BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: BiH tenis
To je stvar kućnog odgoja. Da mu je meč uzeo svojim sudijskim greškama ne možes mu ono reći. A ona loptica i jeste bila u out-u. Tako sam barem ja vidio na streamu.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Dobro je, al' mora biti smireniji na terenu.
Razumijem ja kad zakinu za poen (ako te zakinu) da nije lako al' ne možeš psovati sve odreda nikako, ne ide yebemu
Zato je zakon kad igra na terenu koji ima Hawk-Eye, barem znaš da neće biti glupih rasprava sa sudijom, ostaje samo mogućnost da se raspravlja sam sa sobom
Razumijem ja kad zakinu za poen (ako te zakinu) da nije lako al' ne možeš psovati sve odreda nikako, ne ide yebemu
Zato je zakon kad igra na terenu koji ima Hawk-Eye, barem znaš da neće biti glupih rasprava sa sudijom, ostaje samo mogućnost da se raspravlja sam sa sobom
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Odlicno idemo dalje Harrison ili onaj Querry.
Shminka je ponosan na ponasanje!
Mene je stid svega mi.
A sto se tice igre..kao sto napisah na pocetku, igra macke i misa...kakav darcis i vrhunski tenis veceras..
Jos malo pa cu i ja poceti vjerovati da ovaj nas, evo sad i rasista, uz igru iz memphisa, moze u top 30
Mene je stid svega mi.
A sto se tice igre..kao sto napisah na pocetku, igra macke i misa...kakav darcis i vrhunski tenis veceras..
Jos malo pa cu i ja poceti vjerovati da ovaj nas, evo sad i rasista, uz igru iz memphisa, moze u top 30
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sarkazma kolko hoces al Damkara zaradi meni 44 KM. Hvala pa da mi jos ako bog da zaradis i u 1/4 finalu.
BosnaE
Joj nisam gledao
BRAVO DZUMI!!! 
babino je napisao/la:Shminka je ponosan na ponasanje!
opaaaaaaaaaaa četvrtfinaaaaleeeeeeeeeee
Kad bi trebalo biti četvrtfinale?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Petak.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Inace u 1/4 finalu ima priliku da prvi puta u karijeri udje u TOP70,tacnije oko 68. mjesta. Malo jos vise psovanja i laganica. Na kraju krajeva ako njega nije stid meni ne smeta zabit mu.
BosnaE
Hajde dobro je, imat će onda sutra dan odmora iako je ovo relativno brzo završio.shminka je napisao/la:Petak.
Znaci bilo je psovanja i svadje sa citavim svijetom 
Nemoj nas prepadatshminka je napisao/la:Bravo ljudino, ostaje sad samo da vidimo ko će dobronamjerno objaviti je zvao sudiju majmunom, pa da fasuje suspenziju i da više nemamo koga gledati xD
Pa ako dodje do supervizora, bit će kazna sigurno, ne možeš se izvuči sa `majmune` crncu nekažnjeno...vjerovatno novčana kazna.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kakva novcana kazna , pa Tennis je za gospodu , 6 mjeseci suspenzije minimalac 
Ma zayebancija je ovo, ali mora se kontrolisati pogotovo ne može govoriti takve stvari sudiji "majmunčino crna", zna se da su osjetljivi na to. Pogledaš ispod oka tampnoputog čovjeka/ženu i odmah si rasista...taremuha je napisao/la:Nemoj nas prepadatshminka je napisao/la:Bravo ljudino, ostaje sad samo da vidimo ko će dobronamjerno objaviti je zvao sudiju majmunom, pa da fasuje suspenziju i da više nemamo koga gledati xD. Cuj rasista, dajte ljudi izletilo mu svima se moze desiti. Nakon sto ga prozivaju da je ateista, dolazi na red rasista, sta je dalje.. gay
Ne znam može li kakve kazne dobiti za ovo, al' mislim da bi ogroman belaj ispao kad bi došli do ATP-a, a sve zbog gluposti izrečene u bijesu i to uopšte nema veze sa mržnjom kao i 90% sličnih izjava.
Edit: Očekujem da Krygios da izjavu da bi on dobio suspenziju 5 godina da je izjavio ovo
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 16 feb 2017, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Vidi se pratio si tenis i 80tih.HeraklitMracni je napisao/la:Kakva novcana kazna , pa Tennis je za gospodu , 6 mjeseci suspenzije minimalac
Mislim da niko osim forumasa to nije primjetio , moglo je vala da se i ne pise i ne spominje ovdje al hajde 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ma ajde ako se sazna bit ce novcana kazna kao sto kaze shminka 
Damir ako sovoji ovaj turnir boli ga kita za kaznu heh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.