BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Igra macke i misa 
Udara BH Darcis, a to se ne vidja nikada...slajs mu ne donosi nikakvu prednost i on na to nije navikao
Čak mu je Damir prodao i par puta DS viner u takvim razmjenama...samo jako do kraja
Čak mu je Damir prodao i par puta DS viner u takvim razmjenama...samo jako do kraja
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Evo naseg problema , na osnovu par gemova odmah sud donioshminka je napisao/la:Bolji je Damir, nema rješenje Darcis, samo je pitanje dokle može Damir biti skoncentrisan...bekend pravi razliku, sjajne razmjene slajsovima
Djeca i supruga spavaju, može se na miru pogledat mec. sjajno je poceo, i ako ovako nastavi nece mi biti zao sto cu ustati relativno nenaspavan...Naprijed imenjak
Strasan tenis prikazuje, samo da ovako nastavi. Ocigledno je da uziva u igri, samo se nadam da nece poceti da se nervira. To bi, poznavajuci njega, znacilo da mec moze otici u svakom mogucem smjeru. S ovakvom igrom i raspolozenoscu, Darcis nema nikakve sanse ovdje.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jesi li u evropi?BROJ1 je napisao/la:Djeca i supruga spavaju, može se na miru pogledat mec. sjajno je poceo, i ako ovako nastavi nece mi biti zao sto cu ustati relativno nenaspavan...Naprijed imenjak
Ako jesi..u koliko to ti spavas da bi bio naspavan...gdje si bio prekjucer do 4 ujutro:-)
Vidiš valjda i sam da je Darcis pogubljen i da ne zna šta da radi...možda i nadje rješenje, ko znaHeraklitMracni je napisao/la:Evo naseg problema , na osnovu par gemova odmah sud donioshminka je napisao/la:Bolji je Damir, nema rješenje Darcis, samo je pitanje dokle može Damir biti skoncentrisan...bekend pravi razliku, sjajne razmjene slajsovima
Naravno da sam u Evropi, ustaje se u 6, radi se....baš do 4 da ostajem budan,,,,,malo poteško, do 1, pola 2 može...Eh da se igra finale kakvog velikog turnira ili da nam neka repka igra tekmu ko sa mexikom , ustajalo se u 3....Jbg, radne , bracne i ostale obaveze, skoro 45 god....hahahah ciko u godinama....Pozzz svima koji gledaju i navijaju
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
shminka je napisao/la:Vidiš valjda i sam da je Darcis pogubljen i da ne zna šta da radi...možda i nadje rješenje, ko znaHeraklitMracni je napisao/la:Evo naseg problema , na osnovu par gemova odmah sud donioshminka je napisao/la:Bolji je Damir, nema rješenje Darcis, samo je pitanje dokle može Damir biti skoncentrisan...bekend pravi razliku, sjajne razmjene slajsovima
Kakva je ovo reakcija na mreži?

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Haha..ja lika majko mila..ovo se ne propusta...jel ono on tamo razbija sve i galami svo vrijema...joj ludjaka...
A vidi belgijanca.. On bi najradije malo odspavao:-)
A vidi belgijanca.. On bi najradije malo odspavao:-)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma daj, kako baš sad Damire? Još ovaj povrijeđen. Velika šansa propuštena.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Darcir preko neke stvari igra , dok damir leti po terenu ...
- Sarajevo29
- Kontakt:
Opet povreda...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.