FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 03 avg 2010, 18:33

Kada realno sagledam ovu situaciju sa prodajom godišnjih i polugodišnjih karata dolazim do dva zaključka od kojih je samo jedan tačan :mrgreen:

1. Imamo nevjerovatne debile u Upravi koji nisu u stanju da izbace u prodaju godišnje karte na vrijeme. Vjerujem da su nesposobni, ipak, ovo su pare, mislim da bi Amar tu urgirao. Kakvi god da su, ako zaista nisu bili u stanju to da urade, ne vjerujem da su toliko nesposobni.

2. Naši su ipak skupili malo para prošle sezone, dobiće se pare od Bekrića, Europe. Nije to baš malo. Sada im ne ide u prilog da prodaju 2000 sezonskih karata kao prošle sezone. Manje će zaraditi. Idu na fintu da raja kupuje pojedinačne karte :mrgreen:

Nadam se da je opcija 2 u pitanju :mrgreen: To mogu shvatiti. Ako je u pitanju opcija 1 :roll:

ps već sam odlučio da kupujem pojedinačne karte :mrgreen: Ako je to bio plan, uspjeli ste :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 avg 2010, 18:48

Da su "bogdo" isli planski...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 avg 2010, 18:50

I ja sam odlucio da kupujem jednu po jednu, a izaci ce me i manje para.. 8-)
Ionako ne volim otici na neizvjesne i dosadne utakmice.. :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 03 avg 2010, 18:52

Baja_Zvjerka je napisao/la:I ja sam odlucio da kupujem jednu po jednu, a izaci ce me i manje para.. 8-)
Dobar si ti. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 avg 2010, 18:52

Baja_Zvjerka je napisao/la:I ja sam odlucio da kupujem jednu po jednu, a izaci ce me i manje para.. 8-)
Znaci ni na jednu?

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 03 avg 2010, 18:54

Svi bi išli samo na derbije, zato je i nekad bolje navijanje na utakmicama protiv 'manjih' ekipica

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 avg 2010, 18:59

Seyo_TM je napisao/la:
Znaci ni na jednu?
Ja sam derbi navijac i to priznajem. Odem samo na zanimljive tekme, npr protiv Sirokog, Veleza, Sarajeva, Zrinjskog, Borca, Slobode (jer simpatisem taj klub), a ovo protiv npr Drine, Buducnosti, Zvijezde, Travnika, itd. mi se bas i ne ide. Navijanje bez mene sigurno ne bude slabije, jer imam dobar prodoran glas, i derem se svih 90 minuta.
:mrgreen:
Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 avg 2010, 19:14

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Znaci ni na jednu?
Ja sam derbi navijac i to priznajem. Odem samo na zanimljive tekme, npr protiv Sirokog, Veleza, Sarajeva, Zrinjskog, Borca, Slobode (jer simpatisem taj klub), a ovo protiv npr Drine, Buducnosti, Zvijezde, Travnika, itd. mi se bas i ne ide. Navijanje bez mene sigurno ne bude slabije, jer imam dobar prodoran glas, i derem se svih 90 minuta.
Pozz
Znači, ne ideš na neizvijesne utakmice, već ideš na zanimljive? Nije ti zanimljivo kad je neizvijesno? :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 03 avg 2010, 19:19

Svaki napadač sanja da zabije gol Želji :D

Nakon gola koji sam postigao protiv Turske šef mi je davao puno više prilike u prvenstvenim utakmicama

Napadač sarajevskog Olimpika ove će sezone predvoditi Muhamed Mujić talentovani 19-godišnji napadač koji je svoju karijeru započeo u banovićkoj Budućnosti. U redove Olimpika je došao na početku prošle sezone.

INSTITUCIJA!
1996

Sofrudony
Kontakt:

Post Postao/la Sofrudony » 03 avg 2010, 19:41

Očekujem rutinsku pobjedu, mislim respekt Olimpiku, al LjoŽe je LjoŽe, po titulu ponovo...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 avg 2010, 19:42

i šta kažeš, imaš dobar glas, i zato navijanje bez tebe nije slabije? :mrgreen:

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 03 avg 2010, 19:45

ako ti tako odgovara samo kupuj tako je bolje i za klub meni je najbolja solucija uzeti za sjever godisnju i onda sam rahat ne mogram stajat u redovima da kupujem kartu ,a ovako me dodje minimalo 80 km jeftinije

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 03 avg 2010, 20:05

samir_tm87 je napisao/la:sad gledam tabelu sto stoji na stranici i primjeti

sarajevo zadnje xaxaxa iako ima utakmicu manje isto kao i mi , a ostali klubovi sa - gol razlikom ispred njih :D
Kompleks je cudo :) pretpostavljam da ste vi prvi od ovih klubova sa 0 bodova :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 03 avg 2010, 20:14

Željovac je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la: Ja sam derbi navijac i to priznajem. Odem samo na zanimljive tekme, npr protiv Sirokog, Veleza, Sarajeva, Zrinjskog, Borca, Slobode (jer simpatisem taj klub), a ovo protiv npr Drine, Buducnosti, Zvijezde, Travnika, itd. mi se bas i ne ide. Navijanje bez mene sigurno ne bude slabije, jer imam dobar prodoran glas, i derem se svih 90 minuta.
Pozz
Znači, ne ideš na neizvijesne utakmice, već ideš na zanimljive? Nije ti zanimljivo kad je neizvijesno? :mrgreen:
ne kontaš ti njega, covjek je zvijerka! :)

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 03 avg 2010, 20:16

Gigant je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:sad gledam tabelu sto stoji na stranici i primjeti

sarajevo zadnje xaxaxa iako ima utakmicu manje isto kao i mi , a ostali klubovi sa - gol razlikom ispred njih :D
Kompleks je cudo :) pretpostavljam da ste vi prvi od ovih klubova sa 0 bodova :)
jbga, mi branimo titulu!:)

salim se, vidio sam i ja ovo i mislim da nije OK. treba ispraviti i staviti tabelu kako brojevi kažu, a pravo stanje ćemo znati na kraju sezone. ovakvo vođenje tabele nije na željinom nivou.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 avg 2010, 20:27

ChWilla je napisao/la:i šta kažeš, imaš dobar glas, i zato navijanje bez tebe nije slabije? :mrgreen:
Ni meni to ne bi jasno, ali reko' možda se čovjek posebno šali. :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 avg 2010, 20:54

Godisnje ce se prodavati od 09:00h do 16:00h!

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 03 avg 2010, 20:55

evo hapoel vodi 3:0

prvo poluvrijeme
Por que ? Por que somos los mejores...

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 03 avg 2010, 21:10

Otisao sam ja danas i treci put do stadiona oko pola 6 i vidim da sminkeri prodaju godisnje od 9 do 16h.

Pa ni cijelih 8 sati nisu u stanju da prodaju, pa hajde da prodaju od 1 do 8 ako je vec 7 sati da mozes poslije posla lijepo da dodjes. Srecom pa imamo jos puno do prve domace utakmice pa nam se i ne zuri sa tim godisnjim bas previse.

Dosadan sam s ovim, ali me malo nervira!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 03 avg 2010, 21:12

Avanes je napisao/la:Otisao sam ja danas i treci put do stadiona oko pola 6 i vidim da sminkeri prodaju godisnje od 9 do 16h.

Pa ni cijelih 8 sati nisu u stanju da prodaju, pa hajde da prodaju od 1 do 8 ako je vec 7 sati da mozes poslije posla lijepo da dodjes. Srecom pa imamo jos puno do prve domace utakmice pa nam se i ne zuri sa tim godisnjim bas previse.

Dosadan sam s ovim, ali me malo nervira!
nisi jedini koga to "malo nervira", ali si sigurno najglasni u kritikama...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kera1403, Levin, riki46 i 19 gostiju.