RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

nidalotoka
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la nidalotoka » 03 avg 2010, 21:43

e hajde rodjeni vijest za mustuluka..od juce na treningu veleza dva nova imena neki nepoznati liridon igrao u madjarskoj ligi(kazu odlican)..i jedno mnogo vise poznato, turcin deniz yilmaz,.a danas je u mostar dosao vrhunski spic(mjesto na kojem odavno skripi) takodje turcin.od tima koji je prije dvadeset dana bio spreman za djenaze vrlo brzo se doslo do veoma solidne ekipe...P.S.sve ovo zahvaljujuci jednom covjeku(mom direktoru,moram malo pohvalit direktora heeeeeeeee) uz kojeg sam i ja zavolio vas klub.puno pozzzzzzzz od nekad zakletog pitara koji danas vaga izmedju veleza i sarajeva.

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 03 avg 2010, 21:47

nidalotoka je napisao/la:e hajde rodjeni vijest za mustuluka..od juce na treningu veleza dva nova imena neki nepoznati liridon igrao u madjarskoj ligi(kazu odlican)..i jedno mnogo vise poznato, turcin deniz yilmaz,.a danas je u mostar dosao vrhunski spic(mjesto na kojem odavno skripi) takodje turcin.od tima koji je prije dvadeset dana bio spreman za djenaze vrlo brzo se doslo do veoma solidne ekipe...P.S.sve ovo zahvaljujuci jednom covjeku(mom direktoru,moram malo pohvalit direktora heeeeeeeee) uz kojeg sam i ja zavolio vas klub.puno pozzzzzzzz od nekad zakletog pitara koji danas vaga izmedju veleza i sarajeva.
Puno ti hvala.Koliko se sjecam i ranije si imao dobrih vijesti.Svaki post ti je za mustuluka.Bravo.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 03 avg 2010, 21:50

Koji bola Jildirim ili kako vec i bakraci, ccc.

Bio sam danas na treningu, u ekipi ima vise Njemaca i tih Turcina nego nasih :lol: 33 igraca na treningu par dana prije tekme sa Buducnosti, golemo.

Za mene pozitiva, vidio sam Nikolu Jurica na treningu, a i Coric je trcao, obzirom da ima povredu neku odavno.

Od ovih Turaka nece biti nafake, osim sto ce Zlaja, Halco, vjerovatno Amir i Dzano izgubiti mjesta u prvih 11.
Support Velez, It's logical! ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 avg 2010, 21:59

nidalotoka je napisao/la:e hajde rodjeni vijest za mustuluka..od juce na treningu veleza dva nova imena neki nepoznati liridon igrao u madjarskoj ligi(kazu odlican)..i jedno mnogo vise poznato, turcin deniz yilmaz,.a danas je u mostar dosao vrhunski spic(mjesto na kojem odavno skripi) takodje turcin.od tima koji je prije dvadeset dana bio spreman za djenaze vrlo brzo se doslo do veoma solidne ekipe...P.S.sve ovo zahvaljujuci jednom covjeku(mom direktoru,moram malo pohvalit direktora heeeeeeeee) uz kojeg sam i ja zavolio vas klub.puno pozzzzzzzz od nekad zakletog pitara koji danas vaga izmedju veleza i sarajeva.
Deniz Yilmaz sto je igrao u Bayernu? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 03 avg 2010, 22:01

Što se tiče igračkog kadra danas su se u Vrapčićima pojavila dva nova lica i to Imeri Liridon iz Lubecka te Deniz Yilmaz iz Waldof Manheima.

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 03 avg 2010, 22:20

Utakmicu protiv Budućnosti moramo dobiti
Demir Hotić, koji je danas, i zvanično, predstavljen kao šef stručnog štaba Veleža, rekao je da je odgađanje prve utakmice Premier lige BiH za „rođene“ dobro došlo, kako bi bolje „snimio“ situaciju u timu i vidio na koje igrače može računati.
[Utakmicu protiv Budućnosti moramo dobiti]

„Prvu utakmicu protiv banovićke Budućnosti, koju igramo kod kuće, moramo dobiti, a ja sam ubijeđen da će igrači, kojima ukažem povjerenje, dati sve od sebe da već na startu obradujemo navijače. Do okršaja sa Budućnosti, moramo otkloniti neke uočene slabosti u igri“, rekao je Hotić.

Novi strateg Veleža naglasio je da posebnu pažnju treba posvetiti mladim igračima.

„Moj cilj je da napravimo uspjeh, i nadam se da ćemo do njega doći, iako smo u zaostatku sa vremenom. Međutim, ja sam već jednom bio u ovakvoj situaciju u Željezničaru i znam se nositi s tim“, dodao je Hotić.

U Veležu je na probi bilo šest igrača, a danas su se pojavila dva nova lica. Riječ je o lijevom beku, Denizu Yilmazu, koji je igrao u Turskoj, te Imeriju Liridonu, 22.godišnjem napadaču, koji je jedno vrijeme nastupao za Lubeck u njemačkoj regionalnoj ligi. Ko će od njih u sljedećoj sezoni igrati u crvenom dresu, zavisi najviše od papirologije.

„Igrači koji su došli, žele pomoći Veležu, ali se ja, prvenstveno, moram osloniti na domaće igrače Dosta očekujem i od iskusnijih igrača, koji, jednostavno, moraju „povući“ mlade, koji će sve više dobijati šansu da se iskažu“, istakao je Hotić.

Vd direktora Avdo Kalajdžić rekao je da se nije smjelo dozvoliti da Velež dođe u ovako tešku situaciju, kad se pred početak prvenstva ne zna s kojim igračkim kadrom će se ući u prvenstvo. Zbog toga je, po njemu, najvažnije pobijediti Budućnost, što neće biti nimalo lako, jer se radi o čvrstoj ekipi. A da se u Veležu ova utakmica shvata izuzetno ozbiljno, govori i podatak da će ekipa u petak otići u karantin.

****.ba

:?

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 03 avg 2010, 22:42

Haj drago mi je sto ste malo konsolidovali redove ako se moze tako reci dusa me zaboli kad vidim Velez u ovakvom stanju jer taj klub nesto znacio na ovom podneblju...

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 03 avg 2010, 23:54

Meni je ovo i smiješno i žalosno u isto vrijeme.

:lol: :cry:
Volim Velež makar vaki !!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 04 avg 2010, 01:04

Ja sam do sad bio na svakom treningu od kako su dosli novi igraci i ama bas ni jedan nije za Velez osim momka u zelenim kopackama (tako sam ga zapamtio jer mu ne znam ime)i moze ovaj trener pricat sta hoce ali stanje u Velezu je gore nego dok je Mitrovic bio i sad razumijem navijace zasto su u bojkotu.Pa ovo se samo u Velezu moze dogadjat,nema dje igrat pa dovedi ga u Velez.Ovi momci sto su dosli u Velez su slabiji od domacih 50 posto a ovo je misljenje i malo brojnije publike na tribinama u zadnje vrijeme.Zao mi je samo sto ovaj trener nece dat nasoj djeci da igra jer je sve svoje igrace doveo a pola ih nema ni papire pa jos treba da se Velez tuzi od strane drugih klubova.Ovo je sramota koga su doveli za trenera i sad vidim zasto nam je svaki navijac Zelje govorio da nam je jadna majka.Daj Boze da se varam ali ovo je stvarno prevrsilo mjere i ne treba se vracat na tribinu dok ne bude bolje u svakom smislu.Ovim sto su dosli u Velez,daleko im kuca od Veleza bila

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 04 avg 2010, 01:08

Nego sletio je ovaj novi spic na mostarski airodrom kazu velika zvijezda pa kontam da smo ga trebali docekati sa zastavama i transparentima kao C.Ronalda u Madridu!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 04 avg 2010, 01:12

Upravo sad se treba vratiti na tribine i javno prozvati onoga za koga se smatra da ga treba prozvati, barem sam ja takvog misljenja.

Sa ostatkom tvog posta, druze Cunami, uglavnom se slazem.

@ drH .. Ako je to spic koji je veceras igrao za "zute" u mini utakmici, i nije mi nesto, kretao se jeste kao lud, ali nije nimalo bolji od ovoga malca sto je iz Visokog dosao, ako je suditi po vecerasnjem treningu.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 04 avg 2010, 01:21

Mont0 je napisao/la:Upravo sad se treba vratiti na tribine i javno prozvati onoga za koga se smatra da ga treba prozvati, barem sam ja takvog misljenja.

Sa ostatkom tvog posta, druze Cunami, uglavnom se slazem.

@ drH .. Ako je to spic koji je veceras igrao za "zute" u mini utakmici, i nije mi nesto, kretao se jeste kao lud, ali nije nimalo bolji od ovoga malca sto je iz Visokog dosao, ako je suditi po vecerasnjem treningu.
Neznam svi govore velika zvijezda pa kontam da covjeka ugostimo da se osjeca dobro da neide nigdje! :mrgreen:
Grad i drzava su krivi odnosno negrad i kvazi drzava! Oni podupiru ove neznam kako da nazovem likove u upravi. Bez kvazi drzave koja im cuva ledja davno bi Velez bio normalan klub koliko se normalan moze biti u ovoj kvazi drzavi!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 04 avg 2010, 01:23

@ Monto... Ako ih je bilo 33 igraca na treningu kako su odigrali tu utakmicu? 16 na 16 :?

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 04 avg 2010, 01:25

**** Chuck Norrisa, nas vodi Demir Hotić. :mrgreen:

@drh: Pa valjda su se i mjenjali malo igrači. :lol:
Volim Velež makar vaki !!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 04 avg 2010, 01:29

Ekipa je napisao/la:****š Chuck Norrisa, nas vodi Demir Hotić. :mrgreen:

@drh: Pa valjda su se i mjenjali malo igrači. :lol:
Neznam pitam :mrgreen: isti smo Barca i oni imaju 33 igraca!!! :mrgreen:
Nego znali iko ista za Zvonica ja tog malog pratim od prije 5 godina tad se vec znalo da ce biti odlican napadac jeli ostao u Ceskoj ili se vratio?

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 04 avg 2010, 01:32

Zanimljivo pitanje, :mrgreen: Ali imam odgovor :P

11 protiv 11, ostali su trcali (citaj setali :mrgreen: )

Zuti: Boric, neki Memic (Mema ga zovu), As. Skaljic, Kajtaz, taj novi bek (njemacki prica, ima dobar centarsut i pregled igre), Zaimovic, Kodro, Zolj, Demic, i dva napadaca, ubij me ne znam ko su, valjda je jedan od njih taj Jildirim Al Mubaraq :mrgreen: Kasnije usao Lelo (ovaj momak iz Visokog)

Crveni: Ostrakovic, Jazvin, Zlaja, Dzananovic, Mahinic, Kadric, Halco, Dzano, neki novi :), Mirza i Stupac. Kasnije je zbog nediscipline Stule zamijenjen, usao je Balalic. Ove koje sam zaboravio neka ne zamjere.

Ma Demir je nigdje veze, nikad ofirnije "guranje svojih igraca" nisam vidio. Bilo je toga uvijek i bice bezbeli, ali je brate preocigledno. Daj Boze da se ugrizem za jezik i pojedem g.ovno na kraju :lol:

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 04 avg 2010, 01:36

A cuo sam i ja da smo doveli nakve turcine i njemce ,koda smo internazionale kako je krenuo ovaj hotic bice nam u prvi 11 sve njemci i turci . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 04 avg 2010, 01:36

Mont0 je napisao/la:Zanimljivo pitanje, :mrgreen: Ali imam odgovor :P

Zuti: Boric, neki Memic (Mema ga zovu), As. Skaljic, Kajtaz, taj novi bek (njemacki prica, ima dobar centarsut i pregled igre), Zaimovic, Kodro, Zolj, Demic, i dva napadaca, ubij me ne znam ko su, valjda je jedan od njih taj Jildirim Al Mubaraq :mrgreen: Kasnije usao Lelo (ovaj momak iz Visokog)

Crveni: Ostrakovic, Jazvin, Zlaja, Dzananovic, Mahinic, Kadric, Halco, Dzano, neki novi :), Mirza i Stupac. Kasnije je zbog nediscipline Stule zamijenjen, usao je Balalic. Ove koje sam zaboravio neka ne zamjere.

Ma Demir je nigdje veze, nikad ofirnije "guranje svojih igraca" nisam vidio. Bilo je toga uvijek i bice bezbeli, ali je brate preocigledno. Daj Boze da se ugrizem za jezik i pojedem g.ovno na kraju :lol:
Interesuje me kako su igrali Mahinic,Mahmutovic,Dzananovic i mali Cemalovic.Hvala unaprijed.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 04 avg 2010, 01:38

Mont0 je napisao/la:Zanimljivo pitanje, :mrgreen: Ali imam odgovor :P

Dobro si ih upratio sve!! 8-) A ovo za g.ovno mislim da smo ga svi mi vec pojeli!! Cuo sam danas da su nam federalni susjedi ponudlil 5.9. za odigravanje derbija tako da je to najvjerovatnije datum utakmice!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 04 avg 2010, 01:41

@ VFC .. Mahe nije bio los, iako je bio najvise kritikovan od strane saigraca, najvise je opasnih lopti ocistio. Jednom i cist gol spasio. Dzananovic zna igrati lopte, covjek je pecina, bukvalno, i mislim da bi u tandemu sa Asimom i mogao proci, obzirom da je Kajta sklon povredama, a i sada ga koljeno muci. Mahmutovic po meni drama, momka treba forsirati, ja ne znam sta sam u njemu vidio, ali lik pravo igra lopte, jedan Majkic otisao - drugi dosao :lol: Mirza je bio sam u napadu, imao je par dobrih pasova na krila, i jednu stopostotnu sansu za koju se sam izborio, ali je prekasno sutirao, tj. neko ga je izblokirao. Takodjer, volio bih da se i Mirza forsira, ako nista znam da ce poginuti za loptom. To je to - ukratko.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.