tinaslafkr je napisao/la:Ma nema, macak nam svima puni glavu svojom supljom.pricom, dok imalo para ima on ce tu biti kao i njegov kit kat sestric smajic... malog đukica kapitena juniora zadnjeg veznog vlado zove cetvrtak navece i govori ko "posto si ti najmlađi neces ici u antaliju sa nama" bitno je da hodzic ide koji je najbolji jaran sa dajdzinim pulenom koje je 99 godiste mladji od đukica, a hodzic husarin igrac koji po meni nije nista pokazao na pripremama puhnes ga i on padne... ali ajde dabogda ovo na dobro izadje. Za veselinovica sam znao da ide na ljeto i prije ovog posta veseli se planira ozenit i preselit u svicarsku da zivi, a i razlog sto ide je ne ispunjavanje obaveza uprave prema njemu...
Znaci ako Veseli dobije sve pare nece se ozeniti, u slucaju da mu se bude duzno onda se zeni i seli u Svicu.
Malo razmisli pa onda napisi.
Ne kontam zasto pljuvanje ove izjave.
Logican slijed dogadjaja je taj da ako klub ne ostvari zacrtane ciljeve neko mora odgovarati tj biti otpusten, ili sam napustiti svoju funkciju.
Sta hocete vi vise?
I grobaru Slobode pazi kakve slike ovdje postavljas.
Bolje da postavis par pitanja na Skupstini, i izmedju ostalog mi nismo birali Macka za predsjednika, ti jesi.
Podigao si svoju bijednu ruku da bi zauzvrat dobio 2flase piva i suti, bolje ti je.
Ti si jedan od grobara naseg kluba i nista nisi bolji od Macka, Denisa i slicnih, stavise ti si i gori.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.