Po meni Zrinjski je uzgubio najvece aduta Marinovica, ali vidjet cemo sta ce biti. Ja nisam ocaran tim Zrinjskim vidim svi bacate drkicu na njihSariel je napisao/la:Zrinjski rutinski...Sarajlijica1946 je napisao/la:Cetvrto mjesto nosi evropu, mi cemo uzeti kup. Za titulu ce biti guravo do zadnjeg kola.
Zanimljivo ce bit kako ce manijaci reagirat...vidim duple se najavljuju, ne vise tako sramezljivo...posto smajlija za alkohol nema.
A zasto fakat nema kakva je ovo dislriminacija???
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Nema nikakvog kompleksa, provjeri, igračima vam kasne plate.TobeYarabi je napisao/la:kako im je amidza nabio komplekse. nije im jasno kako nasi igraci produzuju ugovore koji isticu tek za godinu i po, a oni potpisali kerlu na 4 mjeseca..pucaju cirevi![]()
Kerla već ima angažman vani na ljeto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E nemoj zafrkavat.Virtu4l je napisao/la:Niko ne najavljuje duple, osim par ubačenih elemenata.Sariel je napisao/la:Zanimljivo ce bit kako ce manijaci reagirat...vidim duple se najavljuju, ne vise tako sramezljivo...
Samo iskreno i bahato.
Pa ko koga NA
Da li se u FK Sarajevo uplaćuje minimalac, a ostatak se daje ispod stola pojedinim igračima?
Da li je ta praksa zaista ukinuta?
Jučer momak na temi upitao, zataškali su to i pokušali su sarkazmom da pobjegnu od istine.
Jučer momak na temi upitao, zataškali su to i pokušali su sarkazmom da pobjegnu od istine.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ta praksa nije ukinuta, ali ovaj mjesec im još ništa nije uplaćeno, ni iznad a ni ispod stola.Rokoko87 je napisao/la:Da li se u FK Sarajevo uplaćuje minimalac, a ostatak se daje ispod stola pojedinim igračima?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
familiji osim zabranjen dolazak na ''plavu noc'' samo zato sto mogu puno pojesti, a pavlake sve manje i manje

Kakve drkice kakve zajebancije.Sarajlijica1946 je napisao/la:Po meni Zrinjski je uzgubio najvece aduta Marinovica, ali vidjet cemo sta ce biti. Ja nisam ocaran tim Zrinjskim vidim svi bacate drkicu na njihSariel je napisao/la:Zrinjski rutinski...Sarajlijica1946 je napisao/la:Cetvrto mjesto nosi evropu, mi cemo uzeti kup. Za titulu ce biti guravo do zadnjeg kola.
Zanimljivo ce bit kako ce manijaci reagirat...vidim duple se najavljuju, ne vise tako sramezljivo...posto smajlija za alkohol nema.
A zasto fakat nema kakva je ovo dislriminacija???
Realno lagano ljudi i bez pompe odrade poso.
Ovo sve na galamu i ho ruk.i ako ne uspije potop.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kakve galame i pompe kad nisu nikkome zanimljivi. Na proslavi ih bude dvije milje 
Pa mozda su i oni ko i amavovi kupovali titule.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakve galame i pompe kad nisu nikkome zanimljivi. Na proslavi ih bude dvije milje
Ko i zašto je zabranio Benjaminu dolazak na Grbavicu ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Neandertalac
- Kontakt:
Pripremi se za avatar i potpis. Av avTobeYarabi je napisao/la:familiji osim zabranjen dolazak na ''plavu noc'' samo zato sto mogu puno pojesti, a pavlake sve manje i manje![]()
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
peto mjesto je vaseNeandertalac je napisao/la:Pripremi se za avatar i potpis. Av avTobeYarabi je napisao/la:familiji osim zabranjen dolazak na ''plavu noc'' samo zato sto mogu puno pojesti, a pavlake sve manje i manje![]()
Neandertalac maneken...samirr je napisao/la:Ko i zašto je zabranio Benjaminu dolazak na Grbavicu ?
Nestalo pive... Kako im se zove onaj kafic
Čuj ono zna ko je Benjamin

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dje nes znat i. U slobodnoj bosni izlazilo.kaje ja s malcem kad nedjad ugljen veli ima kasetu,kostace me glave. A ja malom haj u auto.. E taj maliVirtu4l je napisao/la:Čuj ono zna ko je Benjamin![]()
Uzimao s njim reket zajedno, dok se nisam povukao iz kriminalnog zivota.Virtu4l je napisao/la:Čuj ono zna ko je Benjamin![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- TobeYarabi
- Kontakt:
samirr je napisao/la:Uzimao s njim reket zajedno, dok se nisam povukao iz kriminalnog zivota.Virtu4l je napisao/la:Čuj ono zna ko je Benjamin![]()
- hskzmostar
- Kontakt:
Romi i tuzlaci ponovo skupaVirtu4l je napisao/la:solinas je napisao/la:A Zrinjski ce na smetljiste historije gdje i pripada.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
I kad si se povuko iz kriminalnog života odlučio si da ti pisanje po ovom portalu bude glavna razonoda...tu je to negdje....samirr je napisao/la:Uzimao s njim reket zajedno, dok se nisam povukao iz kriminalnog zivota.Virtu4l je napisao/la:Čuj ono zna ko je Benjamin![]()
- Neandertalac
- Kontakt:
Tornjak obični. Tuče ženu i misli mangupMonci je napisao/la:I kad si se povuko iz kriminalnog života odlučio si da ti pisanje po ovom portalu bude glavna razonoda...tu je to negdje....samirr je napisao/la:Uzimao s njim reket zajedno, dok se nisam povukao iz kriminalnog zivota.Virtu4l je napisao/la:Čuj ono zna ko je Benjamin![]()
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.