FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Halilovic je extra igrac,on u Slobodi nije igrao zbog necijih interesa,a kvalitet je pokazao u Orasju,samo cu jos da dodam da je bar 2 puta bolji od Borgi-a!
:D:D:D

Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Izvinite molim vas,sto ne znam koji je Halilovic,posto izgleda nema vise niko sa prezimenom Halilovic u drzavi,pa kako sam mogao fulat koji je,oprostite jos jednomTaRgEt_ je napisao/la:
E moj Salt ne znaju oni nista pa i pitaju ko je Amir Halilovic

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Na Tušnju i dalje prelazni rok: Otišo Šaranović, došao Halilović!
S obzirom da se jutros bez ikakvog objašnjenja nije pojavio na treningu, Edin Šaranović (35) je prema još uvijek nepotvrđenim informacijama napustio FK Slobodu.
Naime, kako još uvijek nije okončan transfer novca iz Dinama u Slobodu na ime obeštećenja za Almira Bekića, datum isplate ugovornih rata i plata prema igračima i uposlenicima je pomjeren, što iskusni napadač očigledno nije mogao dočekati.
Pokušali smo ga kontaktirati putem telefona, ali je od jutros nedostupan. Više informacija o "misterioznoim nestanku" nije imao niti Vlatko Glavaš.
- Jutros se nije pojavio na treningu. Vidjet ću hoće li na večerašnjem. Mnogi čekaju taj transfer novca, a ako je bio problem sačekati još dan-dva, onda nemam šta dodati. Ako je to razlog što ga nema, onda smo završili – rekao nam je Glavaš.
Od jutros sa Slobodom trenira i Almir Halilović, nekadašnji mladi reprezentativac BIH, junior i prvotimac Slobode, koji je posljednjih sezona igrao u Orašju. U Slobodi bi trebao nadoknaditi odlazak Gradimira Crnogorca na lijevom boku. Da li će uspjeti steći pravo nastupa do naredne utakmice sa Travnikom, još uvijek nije poznato.
S obzirom da se jutros bez ikakvog objašnjenja nije pojavio na treningu, Edin Šaranović (35) je prema još uvijek nepotvrđenim informacijama napustio FK Slobodu.
Naime, kako još uvijek nije okončan transfer novca iz Dinama u Slobodu na ime obeštećenja za Almira Bekića, datum isplate ugovornih rata i plata prema igračima i uposlenicima je pomjeren, što iskusni napadač očigledno nije mogao dočekati.
Pokušali smo ga kontaktirati putem telefona, ali je od jutros nedostupan. Više informacija o "misterioznoim nestanku" nije imao niti Vlatko Glavaš.
- Jutros se nije pojavio na treningu. Vidjet ću hoće li na večerašnjem. Mnogi čekaju taj transfer novca, a ako je bio problem sačekati još dan-dva, onda nemam šta dodati. Ako je to razlog što ga nema, onda smo završili – rekao nam je Glavaš.
Od jutros sa Slobodom trenira i Almir Halilović, nekadašnji mladi reprezentativac BIH, junior i prvotimac Slobode, koji je posljednjih sezona igrao u Orašju. U Slobodi bi trebao nadoknaditi odlazak Gradimira Crnogorca na lijevom boku. Da li će uspjeti steći pravo nastupa do naredne utakmice sa Travnikom, još uvijek nije poznato.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Izvinite molim vas,sto ne znam koji je Halilovic,posto izgleda nema vise niko sa prezimenom Halilovic u drzavi,pa kako sam mogao fulat koji je,oprostite jos jednomTaRgEt_ je napisao/la:
E moj Salt ne znaju oni nista pa i pitaju ko je Amir Halilovic![]()
Nisam mogao pretpostavit koji je,nisam ni mislio da je neki nas,al eto neki nemaju pojma za razliku od nekih koji sve znaju
pa valjda znas kada je otisao iz Slobode u Orasje mi im g apustili, jos kada je kod nas dosao Tosunovic iz Orasja... cak nam je covjek mislim dao i gol u Orasju...
brate ja sam od decembra 2004 u USA ali sve se zna ipak je to nas voljeni klub

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nije mi taj Halilovic pao napamet nikako,i odmah price nezna nista,mora nas pitat.A ne dat odgovor i poslije ja znam ti neznas (taj koji ne zna ispada glup) ako se ne moze sjetit Halilovica.Znam i ja dosta toga,al ovog sam totalno zaboravio.SaltCityAttack je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Izvinite molim vas,sto ne znam koji je Halilovic,posto izgleda nema vise niko sa prezimenom Halilovic u drzavi,pa kako sam mogao fulat koji je,oprostite jos jednomTaRgEt_ je napisao/la:
E moj Salt ne znaju oni nista pa i pitaju ko je Amir Halilovic![]()
Nisam mogao pretpostavit koji je,nisam ni mislio da je neki nas,al eto neki nemaju pojma za razliku od nekih koji sve znaju
pa valjda znas kada je otisao iz Slobode u Orasje mi im g apustili, jos kada je kod nas dosao Tosunovic iz Orasja... cak nam je covjek mislim dao i gol u Orasju...
brate ja sam od decembra 2004 u USA ali sve se zna ipak je to nas voljeni klub
Almir Bekic posudjen Lokomotivi.
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Cim sam cuo da ce otici u Dinamo,znao sam odma da ce ga poslati na posudbu u Lokomotivu.harry_90 je napisao/la:Almir Bekic posudjen Lokomotivi.
Pa bolji smo mi od Lokomotive.

Sto ga nisu nama poslali na posudbu.

- sef_mafije
- Kontakt:
da vidimo sta ima kod komsija 
sta bi pa izlupase stakla na tusnju ccc, ni nama u banovicima nije bas najbolje krenulo al valjda ce bit okej !

sta bi pa izlupase stakla na tusnju ccc, ni nama u banovicima nije bas najbolje krenulo al valjda ce bit okej !
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Odakle ti informacije ? Stvarno bi bilo zalosno da se ne odigra turnir najveceg Slobodinog fudbalera.AulleTa je napisao/la:Ništa od Hukinog memorijala
Neki će sad sigurno pitati ko je bio Mustafa Hukić
-
- Kontakt:
Znam da je bio sportska veličina, a od raje iz Tuzle sam čuo da je bio i ljudina.seven je napisao/la:Neki će sad sigurno pitati ko je bio Mustafa Hukić
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Ma vidim, niti se organizuje niti se priča o tome, kao da se uspomena na Mustafu Hukića zaboravila.harry_90 je napisao/la:Odakle ti informacije ? Stvarno bi bilo zalosno da se ne odigra turnir najveceg Slobodinog fudbalera.AulleTa je napisao/la:Ništa od Hukinog memorijala
@RAz_ba: Bože sačuvaj !
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
To me ni najmanje ne bi cudilo da ga zaborave,ko nam sjedi u upravi dobro je sto i postojimo.Ako zaborave Hukin memorijalni turnir organizovat,hitno otjerat iz Slobode.
Eh vidim da si tu,nikako te uganjat,sta je bilo sa arapima i onim kreditom za stadion ? Prodjose 2 mjeseca,ni rijeci o tome ?Raz_ba je napisao/la:Da je bio iz Plava il Gusinja, nikad ga ne bi zaboravili!
Pitaj Jasmina. On, frajer, još nije ni formalno podnio zahtjev. Isti dan su ljudi bili u Srebrniku i Tuzli. Srebrniku pare već odobrene a Jasmin za stadion još nije podnio zahtjev kao ni Ministrica Suljkić za univerzitet. Jah, sjetih se, Zenica je također dobila onih 15 miliona za nekakvu zaobilaznicu da se spoji na koridor 5C. Možda Jasmin tempira za lokalne izbore, ko će ga znat. Uglavnom, rješenje je u njegovim rukama.harry_90 je napisao/la:Eh vidim da si tu,nikako te uganjat,sta je bilo sa arapima i onim kreditom za stadion ? Prodjose 2 mjeseca,ni rijeci o tome ?Raz_ba je napisao/la:Da je bio iz Plava il Gusinja, nikad ga ne bi zaboravili!
A đe da znam?!
Hvala na informaciji,ne bi me cudilo da pjesnik nesh zezne.Ako ne izadje pred izbore sa ovim,znaci da je u.sro sve.Raz_ba je napisao/la:Pitaj Jasmina. On, frajer, još nije ni formalno podnio zahtjev. Isti dan su ljudi bili u Srebrniku i Tuzli. Srebrniku pare već odobrene a Jasmin za stadion još nije podnio zahtjev kao ni Ministrica Suljkić za univerzitet. Jah, sjetih se, Zenica je također dobila onih 15 miliona za nekakvu zaobilaznicu da se spoji na koridor 5C. Možda Jasmin tempira za lokalne izbore, ko će ga znat. Uglavnom, rješenje je u njegovim rukama.harry_90 je napisao/la:Eh vidim da si tu,nikako te uganjat,sta je bilo sa arapima i onim kreditom za stadion ? Prodjose 2 mjeseca,ni rijeci o tome ?Raz_ba je napisao/la:Da je bio iz Plava il Gusinja, nikad ga ne bi zaboravili!
Almir Halilović rješenje za lijevi bok Slobode
Propao angažman u Zvijezdi. Povratak nakon četiri godine
Koliko su nepredvidljive fudbalske sudbine, svjedoči primjer 25-godišnjeg igrača Orašja Almira Halilovića, koji je ovog ljeta prešao u Zvijezdu. No, kako klub iz Gradačca nije želio da plati obeštećenje, a Halilović nije dobio garanciju da će igrati, odlučio je da napusti Banju Ilidžu pa je došao na Tušanj.
A Slobodi je "sjeo kao kec na desetku", jer igra na poziciji lijevog bočnog, upravo onoj koja je u tuzlanskoj ekipi prazna. Tako će Halilović, skoro je izvjesno, potpisati za Slobodi i vratiti se u klub koji je napustio prije četiri godine.
- Prema svemu sudeći, potpisat ću za Slobodu. Nakon četiri godine vraćam se na Tušanj i vjerujem da ću imati uspješnu sezonu. Upoznao sam se s trenerom Vlatkom Glavašem i s ostalim igračima. S nestrpljenjem očekujem da ponovo zaigram - rekao je Halilović, koji je od odlaska iz tuzlanskog kluba igrao za Orašje.
Ako sve bude prema planiranom, Halilović bi mogao zaigrati već u subotu, protiv Travnika. Inače, Sloboda još čeka certifikat iz Beograda za Darka Racu. Nakon povrede, trenirati je počeo i Admir Čehajić.
Loš nastup u Lukavici
Uoči jučerašnjeg treninga trener Vlatko Glavaš izgrdio je svoje igrače zbog loše partije protiv Slavije (0:1) u prvom kolu Premijer lige.
- Šta nam vrijedi što smo krenuli s tri špica kada smo u odbrani, pa donekle i u vezi, apsolutno podbacili. Nije ispoštovan dogovor, a Slavija je znalački koristila naše propuste. Penal, koji je skrivio Darko Aleksić, je postojao - komentirao je Glavaš nedjeljnu utakmicu.
Propao angažman u Zvijezdi. Povratak nakon četiri godine
Koliko su nepredvidljive fudbalske sudbine, svjedoči primjer 25-godišnjeg igrača Orašja Almira Halilovića, koji je ovog ljeta prešao u Zvijezdu. No, kako klub iz Gradačca nije želio da plati obeštećenje, a Halilović nije dobio garanciju da će igrati, odlučio je da napusti Banju Ilidžu pa je došao na Tušanj.
A Slobodi je "sjeo kao kec na desetku", jer igra na poziciji lijevog bočnog, upravo onoj koja je u tuzlanskoj ekipi prazna. Tako će Halilović, skoro je izvjesno, potpisati za Slobodi i vratiti se u klub koji je napustio prije četiri godine.
- Prema svemu sudeći, potpisat ću za Slobodu. Nakon četiri godine vraćam se na Tušanj i vjerujem da ću imati uspješnu sezonu. Upoznao sam se s trenerom Vlatkom Glavašem i s ostalim igračima. S nestrpljenjem očekujem da ponovo zaigram - rekao je Halilović, koji je od odlaska iz tuzlanskog kluba igrao za Orašje.
Ako sve bude prema planiranom, Halilović bi mogao zaigrati već u subotu, protiv Travnika. Inače, Sloboda još čeka certifikat iz Beograda za Darka Racu. Nakon povrede, trenirati je počeo i Admir Čehajić.
Loš nastup u Lukavici
Uoči jučerašnjeg treninga trener Vlatko Glavaš izgrdio je svoje igrače zbog loše partije protiv Slavije (0:1) u prvom kolu Premijer lige.
- Šta nam vrijedi što smo krenuli s tri špica kada smo u odbrani, pa donekle i u vezi, apsolutno podbacili. Nije ispoštovan dogovor, a Slavija je znalački koristila naše propuste. Penal, koji je skrivio Darko Aleksić, je postojao - komentirao je Glavaš nedjeljnu utakmicu.