RK Bosna Visoko
Re: RK Bosna Visoko
e ja mislim da je to problem kod nas. ta nasa djeca se odmah umisle. misle da su igracine neke cim napune 22-23 godine. i vise ce se borit tamo neki srbi nego neki nas igrac. samo kad se sjetim kako je sahinovic igrao, pa andelija. a onda skontas kako su igrali hurem, cakic, mesa... kako im je kurcu cejf.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Sta se to dobro desava u Visokom, cujem novi trener, 4-5 novih igraca.
Da li se to sprema nesto veliko?

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
[quote="adn_sah"]e ja mislim da je to problem kod nas. ta nasa djeca se odmah umisle. misle da su igracine neke cim napune 22-23 godine. i vise ce se borit tamo neki srbi nego neki nas igrac. samo kad se sjetim kako je sahinovic igrao, pa andelija. a onda skontas kako su igrali hurem, cakic, mesa... kako im je kurcu cejf.[/quot
SVE JE TO PITANJE STIMULACIJE.HOCEMO DA NASA DJECA BUDU PROFESIONALCI ZA NAJVISE 800 KM,A DRUGIMA SE KAO NPR,SAHINOVICU DAJE 2500.ZBOG TOGA IMAJU MALI ZASTOJ U RADU.KAD HALILBEGOVIC ODE U BL ZA 2000 EURA ONDA JE NORMALNO DA GINE NA TERENU.
SVE JE TO PITANJE STIMULACIJE.HOCEMO DA NASA DJECA BUDU PROFESIONALCI ZA NAJVISE 800 KM,A DRUGIMA SE KAO NPR,SAHINOVICU DAJE 2500.ZBOG TOGA IMAJU MALI ZASTOJ U RADU.KAD HALILBEGOVIC ODE U BL ZA 2000 EURA ONDA JE NORMALNO DA GINE NA TERENU.
Koliko je dobro vidjet ce se.Za trenera su doveli Aleksandra Savica iz Backe Palanke , 2 igrca iz BiH i 2 preko Drine.Thunderstruck je napisao/la:Sta se to dobro desava u Visokom, cujem novi trener, 4-5 novih igraca.
i green boys si okupljaju. ovo mi sve smrdi na nesto dobro
zamislite da bosna udje u tu regionalnu ligu. pa ja mislim da bi na svakoj utakmici 90% dvorana popunjena bila. a zamislite samo kad bi dolazio zagreb, vesprem... joooj ne mogu ni da zamislim. trebale bi doc i sarajlije da vide kako se navija. a ne ko kod njih isto u kinu niko nista svi sute i gledaju

Pored Bosne Sa,Borca,Izvidjaca i Sloge sumnjam da mogu uzeti trece mjesto.Tu se pojavljuje gorazde i zeljo koji se pojacao.
Hoce li biti kakvih utakmica prije prvenstva?Jos nisu odigrali ni jednu 

pa polahko, tek poceli radit sa loptom. u nedjelju se vratili sa priprema. sad 2 treninga dnevno jedan ujutro jedan poslije podne. a prvenstvo pocinje ja mislim tek u septembru. ima jos mjesec dana
neki su klubovi odigrali i vise od jedne kontrolne utakmice,npr.Borac,Konjuh,Gracanica,Izvidjac,Zeljeznicaradn_sah je napisao/la:pa polahko, tek poceli radit sa loptom. u nedjelju se vratili sa priprema. sad 2 treninga dnevno jedan ujutro jedan poslije podne. a prvenstvo pocinje ja mislim tek u septembru. ima jos mjesec dana

Gdje je zapelo? Zasto se ne igraju prijateljske utakmice?
Danas protiv R.K Igmana na ILidži u 19:00-rundek je napisao/la:Gdje je zapelo? Zasto se ne igraju prijateljske utakmice?
FEDERER= KLOC
Jesu izabrali jakog protivnikaIker C je napisao/la:Danas protiv R.K Igmana na ILidži u 19:00-rundek je napisao/la:Gdje je zapelo? Zasto se ne igraju prijateljske utakmice?

pa tek pocinju prijateljske, nakon toga bi trebao konjuh da dojde u visoko
Sto ne igraju s jacim protivnicima,sto je bila prijasnja praksa kluba.adn_sah je napisao/la:pa tek pocinju prijateljske, nakon toga bi trebao konjuh da dojde u visoko
sad u subotu u visokom protiv gorice igraju. gorica je kako sam uspio nac na internetu osvojila 2 hrvatsku ligu
i od naredne sezone ce igrat najjacu hrvatsku ligu.
i od naredne sezone ce igrat najjacu hrvatsku ligu.
Edo Sirco je institucija.Alfa i omega Vsockog,a i bih rukometa
Apsolutno se slažem,ali za dobro Visočkog rukometa njemu je mjesto na trenerskoj klupi ili u direktorskoj fotelji,neznam o kakvom radu sa mladima i orjentaciji na mlade se govori kad glavni igrač ima skoro 40 godina
prijatelju Edo igra kao direktor i sa 40.Pun je pozitivne atmosvere.Gledao sam ga i kao djete,a i sad.MOgu ti reci da je vrhunski igrac.On je vise za direktora ili sl. ,jer ga je fino vidjeti u odjelu i koznoj stolici.Edo car
Super da je "Edo institucija" još pun pozitivne energije!dusebajev je napisao/la:prijatelju Edo igra kao direktor i sa 40.Pun je pozitivne atmosvere.Gledao sam ga i kao djete,a i sad.MOgu ti reci da je vrhunski igrac.On je vise za direktora ili sl. ,jer ga je fino vidjeti u odjelu i koznoj stolici.Edo car
Nadam se da ćeš dočekati da ga gledaš i kao dedo

Visoko = rukomet = SIRĆO, Mirsad, Nevzad, Edhem....Enes...
Bosno moja poharana....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.