BaDa12 je napisao/la:Virtual na doping kontroli trenutno. Klub u potpunosti stoji uz svog igrača.
Da sam ovo odigrao na kladionici bila bi kvota bar 4-5 hiljada
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
BaDa12 je napisao/la:Virtual na doping kontroli trenutno. Klub u potpunosti stoji uz svog igrača.
Kako te nije stid mi vas smatramo najacom ekipom uz nasarelinho je napisao/la:Od najgore lige u historiji lige mi izgubimo.![]()
![]()
E jakog ti igraca.BaDa12 je napisao/la:Virtual na doping kontroli trenutno. Klub u potpunosti stoji uz svog igrača.
Vidi stvarnoMokes je napisao/la:Uradeni su rezultati, ako ima kakvih gresaka, javite.
1-2 = 2-1geronimo je napisao/la:Vidi stvarnoMokes je napisao/la:Uradeni su rezultati, ako ima kakvih gresaka, javite.ali kako odmah ne primjetih.
Zbog čega ovaj 4-i smješko kad su različito odigrali?![]()
Idi, đavo te odnioMokes je napisao/la: Jeste ijednom dobili ove sezone, a da nije bilo sluzbeno![]()
![]()
A dobro mi smo kao prvo najveći tim u ligi pa onda idu ostale ekipe. Šalio sam se ja malo oko ovog u prethodnom postu. Velika ste vi ekipa, ali ne možete se još mjeriti sa nama.legenda reala je napisao/la:Kako te nije stid mi vas smatramo najacom ekipom uz nasarelinho je napisao/la:Od najgore lige u historiji lige mi izgubimo.![]()
![]()
![]()
Ni tvoje malverzacije nisu pomogle
Gero, ovo je samo dokaz koliko nas se protivnici bojegeronimo je napisao/la:Idi, đavo te odnioMokes je napisao/la: Jeste ijednom dobili ove sezone, a da nije bilo sluzbeno![]()
![]()
![]()
Ovo je treći pokušaj da nas bavarce izbace iz liste strijelaca![]()
Pa haman mi džaba trpali ovolike golove, pa samo u ovom kolu 5, ako se ne varam.![]()
Priznajte to na listi strijelaca![]()
Rutinski ba, igrali smo koliko nam je trebalo. Cuvali se za kupBelminM23 je napisao/la:Bravo Gromovi, dobro sam vam branio rezultate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.