BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
bosna de vidi ko je dobio 
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
pa moras s strane selektirat damirov mecBosnaSTL je napisao/la:yebem mu sve meni kaze MATCH FINISHED!
Izaberi sa strane meč, možda je do togaBosnaSTL je napisao/la:yebem mu sve meni kaze MATCH FINISHED!
Evo breaka, izludi Darcisa ovim dropshotom, i to uvijek na isto mjesto
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Što hoće da ga banuju sa toura.

Taakoo jeeee budaletino!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jesi siguranshminka je napisao/la:Izmiče ovaj meč iz ruku polako, ali sigurno
shminka je napisao/la:Šta izvuče sad, sreća, hajde po brake sad
završavaj
Hajde odserviraj samo. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Hajde sad živ bio probaj završiti ovo mirno i lagano 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Uze rasista 
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Eto uze ga a kukali ste brate !!!
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ko bi reko cuda da se dese 
Svaka čast, al ono za linijskog mu nije trebalo
Jel on ono rekao majmune tamnoputom sudiji ili mi se uciniloarelinho je napisao/la:Što hoće da ga banuju sa toura.![]()
Bravo ljudino, ostaje sad samo da vidimo ko će dobronamjerno objaviti je zvao sudiju majmunom, pa da fasuje suspenziju i da više nemamo koga gledati xD
Lakše od očekivanog.
Mislim da će Harrison včrs uzeti ovaj USA duel tako da ćemo taj duel gledati u 1/4
Mislim da će Harrison včrs uzeti ovaj USA duel tako da ćemo taj duel gledati u 1/4
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Neko hoce sigurno.shminka je napisao/la:Bravo ljudino, ostaje sad samo da vidimo ko će dobronamjerno objaviti je zvao sudiju majmunom, pa da fasuje suspenziju i da više nemamo koga gledati xD
FK Sarajevo !
Dobro....pobjedi se nikad ne gleda u zube, malo nerviranja, jbg sve je dobro kad se dobro zavrsi, bravo imenjak za pobjedu...Laku noc svima koji su pratili i navijali
Jos u dva seta inace se pati u trecem .Bravo Damire nek sad pi>ka place sudijama!