FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja sam danas isao u 2h po onoj vrelini da uzmem godisnju i nikoga nije bilo, hoce li se moci nabaviti godisnja prije utakmice sa Zvijezdom.?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- bistrikboy
- Kontakt:
Sutra od 9h do 16h,napisao vam je Seyo,a i pred samu utakmicu vjerovatnoEdinTM87 je napisao/la:Ja sam danas isao u 2h po onoj vrelini da uzmem godisnju i nikoga nije bilo, hoce li se moci nabaviti godisnja prije utakmice sa Zvijezdom.?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
I zaboravih, jos jedno pitanje, hoce li se ici u korteu sutra protiv Olimpika, ako hoce u koliko sati?
Hvala.
Hvala.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Imam za vas jednu vijest a ujedno i jednu molbu.
Sutra ćete karte moći kupiti na stadionu Grbavica, mislim od 12 pa nadalje, ali ću vam termin javiti još sutra.
A molba je ako ste u mogućnosti, naravno svi koji to žele, da karte kupite na Grbavici jer će na Koševu biti rigorozne kontrole (željezne ograde, 2 pojasa do stadiona i kontrola na ulazu), pa da se ne bi stvarale gužve gore da ne bi dolazilo do ružnih situacija i slično. Čovjek koji bude prodavao karte na Grbavici biće tu do vašeg polaska.
Pozdrav
Sutra ćete karte moći kupiti na stadionu Grbavica, mislim od 12 pa nadalje, ali ću vam termin javiti još sutra.
A molba je ako ste u mogućnosti, naravno svi koji to žele, da karte kupite na Grbavici jer će na Koševu biti rigorozne kontrole (željezne ograde, 2 pojasa do stadiona i kontrola na ulazu), pa da se ne bi stvarale gužve gore da ne bi dolazilo do ružnih situacija i slično. Čovjek koji bude prodavao karte na Grbavici biće tu do vašeg polaska.
Pozdrav
- Blagoje Bratić
ma kud ću u 17,30,a utakmica u 8,30 da idem 3 sata prije,pa nisam izgorio po glavi dođem na koševo na 15 minuta prije i eto ga po ovom suncu ić ranije baš i nije dobro :p
Kojem suncu, dogadjaj je na groblju tako da ce sutra kisa da pada kao i uvijek.
I jos sam uvijek u cudu da je stvarno otkrivena ta endemska vrsta "navijac Olimpika", mislim da vise pandi ima nego ovih prvih, cuj navijac Olimpika.
I jos sam uvijek u cudu da je stvarno otkrivena ta endemska vrsta "navijac Olimpika", mislim da vise pandi ima nego ovih prvih, cuj navijac Olimpika.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Okupljanje za utakmicu sa Olimpikom je u srijedu na platou stadiona Grbavica u 17:30h, SVI NA OKUPLJANJE, SVI NA JUG do prva gostujuća 3 boda!EdinTM87 je napisao/la:I zaboravih, jos jedno pitanje, hoce li se ici u korteu sutra protiv Olimpika, ako hoce u koliko sati?
Hvala.

Zadnja izmjena: nedaTM87, dana/u 03 avg 2010, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
A kako si ti skontao da će te izaći manje para ako kupuješ jednu po jednu.Baja_Zvjerka je napisao/la:I ja sam odlucio da kupujem jednu po jednu, a izaci ce me i manje para..![]()
Ionako ne volim otici na neizvjesne i dosadne utakmice..![]()
Ja mislim da će cijene pojedinačnih karata biti veče u odnosu na prošlu sezonu
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
Zato što će otić' na pet utakmica.rumbalija je napisao/la:A kako si ti skontao da će te izaći manje para ako kupuješ jednu po jednu.Baja_Zvjerka je napisao/la:I ja sam odlucio da kupujem jednu po jednu, a izaci ce me i manje para..![]()
Ionako ne volim otici na neizvjesne i dosadne utakmice..![]()
Ja mislim da će cijene pojedinačnih karata biti veče u odnosu na prošlu sezonu
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trening pred Olimpik

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/tr ... ed-olimpik
________________________________________________________________________________
i da ponovimo
Svraka: Pobjedom otvoriti prvenstvo

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sv ... -prvenstvo

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/tr ... ed-olimpik
________________________________________________________________________________
i da ponovimo

Svraka: Pobjedom otvoriti prvenstvo

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sv ... -prvenstvo
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Jedino da sami sa sobom napravimo ruznu situaciju,ko Chuck Norrismaltasa je napisao/la:Imam za vas jednu vijest a ujedno i jednu molbu.
Pozdrav

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ako nekog interesuje kako izgleda. Skener mi nesto postar ali ljepsa je boja uzivo sto je opet skroz nebitno ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Hamo Granov je Kralj, iako je pitar. Inace moj licni prijatelj i poslovni saradnik.

čamac je napisao/la:Ma sve su ovo miševi za Hamu. Hamo Granov je postavio standard koji niko neće dostići. Ko u opkoljenog gradu digne avion pun pitara i šupaka tipa Baljića je fakat marka. Kako se zvao onaj frajer iz ratne top liste što je izvlačio raju iz opkoljenog grada? Griješim li ili se baš zvao Hamo.
Nažalost, okruženje je kod nas takvo da niko normalan i pošten neće svoju lovu davati za bilo kakav klub osim svoje lične koristi u vidu pranja love (blizak nam je primjer djl Papak kako se radi, lopovska škutorija također itd.), a zna se ko i kakvu lovu pere. Od takvih ljudi nema hajra ni zašta. Blekić je mutan tip umješan u mutnje poslove, privatno je i alkos koji je kad sjede u auto opšta je opasnost u komšiluku. Znaju to "građani" nekad selendre (gdje su gradska raja imala imanja i ljeti "izlazila" na odmor, a ovi domicilni "građani" im radili sezonske poslove), a sad eto dijela grada zvanog Blekin potok. Još je postalo i ponos kad se neko rodio u Blekinom potoku. Helem nejse, manje bitno za ovu temu i naš klub.
Bitno je uzet pouke i biti oprezan. Željo je jedinstven klub na ovim prostorima i mora takav i ostati. Kad sve ovo znamo i vidimo nama je bolje s Amarom polahko pa šta bude. Nekad mi se čini da bi najbolje bilo da Amar preuzme klub i okupi ekipu s kojom će raditi i pokušati napraviti samoodrživ klub bez nekakvih "spasioca" i sitnih duša. Žujo sigurno nije dugoročno rješenje niti kapacitet za Želju kakvog mi želimo, ali ****.iga šta je tu je. Nadat' se boljem i Džekinoj lovi
Dovoljan pokazatelj koliko se posvetilo paznje ovome!Stole iz Bora je napisao/la:Ako nekog interesuje kako izgleda. Skener mi nesto postar ali ljepsa je boja uzivo sto je opet skroz nebitno ..
Nije se moglo malo promijeniti, mozda iskoristiti ova slika kad smo ispisali papirima pred Borac MANIJACI, pa da se to malo usminka, ali ne sto kaze Sejo nek je ziva glava i nek' ne puca imamo pripremu od prosle godine, samo promijeni gore 10/11 i udri. I treba da ih se kritikuje, moze se dici cijena karte, moze svasta nesta kupit cemo je mi opet, ali hajde malo se potrudi oko toga.
sad ide ono $#@$%#$!@# hehehe
sad ide ono $#@$%#$!@# hehehe
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- samir_tm87
- Kontakt:
ajde bgt , karte ko karte 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
mogli smo i proslogodisnje dresove (dres ko dres)...ili proslog trenera (trener ko trener)...ili igrace itd
marketing nam je nula (0)
Dodje strucnjak za fizicku spremu = nadtrcali sve ekipe!!
Dodju strucnjaci na klupu = osvojimo titulu!!
Dodju strucnjaci za marketing = najbolju kampanju za godisnje smo imali!!! To je zeljotv, pa igraci, treneri prodavali itd (naravno to smo sjebali)
Dodju strucnjaci za web i graf dizajn
= dobijemo najbolju stranicu!
Kada ljudi koji su skolovani i strucni dodju ici ce se naprijed, ali ovako . . .
ma nek je ziva glava dace bog...
marketing nam je nula (0)
Dodje strucnjak za fizicku spremu = nadtrcali sve ekipe!!
Dodju strucnjaci na klupu = osvojimo titulu!!
Dodju strucnjaci za marketing = najbolju kampanju za godisnje smo imali!!! To je zeljotv, pa igraci, treneri prodavali itd (naravno to smo sjebali)
Dodju strucnjaci za web i graf dizajn

Kada ljudi koji su skolovani i strucni dodju ici ce se naprijed, ali ovako . . .
ma nek je ziva glava dace bog...
Ovo su najbolje karte u drzavi...
Sta hocete vise...Pa nije ovo Old Trafford...Ide se lagano,gradi se,poceli smo od 0...Sada smo prvaci u samo jednoj sezoni...Zar je bitan izgled godisnje karte...Nemojte je uzeti,ali onda dodjite na Grbavicu sa onom od 5 km i bodrite klub,kao sto to rade drugi,kojima nije bitan ni izgled,ni blatnjav ulaz,ni mjesto ni vrijeme...
Sta hocete vise...Pa nije ovo Old Trafford...Ide se lagano,gradi se,poceli smo od 0...Sada smo prvaci u samo jednoj sezoni...Zar je bitan izgled godisnje karte...Nemojte je uzeti,ali onda dodjite na Grbavicu sa onom od 5 km i bodrite klub,kao sto to rade drugi,kojima nije bitan ni izgled,ni blatnjav ulaz,ni mjesto ni vrijeme...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Levin, mnon46, Paromlinac i 51 gost.