Zaboravio si reći da je Bučan i penal izborio za treći gol.RNK Split1912 je napisao/la:Samo da se javim da je Bucan opravdao ocekivanja bio motor ekipe u pobjedi 4-0 na varteksom zabio 2 gola, simic dobar. Ali njega u splitu znamo od prije, nakon utakmice se vidili u discu ispili piva do 4 ujutro xd
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
7 koliko sam upratio, necu ici ne gledam utakmice na grobljuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jel' 5 KM karta za sutrasnju utakmicu?

Uploaded with ImageShack.us
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Malo više poštovanja prema gradskom stadionu na kojem smo osvojili svoje prve dvije titule. Svakako, ne vidim zbog čega bi bilo značajno GDJE Željo igra, bitno je valjda samo da igra.
7 KM za Jug. Pile, razočarao si me, pa nisu ljudi krivi što nema drugih slobodnih stadiona u gradu na iznajmljivanje. Ni jedni, ni drugi.pile87 je napisao/la:7 koliko sam upratio, necu ici ne gledam utakmice na grobljuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jel' 5 KM karta za sutrasnju utakmicu?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Mah gore ne idem godinama ne volim nema ugodjaja daleko mi travnjak a Seyo mi je svjedok da ne vidim dobro, da razdvojimo nesto, godinama nisam ni na jugu, utakmice gledam sa sjevera ne idem na gostovanja valjda dodje tako s godinama nazovite me kako hocete moze i simpatizer.Kome se ide siroko mu polje a sto se tice groblja fujelSaik je napisao/la:Malo više poštovanja prema gradskom stadionu na kojem smo osvojili svoje prve dvije titule. Svakako, ne vidim zbog čega bi bilo značajno GDJE Željo igra, bitno je valjda samo da igra.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- RNK Split1912
- Kontakt:
Nije, penal je iznudio nas wunderkid 17 godisnji. Tesija realizirao ObilinovicŽeljovac je napisao/la:Zaboravio si reći da je Bučan i penal izborio za treći gol.RNK Split1912 je napisao/la:Samo da se javim da je Bucan opravdao ocekivanja bio motor ekipe u pobjedi 4-0 na varteksom zabio 2 gola, simic dobar. Ali njega u splitu znamo od prije, nakon utakmice se vidili u discu ispili piva do 4 ujutro xd
Izgleda da si upravu, čini mi se da je broj 21 fauliran. Ja gled'o ovaj video dole, pa kaže komentator da ga je Bučan izborio, no to svakako nije tema naše današnje emisije...RNK Split1912 je napisao/la:Nije, penal je iznudio nas wunderkid 17 godisnji. Tesija realizirao ObilinovicŽeljovac je napisao/la:Zaboravio si reći da je Bučan i penal izborio za treći gol.RNK Split1912 je napisao/la:Samo da se javim da je Bucan opravdao ocekivanja bio motor ekipe u pobjedi 4-0 na varteksom zabio 2 gola, simic dobar. Ali njega u splitu znamo od prije, nakon utakmice se vidili u discu ispili piva do 4 ujutro xd
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Na jednom uglednom forumu je pred ovu sezonu održano glasanje za najboljeg igrača ŽELJE, a glasalo je 39 standardnih posjetilaca. Sve bistri momci
Evo rezultata:
1. Edin Višća 38%
2. Ibrahim Šehić , Mirsad Bešlija 18%
4. Milan Ćulum 13%
5. Srđan Stanić 5%
6. Alen Mešanović, Elvis Mešić, Muamer Svraka 3%
1. Edin Višća 38%
2. Ibrahim Šehić , Mirsad Bešlija 18%
4. Milan Ćulum 13%
5. Srđan Stanić 5%
6. Alen Mešanović, Elvis Mešić, Muamer Svraka 3%
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Obzirom da se nismo pojačavali već samo krpili nastale rupe nisam optimista. Bio bih i bodom danas zadovoljan. Jedina naša prevaga danas su navijači jer ekipe su tu negdje. Ako se nešto dramatično ne promijeni u igraćkom kadru očekuje nas grčevita borba za Evropu. Moram priznati da sam zaista očekivao više kad je u pitanju igrački kadar pogotovo nakon bruke s Hapoelom. Da nije Amar na klupi mislim da ne bismo bili ni među prvih 6, ali eto s njim ostaje neka nada za kakav takav plasman.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
čamac je napisao/la:Bio bih i bodom danas zadovoljan.
Stole iz Bora je napisao/la:Ja sam zadovoljan i bodom na prvom gostovanju.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1-2 (zeba i svraka) 
Ja ipak mislim da imamo kvalitet da pobijedimo...nisam ni ja nesto zadovoljan prelaznim rokom,s obzirom da nismo uspjeli da sacuvamo igracki kadar od prosle sezone i generalno smo uspjeli da to nadoknadimo drugim igracima...ipak,slazem se sa Camcem da je to zapravo krpljenje ekipe i samo je nadoknadjeno ono sto je izgubljeno...opet su to samo nijanse i ne mogu a da ne steknem utisak da nismo dobro iskoristili sampionski momenat po pitanju svega,pa i igrackog kadra...opet,s obzirom da je ova nasa liga blijeda i da je dovoljno biti na proslogodisnjem nivou,mislim da imamo dobru sansu da zaganjamo titulu,ili u najgorem slucaju evropu...za tu evropu u koju sam ja siguran trebace nam mnogo vise od ovog kadra da bi nesto napravili,ali polako...prvo kolo protiv olimpika,ekipe koja ima visoke ambicije,ali nema ono nesto sto im je potrebno da to i ostvare...puno mijenjaju igracki kadar,stalno su neke promjene kod njih i njihova ekipa osim sto je kvalitetna nije i stalna...nasa prednost je otprilike sve,uigranost,kvalitet,trener,navijaci,pa i kosevo,jer oni ne igraju tamo cesto kao ni mi...samo treba iskoristiti ove faktore i sve bi trebalo biti u redu...mislim cak i da je motiv na nasoj strani,upravo zbog toga sto treba da se zna ko je glavni u gradu...ja tipujem na nasu pobjedu,mada nece biti lako.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- bistrikboy
- Kontakt:
I prosle godine si bio pesimistican,a znas kako se zavrsilo,nek' bude i ove godine isto.čamac je napisao/la:Obzirom da se nismo pojačavali već samo krpili nastale rupe nisam optimista. Bio bih i bodom danas zadovoljan. Jedina naša prevaga danas su navijači jer ekipe su tu negdje. Ako se nešto dramatično ne promijeni u igraćkom kadru očekuje nas grčevita borba za Evropu. Moram priznati da sam zaista očekivao više kad je u pitanju igrački kadar pogotovo nakon bruke s Hapoelom. Da nije Amar na klupi mislim da ne bismo bili ni među prvih 6, ali eto s njim ostaje neka nada za kakav takav plasman.
Mah Amar je stalno ponavljao da su svi igraci lige u pet deka,mala je ili nikakva razlika između Zebe i Bekrica,Ganceva i Simica itd.Nismo nista slabiji ali nismo ni jaci u odnosu na proslu sezonu,a ocekivao sam da ce se napraviti iskorak u tom segmentu,ali tako je kako je,i sa ovom ekipom smo opet u vrhu.
I jos jednom,jer je vazno da nas sto vise dođe:
Okupljanje za utakmicu sa Olimpikom je u srijedu na platou stadiona Grbavica u 17:30h,SVI NA OKUPLJANJE, SVI NA JUG do prva gostujuća 3 boda!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
6-2 za zelju... vjerujte... sanjao sam utakmicu... 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Sta vam je ba ljudi veceras dobijamo olimpik sto posto ekipa nije uopste slabija u odnosu na proslu sezonu ,vidjecemo u prvi pet utakmica gdje smo ja mislim da imamo kvalitet za odbranu titule a evropa vise nije upitna. Sve u svemu mislim da se dobro radilo na pauzi, sto ce mo i pokazati u plbih 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Možemo do pobjede, to je sigurno, ali super je i bod.
bod protiv olimpika?!Omar500 je napisao/la:Možemo do pobjede, to je sigurno, ali super je i bod.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)