozda na Nou Campu prije par godina i to je sve,nije slucajno Real odlaskom Ozila poceo da osvaja titule lige sampiona,lik je minus na terenu kad nema lopti,nit se krece,nit pomaze odbrani.Torres_9 je napisao/la:ozil je qurac od ovce, prodajte ga cajnezima
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Arsenal Bayernu nije mogao ništa ni u doba Henryja i Vieire. To je tako. Od 2000-01. u grupi kad su naših 2:0 pretvorili u 2:2 dok si rek'o "keks" preko Magathovog trpanja Arsenala koje je ublažio Kolo Toure pa do ovih friških trpanja.Pistol je napisao/la:eh , hajmo se mi vratiti FA kupu i gledati kako da prodjemo one sto smo dobili ---- nije ovo nasa liga , ovo je liga prvaka a mi to nismo od doba Henry i Viere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.