FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko bi se danas mogao vratit u Slobodu voljenu svoju? Davud? Salih?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Samo reviziju napraviti i prozvati svakog poimenke.
Senad Mujkanovic je obecao reviziju.
Sta ima po tom pitanju....joj kada spominjete ta imena odma mi pred ocima milion duga,milion i pol....700 000.....
Pa prije 4 godine nigdje nismo mogli stati rucati od dugova i tuzbi....nigdje pripreme napraviti...ybt dan.
I sinoc razmisljam i ovaj ostavku najavljuje. ..Sam sebi je pljuno u usta jer je rekao da imaju dugorocan plan. .....Ako grad ne uzme tu ratu reprograma ko ce to da placa...opet cemo kasniti i sjebt reprogram.
A iz Senadovih rijeci sinoc u vezi banke i toga da se zakljuciti da je i njega Jasmin yebno i da grad nece to placati.....
Ne dao im bog dragi da ja dobijem na lotu. ...krvi bi im se napio mayku im svima yebem.
Sta ima po tom pitanju....joj kada spominjete ta imena odma mi pred ocima milion duga,milion i pol....700 000.....
Pa prije 4 godine nigdje nismo mogli stati rucati od dugova i tuzbi....nigdje pripreme napraviti...ybt dan.
I sinoc razmisljam i ovaj ostavku najavljuje. ..Sam sebi je pljuno u usta jer je rekao da imaju dugorocan plan. .....Ako grad ne uzme tu ratu reprograma ko ce to da placa...opet cemo kasniti i sjebt reprogram.
A iz Senadovih rijeci sinoc u vezi banke i toga da se zakljuciti da je i njega Jasmin yebno i da grad nece to placati.....
Ne dao im bog dragi da ja dobijem na lotu. ...krvi bi im se napio mayku im svima yebem.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Meni se čini da se malo i zeznuo s ovim, da je izletio prije nego što je trebao, prije aminovanja. Mada i svejedno je kad neće bit nikakve reakcije protiv faraona.solinas je napisao/la:Samo reviziju napraviti i prozvati svakog poimenke.
A normalno je to da će otić ako ne bude para od Evrope, pa zar on da dâ svoje pare za Slobodu, van svake pameti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Karic sportski direktor,Juric ponovo u klubu,Mujkanovic sam sebe demantuje,ima dugorocan plan,a najavljuje ostavku ako se ne izbori euro scena..sve ljepse od ljepseg
Nema vise para sto im je Husic ostavio od europe,sve su raspodjelili..haha najjacu UO u historiji Slobode
Nema vise para sto im je Husic ostavio od europe,sve su raspodjelili..haha najjacu UO u historiji Slobode
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Fazla,jel' idemo u Kakanj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://tuzlanski. ba/sport/nogomet/sloboda-ce-uskoro-dobiti-nikad-bolji-i-snazniji-upravni-odbor-tuzlanski-ba-otkriva-imena-clanova/
Et ovo je kod nas najbolji protal u gradu
Et ovo je kod nas najbolji protal u gradu
Je li istina da su gospodina Ibrica skinuli sa funkcije?
Zasto se nije iznio u javnost plan Denisa Karica i koje reference on ispunjava da bude sportski direktor kluba?
Zbog cega se Juric vraca u klub,a svi znamo da kad je on bio u klubu nabilo se duga od kojeg se i danas dan ne mozemo oporavit?
Dokle se doslo sa popunjavanjem upravnog odbora itd?
Zbog cega se Juric vraca u klub,a svi znamo da kad je on bio u klubu nabilo se duga od kojeg se i danas dan ne mozemo oporavit?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pucate u prazno sa tim pitanjima ovdje.... Ljudi jednostavno rade sta im je volja.....Boli ih tuki....Moze im se....More su losih poteza povukli i nikom ništa.... Ostalo je samo da se svi dignemo u neke proteste il' nesto...Nema tu vise price...Sve je receno...Ovi Ce ici do kraja da se napravi OKK Frankensteinharry_90 je napisao/la:Zasto se nije iznio u javnost plan Denisa Karica i koje reference on ispunjava da bude sportski direktor kluba?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Meni je ovi sve sasvim normalno,vise me uznemirilo kada je Husic dosao i doveo Subica,Krpica,Zebu itd.. jer mi nismo navikli na jake igrace i borbu za trofeje,samo sredina ili borba za opstanak.
Sad sam rahat jos samo da se vrate Sabovici,Mesanovic Enes i Crnka kao trener i to je to
Sad sam rahat jos samo da se vrate Sabovici,Mesanovic Enes i Crnka kao trener i to je to
Nema potrebe u kontru, kada nesto nije dobro onda treba reci da nije dobro, a sto se tice kaknja rado bih ja u Kakanj stobom ali nazalost Subota mi je radnastaragarda je napisao/la:Nemoj tako fazla...Hajd ti u kontru.... Sigurno ima nesto dobro cim je ovaj lesinar ponovo tu.... Sloboda iznad svih... Idemo li u Kakanj,imam jedno mjesto za tebeSARS je napisao/la:Vidim da me ovdje razni azmiroljupci koji su zeljni njegove sise i dalje prozivaju evo ja cu reci da sto se tice ovog lopova ako je istina da je usao u klub ide jedan veliki minus za ovu upravu...Jer svi znaju da je za vrijeme njega nastao najveci dug u Slobodi i ne moze ga oprati nista na svijetu
Gledaj cirkusa na fcb kada je pljuvati Azmira aktiviraju se ko po komandi a ovaj nosonja macak i faraon hazretile vrate nam u klub covjeka koji je aktivno sudjelovao u nabijanju duga i niko ni slova niko se ne oglasava.....u usta vas yebem.
JASMINE IMAMOVICU,MI NAVIJACI SLOBODE NEKADA TUZLANSKA DJECA SIROTINJA BEZ POSLA CLANOVI NAVIJACKE SKUPINE,ISTOKA,D TRIBINE A DANAS RAZASUTI PO BIJELOM SVIJETU ADVOKATI,BIZNISMENI I SITUIRANI PORODICNI LJUDI,NIKADA NECEMO DOZVOLITI DA UGASITE KLUB.I OSNUJETE OFK TJ SENIORSKI TIM SLOBODA CE DA ZIVI I ZAPAMTI IMAMOVICU IMAMO FINANSIJE DA SE GANJAMO PO SUDOVIMA DO STRAZBURA AKO TREBA.
UMISLIO SI DA SI BOG,MI CEMO TI DOKAZATI STA SI TI GOFNO JEDNO....
NEDAMO KLUB UZ KOJI SMO ODRASLI MAMU VAM YEBEM U P.
UGASILI STE DITU FK NEDAMO.
JASMINE IMAMOVICU,MI NAVIJACI SLOBODE NEKADA TUZLANSKA DJECA SIROTINJA BEZ POSLA CLANOVI NAVIJACKE SKUPINE,ISTOKA,D TRIBINE A DANAS RAZASUTI PO BIJELOM SVIJETU ADVOKATI,BIZNISMENI I SITUIRANI PORODICNI LJUDI,NIKADA NECEMO DOZVOLITI DA UGASITE KLUB.I OSNUJETE OFK TJ SENIORSKI TIM SLOBODA CE DA ZIVI I ZAPAMTI IMAMOVICU IMAMO FINANSIJE DA SE GANJAMO PO SUDOVIMA DO STRAZBURA AKO TREBA.
+1solinas je napisao/la:Gledaj cirkusa na fcb kada je pljuvati Azmira aktiviraju se ko po komandi a ovaj nosonja macak i faraon hazretile vrate nam u klub covjeka koji je aktivno sudjelovao u nabijanju duga i niko ni slova niko se ne oglasava.....u usta vas yebem.
A ovaj senad nezan vise sta je reko u jednom danu pa poreko. Prvo kaze na presu da će napustit klub ako neodemo u Evropu, a kod Dine Durmića da će napustit klub ako neuđu u ligu za prvaka, pa koddine u emisiji kaze dok sam ja na čelu kluba nikad neću uzet igrace na kraju karijere od 32-33 godine, pa koja prva dva igraca si doveo, i znamo kojom linijom si Jahu vratio i ciji je zet i ko ti je urgirao da ga vratis. Ovo sam danas cuo od jednog člana UO koji zeli da nusti zbog zadnjih samo Senadovih odluka. Za 3 fazu priprema nisu imali feninga u kasi, Obećano od grada da finansira ppripreme nije realizovano jel ih je voljeni vođa izvarao, onda je bila opcija ulcinja 20 000 da se skupe pare, kad su otisli i vidjeli sta je i kako je vratili se i Alić- Memprom je dao 70 000 za Antaliju, danas se i UG i neki članovi skupštine i UO neformalno sastali u vezi odluke o Zdenku Juriću, Nekad veceras cujemi napisem sta je bilo jer su pozvali i Senada.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja da sam clan skupstine FK Sloboda bilo bi me sramota kroz Korzo proci 
solinas je napisao/la:Gledaj cirkusa na fcb kada je pljuvati Azmira aktiviraju se ko po komandi a ovaj nosonja macak i faraon hazretile vrate nam u klub covjeka koji je aktivno sudjelovao u nabijanju duga i niko ni slova niko se ne oglasava.....u usta vas yebem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pa Jedinstvo dobija statut i preuzimaju ih seici iz emirata
Celik ima statut i finansijski ce se konsolidovat predanim radom na duze staze.
Velez drzi multimilioner ljudi grade stadion i izranjaju pa sta smo mi bogu zgrijesili.
Boze pogledaj nas umri Jasmine Alahu sahrani SDP molim te
Celik ima statut i finansijski ce se konsolidovat predanim radom na duze staze.
Velez drzi multimilioner ljudi grade stadion i izranjaju pa sta smo mi bogu zgrijesili.
Boze pogledaj nas umri Jasmine Alahu sahrani SDP molim te
Krivi smo i mi što se prepiremo, kako su nas lako podijelili, i što smo mutavi i nema nikog da nas organizuje pa da se proba sa protestom. A oni koji bi trebali da nas organizuju i ustanu protiv ovog svega su se prodali za vlastite interese!
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 18 feb 2017, 17:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Tacno me depresija ufatila pa yebem ti srecu i zivot.....
Azmire pic.ko i ti si pobjego yebem te u usta a mogo si isposlovat statut i uzeti klub yebem vam majku svi ste isti.
Azmire pic.ko i ti si pobjego yebem te u usta a mogo si isposlovat statut i uzeti klub yebem vam majku svi ste isti.
Samo para, samo interes. Ko god misli da ce iko od njih dat marku od sebe a da ne misli da ce dobit dvije, ( u glasovima, u zemljistu, u dionicama buduceg kluba, u tenderima, u p.ckama materinama) nek se sad upuca u nogu.solinas je napisao/la:Tacno me depresija ufatila pa yebem ti srecu i zivot.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.