Evo upravo provjerio, nije istina.sergejevic je napisao/la:Da li je tacno da se akademcima ukida besplatan smjestaj i hrana?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Evo upravo provjerio, nije istina.sergejevic je napisao/la:Da li je tacno da se akademcima ukida besplatan smjestaj i hrana?
tacno je, jer umjesto dosadasnjeg smjestaja bice im sagradjena zgrada u kojoj ce svaki od njih imati svoj stan. i sve to bez prosjacenja i kamatarenja. placeno kesomsergejevic je napisao/la:Da li je tacno da se akademcima ukida besplatan smjestaj i hrana?
bezveze ti pokusaji, ne licis na sebe.TobeYarabi je napisao/la: samo prenosim sta vasi pisu. a vecina je uz misketa![]()
Naravno da je istina, ugledan forumaš postavio, momak tu sto godina i nije prvi put da daje info iz prve ruke.sergejevic je napisao/la:Da li je tacno da se akademcima ukida besplatan smjestaj i hrana?
Koliko ce to kostati? U cokoladicama?TobeYarabi je napisao/la:tacno je, jer umjesto dosadasnjeg smjestaja bice im sagradjena zgrada u kojoj ce svaki od njih imati svoj stan. i sve to bez prosjacenja i kamatarenja. placeno kesomsergejevic je napisao/la:Da li je tacno da se akademcima ukida besplatan smjestaj i hrana?
Dobih maloprije info da gasi Tan sarajevo na ljeto, ne mogu vjerovat da je istinaVirtu4l je napisao/la:Naravno da je istina, ugledan forumaš postavio, momak tu sto godina i nije prvi put da daje info iz prve ruke.sergejevic je napisao/la:Da li je tacno da se akademcima ukida besplatan smjestaj i hrana?
priznaj da akademiju necete prezaliti ni za 200 godinaEisenbahner1921 je napisao/la:bezveze ti pokusaji, ne licis na sebe.TobeYarabi je napisao/la: samo prenosim sta vasi pisu. a vecina je uz misketa![]()
pojedi snickers.. steta sto vi ovako ne mozete djeci iz akademije reci.
Monci je napisao/la:
Dolazak najveće legende sa Koševa na utakmicu....
Kao sto rekoh, provjerio i saznao da je sve ok sa akademcima.sergejevic je napisao/la:Koliko ce to kostati? U cokoladicama?TobeYarabi je napisao/la:tacno je, jer umjesto dosadasnjeg smjestaja bice im sagradjena zgrada u kojoj ce svaki od njih imati svoj stan. i sve to bez prosjacenja i kamatarenja. placeno kesomsergejevic je napisao/la:Da li je tacno da se akademcima ukida besplatan smjestaj i hrana?
Da mi je žao, nije, iskreno. Ali eto bar imam mrvicu ljudskosti da vam prenesem ono što sam načuo a vjeruj da ne kupim info od bezveznjakovića.Evander je napisao/la:Bilo 10KM ili 10 miliona, haram bilo svakom ko je marku uzeo!!!Neandertalac je napisao/la:Sve zajedno haveru.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Virtu4l je napisao/la:Pazi, odmah dvojica provjerila sa akademicima i kao sve je u redukako to ide, nazoveš neko dijete i kaže ti ma sve je u redu, primamo plate
![]()
Kakvi petljanci
pao djeci secer pa u bunilu javila da im je sve urednoVirtu4l je napisao/la:Pazi, odmah dvojica provjerila sa akademicima i kao sve je u redukako to ide, nazoveš neko dijete i kaže ti ma sve je u redu, primamo plate
![]()
Kakvi petljanci
nisu ni oni svi lobotomci. ima momaka koji razmisljaju svojom glavom ali zbog straha ne smiju nista pisati ili pricati. lobotomiju je izmislio njihov vlasnik kluba a odrzava je uz pomoc zestokih momaka. ja znam da postoji mnogo onih kojima je zao osima i ostalih legendi koji su otjerani iz kluba, ali to je obicna raja i ne zele sukobe ili batine..ali kao sto mi upravo stize poruka od jednog njihovog ''nicija nije do zore sjala''Evander je napisao/la: Kao sto rekoh, provjerio i saznao da je sve ok sa akademcima.
Znas koja je razlika vas lobotomaca i nas?
Da je ovo fakat bila istina, nas nekoliko bi oplelo po svima u klubu, pozivali na odgovornost. Ne bi cutali o tome.
Isto da se desi kod vas, lobotomija bi pisala kako je to ispravno, kako je to vrh vrhova. Jos jedan odlican potez uprave ratnog profitera.
TobeYarabi je napisao/la:nisu ni oni svi lobotomci. ima momaka koji razmisljaju svojom glavom ali zbog straha ne smiju nista pisati ili pricati. lobotomiju je izmislio njihov vlasnik kluba a odrzava je uz pomoc zestokih momaka. ja znam da postoji mnogo onih kojima je zao osima i ostalih legendi koji su otjerani iz kluba, ali to je obicna raja i ne zele sukobe ili batine..ali kao sto mi upravo stize poruka od jednog njihovog ''nicija nije do zore sjala''Evander je napisao/la: Kao sto rekoh, provjerio i saznao da je sve ok sa akademcima.
Znas koja je razlika vas lobotomaca i nas?
Da je ovo fakat bila istina, nas nekoliko bi oplelo po svima u klubu, pozivali na odgovornost. Ne bi cutali o tome.
Isto da se desi kod vas, lobotomija bi pisala kako je to ispravno, kako je to vrh vrhova. Jos jedan odlican potez uprave ratnog profitera.
jbg trenutno je ratni profiter na vlasti, ali ne vjerujem da ce za 30 hiljada smjeti promjeniti ime njihove svetinje
Virtu4l je napisao/la:Pazi, odmah dvojica provjerila sa akademicima i kao sve je u redukako to ide, nazoveš neko dijete i kaže ti ma sve je u redu, primamo plate
![]()
Kakvi petljanci
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 10 gostiju.