Olimpik Sarajevo

UPS
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la UPS » 04 avg 2010, 01:51

Jao sto naruzi covjek komsinice :lol: :lol: :lol: sve im mozes dirati ali reci da su kupili, e to..... :lol: :lol: sretno olimpiku sutra, trebace vam, znate sa kim sve imate posla ;)

Post Postao/la Avatar » 04 avg 2010, 01:53

herbion je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Mudro zboriš, neka pobijedi klub čiji predsjednik ne navija za taj klub i koji bi neke svoje osvete da prebija preko leđa navijača Želje. Neka pobijedi fudbal i oni za koje se fudbal igra tj. Gracić i slični mu :mrgreen: Kad malo bolje razmislim, kada pomislim na Gracića shavim da je on zapravo bit fudbala ili se samo tako ponaša :lol:

ps od navedenih Ješe spreman i možda, mada sumnjam, Subašić bi imali mjesta u Željinih startnih 11 ;

ps uze mi čovjek slova iz tastature :mrgreen:
Gracic je nesto napravio za razliku od vaseg Zuje,da je isti kod vas u zvijezde bi ga okivali,uradio je puno a sto mi sarajlije nikoga ne cijenimo je nas problem i zato nas niko ne moze van naseg grada.
Gracic vam je mnogo vise pomogao nego sto znate,mislim da je na dobrom putu da nesto uradi sa Olimpikom.Njemu kapa do poda a klub se razvija veoma brzo.

Gracic napravio sta ?

Zujo uz osima osvojio titulu :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 avg 2010, 01:57

herbion je napisao/la:Dva puta prijatelju uciniti na isti nacin da osvojis prvenstvo veoma tesko,nema puno naivnih bar ne u PL.
Ovo je Vaš konačni odgovor?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 04 avg 2010, 01:58

@Ups, ispade mi dijete. Jel ti zvuči poznato. Jesu li ti pričali o tome :lol: Odlika njanja jeste da se vade na "više sile" koje su se urotile protiv njih. Poznato je da samo ograničene osobe za sve svoje probleme okrivljuju druge :lol:

@herbion

Žujo baš nije reprezentativan primjer, nije baš ideal da se s njim neko poredi, barem što se mene tiče.
Gracića, koji se ponaša kako se ponaša u Olimpiku, smjenjuje trenere, tjera igrače i tako mnogo puta u sezoni, vodi lične ratove preko drugih, ne bih volio u Želji. Takvog ne bih.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 avg 2010, 01:59

UPS je napisao/la:Jao sto naruzi covjek komsinice :lol: :lol: :lol: sve im mozes dirati ali reci da su kupili, e to..... :lol: :lol: sretno olimpiku sutra, trebace vam, znate sa kim sve imate posla ;)
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar

Idi računaj posjetu ŽELJE, šta ćeš na Olimpikovoj temi? A ja, igraju protiv ŽELJE! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 avg 2010, 02:02

cole-ch je napisao/la:Klecaju kolena, dolaze Vukovi za Otoke!!!

Gazi Olimpice, samo gazi!!!
Ja se izvinjavam, ali ti se predstavljaš kao neki stariji čovjek, a pišeš ovakve postove. Hajde se dešifruj za nas ostale. Na koliko si tema ostavio slične postove u bojama raznih klubova? Na ŽELJINOJ sigurno jesi. U čemu je fazon, navijaš za sve klubove svijeta?

Visca el Višća!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 avg 2010, 02:02

nikad_izvini je napisao/la:Meni se čini da si ti malo previše opterećen nekim stvarima. Po meni, pogrešno si to protumačio. Možda i nisi, @pile će to objasniti. Uglavnom, ako nisi klon tog nekakvog @pabiza, onda si četvrti navijač Olimpika :mrgreen:
Lijepo, skupljate se :mrgreen:

Ne uzimaj sve k srcu, škodi.

Pozdrav
Tebe i ostale treba da boli dzoni, ko sam ja i za koga navijam, kako pisem i odakle dolazim. Ostavi meni pravo da ja tumacim postove na svoj nacin, a ti idi tumaci piletu i ostalim kokama, mene zaobidji u sirem radijusu.

Ipak ti iskreno hvala sto si se potrudio da mi objasnis neke stvari, mada nije trebalo.
U nastavku komunikacije pazi da ti ne kloniram neki zenski rod iz blize familije. Obrati paznju na svoj vokabular, jer ja ako te napusim, dimices se dobro...

Ne uzimaj sve ovo k`srcu, skodi!

S postovanjem
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 04 avg 2010, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 04 avg 2010, 02:04

Željovac je napisao/la:

Ja se izvinjavam, ali ti se predstavljaš kao neki stariji čovjek, a pišeš ovakve postove. Hajde se dešifruj za nas ostale. Na koliko si tema ostavio slične postove u bojama raznih klubova? Na ŽELJINOJ sigurno jesi. U čemu je fazon, navijaš za sve klubove svijeta?
Objektivna iranska publika 8-)
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 04 avg 2010, 02:09

cole-ch je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Meni se čini da si ti malo previše opterećen nekim stvarima. Po meni, pogrešno si to protumačio. Možda i nisi, @pile će to objasniti. Uglavnom, ako nisi klon tog nekakvog @pabiza, onda si četvrti navijač Olimpika :mrgreen:

Pozdrav
Tebe i ostale treba da boli dzoni, ko sam ja i za koga navijam, kako pisem i odakle dolazim. Ostavi meni da ja tumacim na svoj nacin, a ti idi tumaci piletu i ostalim kokama, mene zaobidji u sirem radijusu.
U nastavku komunikacije pazi da ti ne kloniram neki zenski rod iz blize familije. Obrati paznju na svoj vokabular, jer ja ako te napusim, dimices se dobro...

S postovanjem
Princezo na zrnu graška, mnogo mi se lako vrijeđaš, da nisi (ne)je.bica.ba kakva :mrgreen:

Baš pitah ženski dio familije, znaš šta mi rekoše. Ne kloniraju se sa papcima. Naime, rekle su mi da im smetaju priglavci koje nosite i brabonjci koji ostaju za vama.
Što se tiče dima, ne konzumiram, samo teže narkotike :mrgreen:

Pozdrav ugroženi, ne daj se Ines, ne daj se genracijo :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 04 avg 2010, 02:14

al' vise na ovoj temi, spopala prpa bezbeli :D a mozda pokusavaju zicati karte za sutra :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 avg 2010, 02:16

UPS je napisao/la:al' vise na ovoj temi, spopala prpa bezbeli :D a mozda pokusavaju zicati karte za sutra :D
Eki UPS prigovara nekom za boravak na "tuđoj" temi. Ovaj forum je prejak! Pun slučajeva! :lol:

Visca el Višća!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 04 avg 2010, 02:25

hajde ba, ne sekiraj te se, sredice herbion jeftino karata za sutra :D ne bi valjalo da vas dodje malo, valja ljudima poplacati troskove :D

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 avg 2010, 02:31

Željovac je napisao/la:

Kako si dojmio da ja za nekoga navijam, ili kako ti rece: "za sve klubove svijeta"...Na osnovu cega?!

Dobro star bas nisam, stariji od velike vecine jesam. Za BH klubove "navijam" kao i za engleske klubove, srcu mi prirasta onaj koji je u datom trenutku najinteresantniji. Zeljo mi je intersantan zbog Manijaka i prijasnjih uspeha i Velez radi Red Army + 2 kupa Yu, a na Sarajevo gledam sa nostalgijom na Yu vremena. Od prosle godine mi je i Olimpik sa njegovom agilnom upravom zanimljiv...
Ja u biti i ne navijam vise, navijao sam do kasnih 90tih, a od tada samo pratim.
Inace navijao sam za Zvezdu, bio sam Delija...

Ja postove pisem u skladu vremena i potrebe. Ne bih rekao da su bas kako ti rece. "ovakvi!" Gazi Olimpice datira iz prvog dela prosle sezone i tu nema niceg neozbiljnog, svi znate da su druge okolnosti u BH fudbalu da bi Olimpik vec prve sezone igrao u evropi.

A zasto nema publike i koliko ima, kada ce ispasti, da li se treba ukinuti, koliko im je godisnja karta, da li je DJL ili..., ko "navija" za Olimpik i druge fore.., za sve to su najmanje merodavni ljudi koji su deklarisani i odani jednom klubu, u vasem slucaju manijaci i horde (naravno ne svi).

Vi bi kao i ja, na temi Olimpik trebali raspravljati o Olimpiku kao sportskom kolektivu, vasem ljutom protivniku, ali nikako kao neprijatelju i opasnost. A dobar deo vas to radi, cisti smece iz komsijskog dvorista...

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 04 avg 2010, 02:48

herbion je napisao/la:Iskreno bez zlobe nema nijedan promil sanse.Amara smatram ubjedljivo najjacim ne samo trenerom vec poznavaocem fudbala u BIH a od igraca sem Visce ja ne vidim kvalitetu,Sehi je karijera upitna a drugo nezanimljivo.Od Zelje se ocekivalo daleko pametnije da ce krenuti u ovo prvenstvo ali...
Dva puta prijatelju uciniti na isti nacin da osvojis prvenstvo veoma tesko,nema puno naivnih bar ne u PL.
ovo je prvo bivsa pitarska pa tek onda placenicka prica

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 avg 2010, 04:05

Paklena atmosfera :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 avg 2010, 08:58

cole-ch je napisao/la:

Pozdrav
Tebe i ostale treba da boli dzoni, ko sam ja i za koga navijam, kako pisem i odakle dolazim. Ostavi meni pravo da ja tumacim postove na svoj nacin, a ti idi tumaci piletu i ostalim kokama, mene zaobidji u sirem radijusu.

Ipak ti iskreno hvala sto si se potrudio da mi objasnis neke stvari, mada nije trebalo.

S postovanjem
čovjek te fino upozorio za trolovanje, a ti mu udario po familiji.

pauziraj dan i kad se vratiš, molim te nemoj stavljati trolovoske navijačke postove u svim bojama na svim temama.

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 04 avg 2010, 09:05

Gazi Olimpice, samo gazi!!![/quote]
Ja se izvinjavam, ali ti se predstavljaš kao neki stariji čovjek, a pišeš ovakve postove. Hajde se dešifruj za nas ostale. Na koliko si tema ostavio slične postove u bojama raznih klubova? Na ŽELJINOJ sigurno jesi. U čemu je fazon, navijaš za sve klubove svijeta?[/quote]

Kako si dojmio da ja za nekoga navijam, ili kako ti rece: "za sve klubove svijeta"...Na osnovu cega?!

Dobro star bas nisam, stariji od velike vecine jesam. Za BH klubove "navijam" kao i za engleske klubove, srcu mi prirasta onaj koji je u datom trenutku najinteresantniji. Zeljo mi je intersantan zbog Manijaka i prijasnjih uspeha i Velez radi Red Army + 2 kupa Yu, a na Sarajevo gledam sa nostalgijom na Yu vremena. Od prosle godine mi je i Olimpik sa njegovom agilnom upravom zanimljiv...
Ja u biti i ne navijam vise, navijao sam do kasnih 90tih, a od tada samo pratim.
Inace navijao sam za Zvezdu, bio sam Delija...

Ja postove pisem u skladu vremena i potrebe. Ne bih rekao da su bas kako ti rece. "ovakvi!" Gazi Olimpice datira iz prvog dela prosle sezone i tu nema niceg neozbiljnog, svi znate da su druge okolnosti u BH fudbalu da bi Olimpik vec prve sezone igrao u evropi.

A zasto nema publike i koliko ima, kada ce ispasti, da li se treba ukinuti, koliko im je godisnja karta, da li je DJL ili..., ko "navija" za Olimpik i druge fore.., za sve to su najmanje merodavni ljudi koji su deklarisani i odani jednom klubu, u vasem slucaju manijaci i horde (naravno ne svi).

Vi bi kao i ja, na temi Olimpik trebali raspravljati o Olimpiku kao sportskom kolektivu, vasem ljutom protivniku, ali nikako kao neprijatelju i opasnost. A dobar deo vas to radi, cisti smece iz komsijskog dvorista...[/quote]
cole-ch@;Jaj,što si ti ters čovjek!Stani malo,ako ti nije dobro klepi jedan "apaurin",nemoj se istresati na druge,jer postaješ bezobrazan :( !Nije u redu radi Olimpika,da spominješ ljudima ženski rod i sl.Ako si "bio"gaylija,ups sorry delija,nisi uhvatio Boga za damu.Evo,danas Vas je četvorica "vukova",sutra aBd pet i do kraja polusezone more bit bidne Vas više od navijača Drine!Pozdrav cole,munjo nebeska. 8-)

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 04 avg 2010, 09:10

Svaka čast admine!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 04 avg 2010, 09:26

Ma znao sam od prvog dana da navija za Zvezdu. Klasika.

Interesuje me ovo. Vidim u Olimpiku se dovode stranci nemilice. Da li kod nas postoji neko ograničenje vezano za broj stranaca na terenu?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 04 avg 2010, 09:45

Mislim da je osam stranaca plafon.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.