PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Sad ozbiljno koje vas gazda jeli Tan onaj Tuta Bugarin ili oni Svahbo ciji ste imate li babu.
-
belosevic28
- Kontakt:
Vi svog nikako da se rijesite, jos vam i potomka Lutvu poslao hahaha
@Alipasino, nemamo nista, gasimo se
@Alipasino, nemamo nista, gasimo se
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Oni pricaju da nemamo para, a duzni colicu, vodovodu itd.. Ma hajte molim vas, vratite Colicu pare, mozda ima nijet da uzme jednu stolicu
Nemojte vise finansije spominjati kraj 
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel ovo kud vaso miskin crni izdo neki novi hit? 
- MocMahale444
Neandertalac je napisao/la:Bio jednom jedan. Jednoga dana na njegova vrata pokuca
koji ga je
da kupi klub čiji su navijači godinama
.
se sažali i kupi klub za malo novca iz njegove velike vreće a navijači su noćima slavili
,
i bili
. To je bilo vrijeme blagostanja i svi navijači su bili
te jako
prema ostalima u kraljevstvu.
su se
.
Međutim, nisu znali jednu stvar da jezapravo bio
koji ih je prevario i prestao je ulagati u klub uzimajući sve sebi. Ispočetka navijači su bili
![]()
pa su postavljali pitanja
koji se sa njima ponašao kao prema malim
. Međutim zli
je ubro
rekao
otjeravši ga i
su opet slavile. Tek rijetki su se
i na poteze
![]()
. Danas svi navijači opet
i kuknjava nemoćno
šta nekada
a sada
radi sa njihovim klubom. Svima je
ali
a mnogima koji su pričali usta su
.
.
su povjerovati da su
za tako malo para a neki od njih su totalno
. Sada moraju trpiti navijače ostalih klubova koji im
jer su levati i
jer se ne
ništa.
Evo ko voli smajlije
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Vi nemate para naravno, ima vaš vlasnik koji vam ne da ni fening.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Slavim ovo 'neporazeni'. To nek ostane tako, a bodove cemo drugacije rasporediti ovaj put. I sjeti se ko je imao 10 igraca na terenu skoro cijelu tekmu i pricas o nekoj sreci... Budi realanEvander je napisao/la: Znaci unaprijed slavis nerijesen rezultat sa nama?
Zanimljivo.
Daj Boze da se igra ponovi i omjer snaga. Onakvu srecu, nemoguce je vise puta imati.
- TobeYarabi
- Kontakt:
oni pricaju jer moraju. misimovicevi moraju pisati sta im se kaze, a osimovi ne smiju nista, zbog poznate 'terapije japankom'Sarajlijica1946 je napisao/la:Oni pricaju da nemamo para, a duzni colicu, vodovodu itd.. Ma hajte molim vas, vratite Colicu pare, mozda ima nijet da uzme jednu stolicuNemojte vise finansije spominjati kraj
ma nismo ga ni prodali , mi platili da ga uzmu , samo željo prodajedelinjo je napisao/la:do kada ce se sutiti da je transfer CImirota bio malo manji od transfera Bajica u Tursku....zasto se je jos uvijek suti kada se zna istina i svi portali znaju istinu koliko je zapravo Sarajevo dobilo od transfera....nadam se da ce uskoro svi transparentno obavjestiti javnost o lopovlucima !!
koja bolest , koja zavist , nema bolnice koja bi te izlječila, tvoje stanje je terminalno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zamisli kako bi tek napadni i agresivni bili da su ispred nas na tabeli, sto nisi vec godinama 
Ti si jedini lik koji kvalitetno shvata temu prepucavanje i to postujemNeandertalac je napisao/la:Bio jednom jedan. Jednoga dana na njegova vrata pokuca
koji ga je
.
se sažali i kupi klub za malo novca iz njegove velike vreće a navijači su noćima slavili
,
i bili
te jako
su se
.
koji ih je prevario i prestao je ulagati u klub uzimajući sve sebi. Ispočetka navijači su bili
![]()
. Međutim zli
je ubro
rekao
otjeravši ga i
i na poteze
![]()
i kuknjava nemoćno
šta nekada
a sada
ali
.
.
su povjerovati da su
jer su levati i
jer se ne
ništa.
Evo ko voli smajlije
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Idu li premije Vitezu za bodove sa Koseva?
- TobeYarabi
- Kontakt:
ima dobrih folova, ali nekad pretjeruje sa psovkama.Evander je napisao/la:Ti si jedini lik koji kvalitetno shvata temu prepucavanje i to postujemNeandertalac je napisao/la:Bio jednom jedan. Jednoga dana na njegova vrata pokuca
koji ga je
.
,
i bili
te jako
su se
.
![]()
. Međutim zli
je ubro
rekao
otjeravši ga i
i na poteze
![]()
i kuknjava nemoćno
šta nekada
a sada
ali
.
.
su povjerovati da su
jer su levati i
jer se ne
ništa.
Evo ko voli smajlije
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedni nam dodjete 20k, drugi 75k.
Platite levati kao sto smo mi Zvijezdi platili Ordagica i tako napravili najveci transfer unutar lige
Platite levati kao sto smo mi Zvijezdi platili Ordagica i tako napravili najveci transfer unutar lige
jedno je Azmir drugo je Sloboda....bar bi to trebao znatituzlak1987 je napisao/la:Jedni nam dodjete 20k, drugi 75k.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A zar je veliki i bahati Zeljo, spao na to da ne moze platiti Slobodi bijednih 75000KM?
Ovi bi garant pristali i na 50 000 da im se stavilo na stol.
Velik i bahat se ne postaje na takav nacin

Ipak, vjerujem da imate para, vasi transferi su svi cisti i zna se svaka marka gdje je otisla

Velik i bahat se ne postaje na takav nacin
Ipak, vjerujem da imate para, vasi transferi su svi cisti i zna se svaka marka gdje je otisla
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 16 feb 2017, 18:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Nego kako suknut deterdzentima da ostanu bez lige prvaka gadno vi igrate snjima ok uzmete ih ali mi nikako im nemozemo suknut nekako mi se oni ne uklapaju u ligu za prvaka ipak je to drugoligas bio da je Celik ili Rudar pa hajde ali Sloboda.Ipak mislim da ce Siroki i Rdnik u prvih 6.
veliki i bahati željo a prosi za tribinu , ponosi se što je uštedio na hotelu u turskojEvander je napisao/la:A zar je veliki i bahati Zeljo, spao na to da ne moze platiti Slobodi bijednih 75000KM?
Velik i bahat se ne postaje na takav nacin![]()
![]()
nit veliki a bgm ni bahati , **** je kad nemaš čim
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko ce suknut, vise sam uvjeren u pobjedu Slobode protiv Sarajeva nego protiv Mladosti DKAlipasino je napisao/la:Nego kako suknut deterdzentima da ostanu bez lige prvaka gadno vi igrate snjima ok uzmete ih ali mi nikako im nemozemo suknut nekako mi se oni ne uklapaju u ligu za prvaka ipak je to drugoligas bio da je Celik ili Rudar pa hajde ali Sloboda.Ipak mislim da ce Siroki i Rdnik u prvih 6.
to je možda bilo sigurno u vrijeme dok mi nismo kupili svoju Slobodutuzlak1987 je napisao/la:Ko ce suknut, vise sam uvjeren u pobjedu Slobode protiv Sarajeva nego protiv Mladosti DKAlipasino je napisao/la:Nego kako suknut deterdzentima da ostanu bez lige prvaka gadno vi igrate snjima ok uzmete ih ali mi nikako im nemozemo suknut nekako mi se oni ne uklapaju u ligu za prvaka ipak je to drugoligas bio da je Celik ili Rudar pa hajde ali Sloboda.Ipak mislim da ce Siroki i Rdnik u prvih 6.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.